رفتن به مطلب

فروش 3 عدد گرافیک R9 290 + یک عدد R9 290 X

reza_abay
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز قصد فروش 3 تا گرافیک R9 290  و یک گرافیک R9 290X  رو دارم.

20181217_002832.jpg

1. کارت R9 290 Sapphire (این کارت تو کیس بوده و با R9290X کراس فایرشده بود به درد ماین هم نمیخوره چون صدای فنش زیاد میشه تو دور بالا کاملاً هم سالم هست مدل رفرنس سافایر می باشد)

قیمت 1500 

20181217_003035.jpg

2. ;کارت R9 290 Sapphire Tri-X OC ( این کارت یه مدت برای ماین استفاده شده از 3 تا فن که داره دو تاش یه مقدار کند کار میکنن که اگه کسی بلد باشه میتونه بازش کنه و فن ها رو یکم گریس بزنه از این حالت در بیان در کل چون نمیخوام کارت باز بشه دست نزدم کاملا سالم هست مهلت تست هم داده میشه)

قیمت 1700

20181217_003207.jpg

3 . کارت R9 290 XFX Black OC Edition ( این کارت هم از روزی که خریدم فن سمت راستش از اول لق میزد گارانتیش هم 4 ماه پیش تمام شده این کارت هم حدود 6 ماه برای ماین استفاده شد و مثل کارت قبلی میشه فنش رو درست کرد مشکلی نداره مهلت تست هم داده میشه)

قیمت 1700

20181217_002943.jpg

4. کارت R9 290X ASUS DirectCU II OC ( این کارت هم با R9 290 Sapphire مدل ریفرنس شماره 1 کراس فایر بوده برای ماین هم استفاده نشده فن ها هم سالم هستن)

قیمت 2 میلیون 

20181217_003009.jpg

علت فروش همه هم خرید 1080TI هست.در مورد اینکه مصرف این کارت زیاده و قدیمی شده و یا اینکه با این قیمت میشه بریم کارت 1060 بخریم هم من جوابی نمیدم کسی که این کاره باشه میدونه قدرت این کارت ها چقدره و تو بازیا چطوری جواب میدن.بنچ مارک ها هم تو نت هست سرچ کنید میاد .

برای همه کارت ها هم مهلت تست داده میشه فروش حضوری در تبریز هم داریم.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Deadgamer گفته است :

میگم کراس فایر چیه داداش 

به کارت آسیب میزنه؟

با اجازه از استارتر عزیز

کراس فایر یعنی 2تا کارت گرافیک رو میندازی رو یه مادربرد و ازشون استفاده میکنی (کاملا با هم همسو میشن و کار یه کارت گرافیک اما با بسیاری مزایا بیشتر و البته کمی هم معایب ) و هیچ آسیبی هم نمیرسونه به هیچکدوم از کارت ها و قطعات دیگر .ببخشید اطلاعات من در همین حد هست. دوستان و استارتر عزیز اگه اشتباه میکنم اصلاح کنن 

ویرایش شده توسط ultragame888
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Deadgamer گفته است :

میگم کراس فایر چیه داداش 

به کارت آسیب میزنه؟

همونطور که دوست عزیزمون گفتن ادغام کردن دو تا کارت گرافیک یک شکل رو میگن کراس فایر که دو تا با هم لینک میشن و قدرت بیشتری میدن تا 1 کارت

تو کارتهای AMD به اصطلاح میگن کراس فایر تو کارت های انویدیا میگن SLI

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...