رفتن به مطلب

بهترین روش فعالسازی ویندوز 10 از نظر سرعت بوت

sadeh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 7 دقیقه قبل، sadeh گفته است :

مهندس مین ازراکه و SSD هم روی جای درستش نصب شده به خدا

پاور هم مشکلی نداره به جون مهندس قسم...میخاید موس و کیبورد و هدفون رو هم بگم؟:D

اون جملاتی که رنگی کردم چه ربطی به مشکل من داره بزرگوار؟! 

!!! معمولا وقتی مشکلی از لحاظ سخت‌افزاری مطرح میشه، طرف کامل مشخصات سخت‌افزاریش رو اعلام می‌کنه تا ...

جمله‌ی اولی که قرمز کردین برای این هست که این ssd سرعتش همینه و زیاد نباید نگران باشین که الان سرعت‌تون چطور هست

جمله‌ی دوم هم صرفا جهت آگاهی خودتون هست که اگر خواستین هاردی نصب کنین مشکلی پیدا نشه

به هر حال من مدل رم شما رو نمی‌دونم، ممکنه تنظیمات خاصی روی سیستم اعمال کردین توی Bios و یا کلا تنظیمات Bios تون بهینه نباشه ( البته این در صورتی هست که SSD خودتون رو دقیقا با کسی دیگه مقایسه کردین و دریافتین که سرعت خودتون پائین‌تر هست)

به هر حال انتخاب مادربرد هم بسیار مهم هست، کلا چیپ b250 و این مادربرد توی بحث حافظه و ... عالی عمل نمی‌کنه و متوسط هست

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

!!! معمولا وقتی مشکلی از لحاظ سخت‌افزاری مطرح میشه، طرف کامل مشخصات سخت‌افزاریش رو اعلام می‌کنه تا ...

جمله‌ی اولی که قرمز کردین برای این هست که این ssd سرعتش همینه و زیاد نباید نگران باشین که الان سرعت‌تون چطور هست

جمله‌ی دوم هم صرفا جهت آگاهی خودتون هست که اگر خواستین هاردی نصب کنین مشکلی پیدا نشه

به هر حال من مدل رم شما رو نمی‌دونم، ممکنه تنظیمات خاصی روی سیستم اعمال کردین توی Bios و یا کلا تنظیمات Bios تون بهینه نباشه ( البته این در صورتی هست که SSD خودتون رو دقیقا با کسی دیگه مقایسه کردین و دریافتین که سرعت خودتون پائین‌تر هست)

به هر حال انتخاب مادربرد هم بسیار مهم هست، کلا چیپ b250 و این مادربرد توی بحث حافظه و ... عالی عمل نمی‌کنه و متوسط هست

مگه ساتا هست که سرعتش همین باشه؟!

ویرایش شده توسط sadeh
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، sadeh گفته است :

مگه ساتا هست که سرعتش همین باشه؟!

خب پس دقت کردین. خوبه... این مشخصات برای EVO 860 بود. قصدم توجه شما به نوشته‌ها بود که خوشبختانه حاصل شد...

مشخصات کامل و تنظیمات Bios رو بذارین لطفا تا بشه کاملا راهنمایی کرد اگر با موارد دیگر مقایسه کردین و سرعت خودتون رو پایین دیدین

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

خب پس دقت کردین. خوبه... این مشخصات برای EVO 860 بود. قصدم توجه شما به نوشته‌ها بود که خوشبختانه حاصل شد...

مشخصات کامل و تنظیمات Bios رو بذارین لطفا تا بشه کاملا راهنمایی کرد اگر با موارد دیگر مقایسه کردین و سرعت خودتون رو پایین دیدین

بایوس دستکاری نشده و ردیفه

در مورد خط اول قضاوت باشه با خوانندگان تایپیک...نیاز به یک فامیل دور هم احساس میشود:D

لینک به دیدگاه

دعوت میکنم از مامور مخصوص حاکم بزرگ استاد اعظم حاج آرمین که باز هم تشریف بیارن و ما را از رهنمودهاشون بهره مند فرمایند

@ARMIN

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، sadeh گفته است :

بایوس دستکاری نشده و ردیفه

در مورد خط اول قضاوت باشه با خوانندگان تایپیک...نیاز به یک فامیل دور هم احساس میشود:D

پس مشکل‌تون چیه دوست عزیز!؟ وقتی سرعت بوت‌تون 4 ثانیه هست طبق صفحه‌ی قبلی و تست هم کردین با موارد مشابه سرعت یکی بوده

اطلاعات سخت‌افزاری هم نمی‌دین و بنده مجبور شدم برم گوگل کنم مدل مادربردتون رو و ...

انتظار چی دارین؟ بدهکار هم میشیم انگار

وقتی همه چیز ردیفه پس نباید مشکلی داشته باشین...

متاسفم برای خودم که کلا وارد این تاپیک شدم و وقتم رو بیهوده صرف کردم.

اون خط تلنگری بود برای شما که الان می‌دونیم حواستون هست که طرف چی می‌نویسه، اما خودتون حتی حاضر نیستین کامل توضیح بدین و می‌خواین طرف مقابل مثل شعبده‌بازها اطلاعات سیستم‌تون رو به دست بیاره.

موفق باشین

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

پس مشکل‌تون چیه دوست عزیز!؟ وقتی سرعت بوت‌تون 4 ثانیه هست طبق صفحه‌ی قبلی و تست هم کردین با موارد مشابه سرعت یکی بوده

اطلاعات سخت‌افزاری هم نمی‌دین و بنده مجبور شدم برم گوگل کنم مدل مادربردتون رو و ...

انتظار چی دارین؟ بدهکار هم میشیم انگار

وقتی همه چیز ردیفه پس نباید مشکلی داشته باشین...

متاسفم برای خودم که کلا وارد این تاپیک شدم و وقتم رو بیهوده صرف کردم.

اون خط تلنگری بود برای شما که الان می‌دونیم حواستون هست که طرف چی می‌نویسه، اما خودتون حتی حاضر نیستین کامل توضیح بدین و می‌خواین طرف مقابل مثل شعبده‌بازها اطلاعات سیستم‌تون رو به دست بیاره.

موفق باشین

دست شما درد نکنه و ممنونم از شما استاد بزرگوار...امتیاز مثبت هم دادم خدمتتون :$❤️?

ویرایش شده توسط sadeh
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...