رفتن به مطلب

چگونه قطعات موس کوگار 600m را از هم جدا کنیم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی 

یک موس کوگار 600 ام دارم ، که تقریبا یک هفته است اسکرولش گیج میزنه و حسابی چه تو بازی و وب گردی اذیت می کنه خلاصه اومدم باز کنم کمی تمیزش کنم دیدم هیچ جاش از پیچ خبری نیست! با کمی نگاه فهمیدم کلیدهای چپ و راست با کمی فشار به سمت بالا باز میشن. کلید چپ به راحتی باز شد اما باز هم به اسکرول دسترسی نداشت.

و اما بریم سر اصل مطلب، رفتم سراغ کلید راست، به همون روش باز کردم و تققققق خارش شکست?? ( تف تو این شانس) و باز هم به اسکرول دسترسی نداشتم?

و حالا تو این آشفته بازار کسی از دوستان اطلاع داره این موس چگونه قطعاتش از هم باز میشه؟ بچه های گرین کمک کنید!

@GREEN Support

تو عکس مشخص کردم

20181220_132406.jpg

20181220_132419.jpg

20181220_132457.jpg

ویرایش شده توسط arminas
لینک به دیدگاه

عزیز تمام موسها از زیر باز میشن کار اشتباهی کردید بدون تجربه دست زدید

زیر موس زیر صابونهاش پیچها قرار دارن(چنتای لاجیتک و مارکهای خوش نام باز کردم اینگونه بوده)

مشکل اسکرول رو فقط با تعویضش بصورت 100% میشه تضمین کرد زود خراب نشه...با اسپری خشک تمیز کنید شاید مدتی جواب داد

بهتره دست نزنیدو به یک تعمیرکار مجرب بسپارید

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

عزیز تمام موسها از زیر باز میشن کار اشتباهی کردید بدون تجربه دست زدید

زیر موس زیر صابونهاش پیچها قرار دارن(چنتای لاجیتک و مارکهای خوش نام باز کردم اینگونه بوده)

مشکل اسکرول رو فقط با تعویضش بصورت 100% میشه تضمین کرد زود خراب نشه...با اسپری خشک تمیز کنید شاید مدتی جواب داد

بهتره دست نزنیدو به یک تعمیرکار مجرب بسپارید

منظورتون قسمت هایی که مشخص کردم هست؟ شک دارم پیچ زیر آن قسمت ها باشد جز بالای آن قسمتی که سیم موس هست چون دو تیکه هست ولی بقیه جاها یکپارچه هست

20181221_114849.jpg

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، arminas گفته است :

منظورتون قسمت هایی که مشخص کردم هست؟ شک دارم پیچ زیر آن قسمت ها باشد جز بالای آن قسمتی که سیم موس هست چون دو تیکه هست ولی بقیه جاها یکپارچه هست

20181221_114849.jpg

در تصویر  : پایین  ، سمت چپ که فلش زرد روش هست را  باز کنید .

روش باز کردن این قطعه چسبی :  بهترین کار برای اینکه بعد دوباره بتونی بچسبونی یا با سشوار حرارت بده تا گرم بشه و اروم کنده بشه یا با ابگرم ، البته با ابگرم برای زمانی است که راهی وجود نداره ولی بعدش باید صبر کنی تا موس کاملا خشک بشه.البته فقط ابگرم یا جوش را در قسمتی که میخوای باز کنی داخل ظرف قرار میدی ، سعی کن اب داخل لنز و داخل خود موس نشه.

بعد زیرش احتمالا یک  پیچ چهارسو ریز  است . . .. 

لینک به دیدگاه

کلا موس که خواستید بخرید فقط مدلهایی بخرید که چرخدنده اسکرول از نوع اینفرارد باشه و از نوع معمولی یعنی پلاتینی یا جاروبکی نباشد.

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

کلا موس که خواستید بخرید فقط مدلهایی بخرید که چرخدنده اسکرول از نوع اینفرارد باشه و از نوع معمولی یعنی پلاتینی یا جاروبکی نباشد.

امکانش هست چند نمونه نام ببرید؟

ممنون از دوستان پیچ ها رو پیدا کردم ، خوشبختانه قطعه پلاستیک شکسته شده هم داخل موس بود

20181221_125546.jpg

20181221_130300.jpg

20181221_130310.jpg

20181221_130411.jpg

ویرایش شده توسط arminas
لینک به دیدگاه

@Sabertooth , @ali-0098

بسیار ممنونم بابت راهنمایی هر دونفرتون. پس از یک عمل  جراحی ریز مثل روز اولش شد.

20181221_143422.jpg

20181221_145504.jpg

20181221_145514.jpg

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Sabertooth گفته است :

اسکرول رو تمیز کردید یا تعویض؟

با مسواک تمیز کردم ولی مشکل جای دیگری بود احساس می کنم قبلا فاصله میلیمتری پیدا کرده بود (منظورم غلتک هست) چون الان کمی سفت شده و دیگر از گیج زدن خبری نیست 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...