رفتن به مطلب

کمک برای گارانتی

moly
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من یه رم ۸ گیگ زپلین قبلا خریدم  که مشکل داشت رفتم برا گارانتی (یکتا)پاساژ ایران کلا مغازشو جمع کرده بود ..

بعد از طریق سازمان صنایع و تنظیم مقررات رادیویی اقدام به شکایت کردم ک هیچ کاری برام انجام ندادن و نتیجه ای نگرفتم

کسی میدونه چکار کنم که رمم زنده بشه?

لینک به دیدگاه

درود

ابتدا خدمتتون عرض کنم که اگر رم تون DDR4 هست نبايد از اين برند خريداری می کردين...

در خصوص گارانتی، روی خود ماژول ببينين برچسب گارانتی يا هولوگرام داره يا خير. اگر داره اطلاعات دقيقش رو از اونجا جويا بشين...

همچنين سازمان تنظيم مقررات راديويی ارتباطی با اين موضوع نداره دوست گرامی، حتی اگر هم مرتبط بود، در صورتيکه به صورت مجازی نامه زدین شکايت محسوب نميشه...

قبلا شنيده بودم تحت گارانتی سايبر یا سریر هست این برند...

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود

ابتدا خدمتتون عرض کنم که اگر رم تون DDR4 هست نبايد از اين برند خريداری می کردين...

در خصوص گارانتی، روی خود ماژول ببينين برچسب گارانتی يا هولوگرام داره يا خير. اگر داره اطلاعات دقيقش رو از اونجا جويا بشين...

همچنين سازمان تنظيم مقررات راديويی ارتباطی با اين موضوع نداره دوست گرامی، حتی اگر هم مرتبط بود، در صورتيکه به صورت مجازی نامه زدین شکايت محسوب نميشه...

قبلا شنيده بودم تحت گارانتی سايبر یا سریر هست این برند...

خیلی ممنونم

DDR3 هستش

بله روی ماژول هلوگرام داره به نام ارتباط پایدار یکتا

کلا سایتش اینترنتیشم  جمع اوری شده (epyekta.com)

سازمان صنایع هم گفته چون این شرکت جمع کرده دیگه از کی شکایت کنی!

منم چون تخصصی از شرکتهای گارانتی نداشتم اونموقه نمیدونستم متاسفانه تو ایران میتونن بدون هیچ تضمینی و به راحتی مجوز بگیرن فعالیت کنن وجنسشونو بفروشن و جمع کنن برن با یه اسم دیگه یه جا دیگه اجاره کنن و کلاه  مردمو بردارند

حالا به نظرتون این دو شرکت سایبر یا سریر گارانتی رم منو قبول میکنند با توجه به اینکه هلوگرام یکتا داره!؟

لینک به دیدگاه

خیر قبول نمی‌کننن...

جستجوی تلفن پیشین این شرکت به فروشگاه و سایت SSDBazar منتهی شد. تماس بگیرین یا حضوری تشریف ببرین و مساله رو مطرح کنین

نام خانوادگی مدیریت شرکت یکتا و اس‌اس‌دی‌بازار هم یکی هست.

احتمالا همون شرکت هست با نام و برند جدید داره فعالیت می‌کنه. البته این تخلف نیست... چون گارانتی‌های شرکتی همیشه اینطور بودن از قبل

کاش قبل از شکایت و اقدام های دیگه تحقیق می‌کردین

البته بنده نشنیدم گارانتی های شرکتی، محصولات رو با گارانتی مادام‌العمر بفروشن، بهتره هولوگرام رو چک کنین ببینین نوشته گارانتی مادام‌العمر یا خیر

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

خیر قبول نمی‌کننن...

جستجوی تلفن پیشین این شرکت به فروشگاه و سایت SSDBazar منتهی شد. تماس بگیرین یا حضوری تشریف ببرین و مساله رو مطرح کنین

نام خانوادگی مدیریت شرکت یکتا و اس‌اس‌دی‌بازار هم یکی هست.

احتمالا همون شرکت هست با نام و برند جدید داره فعالیت می‌کنه. البته این تخلف نیست... چون گارانتی‌های شرکتی همیشه اینطور بودن از قبل

کاش قبل از شکایت و اقدام های دیگه تحقیق می‌کردین

البته بنده نشنیدم گارانتی های شرکتی، محصولات رو با گارانتی مادام‌العمر بفروشن، بهتره هولوگرام رو چک کنین ببینین نوشته گارانتی مادام‌العمر یا خیر

روی هلوگرام و ماژول هیچیزی در مورد عمر گارانتی ننوشته

اتفاقا یک ماه قبل از شکایت با مبایل مستقیم مدیر تماس گرفتم(شمارشو گرفته بودم که چنتا رم دیگه برام بفرسته) گفتن مشکلی نداره بیارید تست میکنیم مشکل داشت  تعویض میکنیم  بعد یک ماه که گذشت نرسیدم از شهرستان برم تهران باز تماس گرفتم گفتم اقای فلانی فامیلشم یادم نیست با پست بفرستم نمیتونم بیام تهران که جواب سر بالا دادن ،مثل اینکه همون موقع دیگه کامل جمع کرده بودن رفتن از پاساژ ایران ،خیالشون که راحت بود گفتن گارانتی چی کشک من کی هستم تو کیی شرکت جمع شد کلی ضرر کردم رو رمها بعدم قطع کردن دیگه جواب ندادن که مجبور شدم شکایت کنم که سازمان صنایع هم یه جور دیگه پیچوندمون

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، moly گفته است :

مثل اینکه

البته همیشه اینطور نیست.

شرکت‌های زیادی هستن که نام گارانتی‌شون با خودشون فرق داره، البته همیشه گارانتی‌های متفرقه اینطور بوده و هستن...

الان با برند جدید در دسترس هستن. راحت باهاشون صحبت کنین

اگر گارانتی یک‌ساله نبوده و مادام‌العمر بوده مشکل‌تون رو حل می‌کنن اما مهم اینجاست که آیا می‌صرفه از شهرستان بیاین تهران برای یک ماژول رم!؟

بهتره اگر تهران کسی رو دارین رم رو براش بفرستین و ایشون براتون پیگیری کنن (اول به صورت تلفنی و تلگرامی با همون شرکتی که عرض کردم صحبت کنین)

لینک به دیدگاه

اخه هرباری ای رمو میبینم یاد چه درد سرهایی افتادم و ۴ بار بخاطرش اومدم تهران  و کاراگاه بازیام می افتمو داغ دلم تازه میشه هی میگم ببندازمش دور ولی معتقدم حق گرفتنیه ...

یادمه گارانتیش تو فاکتورش یک ساله بود من ۴ ماهگی خرید متوجه شدم رم مشکل داره و سه ماه وقت صرف جستجوی مکان جدید شرکتو شکایتو این چیزا کردم و نتیجه نگرفتم که الان دیگه بیش از یکسال ازش گذشته

حالا یه وقتی باید بزارم بیام تهران با اون دو شرکت حضوری صحبت کنم اگه همون یکتای سابق باشن ببینم قبول میکنن هرچند چشمم اب نمیخوره نتیجه بگیرم ولی تلاشمو میکنم 

و بسیار ممنونم از توجه وکمک و وقتی که شما عزیز گذاشتید و راهنماییم کردید

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، moly گفته است :

ولی معتقدم حق گرفتنیه ...

به چه قیمتی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...