رفتن به مطلب

مشکل به هنگام استفاده از آنبرد مادربرد ماکسیموس وی فرمولا

Negrasombra
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز . یه مادربرد asus maximus v formula خریدم که با رم چهارگیگ ۱۳۳۳ و سی پی یوی G620 رو کیس وصل کردم. همه سخت افزارهای دیگر اوکی بودن چون قبل از اون یه مادربرد دیگر رو هم داشتم استفاده می کردم. بعد از این که همه چیز رو وصل کردم سیستم رو روشن کردم. اینم بگم کارت گرافیک ندارم و از آنبرد مادربرد تصویر گرفتم. مشکل اینجاست که بعد از مدتی حدود دو سه دقیقه تا پنج دقیقه تصویر پر میشه از طوط بنفش رنگ و فریز می کنه. ری استارت می کنم و دوباره همین مساله پیش میاد. دمای سی پی یو هم چک کردم که روی ۳۰ تا ۳۵ هست و فشاری بهش وارد نیست. 
البته ویندوز نزدم و با ویندوزی که از برد قبلی تو هارد مونده سیستم رو بالا آوردم آیا به نظرتون میتونه از این باشه؟
آیا امکان داره که چیپ آنبرد مادربرد نیم سوز شده باشه ؟
اینم بگم وقتی وارد دیوایس منیجر میشم هیچ اثری از بخش Disp;ay Adapter نیست و اتودرایور هم که می ذارم می بینم هیچ نوع اینتلی شناسایی نمی کنه...

لینک به دیدگاه

درود

شما یه ویندوز جدید بزن و درایور گرافیک اینتل مادربردت رو دانلود کن و نصب کن  بایوی رو هم ریست بزن.(چیپ مادربرد داغ نمکنه که؟ مدار رگلاتور چی زیاد داغ نمیشه ک؟

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

شما یه ویندوز جدید بزن و درایور گرافیک اینتل مادربردت رو دانلود کن و نصب کن  بایوی رو هم ریست بزن.(چیپ مادربرد داغ نمکنه که؟ مدار رگلاتور چی زیاد داغ نمیشه ک؟

چیپ مادربرد و مدار رگلاتور رو ندیدم و نمی تونم بگم داغ می کنه یا نه. حتما ویندوز زدم و اگر مشکل پابرجا بود اون قسمت ها رو هم باید چک کنم 

لینک به دیدگاه

سلام بررسی کنين ببينين VRM Temp چند هست توی Bios

آيا خمير پردازنده اوکي هست؟ خوب چفت شده؟ پين ها مشکلي ندارن!؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

سلام بررسی کنين ببينين VRM Temp چند هست توی Bios

آيا خمير پردازنده اوکي هست؟ خوب چفت شده؟ پين ها مشکلي ندارن!؟

بله مشکلی ندارن . یه ایرکولر کولرمستر انداختم روش. حالا یه رم و یه ویندوز برداشتم شب اوکیش کنم انشالا با همین ها حل بشه. درایور های اصلی رو از سایت هم برداشتم.

ویرایش شده توسط Negrasombra
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

بله مشکلی ندارن . یه ایرکولر کولرمستر انداختم روش. حالا یه رم و یه ویندوز برداشتم شب اوکیش کنم انشالا با همین ها حل بشه. درایور های اصلی رو از سایت هم برداشتم.

قبل از نصب ويندوز توي Bios دماها رو چک کنين

البته احتمال داره به بدافزار ماينينگ گرفتار شده باشه سيستم تون... که اگر اينطور باشه با تعويض ويندوز حل ميشه

همچنين چون فرمودين بعد از چند دقيقه اين اتفاق مي افته مثل استک اورفلو هست، بالاتر از توانش کار مي کنه که اونطور ميشه، توي Event Viewer ويندوز مي نويسه اگر نرم افزاري باشه...

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

قبل از نصب ويندوز توي Bios دماها رو چک کنين

البته احتمال داره به بدافزار ماينينگ گرفتار شده باشه سيستم تون... که اگر اينطور باشه با تعويض ويندوز حل ميشه

همچنين چون فرمودين بعد از چند دقيقه اين اتفاق مي افته مثل استک اورفلو هست، بالاتر از توانش کار مي کنه که اونطور ميشه، توي Event Viewer ويندوز مي نويسه اگر نرم افزاري باشه...

بله حتما این کارها رو می کنم. البته دمای سی پی یو و مادربرد رو که تو بایوس نگا می کردم همون حدودای 30 تا 35 بود

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

بله حتما این کارها رو می کنم. البته دمای سی پی یو و مادربرد رو که تو بایوس نگا می کردم همون حدودای 30 تا 35 بود 

اميدوارم بدون خرج اضافه مشکل حل بشه

ولي اگر با تعويض ويندوز و چک کردن Bios و درايورها و ... حل نشد يه پردازنده ي امانتي بگيرين ببينين باز هم همينطوره يا نه...

پ.ن : قابل توجه دوستان اينکه، درايور جديد417.01 nVIDIA دماي گرافيک هاي هاي اند رو بين 10 تا 15 درجه بالا مي بره، اين رو امروز چند نفر از دوستان تماس گرفتن و گفتن. لازمه که بررسي کنين

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

اميدوارم بدون خرج اضافه مشکل حل بشه

ولي اگر با تعويض ويندوز و چک کردن Bios و درايورها و ... حل نشد يه پردازنده ي امانتي بگيرين ببينين باز هم همينطوره يا نه...

ممنون و تشکر از شما. یه رم اضافه هم برداشتم ببینم اگر مشکل حل نشد اونم عوض کنم. باز اگر مشکل پابرجا بود سی پی یوی دیگه ای می اندازم روش تست می زنم. البته من هم امیدوارم با همون ویندوز عوض کردن درست بشه...?

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

نه فکر نکنم چون بدون اینترنت هم به این مشکل بر می خوردم. البته خودم هم سعی می کنم به چیزهایی مانند کریپتوپیا نزدیک هم نشم اما خب بسیاری از سایتها هستن که بدون این که بدونیم این بدافزارها رو برای ما نصب می کنن. اگر آنتی ویروس درست حسابی نداشته باشیم همیشه در معرض خطر هستیم خب.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...