رفتن به مطلب

چطوری میشه پنل جلویی کیس viper x3 گرین رو جدا کرد؟

Recommended Posts

سلام. کیس  من اینه :

https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/case/4128-green-x3-viper-case-price-features-specifications-best-green-case-1394

من میخوام فیلتر جلویی رو تمیز کنم و همینطور فنها رو اما مشخص نیست چطور باید پنل رو جدا کنم .

کسی میتنه راهنمایی کنه ؟

ویرایش شده توسط Master
لینک به دیدگاه

بیشتر پنلهای کیسها فشاری هستن

برای جلوگیری از خط افتادن روی پیچ گوشتی یا چاقو نوار چسب بزنید و از گوشه ها شروع به باز کردن کنید

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Master گفته است :

سلام. کیس  من اینه :

https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/case/4128-green-x3-viper-case-price-features-specifications-best-green-case-1394

من میخوام فیلتر جلویی رو تمیز کنم و همینطور فنها رو اما مشخص نیست چطور باید پنل رو جدا کنم .

کسی میتنه راهنمایی کنه ؟

سلام. دستتون رو وارد شیار موجود در زیر پنل جلویی کنید و پنل رو به سمت خودتون بکشید. 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

فقط شدیدا حواستونو جمع کنید 

خارها ممکنه بشکنن(کیس قبلی من همین بود)

کلا از نظر راحتی برای بازکردن وتمیزکردن خوب طراحی نشده این محصول گرین

• لایک 1
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز. من چند سالی هست این کیس رو دارم و به خاطر سختی خارج کردن پنل جلو، تا حالا این کارو انجام ندادم. فشار خیلی مضاعفی میخواد که به قول دوستمون امکان شکستن خارها و ناقص شدن کیس وجود دارد. از خیر خارج کردن پنل جلو بگذرید و با فشار باد از محفظه جلو فن هارو تمیز کنید. 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Master گفته است :

من میخوام فیلتر جلویی رو تمیز کنم

من مشابه کیس شما رو دارم ، میتونی با جارو برقی اون قسمت رو تمیز کنی. من تقریباً هر 6 ماه یه بار این کار رو انجام میدم و فقط وقتی فن های جلو نیاز به تعویض یا تمیز کاری داشته باشن باید پنل جلو رو دربیاری.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

سلام. خیلی ممنون.

واقعیتش خیلی کثیف شده و اتفاقا با سشوار زدم یکم خاکش بریزه اما پنل جلو خیلی خاک گرفته و فنها هم یکی از شدت خاک گرفتگی نمیچرخه دوتا زدم روش یه هلش دادم شروع کرد چرخیدن.

راستش چندباری همون زیر پنل جلو رو گرفتم کشیدم در نیومد ترسیدم بیشتر بکشم بشکنه بیخیال شدم .

پس  کافیه همون زیر پنل رو که خالیه گرفت و کشید جلو تا در بیاد ؟

نکته خاصی داره؟ مثلا حواس جمع باشه یعنی چی دقیقا ؟ چیو رعایت کنم .

از همگی خیلی ممنونم بابت راهنماییهاشون.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...