رفتن به مطلب

یه سوال در مورد کولر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 4 دقیقه قبل، moly گفته است :

دیروز از بازار تهیه کردم عوض کردمولی تو دما تغییری نکرد ،بله رادیات داره و به وسیله دو شلنگ وصل شده به هدسینگ کولر من حس میکنم این دو تا سیمه که از هدسینگش اومده بیرون باید به جایی تو مین کانکت کنم ،احتمالش هست مال اینها باشه که به جایی وصل نیست خودم فکر میکنم اینها کار واتر پمپو انجام باید بدن شاید

اوه برادر گرامی شما که واتر کولر داری .

اون دو تا سیم مربوط به پمپ و فنهاست .

اگه اونها متصل نباشن خوب به طبع مایع داخل رادیاتور جریان پیدا نمیکنه و خنک کاری رو درست انجام نمیده . همینطور فنها .

حق با اون دوست ما بود یه عکس اگه بتونین تهیه کنین خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد .

ویرایش شده توسط Beni_Lx
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، moly گفته است :

سلام دوستان

ایا گاز کولر سی پی یو کم میشه یا احتیاج هست گازش رو عوض کرد 

۷ ساله که  از یه کولر استفاده میکنم

نه عزیز نیازی نیست (همه میتونستند همینو بگن)

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Beni_Lx گفته است :

داداش اشتباه متوجه شدی بنده روی صحبت با اون دوستمون بود که صحبت یخچالساز رو پیش کشیدن نه شما . ?

من توضیحات و عکس رو فرستادم تا در مورد نحوه کار کولر بیشتر آشنا بشن و روی صحبتم با شما نبود .

به نظر بنده هم یه خورده دماش بالاست اما فکر میکنم من با آقای سعید بهمنیان یه صحبتی بکنین ضرر نداره یکی از اساتید این حوزه که الان به ذهنم میرسه تو انجمن ایشون هست .

با توجه به اینکه خمیر رو تازه عوض کردین ، ایشون میتونن دقیقا بگن که زمان تعویض کولرتون رسیده یا نه 

البته من کولرهایی دیدم که بیشتر از اینا هم کارکردن . به هر حال امیدوارم به یه نتیجه مطلوب برسین در مورد کولرتون .

تشکر ببخشید اشتباهی نقل قول زدم  همه چی قرم قاطی شد مشکلی هم تاحالا پیدا نکردم ولی فکر کرده بودن گازی هستن و شاید احتیاج به شارژ داشته باشن که نتیجه گرفتم پیش یخچالی نبرم?

ممنونم با بت راهنمایی

لینک به دیدگاه

دیروز از بازار تهیه کردم عوض کردمولی تو دما تغییری نکرد ،بله رادیات داره و به وسیله دو شلنگ وصل شده به هدسینگ کولر من حس میکنم این دو تا سیمه که از هدسینگش اومده بیرون باید به جایی تو مین کانکت کنم ،احتمالش هست مال اینها باشه که به جایی وصل نیست خودم فکر میکنم اینها کار واتر پمپو انجام باید بدن شاید

این نیست کولرتون احیانا؟

3552.1.jpg

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، moly گفته است :

تشکر ببخشید اشتباهی نقل قول زدم  همه چی قرم قاطی شد مشکلی هم تاحالا پیدا نکردم ولی فکر کرده بودن گازی هستن و شاید احتیاج به شارژ داشته باشن که نتیجه گرفتم پیش یخچالی نبرم?

ممنونم با بت راهنمایی

?

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، moly گفته است :

اوکی. پس ابی است.

اون دوتا سیم مال پمپ است حتما باید وصل شه. اگه تا حالا  سی پی یو نسوخته شانس اوردی. اگه مادر بردت جادره ب ای پمپ که وصل کن به همون.  اگه نداره وصل کن به یکی از خروجی های فن مادر برد.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Sabertooth گفته است :

این نیست کولرتون احیانا؟

3552.1.jpg

نه یه چیز تو این مایه هاست که عکسشو پیوست کردم فقط دو رشته سیم دو رشته ای  سوکتدار از هدسینگشم اومده بیرون 

maelstrom-120t-liquid.jpg

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

نه عزیز نیازی نیست (همه میتونستند همینو بگن)

?

حق با شماست . جالبتر اینجاست که بعد از اینهمه بحث حالا مشخص شد این دوستمون واترکولر دارن .

البته حالا راحتتر هم هست . فقط باید بتونن کانکتورها رو درست وصل کنن . خمیر هم که تازه عوض کردن .

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

اوکی. پس ابی است.

اون دوتا سیم مال پمپ است حتما باید وصل شه. اگه تا حالا  سی پی یو نسوخته شانس اوردی

این سوکتا یکیشون نره یکیشون مادگیه 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، moly گفته است :

احتمالا اینجوریه؛

سوکتی که از رادیاتور امده باید وصل کنی به مادگی و نری هم وصل کنی به سوکت فن سی پی یو مادر برد. یعنی پمپ و فن باهم موازی میشن

لینک به دیدگاه

احتمالا اینجوریه؛

سوکتی که از رادیاتور امده باید وصل کنی به مادگی و نری هم وصل کنی به سوکت فن سی پی یو مادر برد. یعنی پمپ و فن باهم موازی میشن

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز

یه لطفی کن یه چندتا عکس واضح بفرست ببینیم منظورت دقیقا چیه.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ali-0098 گفته است :

احتمالا اینجوریه؛

اهان پس مادگی باید برای تنظیم دور فن رادیات باشه اگه درست متوجه شده باشم

لینک به دیدگاه

ممنون چشم حتما فردا در اولین وقت برای اطمینان بیشتر عکساش رو اپ میکنم چون الان همه خوابن امکان تهیش متاسفانه نیست

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، moly گفته است :

اهان پس مادگی باید برای تنظیم دور فن رادیات باشه اگه درست متوجه شده باشم

اگر عکس و مدلش بزاری . بدون ایراد میشه راهنمایی کرد. ولی چون داری میگی ۷ سال پیش، چون اون موقع اکثر مادر بردها خروجی پمپ نداشتند. و این کولر هم با در نظر گرفتن اینکه امکان دا ره مادربرد فقط یک خروجی فن سی پی یو داشته باشه، امده این مدار موازی تعبیه کرده. حالا اگر مادر برد شما خروجی پمپ و خروجی فن سی پی یو داره ، اون مادگی نادیده بگیر

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

اگر عکس و مدلش بزاری . بدون ایراد میشه راهنمایی کرد. ولی چون داری میگی ۷ سال پیش، چون اون موقع اکثر مادر بردها خروجی پمپ نداشتند. و این کولر هم با در نظر گرفتن اینکه امکان دا ره مادربرد فقط یک خروجی فن سی پی یو داشته باشه، امده این مدار موازی تعبیه کرده. حالا اگر مادر برد شما خروجی پمپ و خروجی فن سی پی یو داره ، اون مادگی نادیده بگیر

اره دقیقا متوجه شدم چطوری باید سری کنم چون یه فن کولر رو جدا بستم و مستقیم به مین وصل کردم که تو یه سرعت ثابت میچرخه واینکار رو میکنم که فن رادیات رو به مادگی هدسینگ و نری هدسینگو به مین وصل کنم درست میشه همه چیز خیلی ممنونم که راهنمایی کردین

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Beni_Lx گفته است :

حتما پیش خودت فکر میکنی اون گره ها و برآمدگی های بالای پایپ و هیت سینک هم برای قشنگی هستن .

خدا شاهده منم فکر میکردم اونا برای قشنگی اون شکلی میسازن???

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حییییف که امتیاز منفی رو مدتها هستش برداشتن وگرنه خیلی ها لیاقتشون منفی هست  ?

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

حییییف که امتیاز منفی رو مدتها هستش برداشتن وگرنه خیلی ها لیاقتشون منفی هست  ?

بلخره نظرات متفاوته ولی با توضیحی که دوستان دادن دیگه متوجه شدم ایراد از کجا بوده و چگونه باید سوکتها رو سری بکنم و اینکه کولر اگه ابی باشه یخچالی گازش نمیکنه☺️ همین که دوستان تو تاپیک کمک و راهنمایی فعال هستند و به خلق خدمت میکنن موهبتیست از جانب پروردگار عالم 

امیدوارم علم ناقص امثال من که شبهه براشون پیش میاد و میپرسند باعث تفرقه بین اعضا نشه

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

خدا شاهده منم فکر میکردم اونا برای قشنگی اون شکلی میسازن1f605.png1f605.png1f605.png

داخل لوله های کولر بادی که  هیچ پمپی  برای جابه جایی سیال نداره  ،  خلا  است یعنی هیچ هوا و مایع و  گازی وجود نداره  . اون سرلوله هم که میبینید، بعد از خلا ،  مسدود شده است.

اگر قرار باشه گاز باشه، یه نیرویی این گاز باید بحرکت در بیاره تا گاز بتونه به صورت حلقه بسته خنک کاری انجام بده.

شما یخچال خونه در نظر بگیر ، توش گاز هست ، ولی اگه پمپش خاموش باشه خنک نمیکنه.

البته قبلا یه مورد دیدم که با گاز کار میکرد ولی پمپ داشت ، یه چیز تو مایه های سیستم یخچال . قبلا این مورد تو   یوتیوب دیدم البته دست ساز DIY  بود.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، moly گفته است :

بلخره نظرات متفاوته ولی با توضیحی که دوستان دادن دیگه متوجه شدم ایراد از کجا بوده و چگونه باید سوکتها رو سری بکنم و اینکه کولر اگه ابی باشه یخچالی گازش نمیکنه☺️ همین که دوستان تو تاپیک کمک و راهنمایی فعال هستند و به خلق خدمت میکنن موهبتیست از جانب پروردگار عالم 

امیدوارم علم ناقص امثال من که شبهه براشون پیش میاد و میپرسند باعث تفرقه بین اعضا نشه

دوست عزیز خدا روشکر که مشکلت حل شد.

ولی من جدی گفتم اگه کولر شما از مدل گازی بود باید به یخچال ساز ماهر مراجعه میکردید. چون فقط اونا میتونن تشخیص بدن که ایا نیاز به گاز داره یا نه.

چون این احتمال هم وجود داره که تو بازار این مدل کولر هم امده باشه.

سو تفاهم پیش امد و  دوستان فکر کردن من دارم مسخره میکنم.

هدف کمک کردن است .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 ساعت قبل، Beni_Lx گفته است :

بزرگوار واقعا ممنونیم از راهنمایی های شما

در 7 ساعت قبل، moly گفته است :

گرامی منظورم به شما نبود که گفتم حیف امتیاز منفی رو برداشتن، اتفاقا کاره خوبی میکنین سوالاتتون رو مطرح میکنین.

در 35 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

داخل لوله های کولر بادی که  هیچ پمپی  برای جابه جایی سیال نداره  ،  خلا  است یعنی هیچ هوا و مایع و  گازی وجود نداره  . اون سرلوله هم که میبینید، بعد از خلا ،  مسدود شده است.

اگر قرار باشه گاز باشه، یه نیرویی این گاز باید بحرکت در بیاره تا گاز بتونه به صورت حلقه بسته خنک کاری انجام بده.

شما یخچال خونه در نظر بگیر ، توش گاز هست ، ولی اگه پمپش خاموش باشه خنک نمیکنه.

البته قبلا یه مورد دیدم که با گاز کار میکرد ولی پمپ داشت ، یه چیز تو مایه های سیستم یخچال . قبلا این مورد تو   یوتیوب دیدم البته دست ساز DIY  بود.

و اما شما، قشنگ سر به دیوار گذاشتی داری فشار میدی حرف هیشکی رو هم گوش نمیدی ها ?

یکی از معروفترین کولر های بادی cpu همین قابلیت رو داره Cooler Master MasterAir Maker 8

تکنولوژی 3DVC به عنوان یکی از نوآوریهای پیشرفته کمپانی Cooler Master در حوزه تجهیزات کولینگ محسوب میشود که پس از انجام تحقیقات گسترده، وارد نسل جدید خنک کننده هوایی این شرکت شده است. در این تکنولوژی از چهار لوله انتقال حرارت عمودی برای اتصال صفحه مسی به هیت سینک خنک کننده استفاده شده و هریک از لوله ها توسط نوعی مایع خنک کننده موسوم به VC اشباع شده اند. با افزایش دمای پردازنده مرکزی، مایع خنک کننده تبخیر شده و به دلیل چگالی کمتر با بخش فوقانی لوله واقع در هیت سینک خنک کننده منتقل میشود و پس از تخلیه حرارت، مجددا به مایع تبدیل شده و به سمت صفحه اتصال مسی حرکت می کند که تکرار این چرخه موجب جذب و انتقال سریع حرارت تولید شده توسط پردازنده مرکزی میگردد.

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/fans-&-heatsinks-&-coolers/cpu-cooling/cooler-master-masterair-maker-8-cpu-cooler.html

ویرایش شده توسط rahmanshahi
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

بزرگوار واقعا ممنونیم از راهنمایی های شما

گرامی منظورم به شما نبود که گفتم حیف امتیاز منفی رو برداشتن، اتفاقا کاره خوبی میکنین سوالاتتون رو مطرح میکنین.

و اما شما، قشنگ سر به دیوار گذاشتی داری فشار میدی حرف هیشکی رو هم گوش نمیدی ها ?

یکی از معروفترین کولر های بادی cpu همین قابلیت رو داره Cooler Master MasterAir Maker 8

تکنولوژی 3DVC به عنوان یکی از نوآوریهای پیشرفته کمپانی Cooler Master در حوزه تجهیزات کولینگ محسوب میشود که پس از انجام تحقیقات گسترده، وارد نسل جدید خنک کننده هوایی این شرکت شده است. در این تکنولوژی از چهار لوله انتقال حرارت عمودی برای اتصال صفحه مسی به هیت سینک خنک کننده استفاده شده و هریک از لوله ها توسط نوعی مایع خنک کننده موسوم به VC اشباع شده اند. با افزایش دمای پردازنده مرکزی، مایع خنک کننده تبخیر شده و به دلیل چگالی کمتر با بخش فوقانی لوله واقع در هیت سینک خنک کننده منتقل میشود و پس از تخلیه حرارت، مجددا به مایع تبدیل شده و به سمت صفحه اتصال مسی حرکت می کند که تکرار این چرخه موجب جذب و انتقال سریع حرارت تولید شده توسط پردازنده مرکزی میگردد.

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/fans-&-heatsinks-&-coolers/cpu-cooling/cooler-master-masterair-maker-8-cpu-cooler.html

سلام 

خواهش میکنم . اتفاقا توضیحات شما خیلی کاملتر و حرفه ای تر هست . بنده و دو تا از دوستانم دوران دانشجویی سعی به ساخت نوعی هیت سینک داشتیم که با تحقیق و تفحص به این نتیجه رسیدیم که شاید نهایتا بتونیم هیت سینک آلومینیومی رو بسازیم اما قسمت لوله های مسی یا در بعضی رادیاتورها برنجی ، در عین ساده به نظر رسیدن در بعضی موارد تکنولوژی پیچیده ای داره .

والا بخدا من اون زمان که تازه 1060 9gbs اومده بود به اشتباه افتاده بودم و فکر میکردم ۹ گیگ حافظه داره ? که یکی از دوستان توی انجمن بنده رو متوجه اشتباهم کرد .

همین قضیه هیت سینک و پایپ رو هم خیلی از پیچیدگی ها رو من نمیدونم و ممکنه اشتباه درک کرده باشم خصوصا که بعد از گذشت چند سال الان پیشرفتها بیشتر هم شده . 

ویرایش شده توسط Beni_Lx
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...