رفتن به مطلب

فروش اسپیکر Logitech مدل Z313 نو

mamaji
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

425000تومان

چرا هیچ یک از دوستان حتی پیشنهاد هم نمیدن و چرا کسی خریدار نیست؟

ویرایش شده توسط mamaji
لینک به دیدگاه

در در 1397/10/19, 19:08:29، mamaji گفته است :

425000تومان

چون کسی که جنس ۵۰۰ تومنی داره خرید میکنه گیر ۵۰ تومن نیست و اون ۵۰ تومن هم میده از فروشگاه خرید میکنه, اگر قصدتون فروش هست باید یه تجدید نظری تو قیمت بکنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1397/10/19, 19:08:29، mamaji گفته است :

425000تومان

دلیلش این هست که اینجا همه دنبال جنس دست دوم هستند و دوست دارن آکبند هم به قیمت دست دوم بخرند . 

این میشه که کسی پیشنهاد نمیده ;)

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

چون کسی که جنس ۵۰۰ تومنی داره خرید میکنه گیر ۵۰ تومن نیست و اون ۵۰ تومن هم میده از فروشگاه خرید میکنه, اگر قصدتون فروش هست باید یه تجدید نظری تو قیمت بکنید.

سلام دوست عزیز.خب چند تا نکته هست.تا به حال هیچ کس به من پیامی مبنی بر خرید این محصول نداده(البته یک نفر پیشنهاد دادن که دو پرداخته خرید کنن که به دلیل فاصله ی بیش از یک ماه میان تاریخ پیشنهادی دو پرداخت،معامله صورت نگرفت) که حتی من بخوام قیمت رو کم کنم یا بخوام بهشون تخفیف بدم.چون در هر صورت این جنس با جنسی که در یک فروشگاه خرید میکنین تفاوتی نداره و بنده دلیلی نداره زیاد از حد پایین تر از قیمت معمول بفروشم.اما خب باید برای راضی بودن خریدار و همچنین رغبت به خرید از طرف خریدار،با خریدار راه بیام و قیمت رو پایین بیارم.البته در حین معامله.نه قبل معامله.چون اگه قبل از معامله قیمت بیش از حد پایین تر از قیمت معمول باشه،درواقع باید جنس نو و آکبند رو به قیمت دست دو بفروشم!چون خریدار در هر صورت حین معامله طلب تخفیف میکنه.و فروش به این صورت به هیچ عنوان عقلانی نیست!الان به نظر شما اگه من قیمت رو 100 تومن زیر قیمت معمول بزنم،خریدار پیدا میشه؟!

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Behzad Tak گفته است :

دلیلش این هست که اینجا همه دنبال جنس دست دوم هستند و دوست دارن آکبند هم به قیمت دست دوم بخرند . 

این میشه که کسی پیشنهاد نمیده ;)

سلام دوست عزیز.واقعا ظلمه که بخوام جنس نو و آکبند رو به قیمت دست دو بفروشم.متاسفانه حدود 1ماه و نیم از آغاز این تاپیک میگذره و هنوز پیشنهادی مبنی بر خرید دریافت نکردم!

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در 21 ساعت قبل، pfarhadq گفته است :

سلام ببخشید ولی دست دومشو 150 تومن سراغ دارم

سلام دوست عزیز.به سلامتی.انشالله که مبارک صاحبش باشه.من هم نو این اسپیکر رو 475تومن سراغ دارم.اما ربط پیام شما مبنی بر قیمت دست دوم  رو به تاپیک فروش یک اسپیکر نو متوجه نمیشم.اگر از قیمت نو این اسپیکر سراغی دارید ،بنده در خدمتتون هستم

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...