رفتن به مطلب

[مشکل حل شده ] مشکل بازیابی و Bios Recovery مادربرد MSI NF520T-C35

digital_2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان می خواستم بایوس آپدیت کنم نشد و مشکل پیش امد و گیر کرد و بعدش پاک سازی کردم حالا فلش وصل می کنم و اولین ورژن بایوس داخلش است نمیاد و نمیشناسه که نصب کنه چی کار کنم؟

مدل مین nf520t-c35

بریزم داخل cd?

ممنون دوستان

4440000000000.thumb.jpg.897065fca78834a131d23121d4ad9183.jpg

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

سلام، اگر مادربرد از Dual Bios بهره می‌بره، سویچ کنین به صورت دستی روی Bios بکاپ

اگر خیر طبق این راهنما پیش برین قطعا مشکل حل خواهد شد: ( به نرم‌افزار MSIHQ tool نیاز دارین)

https://forum-en.msi.com/faq/article/printer/user-guide-for-msi-hq-forum-flash-tool

البته پروسه آماده‌سازی فلش رو که باید روی یه سیستم یا لپ‌تاپ سالم انجام بدین

فقط هنگام یا بعد از انجام این کار حالت Mode1 رو فعال کنین

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

سلام، اگر مادربرد از Dual Bios بهره می‌بره، سویچ کنین به صورت دستی روی Bios بکاپ

اگر خیر طبق این راهنما پیش برین قطعا مشکل حل خواهد شد: ( به نرم‌افزار MSIHQ tool نیاز دارین)

https://forum-en.msi.com/faq/article/printer/user-guide-for-msi-hq-forum-flash-tool

البته پروسه آماده‌سازی فلش رو که باید روی یه سیستم یا لپ‌تاپ سالم انجام بدین

فقط هنگام یا بعد از انجام این کار حالت Mode1 رو فعال کنین

احسان جان ممنون کمی بیشتر توضیح میدی باید چی کار کنم چون ببین اصلا تو بوت نمیره و هی ارور طبق تصویر میاد و این نرم افزار بالا میاد؟از کجا دانلود کنم؟و باید داخل فلش بریزم؟

آموزش ویدیوی چیزی نداره

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

احسان جان ممنون کمی بیشتر توضیح میدی باید چی کار کنم چون ببین اصلا تو بوت نمیره و هی ارور طبق تصویر میاد و این نرم افزار بالا میاد؟از کجا دانلود کنم؟و باید داخل فلش بریزم؟ 

آموزش ویدیوی چیزی نداره

توضیحات کامل توی همون لینک هست. واضح هم هست

اول توی این فروم ثبت نام می‌کنین - لینک دانلود توی همین صفحه هست - نرم‌افزار رو دانلود می‌کنین و طبق لینک بالا که کاملا شفاف و تصویری توضیح داده، ادامه میدین.

دانلود و انجام کارهای آماده‌سازی فلش رو باید روی یه سیستم سالم انجام بدین

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

توضیحات کامل توی همون لینک هست. واضح هم هست

اول توی این فروم ثبت نام می‌کنین - لینک دانلود توی همین صفحه هست - نرم‌افزار رو دانلود می‌کنین و طبق لینک بالا که کاملا شفاف و تصویری توضیح داده، ادامه میدین.

دانلود و انجام کارهای آماده‌سازی فلش رو باید روی یه سیستم سالم انجام بدین

سلام رو لپ تاپ نرم افزار رو ریختم مثل این که این کار باید رو خود سیستم که خراب شده انجام بگیره و عملی نیست ارور میده

1389159997_gexd__.thumb.jpg.c79f0ac92a8b817d3c5b2fe59178b6f1.jpg

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

سلام رو لپ تاپ نرم افزار رو ریختم مثل این که این کار باید رو خود سیستم که خراب شده انجام بگیره و عملی نیست ارور میده 

http://uupload.ir/files/gexd_۲۰۱۸۱۱۲۸_۱۴۱۷۱۸.jpg

این ارور که میگه لپ‌تاپ به برق متصل نیست.

مشخصات فلش و فایلی که روی فلش هست رو اعلام بفرمایین شاید اصلا نیازی به این قضایا نبود

سویچ oc نارنجی‌رنگ روی مادربرد رو تست زدین روی دو حالت مختلف!؟

ممکنه فرمت فلش ntfs باشه به همین خاطر نمی‌تونه بخونه، یا حجمش بالا باشه (بعضی مادربردهای قدیمی فلش بالای 4 گیگ رو قبول نمی‌کنن برای بوت)، بهتره با HP USB Disk Storage Format Tool فلش رو فرمت کنین و ...

در ضمن فایل Bios رو هم به صورت zip شده، هم Extract شده و هم خام و بدون پسوند توی فلش بذارین و تست کنین...

توصیه میشه فایل Bios رو که اکسترکت کردین، اونی که به دست اومده رو 6 کپی با نام‌های زیر ازش روی فلش بگیرین:

AMIBIOS.ROM
AMIBOOT.ROM
A7615NMS.170 این نام اصلی هست
A7615NMS.170.ROM این نام اصلی با پسوند هست
A7615NMS.ROM این نام اصلی با پسوند اما بدون حروف میانه هست
A76.ROM این نام خلاصه شده هست
SUPER.ROM

هر نوع فلش، دیوایس usb، فلاپی‌درایو، هارد، SSD، ODD و ... رو از مادربرد جدا کنین، فقط کابل پاور، کارت گرافیک، ماوس و صفحه‌کلید رو بذارین

فلش رو به پائین‌ترین پورت usb پشت کیس متصل کنین، و بعد سیستم رو روشن کنین و M-Flash رو اجرا و بقیه‌ی کارها که فقط انتخاب Firmware یا همون فایل Bios برای فلش هست رو انجام بدین...

بعد از این کارها نتیجه رو اعلام بفرمائین

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

این ارور که میگه لپ‌تاپ به برق متصل نیست.

مشخصات فلش و فایلی که روی فلش هست رو اعلام بفرمایین شاید اصلا نیازی به این قضایا نبود

سویچ oc نارنجی‌رنگ روی مادربرد رو تست زدین روی دو حالت مختلف!؟

ممکنه فرمت فلش ntfs باشه به همین خاطر نمی‌تونه بخونه، یا حجمش بالا باشه (بعضی مادربردهای قدیمی فلش بالای 4 گیگ رو قبول نمی‌کنن برای بوت)، بهتره با HP USB Disk Storage Format Tool فلش رو فرمت کنین و ...

در ضمن فایل Bios رو هم به صورت zip شده، هم Extract شده و هم خام و بدون پسوند توی فلش بذارین و تست کنین...

توصیه میشه فایل Bios رو که اکسترکت کردین، اونی که به دست اومده رو 6 کپی با نام‌های زیر ازش روی فلش بگیرین:

AMIBIOS.ROM
AMIBOOT.ROM
SUPER.ROM 

هر نوع فلش، دیوایس usb، فلاپی‌درایو، هارد، SSD، ODD و ... رو از مادربرد جدا کنین، فقط کابل پاور، کارت گرافیک، ماوس و صفحه‌کلید رو بذارین 

فلش رو به پائین‌ترین پورت usb پشت کیس متصل کنین، و بعد سیستم رو روشن کنین و M-Flash رو اجرا و بقیه‌ی کارها که فقط انتخاب Firmware یا همون فایل Bios برای فلش هست رو انجام بدین...

بعد از این کارها نتیجه رو اعلام بفرمائین

سلام احسان جان واقعا ممنونم ازت مشکل حل شد و برگشت به حالت قبل این دوتا روش رو امتحان کردم

-----------------------

AMIBIOS.ROM
AMIBOOT.ROM
SUPER.ROM 

-----------------------

یک معموری گوشی برداشتم یک گیگ داخلشو خالی کردم اون فایل bios رو به اسم های که گفته بودی تغییر دادم و گذاشتم داخلش هر بود رو از سیستم کشیدم و بعدش شروع به کار کرد و شناخت و نصب کرد و الان درست شد

بازم ازت ممنونم چون سیستم خودم نبود مال آشنا بود ترسیدم خراب بشه و تو این گرونی مجبور بودم براش سیستم جور کنم

جبران می کنم

موفق باشی

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

یک معموری گوشی برداشتم یک گیگ داخلشو خالی کردم اون فایل bios رو به اسم های که گفته بودی تغییر دادم و گذاشتم داخلش هر بود رو از سیستم کشیدم و بعدش شروع به کار کرد و شناخت و نصب کرد و الان درست شد 

خواهش می‌کنم

توصیه میشه برای مواردی که مشکلات حل میشه، تایتل تاپیک عوض بشه به مشکل مورد نظر و عبارت "حل شد" هم اولش درج بشه... تا آیندگان اگر همچین مشکلی داشتن راحت‌تر روش حل اون رو پیدا کنن...

همچنین فایل عکس رو روی سرور لیون آپلود کنین و پست اول و پنجم رو ادیت کرده و جایگزین کنین، چون اون سایت‌های آپلود عکس موقتی هستن اما ثبات هاست لیون بهتر هست...

برای نمونه بنده تایتل رو این‌گونه می‌پسندم: « [حل شد - Fixed ] مشکل بازیابی و Bios Recovery مادربرد MSI NF520T-C35 »

به امید حل شدن تمام مشکلات دوستان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...