رفتن به مطلب

فریز شدن کامپیوتر بعد 10 دقیقه انجام بازی

Game World
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خوب هستین ؟؟

والله دیروز برادرزادم اومده بود خونمون بعد پاش خورد به کیس بعدش کیس یکمی رفت عقب و یه طرفش کج شد خداروشکر گرفتمش نذاشتم کامل بیفته و به باد بره بعد این اتفاق یه ضربه خیلی کوچیک بهش وارد شد 

بعد سیستم فریز کرد 

بعدشم هرچی ری استارت کردم بالا نیومد بعد از اونم مجبور شدم با دکمه پاور سیستم رو راه اندازی کنم خلاصه مشکلی نداره توی محیط دستکتاپ فقط تنها مشکل اینه که از دیروز بعد 10 دقیقه بازی کردن سیستم فریز میشه و دوباره همون آش و همون کاسه 

نمیدونم مشکل از چیه 

خواهشا هرچی به ذهنتون میرسه بگید دریق نکنید 

ممنونم منتظرم من:|

ویرایش شده توسط Game World
لینک به دیدگاه

سلام. 

اول از همه رم هارو جدا کنید و دوباره وصل کنید. 

کابل دیتا هارد رو چک کنید لق نشده باشه. 

اگر سیستم موقع کار ضربه خورده، نرم افزار hdtune رو نصب کنید و هارد رو اسکن کنید بد سکتور نگرفته باشه.

لینک به دیدگاه

سلام

میشه اینطور برداشت کرد ک

اون قدرت اون ضربه خارج از تحمل شوک قطعات مثل هارد بوده

و یا قطعه ای از جایش تکام خورده مثل پورت های ساتا و رم ها و سایر سوکت ها

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان من الان بیرونم ظهری بود که یه بار دیگه سیستم رو اسمبل کردم و دوباره این اتفاق افتاد بعدش باتری مادربورد رو یه بار درآوردم و دوباره انداختم جاش همچنین نرم افزار HD Tune رو هم نصب کردم شب رفتنی خونه امتحان میکنم ببینم درست شده یا نه باز اگه چیزی به ذهنتون رسید کمکم کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توی گیم نت وقتی یکی از عصبانیت میکوبید به میز  یا هارد میپرید یا اطلاعاتش یا ویندوز

بعد اسکن ، اگه بازم درست نشد احتمالا یه ویندوز نو میخواد 

البته شاید دلایل دیگه ای داشته باشه این تجربه خودم بود

لینک به دیدگاه

دوستان من برنامه HD Tune رو نصب کردم و این ارور چیه دقیقا باید چیکار کنم ؟؟؟؟

1394191666_Screenshot(111).thumb.png.295fc10282a4f5c71b90a93e8ad754cb.png

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Game World گفته است :

دوستان من برنامه HD Tune رو نصب کردم و این ارور چیه دقیقا باید چیکار کنم ؟؟؟؟

1394191666_Screenshot(111).thumb.png.295fc10282a4f5c71b90a93e8ad754cb.png

درود آقا احسان

بنده هم یک عدد هارد دارم که همین ارور رو داره و طبق چیزی که نرم افزار گفته مربوط به کابل و اتصالات هارد هستش. برای من که تا حالا مشکلی پیش نیومده. کابل هم نو هست.c7.thumb.jpg.cb7d59c68df71bf72b877d04b18ef9b6.jpg

ویرایش شده توسط MohMosGh1973
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MohMosGh1973 گفته است :

درود آقا احسان

بنده هم یک عدد هارد دارم که همین ارور رو داره و طبق چیزی که نرم افزار گفته مربوط به کابل و اتصالات هارد هستش. برای من که تا حالا مشکلی پیش نیومده. کابل هم نو هست.c7.thumb.jpg.cb7d59c68df71bf72b877d04b18ef9b6.jpg

والله من هرهاردی هم وصل کردم اینم ارور رو میداد زیاد مهم نیست فکر کنم

نظرم اینه یه بار ویندوز رو عوض کنم انشالله درست بشه باز دوستان نظرشون رو بگن بهتره

لینک به دیدگاه

منم بچه لگد زد به کیس ولی کیس قدیمی 775 بود بعد از اون دیگه غیر قابل استفاده شد طوری که گاه و بی گاه فریز میشد

سیستم جدید که گرفتم با کلی ذوق فرداش یه دفعه فریز شد طوری که دکمه ری استارت کا نمیکرد باید با دکمه پاور خاموش میکردی. ولی هارد و پاور از سیستم قبلی عوض نکرده بودم البته هر دو جدید بودن. هارد و پارو جدید گرفتم بازم همون بود گفتم شاید موقع ضربه بدنه کیس طوریش شده به قطعات اتصالی میکنه البته بدنه کیس هم برق داشت همه چیز رو از کیس آوردم بیرون اسمبل کردم رم ها رو عوض کردم  بازم همون بود.  مادربورد جدید دیگه فریز نمیشد. مادربورد قبلی رو که بردم گارانتی گفتن چند تا از پین های سوکت کج شده شاید مشکل از همون بود کلا آخر نفهمیدم چرا فریز میشد..?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...