رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید هدست گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض خسته نباشید ...

بودجه از 100 هزارتومان تا حداکثر 500 هزارتومان / برای استفاده 12 ساعت در روز / میخوام تا بیشتر از یک سال برام کار کنه / میکروفون داشته باشه (کیفیت میکروفون در حدی باشه که ناامیدم نکنه) / سیمی باشه حالا اگر دوگانه هم بود بد نیست / هنگام استفاده گوش راحت باشه و اذیت کننده نباشه / برای فقط گیمینگ نمیخوام (اینو گفتم که اگر مخصوص گیمینگ نبود مهم نیست) / و دیگه بقیش با خودتون

و یک نکته مهم هم هست که من برای لپ تاپ میخوام استفاده کنم و لپ تاپم (ASUS K556UQ) یک جک بیشتر نداره و تاحالا بهش هدست میکروفون دار وصل نکردم و حالا بنظرتون چیکار کنم ؟ تو اینترنت سرچ کردم تبدیل 2 به 1 تبدیلش  اومد ولی آیا جواب میده ؟ حالا اگر هدست با USB وصل بشه که خوبه ولی همه هدست ها اینجوری نیستند

ممنون میشم راهنمایی کنید و حتما هم اینترنتی نمیخوام بگیرم اسمم بگین حله ..... باتشکر

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

معمولا تبدیل‌های بازار بسیار بی‌کیفیت هستن و ممکن هست فیش اتصال رو خراب کنن، کارت صدا رو نابود کنن و ... پس از همون اول به فکر یه هدست تک‌فیش یا دو فیشه USB + 3.5mm بگردین یا اینکه از هدست‌های وایرلس انتخاب کنین.

یکی از این تبدیل‌ها تجربه‌ی بسیار بدی برای دوستم داشت، با وصل کردن کابل هدست به این تبدیل و اتصال اون به مادربرد، هم کارت صدای مادربرد سوخت و هم هدست راهی گارانتی شد...

پیشنهاد بنده هدست Promate Gaming Valiant هست که با قیمت مناسبش با هدست‌های دو و حتی سه‌‌برابر قیمت خودش رقابت می‌کنه، میکروفون داخل خود کاپش هست، کلید کنترل‌صدا روی خودش هست، هم USB و هم جک 35mm ساپورت می‌کنه، جنسش آلومینیوم هست که نسبتا سبک حساب میشه، نورپردازی داره و ... کیفیت خیلی خوبی هم داره و قابلیت انعطاف عجیبی داره.

این هدست رو قبلا بنده تجربه‌ی استفاده‌شو داشتم

لینک معرفی هدست:

http://chan-ley.com/ProductDetails/124/54/Gaming-Headset-Valiant

اما اگر مورد دیگری می‌خواین با این مشخصات ، باید هدستی حدود 1 میلیون تومن و شاید بیشتر پیدا کنین

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود دوست عزیز

معمولا تبدیل‌های بازار بسیار بی‌کیفیت هستن و ممکن هست فیش اتصال رو خراب کنن، کارت صدا رو نابود کنن و ... پس از همون اول به فکر یه هدست تک‌فیش یا دو فیشه USB + 3.5mm بگردین یا اینکه از هدست‌های وایرلس انتخاب کنین.

یکی از این تبدیل‌ها تجربه‌ی بسیار بدی برای دوستم داشت، با وصل کردن کابل هدست به این تبدیل و اتصال اون به مادربرد، هم کارت صدای مادربرد سوخت و هم هدست راهی گارانتی شد...

پیشنهاد بنده هدست Promate Gaming Valiant هست که با قیمت مناسبش با هدست‌های دو و حتی سه‌‌برابر قیمت خودش رقابت می‌کنه، میکروفون داخل خود کاپش هست، کلید کنترل‌صدا روی خودش هست، هم USB و هم جک 35mm ساپورت می‌کنه، جنسش آلومینیوم هست که نسبتا سبک حساب میشه، نورپردازی داره و ... کیفیت خیلی خوبی هم داره و قابلیت انعطاف عجیبی داره.

این هدست رو قبلا بنده تجربه‌ی استفاده‌شو داشتم

لینک معرفی هدست:

http://chan-ley.com/ProductDetails/124/54/Gaming-Headset-Valiant

اما اگر مورد دیگری می‌خواین با این مشخصات ، باید هدستی حدود 1 میلیون تومن و شاید بیشتر پیدا کنین

داداش برای موزیک چطوریه؟بیس و تریبلش ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یک کلام بهت میگم شک نکن برو بگیر تا ناموجود نشده موقعی که میخواستم هدست بگیرم خیلی تحقیق کردم فوق العاده هست

مدل msi ds502

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، alirezatha گفته است :

دوست عزیز یک کلام بهت میگم شک نکن برو بگیر تا ناموجود نشده موقعی که میخواستم هدست بگیرم خیلی تحقیق کردم فوق العاده هست

مدل msi ds502

برای استفاده 12 ساعت در روز

من این هدست داشتم علاوه بر وزن زیاد مدت کوتاهی استفاده حرارت و عرق کردن  گوش ها میشه

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

برای استفاده 12 ساعت در روز

من این هدست داشتم علاوه بر وزن زیاد مدت کوتاهی استفاده حرارت و عرق کردن  گوش ها میشه

وزن زیادبه خاطر متریال فوق العاده هدست هست و به نظرم عیب اون نیست(هدست فعلی بنده به مراتب از هدست فوق سنگین تره)

و به نظرم علت اذیت شدن شما استفاده نا متعارف بوده

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، alirezatha گفته است :

وزن زیادبه خاطر متریال فوق العاده هدست هست و به نظرم عیب اون نیست(هدست فعلی بنده به مراتب از هدست فوق سنگین تره)

و به نظرم علت اذیت شدن شما استفاده نا متعارف بوده

استفاده نا متعارف بوده ?

مگه هدست به غیر از گوش کردن موسیقی و تماشای فیلم و گیم کاربرد دیگه ای هم داره ?

بعد از یک ساعت استفاده گوشی ها خیس می شد

لینک به دیدگاه

دوستان نظرتون در مورد هدست های کولر مستر چیه ؟

این مورد چی ؟ Rapoo VH200 Illuminated Gaming Headset

ویرایش شده توسط SadeghRjc
لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، alirezapishraft گفته است :

داداش برای موزیک چطوریه؟بیس و تریبلش ؟ 

کاملا ورای انتظار بود...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...