رفتن به مطلب

شوک به مودم و پریدن پارامترهای خط بعد از هربار روشن کردن لامپ

Alirezaw_
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود .

من چند ماهه این مشکل رو دارم منتها فقط وقتی یکی از لامپ های آشپزخونه رو روشن میکردم اینجوری میشد که الان شده سه چهار تا کلید که وقتی روشن میکنم خط میپره ، دوتاش تو آشپزخونه ست یکیش تو نشیمن ...

چون پارسال کل کلید و پریزهای خونه رو عوض کردیم نمی دونم حالا از اونه یا نه ...

به نظرتون باید چیکار کنم ؟ 

نویز گیر برق بگیرم بزار سر مودم جواب میده ؟ 

لینک به دیدگاه

درود

خیلی وقت ها لامپ و چراغ‌ها خودشون عامل این مشکل هستن. بهتره لامپ‌ها رو خارج - یا تعویض - کنین بعد کلید مربوط به لامپ‌ها رو بزنین ببینین باز هم همین مشکل پیش میاد یا خیر

همچنین بهتره برق خونه رو هم چک کنین. اگر محافظ دیجیتال دارین چک کنین ببینین چه عددی روش نوشته شده، اگر بالای 233 هست باید به سازمان برق اطلاع بدین و ...

بهتره مودم رو ببرین سر خط و همین کار رو مجدد انجام بدین...

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود

خیلی وقت ها لامپ و چراغ‌ها خودشون عامل این مشکل هستن. بهتره لامپ‌ها رو خارج - یا تعویض - کنین بعد کلید مربوط به لامپ‌ها رو بزنین ببینین باز هم همین مشکل پیش میاد یا خیر

همچنین بهتره برق خونه رو هم چک کنین. اگر محافظ دیجیتال دارین چک کنین ببینین چه عددی روش نوشته شده، اگر بالای 233 هست باید به سازمان برق اطلاع بدین و ...

بهتره مودم رو ببرین سر خط و همین کار رو مجدد انجام بدین...

چه جالب من منتظر شما بودم چون شما همیشه تو این موارد کاملا طرف رو راهنمایی می کنید پارسال هم به کمک شما تونستم متوجه بشم از کلیده ...

بهتر نیست یه نویز گیر دیجیتال بخرم و خلاص ؟ مشکل رو حل نمی کنه ؟ 

پارسال فقط یک کلید بود امسال شد سه تا ...

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، VansForeveeeee گفته است :

چه جالب من منتظر شما بودم چون شما همیشه تو این موارد کاملا طرف رو راهنمایی می کنید پارسال هم به کمک شما تونستم متوجه بشم از کلیده ...

بهتر نیست یه نویز گیر دیجیتال بخرم و خلاص ؟ مشکل رو حل نمی کنه ؟ 

پارسال فقط یک کلید بود امسال شد سه تا ...

خوشحالم بتونم کمکی هرچند اندک به شما و دوستان کرده باشم

خیر نویزگیر نیاز ندارین.  در حال حاضر بهتره لامپ‌ها بررسی بشن... تا بعد ببینیم وضعیت رو که اعلام فرمودین چطور میشه

البته کلا نظرم اینه که به یک برق‌کار حرفه‌ای اطلاع بدین و بیاد و برق رو کامل براتون چک کنه (برقکاری که کارش بررسی و تحلیل هم باشه و تمام قطعات و وسایل پیشرفته رو داشته باشه)

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 1397/10/04, 21:58:13، EHSANRF گفته است :

خوشحالم بتونم کمکی هرچند اندک به شما و دوستان کرده باشم

خیر نویزگیر نیاز ندارین.  در حال حاضر بهتره لامپ‌ها بررسی بشن... تا بعد ببینیم وضعیت رو که اعلام فرمودین چطور میشه

البته کلا نظرم اینه که به یک برق‌کار حرفه‌ای اطلاع بدین و بیاد و برق رو کامل براتون چک کنه (برقکاری که کارش بررسی و تحلیل هم باشه و تمام قطعات و وسایل پیشرفته رو داشته باشه)

امروز برق کار آوردم مشکل حل شد ، از ترانس LED های شصت در شصت بود . 

جفتش ضعیف بود ولی خراب نشده بود . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...