رفتن به مطلب

مشاوره برای کولر مناسب سی پی یو AMD FX 8370

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یک کولر مناسب با صدای کم و رنج قیمت 300 نهایتا 350 که توی کیس TSCO TC VA-4614 Mid Tower جا بشه معرفی کنید.

با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

سعی کن قویترین چیزی که پیدا میکنی رو بگیری و به نویز و ظاهر توجه نکنی چون پردازنده پرحرارتی داری

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

سعی کن قویترین چیزی که پیدا میکنی رو بگیری و به نویز و ظاهر توجه نکنی چون پردازنده پرحرارتی داری

این خوبه براش ؟

Cooler Master GeminII M5 LED CPU Air Cooler

ویرایش شده توسط DarkGhost01
لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، DarkGhost01 گفته است :

اینا خوبه براش ؟

Cooler Master GeminII M5 LED CPU Air Cooler

image.thumb.png.fb8b062e4f95907658c466652698c116.png

https://....ir/internal-hardwares/cpu-cooler/cpu-cooler-deepcool-lucifer-k2

ویرایش شده توسط Nsm1000
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Nsm1000 گفته است :

از کجا فهمیدی این فن برای cpu من خوبه ؟ تو مشخصاتش به چی توجه کنم ؟

بیزحمت بهم بگو که یاد بگیرم

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، DarkGhost01 گفته است :

سلام

با توجه به اینکه پردازنده خیلی گرمی دارین باید یک کولر قوی تهیه کنین.

این کولر هم صدای کمی داری هم دارای 6 تا لوله مسی انتقال حرارته و به خوبی از پس خنک سازی پردازنتون برمیاد

همچنین قیمتشم نزدیک بودجتونه.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، DarkGhost01 گفته است :

سلام  ، حداکثر ارتفاع خنک کننده پردازنده برای کیس شما 160 میلیمتره این کولر163 میلیمترهست اینم قبل خرید یه بررسی بکنید .260ee9f7b0914ea5aba1329aef540579.jpg.30f3152c7bd2ebbc3a33dfe16f9984e9.jpggamerstorm

ویرایش شده توسط ahmadsa
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، DarkGhost01 گفته است :

سلام

نکته اول در انتخاب کولر توجه به سوکت پردازنده هستش . از اونجایی که سوکت پردازنده شما AM3+ هستش اگر کولر این سوکت رو پشتیبانی نکنه اصلا روی مادربرد و CPU شما نصب نمیشه .

نکته بعدی توجه به توان حرارتی پردازنده و کولر هستش . برای پردازنده ای با مثلا توان حرارتی 220 وات استفاده از کولری با توان 120 وات نادرسته ! درواقع هرچی پردازنده مرکزی مصرف بیشتری داشته باشه و بیشتر داغ کنه فن قوی تری هم برای خنک کردنش لازمه توجه کنید که قابلیت اور کلاک به تنهایی تاثیری در میزان مصرف نداره اما در صورت اورکلاک مصرف و دمای پردازنده افزایش پیدا می کنه و فن باید توان خنک سازی پردازنده رو داشته باشه )

ابعاد کولر چه از نظر ارتفاع کلی که وابستگی شدیدی به حداکثر ارتفاع مجاز کیس برای نصب کولر داره چه از نظر برخورد احتمالی با رم ها ( مخصوصا رم هایی که پوسته یا هدسینگ یا هدسینک بلندی دارن ) مهمه .

در مورادی که نیاز دارید سیستم به طور مداوم روشن باشه  توجه به این که فن مورد نظر برای کار مداوم ( 7 روز هفته و 24 ساعت روز ) طراحی شده یا نه اهمیت داره .

توجه به برند ، قیمت ، توان فن کولر ( اگر کولری با فن میخرید ) ، داشتن پایه مسی  و ... هم در جای خودش اهمیت داره .

• لایک 2
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...