رفتن به مطلب

سوال در مورد Output Dynamic Range (NVIDIA Driver )

digital_2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

در بخش تنظیمات درایو انودیا بخش یک گزینه وجود داره به اسم apply the following settings این چه گزینه ای است و ایا باید فعال باشه؟

من قبلا یادم تو رداستون 3 انودیا توضیح داده بود که این گزینه رو فعال کنید

اگر فعال باشه افت کیفیت چیزی نداره؟تو بازی و فیلم

این بیشتر در مورد اون سیاه شدن صفحه کاربرد داره که هنوزم باگش وجود داره داخل ویندوز 10 الان مثلا وقتی از بازی Injustice 2 میام بیرون اطراف صفحه نمایشم یک سیاهی پررنگ می اندازه که حتما باید ریست شه تا درست بشه و از طرفی که آخرین آپدیت مانیتور من برای 2016 بوده برای ویندوز 10 و دیگه آپدیت نداده

https://www.lg.com/us/monitors/lg-22MP58VQ-P-led-monitor

حالا دوستان گزینه رو فعال کنم؟

و این که قسمت Output Dynamic Range باید رو چه گزینه ای باشه؟

اگر من full بزارم صخه کم تاریک میشه  ولی در حالت عادی مشکلی نداره

41414.thumb.jpg.711124ca958ece96b57cf17430625d64.jpg4141411414.thumb.jpg.65a1b1a719a505e8274d20606598bb25.jpg

ممنون میشم راهنمایی کنید

موفق باشین

لینک به دیدگاه

سلام

گزینه‌ی Output Dyn amic Range طیف کاملی از رنگ رو در اختیارتون می‌ذاره

در حالت عادی که غیر فعال هست این طیف برای رنگ‌های تیره و مشکی و البته خیلی روشن کامل نیست یعنی شما مشکی رو شبیه مشکی می‌بینین نه خود مشکی و ...

همون طوری زیرش هم درج شده در صورت استفاده از این حالت از طیف 0 تا 255 دامنه رنگ استفاده می‌کنین اما اگر فعال نباشه از طیف 16 تا 235 دامنه رنگ بهره می‌برین.

ساده‌تر بگم در حالت عادی: سیاه‌ترین حالتی که می‌بینین 16 هست و روشن‌ترین حالت تصویر235 هست.

اما در حالت فعال درجه خالص بودن رنگ کامل میشه و سیاه‌ترین حالت 0 و روشن‌ترین حالت تصویر 255 میشه...

معمولا (نه همیشه) روی دیسپلی پورت خودش این حالت فعال میشه اما HDMI نیاز به تنظیم دستی داره (که البته ممکنه در گرافیک‌ها و درایورهای مختلف متفاوت باشه)‌.

در نهایت توصیه می‌کنم بعد از نصب ویندوز و درایور گرافیک اگر اتوماتیک فعال نیست حتما فعالش کنین تا از نهایت کیفیت تصویر بهره‌مند بشین. حتی فعال کردنش روی لپ‌تاپ و درایور اینتل هم روح تازه‌ای به تصویر و خروجی مانیتور میده.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

سلام

گزینه‌ی Output Dyn amic Range طیف کاملی از رنگ رو در اختیارتون می‌ذاره

در حالت عادی که غیر فعال هست این طیف برای رنگ‌های تیره و مشکی و البته خیلی روشن کامل نیست یعنی شما مشکی رو شبیه مشکی می‌بینین نه خود مشکی و ...

همون طوری زیرش هم درج شده در صورت استفاده از این حالت از طیف 0 تا 255 دامنه رنگ استفاده می‌کنین اما اگر فعال نباشه از طیف 16 تا 235 دامنه رنگ بهره می‌برین.

ساده‌تر بگم در حالت عادی: سیاه‌ترین حالتی که می‌بینین 16 هست و روشن‌ترین حالت تصویر235 هست.

اما در حالت فعال درجه خالص بودن رنگ کامل میشه و سیاه‌ترین حالت 0 و روشن‌ترین حالت تصویر 255 میشه...

معمولا (نه همیشه) روی دیسپلی پورت خودش این حالت فعال میشه اما HDMI نیاز به تنظیم دستی داره (که البته ممکنه در گرافیک‌ها و درایورهای مختلف متفاوت باشه)‌.

در نهایت توصیه می‌کنم بعد از نصب ویندوز و درایور گرافیک اگر اتوماتیک فعال نیست حتما فعالش کنین تا از نهایت کیفیت تصویر بهره‌مند بشین. حتی فعال کردنش روی لپ‌تاپ و درایور اینتل هم روح تازه‌ای به تصویر و خروجی مانیتور میده.

سلام احسان جان خوب هستی؟

بابت توضیحات خیلی ممنونم

فقط این گزینه Limted باشه یا full در حالت عادی limted است ولی اگر بزارم رو full مشکل سیاه شدن صفحه در ویندوز 10 ظاهر میشه

به نظرم رو همون limted خوبه

4141411414.thumb.jpg.2ef661c94094901c40cf6b6c2b82a5c0.jpg

رو لپ تاپ بنده هم گرافیک انودیا و اینتل است از چه طریق می تونم این گزینه رو فعال کنم؟

موفق باشی

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

سلام احسان جان خوب هستی؟

بابت توضیحات خیلی ممنونم

فقط این گزینه Limted باشه یا full در حالت عادی limted است ولی اگر بزارم رو full مشکل سیاه شدن صفحه در ویندوز 10 ظاهر میشه

به نظرم رو همون limted خوبه

رو لپ تاپ بنده هم گرافیک انودیا و اینتل است از چه طریق می تونم این گزینه رو فعال کنم؟

موفق باشی

قربان شما. ممنون

چشم شما عادت کرده به اون حالت، مهمترین دلیل همینه، بهتره به حالت فول عادت کنیم

فعالش کردین ریست کنین وقتی OS بالا میاد زیاد تو دید نمیزنه، کیفیت بالاتر هست.

رو لپتاپ اگر ازش خروجی میگیرین نیاز به این کار دارین (روی کارتهای nvidia) اما برای اینتل و AMD هم قابل انجام هست:

https://www.howtogeek.com/285277/how-to-avoid-washed-out-colors-when-using-hdmi-on-your-pc/

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

قربان شما. ممنون

چشم شما عادت کرده به اون حالت، مهمترین دلیل همینه، بهتره به حالت فول عادت کنیم

فعالش کردین ریست کنین وقتی OS بالا میاد زیاد تو دید نمیزنه، کیفیت بالاتر هست.

رو لپتاپ اگر ازش خروجی میگیرین نیاز به این کار دارین (روی کارتهای nvidia) اما برای اینتل و AMD هم قابل انجام هست:

https://www.howtogeek.com/285277/how-to-avoid-washed-out-colors-when-using-hdmi-on-your-pc/

ممنون احسان جان

دقیقا اون سیاهی رو فکر می کردم باگ ویندوز است :D

رو لپ تاپ خروجی چیزی ازش نمی گیرم  منظورم خود مانیتور لپ تاپ بود میشه انجام داد یا به کل لازم نیست؟

موفق باشی

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، testaccount گفته است :

مشکل نیست اون، شما کل عمرت گذاشتی روی Limited رنگ ها را به صورت محدود دیدی، هیچوقت سیاه و سفید واقعی را ندیدی. گزینه Full کامل ترین خروجی رنگ را میده و همیشه باید در این حالت باشه.

ممنون

دقیقا فکر می کردم باگ داره نمی تونستم مربوط به کیفیت میشه :D

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

ممنون احسان جان

دقیقا اون سیاهی رو فکر می کردم باگ ویندوز است :D

رو لپ تاپ خروجی چیزی ازش نمی گیرم  منظورم خود مانیتور لپ تاپ بود میشه انجام داد یا به کل لازم نیست؟

موفق باشی

خواهش می‌کنم

سالیان قبل تست کرده بودم، الان خاطرم نیست که اون موقع جواب داده بود یا نه چون به هر سیستم یا لپ‌تاپی که می‌رسیدم این گزینه رو فعال می‌کردم تا از نهایت کیفیت تصویر استفاده کنم، حتی برای لپ‌تاپ میهمان‌ها و دوستان! در کل کاری نداره فقط یک تیک هست، می‌تونین چک کنین، این کار هیچ آسیبی به سیستم یا گرافیک نمی‌زنه

بر اساس گرافیک، درایور و ویندوز و ... بودن یا نبودن این قابلیت متفاوت هست

در نهایت به جای تنظیم این قابلیت توصیه می‌کنم از اون نوار کناری گزینه‌ی RGB رو به YCbCr444 تعویض کنین تا باز هم کیفیت تصویر بهتری نسبت به حالت Full داشته باشین. (البته بسته به نوع مانیتور ممکنه کیفیت تصویرتون پائین‌تر از حالت فول هم بیاد)

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

خواهش می‌کنم

سالیان قبل تست کرده بودم، الان خاطرم نیست که اون موقع جواب داده بود یا نه چون به هر سیستم یا لپ‌تاپی که می‌رسیدم این گزینه رو فعال می‌کردم تا از نهایت کیفیت تصویر استفاده کنم، حتی برای لپ‌تاپ میهمان‌ها و دوستان! در کل کاری نداره فقط یک تیک هست، می‌تونین چک کنین، این کار هیچ آسیبی به سیستم یا گرافیک نمی‌زنه

بر اساس گرافیک، درایور و ویندوز و ... بودن یا نبودن این قابلیت متفاوت هست

در نهایت به جای تنظیم این قابلیت توصیه می‌کنم از اون نوار کناری گزینه‌ی RGB رو به YCbCr444 تعویض کنین تا باز هم کیفیت تصویر بهتری نسبت به حالت Full داشته باشین. (البته بسته به نوع مانیتور ممکنه کیفیت تصویرتون پائین‌تر از حالت فول هم بیاد)

تشکر احسان جان

ولی فرق کنم رو حالت full بهتر باشه الان مثلا رنگ سیاه رو خوب نمایش میده مخصوصا صفحه اصلی ویندوز 10 والپیپر معروفش و غیره

من قبلا تست می کردم فکر می کردم این باگه و مشکل داره نگو که کیفیت رو افزایش میده

موفق باشی

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

تشکر احسان جان

ولی فرق کنم رو حالت full بهتر باشه الان مثلا رنگ سیاه رو خوب نمایش میده مخصوصا صفحه اصلی ویندوز 10 والپیپر معروفش و غیره

من قبلا تست می کردم فکر می کردم این باگه و مشکل داره نگو که کیفیت رو افزایش میده

موفق باشی

صددرصد فول بهتر از محدود شده هست...

اما روی پنل‌های با کیفیت بالا، YCbCr444 از فول هم بهتره چون طیف دامنه بیشتری داره و البته دارای جزییات و ... بهتر هم هست که به لطف گوگل میشه به جزئیات برتری اون دست پیداکرد

روی مانیتور های معمولی این پروفایل مثل لیمیت رنگ های سیاه و سپید رو کامل نشون نمی‌ده

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

صددرصد فول بهتر از محدود شده هست...

اما روی پنل‌های با کیفیت بالا، YCbCr444 از فول هم بهتره چون طیف دامنه بیشتری داره و البته دارای جزییات و ... بهتر هم هست که به لطف گوگل میشه به جزئیات برتری اون دست پیداکرد

روی مانیتور های معمولی این پروفایل مثل لیمیت رنگ های سیاه و سپید رو کامل نشون نمی‌ده

احسان جان مدل مانیتور بنده

LG 22MP57HQ 22Inch IPS LED

https://www.lg.com/us/monitors/lg-22MP57HQ-P-led-monitor

حالا به نظرت رو FULL باشه یا YCbCr444

لینک به دیدگاه

من روی فول گزاشتم نوشته های ویندوز تار دیده میشن دو دقیقه هم نتونستم تحمل کنم چشامو کور کرد d:

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

احسان جان مدل مانیتور بنده

LG 22MP57HQ 22Inch IPS LED

https://www.lg.com/us/monitors/lg-22MP57HQ-P-led-monitor

حالا به نظرت رو FULL باشه یا YCbCr444

روی فول بذارین

ضمنا روی آخرین هرتز تنظیمش کنین رزولوشن صفحه نمایش رو

در 6 دقیقه قبل، Vikings گفته است :

من روی فول گزاشتم نوشته های ویندوز تار دیده میشن دو دقیقه هم نتونستم تحمل کنم چشامو کور کرد d:

درود، احتمالا به خاطر عدم استفاده از HDMI یا عدم تنظیم هرتز رزولوشن باشه، ممکن هم هست عادت کردین به حالت قبل و به همین خاطر هست اینطور حس می‌کنین

البته توی مانیتورهای با صفحه‌ی کوچک هم این مورد شاکی زیادی داره، خصوصا اینکه ممکنه تبدیل vga dvi hdmi هم استفاده کنن

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود، احتمالا به خاطر عدم استفاده از HDMI یا عدم تنظیم هرتز رزولوشن باشه، ممکن هم هست عادت کردین به حالت قبل و به همین خاطر هست اینطور حس می‌کنین

البته توی مانیتورهای با صفحه‌ی کوچک هم این مورد شاکی زیادی داره، خصوصا اینکه ممکنه تبدیل vga dvi hdmi هم استفاده کنن

درود .. مانیتور asus vx229h ips است

هرتز هم که از اولش اخرینش رو60هست ..از کابل HDMI هم تصویر میگیرم.چون گرافیکم کلا خروجی HDMI داره.1050ti

فک کنم همون که گفتی چشمام عادت نداره.

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

روی فول بذارین

ضمنا روی آخرین هرتز تنظیمش کنین رزولوشن صفحه نمایش رو

تشکر احسان جان

رو فول است و آخرین هرتز

راستی با توجه به سایز 22 مانیتور بنده فکر کنم این امکان باید فعال باشه درسته؟

چون گفتی تو مانیتورهای کوچیک شاکی زیاد داره

ولی خوب چشمم هم به رنگ های قبلی عادت کرده :D

تشکر image.png.b0e64f307d12451938044dd66e19f30c.png 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Vikings گفته است :

فک کنم همون که گفتی چشمام عادت نداره. 

بله دقیقا...

در 1 ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

گفتی تو مانیتورهای کوچیک شاکی زیاد داره 

شاکی زیاد داشتن دلیل بر بد بودن نیست، چون تصویر کوچیکه وقتی رنگ‌های سپید و سیاه خلوص بیشتری داشته باشن بیشتر تو دید میزنن

در 1 ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

چشمم هم به رنگ های قبلی عادت کرده

سعی کنین به این حالت عادت کنین

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

بله دقیقا...

شاکی زیاد داشتن دلیل بر بد بودن نیست، چون تصویر کوچیکه وقتی رنگ‌های سپید و سیاه خلوص بیشتری داشته باشن بیشتر تو دیدشون میزنن

سعی کنین به این حالت عادت کنین

شرمنده زیاد سوال می کنم احسان جان

برای مانیتورهای که الان من دارم خوبه چون زیادی هم کوچیک نیست :D

راستی احسان جان آخرین آپدیت مانیتور بنده مربوط به تاریخ 10/22/2016 است درسته؟؟؟

Untitled441414141.thumb.jpg.e6d041a7577134ce899f22e18981a24d.jpg

یکی آپدیت دیگه است به تاریخ 03/10/2016 که قدیمی تر است درسته؟هر دو که لازم نیست نصب کنم؟

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

Untitled441414141.thumb.jpg.e6d041a7577134ce899f22e18981a24d.jpg

یکی آپدیت دیگه است به تاریخ 03/10/2016 که قدیمی تر است درسته؟هر دو که لازم نیست نصب کنم؟

سلام این آبدیت مانیتور داخل سیتم نصب میشه یا خود مانیتور از کجا آبدیت مانیتور رو باید گرفت مدل مانیتور vx 229h است

لینک به دیدگاه

دوستان ممنون. تاپیک مفیدیه. با تشکر از احسان جان عزیز. منم رو full تنظیم کردم کیفیت خیلی بهتر شد.

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

خواهش می‌کنم این چه حرفیه...

بله مشکلی نیست، نصب کردن یا نکردن درایور مانیتور زیاد تفاوتی ایجاد نمی‌کنه، ولی خب نصب بشه بهتره...

همیشه آخرین درایور رو نصب کنین (البته نه برای همه‌ی قطعات!)

در 2 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است :

سلام این آبدیت مانیتور داخل سیتم نصب میشه یا خود مانیتور از کجا آبدیت مانیتور رو باید گرفت مدل مانیتور vx 229h است

درود. مانیتور شما درایور نیاز نداره، یا حداقل توی سایتش درایوری وجود نداره

لینک به دیدگاه

یه مدت قبل داشتم بازی رزیدنت اویل4 اچ دی رو بازی میکردم که متوجه شدم خیلی از موارد توی تصویر بیش از حد تیره شده در حدی که بعضی جاها که باید اشکال دقیق دیده بشه قابل دیدن نیست!!!

پس از کلی تحقیق متوجه شدم که گزینه dynamic range رفته روی حالت full و وقتی به حالت limited برگردوندمش وضعیت عادی شد...

خلاصه اینکه توی این مسائل چیزی به اسم خوب یا بد نداریم و شما باید بر اساس کارکردتون تنظیمات رو تغییر بدید... مثلا من برادرم از سیستم من برای بازی pubg استفاده میکنه و اون برای خودش یه تنظیمات خاصی داره هم برای رنگ ها و هم برای کنتراست و برایتنس و روشنایی و ... و هر بار که ما جابجا میشم تنظیمات مربوط به خودمون رو ریستور میکنیم....

جالبه که داداشم که همیشه یه پاش توی مسابقات دوتا2 و پابجی هست هم هیچ وقت گزینه full رو انتخاب نمیکنه و روی limited میزاره...

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

سلام

برای من که LG است از طریق device manager نصب میشه بخش مانیتور

برای ASUS اطلاعی ندارم ولی ASUS بیشتر نصبی است

https://www.asus.com/us/Monitors/VX229H/HelpDesk_Download/

موفق باشی

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

خواهش می‌کنم این چه حرفیه...

بله مشکلی نیست، نصب کردن یا نکردن درایور مانیتور زیاد تفاوتی ایجاد نمی‌کنه، ولی خب نصب بشه بهتره...

همیشه آخرین درایور رو نصب کنین (البته نه برای همه‌ی قطعات!)

درود. مانیتور شما درایور نیاز نداره، یا حداقل توی سایتش درایوری وجود نداره

تشکر احسان جان

آخرین آپدیتشم که میشه 10/22/2016  و حله

موفق باشیimage.png.c98bb410ee73a246500d4f10adaa2a33.png

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز اللخصوص آقا احسان

خدایی یه چیزی میگم مسخره نکنید :D منم رو فول گذاشتم چقدر رنگ ها بهتر شدن :| 

مانیتورمم asus vx229h

لینک به دیدگاه

همیشه هم مزیت نداره مثلا سفید طبیعی تر میشه و در نتیجه نور صفحه بیشتر میشه و آزار دهنده است به نظرم گزینه "محدود" مناسب تره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...