رفتن به مطلب

فوری " از کار افتادن اسکن آنتی ویروس مکافی " فوری

Amir-Jamali-123
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . قبلا انتی ویروس طوری شده بود که نه اسکن میکرد نه فعال / غیر فعال شدنش کار میکرد ( اتوماتیک on یا off میشد با متناسب با شرایط ) که مجبور به تعویض ویندوز شدم و مشکلم حل شد . یه هفته است خیلی خوب کار میکنه تا همین چند ساعت پیش خوب کار میکرد ولی نمیدونم چیشده دوباره اینطوری شد یعنی وقتی رو گزینه اسکن میزنم هیچ اتفاقی نمی افته نه اروری و نه جیزی .

البته دلیل اینکه میخوام اسکن کنم و همینطور دلیل تعویض ویندوز ، به دلیل ویروسی شدن ویندوز بود که به همین دلیل انتی ویروس کار نمیکرد . الانم فکر کنم ( یعنی مطمعنم ) مشکل از ویروسی شدنه ویندوزه .

شاید بگین خب چه کاریه یه انتی ویروس دیگه نصب کن سیستمو اسکن کن . ولی به این سادگیا نیس اخه چند فایل اعتماد سازی کردم یعنی نمیخوام اونا حذف بشن ( کرک بازی ها و برنامه ها که مهمترینشون Gtav ) .

یا اصلا اگه راهی هست که بشه ویروس های سیستم رو اکسن و حذف کرد اما فایل های اعتماد سازی شده باشن ، بگین .

ممنون

ویرایش شده توسط Amir-Jamali-123
لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

سلام دوستان . قبلا انتی ویروس طوری شده بود که نه اسکن میکرد نه فعال / غیر فعال شدنش کار میکرد ( اتوماتیک on یا off میشد با متناسب با شرایط ) که مجبور به تعویض ویندوز شدم و مشکلم حل شد . یه هفته است خیلی خوب کار میکنه تا همین چند ساعت پیش خوب کار میکرد ولی نمیدونم چیشده دوباره اینطوری شد یعنی وقتی رو گزینه اسکن میزنم هیچ اتفاقی نمی افته نه اروری و نه جیزی .

البته دلیل اینکه میخوام اسکن کنم و همینطور دلیل تعویض ویندوز ، به دلیل ویروسی شدن ویندوز بود که به همین دلیل انتی ویروس کار نمیکرد . الانم فکر کنم ( یعنی مطمعنم ) مشکل از ویروسی شدنه ویندوزه .

شاید بگین خب چه کاریه یه انتی ویروس دیگه نصب کن سیستمو اسکن کن . ولی به این سادگیا نیس اخه چند فایل اعتماد سازی کردم یعنی نمیخوام اونا حذف بشن ( کرک بازی ها و برنامه ها که مهمترینشون Gtav ) .

یا اصلا اگه راهی هست که بشه ویروس های سیستم رو اکسن و حذف کرد اما فایل های اعتماد سازی شده باشن ، بگین .

ممنون

فایلهای رو که اعتماد سازی کردی رو فشرده کن که ذخیره شوند بعد آنتی ویروس رو عوض کن و اسکن مجدد. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...