رفتن به مطلب

خاتمه یافت

Recommended Posts

ببخشید بابت اسپم اما من همیشه فکر می کردم چرا تو سایتی مثل لیون که یه مدت راجب رکیپتوکارنسی ها بحث های داغی راه انداخته بود در مورد خرید و فروش ارزهای دیجیتال تحرکی دیده نمیشه 
پ ن : به نظرم بهتره مقدار خریدتون رو مشخص کنید یا محدوده شو بگید که حدودی چقدره. چون این یه مقدار میتونه برای یکی معادل بیست دلار باشه برای یکی دویست دلار و برای یکی هم هزار دلار. اینطوری بهتر و زودتر به نتیجه می رسید. 

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، AntiDictator گفته است :

سلام

سایت exchanging.ir  و خیلی از سایت های ایرانی که دیگه اصلاً خرید و فروش نمیکنن.

الانم کسی بفروشه جسارته ها ولی خدایی خریت کرده

الان 2 دسامبره کمتر از یه ماه مونده به ماه ژانویه و کریسمس و اتریوم پارسال 11 هم ژانویه 1248 دلار قیمت داشت.

درود. چرا سایت هایی مثل اکسکوینو هنوز هم دارن کار می کنن. من قبلا از اکسچنجینگ خرید و فروش می زدم اما بعد مدتی قیمت های اکسکوینو برام جالبتر بود و باهاشون کار کردم. با شخص هم میتونی خرید و فروش داشته باشی که چند نفر برای این کار هستن .
واقعیتش در مورد فروش تو این شرایط یه چیزی رو بگم/وقتی اتر ۵۰۰ دلار بود همه اون ۱۴۰۰ دلار رو نگاه می کردن و می گفتن حتما بالا میره و تعدادی بودن که نمی فروختن. بعد کاهش به ۴۰۰ و بعد به پله ی ۳۰۰ دلاری رو داشتیم. وقتی به سیصد دلار رسید خیییلیا گفتن که دیگه کمتر از این نمیشه چون کل ماینرها خاموش می کنن و شبکه به اف میره. بعد دیدیم که قیمت ها کاهش یافت و به ۲۰۰ دلار رسید و دوباره روی ۲۰۰ تا ۲۲۰ نوسان می زد. این موقع هم خیلی ها داشتن اون ۱۴۰۰ رو نگاه می کردن و می گفتن بالا میره و نمی فروشیم. خلاصه زد و کاهش قیمت چندین باره داشتیم که تانوددلار هم رفت و الان هم روی ۱۱۰ تا ۱۲۵ داره نوسان می کنه . 
حالا من یادمه تعدادی بودن که موقع افزایش قیمت دلار به ۱۸۰۰۰ تومن و اتر سیصد دلاری که قیمت خرید و فروش اتر به ۵ملیون رسیده بود نفروخته بودن و نگر داشتن . الان هم همون اتر ها رو دارن که هر کدوم رو نهایتا میتونن ۱۳۰۰ تومن بفروشن.
دوستی رو می شناسم که از یک و نیم سال پیش داره ماین می کنه و حتی نت و برق رو هم از جیبش میده و هنوز هم که هنوزه امیدوار هست اتر بالا بره. اگر این دوستمون اون مواقع که اتر بالا بود می فروخت الان شاید می تونست سه برابر تعداد اتری که داره رو داشته باشه . اما با تعصبی نگاه کردن به موضوع باعث ضرر به خودش شده. 
خلاصه اینا رو گفتم که به این نتیجه ی آخری برسم که همین الانشم خیلی از دوستان هستن که می فروشن چون شاید نیاز داشته باشن و مجبور به فروش ارز هستن. خیلیا هستن که وام گرفتن و با فروش اترهای ماین شده دارن قسط های وام رو میدن. خیلیا هستن حتی اینن اترهای ماین شده قسطهاشون رو درنمیاره و مجبور میشن گاهی اوقات کارتهاشون رو هم بفروشن تا بتونن چکها و قسطهاشون رو پاسخگو باشن.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...