رفتن به مطلب

فروش iPhone 5s (کاملا سالم، ریفر،رفرش،ریپک نیست)

Recommended Posts

درود دوستان

یک عدد 5s برای فروش میذارم، این گوشی از ابتدا دست خودم بوده و روزی روزگاری از دیجی کالا به قیمت 2/200/000 خریداری شده.
این گوشی از ابتدا دست خودم بوده هیچ موردی نداره، بهترین نحو ممکن از باتری استفاده کردم هیچوقت زیاد به شارژ نمونده و هیچوقت خاموش نشده در اصل گوشی دوم بوده فقط 2 برنامه اینستاگرام و تلگرام روی گوشی نصب بوده اصلا باهاش بازی انجام نشده.
بنده خودم فروشنده هستم، فایو اس ریفر فت و فراوون تو بازاره و 99 درصد گوشی هایی که شما گیر بیارین اعم از کارکرده و کارنکرده همه از همین ها هستند که قاب و باتریشون عوض شده و همشون داغونن

کاهش قیمت 1/700/000

لوازمش بعد از اینهمه سال داغون هستند و یه شارژر و هندزفری پلمپ از جعبه آیفون 6s ریفر هایی که برام اومده بود کنارش گذاشتم

22.thumb.jpg.18e58ef0c1da59c92e380d013df1cc76.jpg

فروش قطعا اول واریز و سپس ارسال خواهد بود (اکانت کاربری بنده مشکل داره و کسی نمیتونه برای من امتیاز ثبت کنه به این دلیل امتیازم پایینه موضوع های بنده یا اکانت پرشین تولز بنده رو جستجو کنید برای دیدن تاریخچه معامله بنده از سال 92 درین فروشگاه فعال بودم)

DSC_0194.jpg

222.jpg

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

درمورد دوستانی که برای ۱۶ گیگ بودنش میپرسن که مشکلی ایجاد میکنه یا خیر 

به دلیل سینک پیشرفته ای کلاد بنده از چهارسال پیش که گوشی رو خریدم تاحالا یک بار نشده حافظه پر بشه و همین الان هم ۹ گیگ خالی داره و تمام خاطرات داخل گوشی هستن...

14 گیگابایت از فضا قابل استفاده هست

لینک به دیدگاه

آپ آپ

قیمت ۱۶۸۰

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Good gamer گفته است :

قیمتتون خوبه،امیدوارم که راحت بفروشید. منم از بعضی چیزهای آیفون مثل (کوچیک و خوش دست بودن گوشی هاش، هنگ نکردن و. ..) خوشم میاد اما متاسفانه زیادی محدودیت داره... 

ممنون دوست من

محدودیت منظورتون دقیقا چی هست؟

ایراد هایی که به ایفون میگیرن اکثرا به خاطر اطلاعات پایین هست بیشتر تا واقعیت داشته باشه

در هر موردی مشکل دارین میتونم راهنمایی کنم و راه حل بهتون بدم

لینک به دیدگاه

قیمت ۱۶۸۰

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Good gamer گفته است :

عزیز من که از قیمتتون تعریف کردم :D

محدودیت به خاطر سیو موزیک و فیلم و...، دریافت برنامه (در ایران بیشتریا گوشی اندروید دارن). 

حداقل اینا برای ما که برنامه چندین میلیونی رو میخریم 10 هزار تومن سخته... 

آیفون از لحاظ خوش دستی، کیفیت و... خیلی از اندروید سرتره! 

با اجازه از استارتر 

شما توی ایفون تمام اپ هایی که فکرشو میکنید هم نسخه پرو دارن هم رایگان 

نسخه های پرو رو بدون حتی کوچیک ترین هزینه میتونید دریافت کنید

مشکلی برای ذخیره موسیقی . فیلم . فایل های اسنادی و PDF EXEL نیس 

تماما ذخیره میشه و قابلیت انتقال و تغییر جاشون امکان پذیره 

تماشای فیلم با زیرنویس فارسی بدون مشکل رو دارا هست 

کسانی ک میگن محدودیت داره اصلا نمیدونن باید چطوری محدودیت های ایفون رو برطرف کنن وگرنه اپل تمام امکانات رو در اختیار کاربران گذاشته بدون پیچیدگی خاصی 

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، Pooria3000 گفته است :

با اجازه از استارتر 

شما توی ایفون تمام اپ هایی که فکرشو میکنید هم نسخه پرو دارن هم رایگان 

نسخه های پرو رو بدون حتی کوچیک ترین هزینه میتونید دریافت کنید

مشکلی برای ذخیره موسیقی . فیلم . فایل های اسنادی و PDF EXEL نیس 

تماما ذخیره میشه و قابلیت انتقال و تغییر جاشون امکان پذیره 

تماشای فیلم با زیرنویس فارسی بدون مشکل رو دارا هست 

کسانی ک میگن محدودیت داره اصلا نمیدونن باید چطوری محدودیت های ایفون رو برطرف کنن وگرنه اپل تمام امکانات رو در اختیار کاربران گذاشته بدون پیچیدگی خاصی 

اگر ممکن هست این اموزش ها رو خودتون بنویسید در یک تاپیک جدید یا اگر مطلبی از سایت های دیگه دارید توی تاپیک بزارید تا بقیه هم استفاده کنن 

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

اگر ممکن هست این اموزش ها رو خودتون بنویسید در یک تاپیک جدید یا اگر مطلبی از سایت های دیگه دارید توی تاپیک بزارید تا بقیه هم استفاده کنن 

ممکنش هست اما چون دوستان تمایلی به شرکت در تاپیک های بنده ندارن ترجیح میدم اینکارو نکنم چون توی این فروم جای همه چیز هست جز آموزش و علم کامپیوتر

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Good gamer گفته است :

با برنامه سیب اپ دانلود برنامه راحت تر شده، من آیفون نداشتم تا حالا ولی یکی از دوستانم آیفون داره از تلگرام نمی تونست آهنگ سیو کنه. 

من که آیفون نداشتم خب بالاخره حرف دیگر دوستان رو نقل کردم. 

الان تنها کاری که نمیشه روی اپل کرد همینه که نمیشه از تلگرام آهنگ ذخیره کرد

صرف نظر ازینکه اینکار شرعا و عرفا کار درستی هم نیست، معمولا یوزر های اپل موزیک هارو برای خودشون فوروارد میکنن و یا یه گروه میزنن ک فقط خودشون عضوشونن به اسم موزیک و اونجا ذخیره میکنن و از اونجا پخش میکنن

البته فکر کنم این تنها کاری باشه که توی اپل راه حل مستقیمی براش وجود نداشته ، راه حل غیر مستقیم که برای همین مورد هم خیلی زیاده

و البته اینو هم بگم گوش دادن موسیقی داخل تلگرام در اندروید و ios خیلی متفاوته

یعنی شما در ios از طریق تلگرام یک آهنگ رو پخش میکنید، در واقع با خود اپ music پخش میشه و از طریق خود اپ موزیک میشه کنترل کرد آهنگ رو و در واقع اپ موزیک و اپ تلگرام به صورت مجتمع باهم دیگه کار میکنن و خود تلگرام پخش کننده جدا نداره

یعنی اصلا نیازی هم نیست که شما اون موزیک رو از تلگرام سیو بکنی، خب وقتی خود اپ موزیک شما داره فایل تلگرام رو پخش میکنه، شما چرا دوباره ذخیره کنی که با اپ موزیک گوش کنی

شما در اندروید مجبوری فایل موزیک رو از تلگرام ذخیره کنی تا بتونی با app خود موزیک گوشیت پخشش کنی، اما ios خودش از اول از خود اپ موزیک گوشیت پخش میشه ، پس نیازی به ذخیره سازی نسیت

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Good gamer گفته است :

ممنون بابت توضبحات

عزیز شرعا و عرفا برای اروپایی و آمریکایی ها حرامه، نه ایرانی ها که برنامه چند ده میلیونی رو میخرن 10 تا 20 هزار تومن! :(

از استارتر عزیز هم معذرت میخوام اگه تاپیکش رو بهم ریختم. 

از نظر من هم کاملا حرومه و حتی بازی کرک شده رو که شما بازی میکنید دزدی از شرکت بازی ساز هست 

ولی خب ایرانی ها این فرهنگ براشون جا نیوفتاده و خیلی هاشونم حتی اگر بخوان توان خرید بازی رو ندارن 

لینک به دیدگاه

فروش فوری فقط 1590

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 1397/10/12, 01:13:55، The.13east گفته است :

از نظر من هم کاملا حرومه و حتی بازی کرک شده رو که شما بازی میکنید دزدی از شرکت بازی ساز هست 

ولی خب ایرانی ها این فرهنگ براشون جا نیوفتاده و خیلی هاشونم حتی اگر بخوان توان خرید بازی رو ندارن 

سلام دوست گرامی

تو یه مصاحبه به بیل گیتس برای رایت ویندوز در ایران و این کشورها گفتن

گفت میدونم

چون درامد این کشورا پایین مشکلی نداره

:|

لینک به دیدگاه

در در 1397/10/11, 21:23:55، amir.coder گفته است :

الان تنها کاری که نمیشه روی اپل کرد همینه که نمیشه از تلگرام آهنگ ذخیره کرد

صرف نظر ازینکه اینکار شرعا و عرفا کار درستی هم نیست، معمولا یوزر های اپل موزیک هارو برای خودشون فوروارد میکنن و یا یه گروه میزنن ک فقط خودشون عضوشونن به اسم موزیک و اونجا ذخیره میکنن و از اونجا پخش میکنن

البته فکر کنم این تنها کاری باشه که توی اپل راه حل مستقیمی براش وجود نداشته ، راه حل غیر مستقیم که برای همین مورد هم خیلی زیاده

و البته اینو هم بگم گوش دادن موسیقی داخل تلگرام در اندروید و ios خیلی متفاوته

یعنی شما در ios از طریق تلگرام یک آهنگ رو پخش میکنید، در واقع با خود اپ music پخش میشه و از طریق خود اپ موزیک میشه کنترل کرد آهنگ رو و در واقع اپ موزیک و اپ تلگرام به صورت مجتمع باهم دیگه کار میکنن و خود تلگرام پخش کننده جدا نداره

یعنی اصلا نیازی هم نیست که شما اون موزیک رو از تلگرام سیو بکنی، خب وقتی خود اپ موزیک شما داره فایل تلگرام رو پخش میکنه، شما چرا دوباره ذخیره کنی که با اپ موزیک گوش کنی

شما در اندروید مجبوری فایل موزیک رو از تلگرام ذخیره کنی تا بتونی با app خود موزیک گوشیت پخشش کنی، اما ios خودش از اول از خود اپ موزیک گوشیت پخش میشه ، پس نیازی به ذخیره سازی نسیت

با اپ document میشه از هر برنامه فایل ذخیره کرد لطفا اگر استفاده یا اطلاعی ندارید اطلاع غلط ندید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...