رفتن به مطلب

کیس قابل حمل

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان کسی میدونه چطور یه کیس قابل حمل میشه ساخت یه نقشه می خوام یا جایی بتونن بسازن البته یه شرکت بود که داشت اما گفتن سفارش نمیدن فعلا ? مدل خارجی هم گرون در میاد یه چیز در حد ۲۰۰ میخوام البته بشه کل قطعات رو توش جا داد سه تا هارد یه اس اس دی یه گرافیک حداقل ۳۹ سانتی و کولر ماچو  کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم ?

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Sky84 گفته است :

سلام دوستان کسی میدونه چطور یه کیس قابل حمل میشه ساخت یه نقشه می خوام یا جایی بتونن بسازن البته یه شرکت بود که داشت اما گفتن سفارش نمیدن فعلا 1f611.png مدل خارجی هم گرون در میاد یه چیز در حد ۲۰۰ میخوام البته بشه کل قطعات رو توش جا داد سه تا هارد یه اس اس دی یه گرافیک حداقل ۳۹ سانتی و کولر ماچو  کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم 1f917.png

منم خیلی دوست دارم بدونم که دستگاهی که این فلز ها رو دقیق میتونه برش بده دقیقا اسمش چیه ! که بشه خودت طرح بدی و درست کنی برای خودت 

بعضی از کمپانی ها مثل Louqe نقشه کیس ghost s1 رو گذاشتن به صورت مجانی روی سایتشون و میشه برداشت و ساخت 

لینک به دیدگاه

این کیس بهترینه اما جا شدن کولر ماچو رو باید خودتون کشف کنید...بهتره یه کیس که باکس باشه بخرید و ادیتش کنید...برای ساخت کیس خرجی که میکنید یه طرف دستمزد اوستا کاری که جمعش کنه یه طرف اصلا بصرفه نیست

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

این کیس بهترینه اما جا شدن کولر ماچو رو باید خودتون کشف کنید...بهتره یه کیس که باکس باشه بخرید و ادیتش کنید...برای ساخت کیس خرجی که میکنید یه طرف دستمزد اوستا کاری که جمعش کنه یه طرف اصلا بصرفه نیست

بله دیدمش کیس خوبیه ولی فکر نکنم زیر ۱۵۰۰ گیر بیاد ?

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، The.13east گفته است :

منم خیلی دوست دارم بدونم که دستگاهی که این فلز ها رو دقیق میتونه برش بده دقیقا اسمش چیه ! که بشه خودت طرح بدی و درست کنی برای خودت 

بعضی از کمپانی ها مثل Louqe نقشه کیس ghost s1 رو گذاشتن به صورت مجانی روی سایتشون و میشه برداشت و ساخت 

cnc هایی هستن که بصورت فِرز و به صورت لیزر براتون فلز میبرن و دقیقه ای کار میکنن 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Pooria3000 گفته است :

cnc هایی هستن که بصورت فِرز و به صورت لیزر براتون فلز میبرن و دقیقه ای کار میکنن 

کسی رو خودت میشناسی که معرفی کنی ؟

من یه پرس و جو کردم ولی کسی دور بر من نیست که اینکارا رو انجام بده

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، The.13east گفته است :

کسی رو خودت میشناسی که معرفی کنی ؟

من یه پرس و جو کردم ولی کسی دور بر من نیست که اینکارا رو انجام بده

بله من توی مشهد میشناسم کسانی رو ک دستگاهشو دارن

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، Pooria3000 گفته است :

بله من توی مشهد میشناسم کسانی رو ک دستگاهشو دارن

همینجا معرفی کنید که هم بنده استفاده کنم هم دوستمون

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، The.13east گفته است :

همینجا معرفی کنید که هم بنده استفاده کنم هم دوستمون

شما هر کاری داشتید فقط نیازه بهم پیام خصوصی بفرستید من کارتونو انجام میدم و براتون ارسال میکنم 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...