رفتن به مطلب

مشکل با ...

Recommended Posts

من دو روز پیش یه کارت ۱۰۳۰ از ا ری ا ک ا م پ ی و ت ر خریدم و مرسوله نهایتا تا امروز به دست من می رسید از طریق تیپاکس الان هر چی زنگ میزنم وسط مکالمه قطع میکنم یا جواب تلفن مکیدن یک بار هم جواب دادن گفتن ما دو روز پیش ارسال کردیم بهشون میگم شماره پیگیری مرسوله را برام بفرستید. که اونم به من نمیدن من چکار کنم.

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

درود. با توجه به اینکه پنج‌شنبه هست بهتره با خود تیپاکس تماس بگیرین یا داخلی‌های دیگه‌رو بگیرین بگین وصل کنن بخش ارسال سفارشات

معمولا بسته‌های پستی یا تیپاکس رو میدن پیک می‌بره ( یا بعضی مواقع پیک میاد در فروشگاه و می‌بره) و کدهای مرسوله و رسیدهای تیپاکس یکجا صادر میشن و همون‌روز به دست فروشگاه نمی‌رسن، ممکنه دست پیک باشن و هنوز برای فروشگاه نیاورده باشن رسیدها و کدهای مرسوله‌ها رو... )

----------

آپدیت پست:

در 6 دقیقه قبل، zen گفته است :

پول را دو روز پیش اینترنتی پرداخت کردم. بعد تهران تا سمنان ۲۰۰ کیلومتر بیشتر راه نیست . همیشه مرسوله های تیپاکس ۲۴ ساعت میرسه همیشه الان ۴۸ ساعت هست که نرسیده. 

چون فرمودین از این سایت، بنده فکر کردم از فروشگاه لیون خریداری کردین به همین دلیل اینجا پاسخ دادم. بهتره از طرف خودشون پیگیر باشین

ویرایش شده توسط EHSANRF
آپدیت
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود. با توجه به اینکه پنج‌شنبه هست بهتره با خود تیپاکس تماس بگیرین یا داخلی‌های دیگه‌رو بگیرین بگین وصل کنن بخش ارسال سفارشات

معمولا بسته‌های پستی یا تیپاکس رو میدن پیک می‌بره ( یا بعضی مواقع پیک میاد در فروشگاه و می‌بره) و کدهای مرسوله و رسیدهای تیپاکس یکجا صادر میشن و همون‌روز به دست فروشگاه نمی‌رسن، ممکنه دست پیک باشن و هنوز برای فروشگاه نیاورده باشن رسیدها و کدهای مرسوله‌ها رو... )

من دو روز پیش خرید کردم الان هم شماره پیگیری مرسوله را ندادم و هرچی زنگ میزنم میپیچونن . رفتم حضوری تیپاکس گفت تا شماره پیگیری را نداشته باشی نمی‌تونیم کاری کنیم.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Good gamer گفته است :

عزیز شما باید آدرس سایت رو بدید تا دوستان بتونن پاسخ بدن! 

شما درب منزل پرداخت می کنید پول رو یا اینترنتی پرداخت کردید؟ 

پول را دو روز پیش اینترنتی پرداخت کردم. بعد تهران تا سمنان ۲۰۰ کیلومتر بیشتر راه نیست . همیشه مرسوله های تیپاکس ۲۴ ساعت میرسه همیشه الان ۴۸ ساعت هست که نرسیده.

لینک به دیدگاه

درود

یعنی جی میپیچونن ؟ چی میگن؟ مدارک خریدتو بفرست براشون بگو این خریدمه و فلان

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

یعنی جی میپیچونن ؟ چی میگن؟ مدارک خریدتو بفرست براشون بگو این خریدمه و فلان

پیام دادم داخل تلگرام جواب ندادن زنگ میزنم جواب نمیدن فکر کنم این سایت هم رفته تو لیست سایت های کلاهبردار. اونها میگن فرستادیم با تیپاکس من بهشون گفتم نرسیده شماره پیگیری مرسوله را بدین. که اونم به من نمیدن. الان هم هرچی زنگ میزنم جواب تلفن را نمیدن.

لینک به دیدگاه

ادرس سایتی که ازش خرید کردید چی هست

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

ادرس سایتی که ازش خرید کردید چی هست

https://....ir

لینک به دیدگاه

بعد چند روز بسته رسید ولی کارتی که خریدم پلمپ نیست ‌‌ این سایت کلاهبردار هست . الان چطوری باید شکایت کنم؟

IMG_20181201_095940.jpg

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، zen گفته است :

بعد چند روز بسته رسید ولی کارتی که خریدم پلمپ نیست ‌‌ این سایت کلاهبردار هست . الان چطوری باید شکایت کنم؟

IMG_20181201_095940.jpg

شاید چون یمدت از گارانتی گذشته قبل ارسال تست میگیرن..تماس گرفتی بپرسی چرا اینجوریه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...