رفتن به مطلب

مشکل با آپدیت بایوس asus GTX 1060 dual

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام
بعد از دانلود اینستالر بایوس از سایت ایسوس و تلاش برای ارتقای بایوس با پیغام "Your graphic card no need to update VBIOS" مواجه میشم که با توجه به اینکه امکان صفر کردن دور فن به GPU Tweak اضافه نمیشه به نظر نمیاد آپدیت باشه. (امکان صفر کردن دور فن توی آخرین آپدیت اضافه شده بود)

2018-12-08_12-58-59.png.88254bc909347332aaaa6a9f9fe45f1f.png

راه حلی داره که خودم انجام بدم یا باید ببرم گارانتی؟

ممنون از راهنماییتون

2018-12-08_12-59-39.png

لینک به دیدگاه

درود. ریسک بالای این کار رو اگر می‌پذیرین و بر عهده می‌گیرین این موارد رو پیگیری کنین تا بتونین فرمور رو آپدیت کنین:

هیچ نرم‌افزاری، تاکید می‌کنم هیچ نرم‌افزاری در حال اجرا نباشه، حتی مرورگر!

از عدم قطع برق مطمئن بشین، اگر بارون و رعد و برق هست این کار میتونه به مرگ گرافیک‌تون منجر بشه چرا که برق قطع بشه ...

و:

1. از GPU-Z گزینه‌ی Save Bios رو بزنین تا از Bios فعلی‌تون بکاپ بگیرین (شکل فلشی رو به سمت راست هست گزینه‌ی مربوطه)

2. فایلی که دانلود کردین رو اکسترکت کنین ( منظورم خود فایل اجرایی هست)

3. بسته به نوع ویندوزتون وارد فولدر 32 یا 64 بشین ( Bios قدیمی و جدید داخل همین فولدر هست)

4. با دستور CMD از منوی استارت و بخش Run که به صورت Run as administrator اجراش کردین وارد فولدر فعلی بشین (یعنی فولدر 32 یا 64) (برای این کار بعد از اجرای CMD، ابتدا عبارت CD و سپس آدرس کامل فولدر رو تایپ کنین و Enter بزنین وارد اون فولدر میشه)

5. سپس در CMD عبارت زیر رو تایپ کنین:

nvflash --index=1 -5 -6 BIOS.ROM

منظور از فایل BIOS.ROM همون فایل آپدیتی هست که توی فولدر 32 و 64 هست که باید ببینین کدومش آپدیت هست و اون رو جای عبارت "BIOS.ROM" بذارین

بعد از انجام کار و نمایش کادری که موفقیت این کار رو نشون میده سیستم رو ریست کنین و با GPU-Z تست کنین ببینین انجام شده و مشکلتون حل شده یا خیر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم این کارت رو دارم

این مورد فکر نمیکنم بدرد این کارت بخوره

هیت سینگ اونقدر بزرگی نداره که دما رو پایین نگه داره

بعدشم فنهای این کارت اصلا صدا ندارن

به نظر من این کار رو انجام ندی بهتره

به ریسکش ارزش نداره

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود. ریسک بالای این کار رو اگر می‌پذیرین و بر عهده می‌گیرین این موارد رو پیگیری کنین تا بتونین فرمور رو آپدیت کنین:

هیچ نرم‌افزاری، تاکید می‌کنم هیچ نرم‌افزاری در حال اجرا نباشه، حتی مرورگر!

از عدم قطع برق مطمئن بشین، اگر بارون و رعد و برق هست این کار میتونه به مرگ گرافیک‌تون منجر بشه چرا که برق قطع بشه ...

درود
ممنون از راهنماییتون بزرگوار. ریسکش فقط قطع برق هست یا خود فلش کردن رام هم ریسک داره؟
(تو این وضع بازار خیلی سخت میشه رو قطعات ریسک کرد?)

در 15 ساعت قبل، WINNER گفته است :

منم این کارت رو دارم

این مورد فکر نمیکنم بدرد این کارت بخوره

هیت سینگ اونقدر بزرگی نداره که دما رو پایین نگه داره

بعدشم فنهای این کارت اصلا صدا ندارن

به نظر من این کار رو انجام ندی بهتره

به ریسکش ارزش نداره

درود
یه نمونه دیگه از این کارت داشتم (که صبح یه روز تابستونی دیگه تصویر نداد و گارانتی عوضش کرد) اونو آپدیت کرده بودم و دمای idle با  فن خاموش زیر 40 بود. الان این یکی با  فن 28% دماش رو 30 هست.

در 14 ساعت قبل، testaccount گفته است :

Your graphic card no need to update VBIOS 1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png

i am a blackboard

فکر کنم با گوگل ترجمه کردن ??

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، engmrmz گفته است :

درود
ممنون از راهنماییتون بزرگوار. ریسکش فقط قطع برق هست یا خود فلش کردن رام هم ریسک داره؟
(تو این وضع بازار خیلی سخت میشه رو قطعات ریسک کرد1f614.png)

وقتی کارت‌تون به خوبی داره کار می‌کنه و فایلش هم طبق اون کادر که نوشته آپدیت هست چرا این کار رو انجام بدین!؟

دقیقا مثل آپدیت Bios مادربرد هست ریسکش... اگر فایلی که دانلود کردین برای این گرافیک نباشه قطعا بریک میشه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میتونید به گارانتی هم مراجعه کنید تا براتون آپ کنن دردسری هم نداره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...