رفتن به مطلب

فروش باندل Core i5 7500 + ASUS B150 Pro Gaming D3

Recommended Posts

فروش مادربرد ASUS B150 Pro Gaming D3 (گارانتی دار) به همراه CPU Core i5 7500 (سالم و نزدیک به یک سال هست که خریداری شده، به هر دوی قطعات خیلی فشار نیومده) از سیستم بیشتر جهت وب گردی و ... استفاده شده تا بازی کردن.
قیمت ASUS B150 Pro Gaming D3 سال پیش وقتی که دلار آزادتقریبا نزدیک 4 هزار تومان بود بالای 400 هزار تومان بود اگر درست یادم باشه، الان قیمتش رو ندارم ولی مدل شبیه این (Asus B150 PRO GAMING) که امکاناتش پایین تر از این هم هستش نزدیک 1 میلیون تومان هست آکبندش، سی پی یو هم Core i5 7500 با فن و جعبه، جعبه مادر برد هم هستش.

مادر برد خروجی USB 3.1 و USB C و خروجی اپتیکال صدا و سیستم نور پردازی با قابلیت برنامه ریزی و ... داره.
https://www.asus.com/middleeast-fa/Motherboards/B150-PRO-GAMING-D3/

قیمت هم پیشنهادی هست  و ضمن عرض پوزش اول ارسال ندارم  (در پ.خ قیمت رو بهم بفرمایید ممنونم) (بنده تهران هستم)

باتشکر

IMG_20181221_002459.jpg

IMG_20181221_002408.jpg

لینک به دیدگاه

تعویض با باندل Z97 + Core i7  یا B85 هم دارم (ترجیحا برند Asus)، که یکی از سی  پی یو های زیر باشه:

Core i7 4790

Core i7 4790k

Core i7 4770k

لینک به دیدگاه

در مورد قیمت مادربرد بنده اشتباهی کرده بودم و پوزش میخوام، پست اول رو هم خودم نمیشه ویرایش کنم  در اصل.

تشکر.

لینک به دیدگاه

فروش هر دو قطعه با جعبه  و ... باهم به قیمت 2 میلیون تومان (تهران  هستم بنده) 

ویرایش شده توسط sadegh93
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...