رفتن به مطلب

قیمت های واقعی RTX2070 , intel i7,i9,i5

Recommended Posts

در 42 دقیقه قبل، AntiDictator گفته است :

آره موقعی که دلار 3000 تومن بود قطعات کامپیوتری رو حساب میکردی میدیدی با دلار 5000 یا 6000 تومنی حساب شده.

الانم که میگن دلار 12000 - 13000 تومنه اما می بینی قطعات کامپیوتری رو با دلاری 20000 تومنی حساب کردن که مثلاً یه جنسی که تو آمازون 100 دلاره تو کشور ما شده 2 میلیون تومن!

کلاً انگار ما ایرانی جماعت باید همیشه درد گرونی رو تا پوست و گوشت و استخونم احساس کنیم و هیچ وقت نمیشه ما هم طعم ارزونی رو بچشیم.

شما رو نمیدونم اما خودم چون سنم به دوران شکوه ایران قد نمیده که یه نفر کار میکرد و خرج 10 نفرو میتونست بده اما آرزوم بود کاش لااقل مثل این پیرمرد و پیرزن هایی که آخر عمری دم از دین و ایمون و حجاب میزنن منم اون دوران رو تجربه کرده بودم و حداقل آخر عمرم با این بدبختی مواجه بودم نه تو اوج جوونی 1f622.png به خدا همیشه میگم خوش به حال این پیرمرد پیرزنا که هم زندگی قبل از چیزی که نمیشه اسمشو آورد رو چشیدن و حال کردن و هم زندگی بعدشو.

گل زیاد بود و مفت و انان سرمست ز این چمنستان مستی را چه حقیقتیست جز سرمستی!

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

حالا بخريم يا نخريم؟

(البته خواب ديشبو دارم تعريف ميكنم)

لینک به دیدگاه

در در 1397/09/11, 09:03:56، alireza fattahi گفته است :

خرید کارت های سری RTX فعلا بنظرم اشتباهه. جدا از قیمتش الان بازی واسش زیاد نیس و همیشه هم این تکنولوژی ها یه نسل باید ازش بگذره تا مشکلاتش رفع شه به بلوغ برسه

الان که خرید شاید اشتباه باشه و به نظرمن فعلا ارزش خرید نداره اما به نظر من نباید منتظر باشیم که کارت 10میلیونی به 5 میلیون برسه!!

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، AntiDictator گفته است :

آره موقعی که دلار 3000 تومن بود قطعات کامپیوتری رو حساب میکردی میدیدی با دلار 5000 یا 6000 تومنی حساب شده.

الانم که میگن دلار 12000 - 13000 تومنه اما می بینی قطعات کامپیوتری رو با دلاری 20000 تومنی حساب کردن که مثلاً یه جنسی که تو آمازون 100 دلاره تو کشور ما شده 2 میلیون تومن!

کلاً انگار ما ایرانی جماعت باید همیشه درد گرونی رو تا پوست و گوشت و استخونم احساس کنیم و هیچ وقت نمیشه ما هم طعم ارزونی رو بچشیم.

شما رو نمیدونم اما خودم چون سنم به دوران شکوه ایران قد نمیده که یه نفر کار میکرد و خرج 10 نفرو میتونست بده اما آرزوم بود کاش لااقل مثل این پیرمرد و پیرزن هایی که آخر عمری دم از دین و ایمون و حجاب میزنن منم اون دوران رو تجربه کرده بودم و حداقل آخر عمرم با این بدبختی مواجه بودم نه تو اوج جوونی 1f622.png به خدا همیشه میگم خوش به حال این پیرمرد پیرزنا که هم زندگی قبل از چیزی که نمیشه اسمشو آورد رو چشیدن و حال کردن و هم زندگی بعدشو.

الان شما برو هر سایتی چک کنی دلار 10 و300 هستش نمیدونم به زبونی 10 و300 هستش یا نه

لینک به دیدگاه

در در 1397/09/11, 09:16:16، REZAALIFAR گفته است :

خب اگه یه میلیون برات پول نیست بده به من ?

مشتی من برای  10 میلیون 1000تا بانک رفتم وام بگیرم هنوز هم جور نشده??(برای کارت گرافیک نه هاا)

لینک به دیدگاه

داداش پولداری بخر اگه نیستی مگه میخوای با همچین کارتی چیکار کنی؟

درسته الان پولمون ارزشش مثل پهن شده اما چون حقوقا خیلی کمه ۱۰ تومن واقعا زیادیه

لینک به دیدگاه

موضوع اینجاست هزینه واسه 2070 کلا اشتباهه

شما دارین رو تکنولوژی پول میدین که 1.هنوز اول راهه      2.هیچ محتوای ارزشمندی هنوز واسش نیومده         3.اینکه 2070 ضعیفترین و پایینترین رده از سری RTX هست حتی 2080ti هم با روشن کردن این قابلیت به تقلا میوفته

بنظر من 1080ti هنوز گزینه بهتریه واسه هاردکور گیمینگ. کارکرده هم میتونی به نصف اون قیمت پیدا کنی قویتر هم هست.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mohammadhosein80 گفته است :

الان شما برو هر سایتی چک کنی دلار 10 و300 هستش نمیدونم به زبونی 10 و300 هستش یا نه

دلار 10.300 خریدارن! اما برو ببین بهت 1000 دلار رو 10.300 هم نه 11 تومن میدن!!!

قیمت دلار واقعی بالای 17000 هست 

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

دلار 10.300 خریدارن! اما برو ببین بهت 1000 دلار رو 10.300 هم نه 11 تومن میدن!!!

قیمت دلار واقعی بالای 17000 هست 

همش حرف مفته هیچی ارزون نشده همه چی رو قیمت قبله و یسری چیزا گرونترم شدن

لینک به دیدگاه

دوستان اگر فقط برای RTX کارت‌های جدید قصد خرید اون رو دارین توصیه می‌کنم فعلا صبر کنین

این طرح ابتدای کارش هست و معمولا توی لانچ اول بهینه نیست و بهترین حالت ممکن رو نداره، آزمون و خطای بسیاری داره شبیه همون موارد سری اول پردازنده‌های Ryzen که تا تو ریل بیفته خیلی طول می‌کشه... مثل یک نهال هست که شاخ و برگ خاصی نداره فعلا...

اما اگر خریدتون بر مبنای موارد دیگر هست مشکلی نداره...

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، testaccount گفته است :

چرا حرف مفت میزنی؟ قیمت دلار همین الان 11700 تومن هست هر چند هزار تا هم که میخوای بیا برات بخرم.

کاری ندارم چی ارزون شده و چی گرون شده اما قیمت دلار فعلا اینه.

www.mesghal.com

www.hobab.org

گویا پست من به ضرر شما بوده!

یکم شرایط و قیمتها رو مقایسه کنی میفهمی اون دلار 11 تومنی یه ایرادی داره.حرف مفت نیست واقعیته

یکم تو نحوه برخوردمون از الفاظ بهتر استفاده کنیم حتی وقتی نظر مخالف میبینیم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

گویا پست من به ضرر شما بوده!

یکم شرایط و قیمتها رو مقایسه کنی میفهمی اون دلار 11 تومنی یه ایرادی داره.حرف مفت نیست واقعیته

یکم تو نحوه برخوردمون از الفاظ بهتر استفاده کنیم حتی وقتی نظر مخالف میبینیم

ایشون فقط حقیقت رو گفتن

قیمت واقعی دلار همینی که ایشون گفتن هست

اگر میبینید قیمت قطعات با قیمت دلار جور در نمیاد هزار تا دلیل داره که یکی از اون ها عدم واردات قطعات و کمیابی هست و...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه مثال ساده راجب تورم بزنم ، مایع دستشویی میگرفتیم 8 تومن بعد شد 13 تومن بعدش 18 الان 32 در عرض چند ماه

دستمال کاغذی 3 عدد التماس میکردن واسه خرید 5 تومن الان شده 28 تومن ! یعنی تو همین دستمال کاغذی 5.5 برابر !

قضیه دلار هم دولت بصورت کاذب پایین نگه داشته به دلایل فراوان که جاش اینجا نیست !

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 16 ساعت قبل، testaccount گفته است :

چرا حرف مفت میزنی؟ قیمت دلار همین الان 11700 تومن هست هر چند هزار تا هم که میخوای بیا برات بخرم.

کاری ندارم چی ارزون شده و چی گرون شده اما قیمت دلار فعلا اینه.

www.mesghal.com

www.hobab.org

درود 

از این سایتها میشه خرید کرد به همون قیمت یا فقط نمایشی هستن ؟ 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

یه مثال ساده راجب تورم بزنم ، مایع دستشویی میگرفتیم 8 تومن بعد شد 13 تومن بعدش 18 الان 32 در عرض چند ماه

دستمال کاغذی 3 عدد التماس میکردن واسه خرید 5 تومن الان شده 28 تومن ! یعنی تو همین دستمال کاغذی 5.5 برابر !

قضیه دلار هم دولت بصورت کاذب پایین نگه داشته به دلایل فراوان که جاش اینجا نیست !

جالب اینجاس میگن تورم ۲ رقمیه!!!

تورم حداقلش ۱۰۰ درصد

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

دلار همون 11700 تومن هست نه 17 تومن  . همون سایت هایی که سفارش میگیرن جنس از انور میارن قیمت همین 11700 تومن محاسبه میکنن الان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 25 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

جالب اینجاس میگن تورم ۲ رقمیه!!!

تورم حداقلش ۱۰۰ درصد

2 قلم جنس خیلی ساده گذاشتم که اعداد نشون میده چند درصد هستش  بالای 400%

آخر و عاقبتمون معلوم نیست چی بشه همه هم بیخیال و هیچ کس حال و حوصله ای هم نداره ! ?

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

درود 

از این سایتها میشه خرید کرد به همون قیمت یا فقط نمایشی هستن ؟ 

خرید خواستی بزنی بیا پ.خ بهت بگم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 19 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این سایت مثقاله کارش زدن قیمت دلار بازاره، خرید از صرافی انجام میشه. 

خیلی جالبه شما از اینترنت دلار میخرید؟

منظور من هم همون که قیمتها واقعی هستن یا فقط برای نمایش هستن 

در 3 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

خرید خواستی بزنی بیا پ.خ بهت بگم.

قبلا یکی از دوستان میخواست بهش میگم اگه نگرفته باشه مزاحمت میشم 

لینک به دیدگاه

از طریق اینترنت که نمیشه دلار خرید البته میشه خرید ولی دلار فیزیکی نه دلار مجازی مثل شارژ کردن حساب پی پال یا پرفکت مانی و وب مانی شارژ کرد

قیمت روز ارزپی پال : 11,911 تومان

https://payment24.ir

دلار کاغذی که نمی دونم مراجعه نکردم به صرافی ها

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان

به نظر من اگه کسی بخواد برا یه کارت این همه هزینه بکنه بهتر اینه که از کارت خودش یکی بگیره و SLI یا کراس فایر بکنه 

که هم فریم بهتری میده و هم بعدا که اون کارتا حسابی قیمتاشون لفت کرد میتونه بفروشه و بخره ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به هر حال هر کس سلیقه و ایده خودشو داره 

ویرایش شده توسط King Cyrus
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...