رفتن به مطلب

کرش کردن کارت گرافیک

ho3einsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 46 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

دوستان واقعا حرفایی میزنن آدم خندش میگیره

کارت ماین شده عزیزم 99درصدشون مشکل دارن ، ماینرا بی قید هستن کارت رو در بد ترین حالت نگه میدارن و بعد در کمال پر رویی وقتی 2 یا 3 برابر مبلغ کارت رو ازش کشیدن بیرون میخوان بیان دوباره کارتشونو بفروشن.

اگه ماینر رو میشناسید کارش درسته کارتشو بخرید در غیر اینصورت اصلا و ابدا سراغ اینجور چیزا نرید چون به مشکل میخورید حالا یکی مثل شما تو یکی دو روز یکی هم توی چند ماه

اره قبول دارم 

هر ماینری درست نگهداری نمیکنه از کارتش

لینک به دیدگاه

با درود

این ایراد بالای ۸۵٪ بخاطر خراب شدن گرافیک دراثر اورکلاکینگ شدید هست باتوجه به اینکه میفرمایید روی یکی از بایوسا درایور نصب میشه و روی دیگری اصلا نصب نمیشه این احتمال تاحدودی تقویت میشه

از طرفی دما تا ۸۳ هم میره این احتمال هم وجود داره که دراثر خشک شدن خمیر کارت دما بالا بره و  این مشکل پیش بیاد!

درنظر داشته باشید این دما اصلا طبیعی نیست و دمای کارت MSI R9 290 با توجه به شرایط فعلی سال حدود ۸۸ درجه هست و نه این کارت!!

من مشابه این کارت رو دارم(xfx 480 black gts یا همچین چیزایی) دمای کارکرد حدودیش ۶۰-۶۵ درجه هست

ضمنا دوستان راجب کارت ماین شده بنده پارسال یه ۴۸۰ ایسوس ۸ گیگ ماین شده گرفتم با ۲ سال گارنتی هنوز خیلی حالش خوبه??

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

درود. دوستان بنده دوروز پیش یه کارت گرافیک 480 ایکس اف ایکس خریدم. دماش تو بازی تا 83 میرسید تو فول لود بعد بردمش پسش دادم یکی دیگه گرفتم اینم ماین شدس. از یه مدلن. بعد اومدن تو فورمارک تست استرس گرفتم بعد 15 دقیقه میرسه به 82 درجه با دور فنه 82 درجه حالا این مشکلی نیس ولی بلافاصله که بعدش میرم تو بازی مثل شادو تام رایدر بع چند دقیقه بازی صفحه کرش میکنه. تصویر میره صفحه مشکی رنگ میشه تا ریستارت نکنم هیچ دکمه ای کار نمیکنه. میخاستم بدونم این مشکل میتونه از درایور باشه یا نه مشکل سخت افزاریه. با فروشنده حرف زدم میگه بیار نشون بده! اخه میگم مرد حسابی وقتی بعد کلی کار این کرش میکنه چجوری ثابت کنم من. یبارم دیشب رفتم تو تست بنچ مارک تام رایدر اونجا هم یکم بعد تست کرش کرد. خلاصه افتادم تو دردسر. تا میتونین از کارت ماین شده دوری کنین.

درود

داداش .اگه پاور باشه و نکشه به ویندوز نرسیده سیستم ریست یا خاموش میشه یا تو محیط ویندوز  کرش میکنه و باید ریست کنی یا خودش ریست یا خاموش میشه یا توهمون لودینگ بازی استپ میزنه. ..شما فرکانسشو کم کم کن و همه چی رو کم کن ببین چی میشه.میگی دما اینقدر میره بالا این بنظر من که دمای انچنان بالایی نیستش واسه ای ام دی !! ولی خوب بالاست.احتمال داره کارت داغ میکنه میزنه به مدار ریگلاتور و اونم دماش افزایش پیدا میکنه  که کرش میکنه یا اینکه خود چیپ یا مموریهاش مشکل داغ شدن  دارن یا کلا فرکانس قطعی دارن و استپ میکنن و این موارد.در کل مشکل خود کارته بنظرم.

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام حامد جان ، الان 580 دم دست داری ؟ قیمت چند ؟ یکی از بچه های فروم ازم راهنمایی میخواست برای خرید کارت که بفرستم پیشت

سلام

فعلا یدونه GIGABYTE AORUS RX 580 8G  موجوده

...........

تست  TIME SPY  برای کارت XFX rx 580 البته تعویض شده ((تست های کلی با خود استارتر ))

پ.ن : کارت فوق دو بایوسه هست روی بایوس اصلی بایوس مود شده و درایور معمولی نمیشناسه با سوییچ به بایوس کمکی مشکل حل میشه ?

IMG_20181204_140443.jpg

IMG_20181204_140451.jpg

ویرایش شده توسط Hamed2G
لینک به دیدگاه

حسین جان من توصیه می کنم زیاد با این کارت ور نری. اگر می خوای بیشتر از این ور بری حتما حتما حتما خمیر عوض کن بعد. وگرنه با این دماهایی که می گی اگر مدتی دیگه هم تست بگیری حتما حتما به مشکل چیپ برمی خوری و تو این شرایط برگردوندن کارت خیییلی سخت و تقریبا غیرممکن میشه. 
یه نگاهی به این پنج تا کارت بنداز ببین همشون نابود شدن . مشکل همه شون هم چیپ بوده و دیگه راه برگشتی براشون نیست...

photo_2018-12-04_20-37-28.jpg

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ali.king گفته است :

سلام دادا.ببخشید رک میگم

کارت ماین شده =?

من با پاور 530 ک حدود 3 سالی کارکرده بود 480 داشتم. این مشکل شما شاید از پاور یا خمیر کارت باشه ! خب اگه پاور بخری ک یه هزینه اضافی رو دستت میوفته! اگه مشکل از خمیر باشه ک با تعویض خمیر اگه درست بشه شما کارت رو بعدا باید به عنوان کارت باز شده بفروشید ! ک مطمئنا قیمت کمتری فروش میره

برو مغازه طرف کارت رو پس بده.یا کلا سیستمت رو ببر همین ک مشکل بوجود اومد بگو پولمو بده.

خلاصه گول این حرفایی ک میگن کارت در شرایط عالی ماین شده رو نخور.و سراغ اینجور کارتا نرو.کارت رو پس بده نهایت یکم هزینه بیشتر میکنی و یه کارت ماین نشده میخری

در 5 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

با درود

این ایراد بالای ۸۵٪ بخاطر خراب شدن گرافیک دراثر اورکلاکینگ شدید هست باتوجه به اینکه میفرمایید روی یکی از بایوسا درایور نصب میشه و روی دیگری اصلا نصب نمیشه این احتمال تاحدودی تقویت میشه

از طرفی دما تا ۸۳ هم میره این احتمال هم وجود داره که دراثر خشک شدن خمیر کارت دما بالا بره و  این مشکل پیش بیاد!

درنظر داشته باشید این دما اصلا طبیعی نیست و دمای کارت MSI R9 290 با توجه به شرایط فعلی سال حدود ۸۸ درجه هست و نه این کارت!!

من مشابه این کارت رو دارم(xfx 480 black gts یا همچین چیزایی) دمای کارکرد حدودیش ۶۰-۶۵ درجه هست

ضمنا دوستان راجب کارت ماین شده بنده پارسال یه ۴۸۰ ایسوس ۸ گیگ ماین شده گرفتم با ۲ سال گارنتی هنوز خیلی حالش خوبه??

در 58 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

داداش .اگه پاور باشه و نکشه به ویندوز نرسیده سیستم ریست یا خاموش میشه یا تو محیط ویندوز  کرش میکنه و باید ریست کنی یا خودش ریست یا خاموش میشه یا توهمون لودینگ بازی استپ میزنه. ..شما فرکانسشو کم کم کن و همه چی رو کم کن ببین چی میشه.میگی دما اینقدر میره بالا این بنظر من که دمای انچنان بالایی نیستش واسه ای ام دی !! ولی خوب بالاست.احتمال داره کارت داغ میکنه میزنه به مدار ریگلاتور و اونم دماش افزایش پیدا میکنه  که کرش میکنه یا اینکه خود چیپ یا مموریهاش مشکل داغ شدن  دارن یا کلا فرکانس قطعی دارن و استپ میکنن و این موارد.در کل مشکل خود کارته بنظرم.

در 54 دقیقه قبل، Hamed2G گفته است :

سلام

فعلا یدونه GIGABYTE AORUS RX 580 8G  موجوده

...........

تست  TIME SPY  برای کارت XFX rx 580 البته تعویض شده ((تست های کلی با خود استارتر ))

پ.ن : کارت فوق دو بایوسه هست روی بایوس اصلی بایوس مود شده و درایور معمولی نمیشناسه با سوییچ به بایوس کمکی مشکل حل میشه ?

در 37 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

حسین جان من توصیه می کنم زیاد با این کارت ور نری. اگر می خوای بیشتر از این ور بری حتما حتما حتما خمیر عوض کن بعد. وگرنه با این دماهایی که می گی اگر مدتی دیگه هم تست بگیری حتما حتما به مشکل چیپ برمی خوری و تو این شرایط برگردوندن کارت خیییلی سخت و تقریبا غیرممکن میشه. 
یه نگاهی به این پنج تا کارت بنداز ببین همشون نابود شدن . مشکل همه شون هم چیپ بوده و دیگه راه برگشتی براشون نیست...

درود از تمامی دوستان. اقا من کارتو بردم تعویض کردم یه کارت دیگه گرفتم. با حامد جان عزیز( Hamed2G ) هم که کلی منت گذاشتن رو سرم لطف کردن برام کارتو تست کردن و اینم بگم یه کارتو باز کردیم با فروشنده خمیرش کاملا سرحال بود کارت از لحاظ ظاهری هم خیلی تمیزه. دماش هم خوبه مکس 74 درجه تو فول لود. البته قراره تست های تکمیلی انجام بدم و با توجه به جست و جوهایی که انجام دادم 99 درصد پاورم کم میاره و مشکل از کارت نیس. بازم تشکر از تمامی دوستان.

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

درود از تمامی دوستان. اقا من کارتو بردم تعویض کردم یه کارت دیگه گرفتم. با حامد جان عزیز( Hamed2G ) هم که کلی منت گذاشتن رو سرم لطف کردن برام کارتو تست کردن و اینم بگم یه کارتو باز کردیم با فروشنده خمیرش کاملا سرحال بود کارت از لحاظ ظاهری هم خیلی تمیزه. دماش هم خوبه مکس 74 درجه تو فول لود. البته قراره تست های تکمیلی انجام بدم و با توجه به جست و جوهایی که انجام دادم 99 درصد پاورم کم میاره و مشکل از کارت نیس. بازم تشکر از تمامی دوستان.

بنظر من هم این پاور پاسخگو نیست. مبارکه.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

سلام قاالب  روییی یکی از  کارتو میدید به بنده ؟ منظورم هیت سینک و فن و قالب روش هست (به جز برد )

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، memex گفته است :

سلام قاالب  روییی یکی از  کارتو میدید به بنده ؟ منظورم هیت سینک و فن و قالب روش هست (به جز برد )

اینا برای یکی از دوستانم بود که فرستاد بررسیش کردم. وقتی دیدیم چیپها سوخته به یه تعمیرکار تو شهر دیگه فروختیم همه رو. وگرنه اگر حتی یکی هم دستم بود تقدیم میکردم.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

اینا برای یکی از دوستانم بود که فرستاد بررسیش کردم. وقتی دیدیم چیپها سوخته به یه تعمیرکار تو شهر دیگه فروختیم همه رو. وگرنه اگر حتی یکی هم دستم بود تقدیم میکردم.

مشکل کارتتون چی بود دقیقا که فهمیدید چیپ سوخته؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، memex گفته است :

مشکل کارتتون چی بود دقیقا که فهمیدید چیپ سوخته؟

کارت من نبود برای یکی از دوستان بود. اوایلش تو تصویر هنگ می کرده و خطوط بنفش می آورده . ماین هم که نمی کرده. بعد هم که کلا تصویر نداد بایوس نمی شد زد روش. درایور نمی شناخت. کلا کارت شناسایی نمی شد و روی مادربرد که می انداختی سه بوق معروف رو می زد که ارور pci express هست.

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

کارت من نبود برای یکی از دوستان بود. اوایلش تو تصویر هنگ می کرده و خطوط بنفش می آورده . ماین هم که نمی کرده. بعد هم که کلا تصویر نداد بایوس نمی شد زد روش. درایور نمی شناخت. کلا کارت شناسایی نمی شد و روی مادربرد که می انداختی سه بوق معروف رو می زد که ارور pci express هست.

کلا تا روشن میکردی تصویر بنفش میشد؟ 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، memex گفته است :

کلا تا روشن میکردی تصویر بنفش میشد؟ 

نه. روشن می شد و بالا می اومد. بعد یکی دو دقیقه رنگها می اومدن و هنگ می کرد. مجبور می شدی ری استارت کنی . بعد از یک روز دیگه کلا گرافیک رو نشناخت. البته این ها همه به یکباره اینطور نشده بودن. یکی یکی به این روز افتاده بودن که دست آخر مجبور شدیم به یه تعمیرکار بفروشیم. اونم به قیمتی که حتی پول یه دونه از اون گرافیک ها درنیومد. احساس می کنم پاورش مشکل داشته یا نتونسته بوده درست آندرولت و اورکلاک رو انجام بده. من دقیقا یکی از همین مدل ها رو مدتهاست دارم استفاده می کنم و اصلا هم موردی نداره. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...