رفتن به مطلب

خریدار مانیتور ۲۷ اینچ سامسونگ کوانتوم دات

armin2apr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوست عزیز

آریا کامپیوتر ۳۷۶۰ میده با ۱۵ تومن هم هزینه ی ارسال اگه جایی قیمت بهتر پیدا نکردی از اونجا بگیر من امروز صبح استعلام گرفتم قیمتش رو

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، mohammadnaji912 گفته است :

سلام دوست عزیز

آریا کامپیوتر ۳۷۶۰ میده با ۱۵ تومن هم هزینه ی ارسال اگه جایی قیمت بهتر پیدا نکردی از اونجا بگیر من امروز صبح استعلام گرفتم قیمتش رو

ظهر استعلام گرفتم کرده ۳۹۰۰ ?

درود به شرفشون ??

لینک به دیدگاه

در در 1397/10/28, 10:27:28، hosein5 گفته است :

سلام داداش این مدلهایی که دنبالشی هیچ کدوم خوب نیستند اصلا کیفیت تصویر ندارن من اون ام اس ای را داشتم یک هفته نتونستم تحمل کنم با ضرر فروختم بعد سامسونگ را گرفتم مثل همون بود اشغال بودن یک دایره های سفید بزرگ چهار گوش مانیتور هست تو صحنه های تاریک حالت بهم میخوره بعد فول اچ دی 27 اینچ هم که خودت میدونی اصلا نمیشه تحمل کرد حتما ips بگیر فور کی بگیر که اینده نگر باشه اگه جایی تو بازی سیستمت نکشید بزار روی 2k بازی کن سگش میارزه به این مانیتورها من تجربه داشتم بهتون گفتم موفق باشید

ایسوس خودش رو آورده به پنل منحنی و VA  و کوانتوم دات اونوقت شما داری از ips حرف میزنی ؟؟ 4k برای سایز 27 مناسب نیست

از طرفی شما میگی گوشه های مانیتور رنگ سفید داشت آیا شما نمیدونستی که تکنولوژی کوانتوم دات و منحنی بودن برای حذف اون نورهای سفید گوشه مانیتور و دقت رنگ واقعی استفاده شده !!

اگه اینها اشغالن چرا تو اروپا و در معرفی به اینها استاندارد و جایزه تعلق میگیره

من به چیز دیگی شک دارم ...

ام اس ای اشغال سامسونگ اشغال عجیبه

لینک به دیدگاه

در در 1397/10/29, 13:27:10، mrbala گفته است :

دوستان بر اساس تجربه شخصی میگم،

برای بازی هایی مثل کانتر، پابجی و .... مانیتور های اولترا واید رو به هیچ عنوان نخرید

فقط از دور قشنگه!!

بحث فنی رفرش ریت و .... به کنار. عریض بودن صفحه خودش دردسریه!! بخش های کناری تصویر به کل از دست میرن!

منظورم اینه تا بری رادار و نگاه کنی و برگردی، مُردی!!!

باید حتما نسبت صفحه رو تغییر بدین و همون 4:3 بازی کنید که میشه همون مانیتور های معمولی

ولی در عوض برای دیدن فیلم، استفاده از نرم افزار هایی مثل فتوشاپ پریمیر و...، وب گردی و اینکه همزمان چند تا پنجره باز داشته باشید عالیه

خلاصه اینکه برای بازی روشون حساب نکنید. الان من مجبورم یه مانیتور دیگه بخرم برای بازی کردن!!

راجع به 4k هم بگم اگه میخواید تا چند سال آینده استفاده کنید، خیلیم خوبه و زودتر از اونچه که فکرشو بکنید همه گیر خواهد شد. الان دیگه تلویزیون ها هم همه 4k  هستن

ولی مانیتور 4k  گیمینگ الان قیمت های فضایی داره که امکان خریدشون برای همه نیست. ولی اگه بخرید تو بلند مدت به صرفه خواهد بود.

دوست عزیز بنده samsung 34 اولترا واید دارم بی انصافیه که بگم عالی نیست تو بازی هایی که دارم بسیار خوب عمل کرده و دید وسیعی میده تو بازی ها و تمام صفحه رو هم پوشش میدن به جز صحنه تکرار pes

رنگ واقعی رفرش ریت بالا فری سینک که جدیدا انودیا یه حالی بهش داده و شدت روشنایی خوب  و البته تماشای فیلم بخصوص ترسناکش

من برای گیم میخواستم اتفاقا سایز 49 و این پیشنهاد شد که 49 هم گرون بود هم بزرگ توجه کرده باشید بازی ساز ها و اکثر کمپانی های معتبر دارن رو سایز 49 بیشتر مانور میدن بعد از معرفی این ایده از طرف سامسونگ

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، milad-over گفته است :

ایسوس خودش رو آورده به پنل منحنی و VA  و کوانتوم دات اونوقت شما داری از ips حرف میزنی ؟؟ 4k برای سایز 27 مناسب نیست

از طرفی شما میگی گوشه های مانیتور رنگ سفید داشت آیا شما نمیدونستی که تکنولوژی کوانتوم دات و منحنی بودن برای حذف اون نورهای سفید گوشه مانیتور و دقت رنگ واقعی استفاده شده !!

اگه اینها اشغالن چرا تو اروپا و در معرفی به اینها استاندارد و جایزه تعلق میگیره

من به چیز دیگی شک دارم ...

ام اس ای اشغال سامسونگ اشغال عجیبه

دوست عزیز همیشه گرونترین مانیتورها ips هستند 4k در 27 اینچ اتفاقا خیلی خوب هم هست کیفیت اون بیشتر میشه به خاطر کوچک بودن  نه مثل اون سامسونگ که فول اچ دی هست تو 27 اینج با اون کیفیت تارش

لینک به دیدگاه

به نظر من یا یکی گیمر هست که سرعت براش مهمه یا یکی نرم افزار کار هست که رنگ و وضوح براش مهمه.

یا یکی مثه من هردوتاش براش مهمه?

برای گیمر پنل va یک میلی ثانیه و رفرش ریت حداقل ۱۴۴ هرتز ، یه مورد خوب به حساب میاد چون سرعت  شرط اولشه .

برای مورد دوم ولی پنل ips و 4k بیشتر به دردش میخوره چون جزئیات شرط اولشه.

برای منم به نظرم پنل های کوانتوم دات سامسونگ ۱۴۴هرتز ، هم از لحاظ گیم مناسبند ، هم فیلم.

چون  ۱۴۴ هرتز ips که یک میلی ثانیه هم باشه ، خیلی گرون هست و با توجه به بودجه محدود من ، حس کردم بهترین گزینه همین کوانتوم دات میباشد. چون هم سرعت مناسبی داره، هم نسبت به پنل VA یه مقدار رنگها رو بهتر نشون میده که برای فیلم هم مناسب میباشند.

بازم سلیقه ها و نظر ها متفاوت هست و بدم نمیاد کسی توی نظر شخصیم، منو قانع کنه که جای این مامیتور ، چیز دیگه ای بگیرم. البته قیمت هم مدنظر باشه حتما تا ۴.۵ .

بهترین مانیتور گیم تا ۴.۵ میلیون ؟

ویرایش شده توسط armin2apr
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، milad-over گفته است :

دوست عزیز بنده samsung 34 اولترا واید دارم بی انصافیه که بگم عالی نیست تو بازی هایی که دارم بسیار خوب عمل کرده و دید وسیعی میده تو بازی ها و تمام صفحه رو هم پوشش میدن به جز صحنه تکرار pes

رنگ واقعی رفرش ریت بالا فری سینک که جدیدا انودیا یه حالی بهش داده و شدت روشنایی خوب  و البته تماشای فیلم بخصوص ترسناکش

من برای گیم میخواستم اتفاقا سایز 49 و این پیشنهاد شد که 49 هم گرون بود هم بزرگ توجه کرده باشید بازی ساز ها و اکثر کمپانی های معتبر دارن رو سایز 49 بیشتر مانور میدن بعد از معرفی این ایده از طرف سامسونگ

دوست عزیز دقت کنید، نوشتم برای بازی هایی مثل کانتر، پابجی و ....

سبک بازی خیلی مهمه

اونیم که نوشتی کمپانی ها فلان میکنن اصلا ربطی نداره، اونا میخوان جنسشون رو بفروشن

شما برو ببین گیمر های حرفه ای تو هر سبک از چه نوع مانیتوری استفاده میکنن و مسابقات رسمی با چه مانیتوری برگزار میشه

مثلا تو سبک شوتر-که مورد علاقه خودم هست- پلیر های حرفه ای و مسابقات، میشه گفت همه با مانیتور های FullHD - 144hz - 1ms و تو رنج 24 یا 25 اینچ استفاده میکنن

لینک

در 7 ساعت قبل، armin2apr گفته است :

برای گیمر پنل va یک میلی ثانیه و رفرش ریت حداقل ۱۴۴ هرتز ، یه مورد خوب به حساب میاد چون سرعت  شرط اولشه .

آرمین جان، دقیقا درست نوشتی شما. اول باید کاربری مشخص باشه

برای بازی های سبک شوتر-مثل کانتر و پابجی و .... - شما باید مانیتور واید 1 میلی ثانیه و 144 هرتز بگیری

ولی بازی هایی مثل فوتبال، ریسینگ و... اصولا نیازی به این سطح از سرعت نداره و تو مانیتور های اولترا واید قشنگتر هم هست

برای فیلم و کاربری عادی هم باید دنبال ips و کوانتوم دات و .... باشی که تصویر دلچسب تری داره

اون مانیتور سامسونگ C27FG70 هم اونقدر که میدونم مانیتور بدی نیست و کاربرا  ازش راضین

امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم

لینک به دیدگاه

درود 

این سه مدل بنطرم برای شما بهترینن

هم 144 هرتز 

هم 1ms

هم سایزشون برای full hd مناسبه و بزرگتر از اون کیفیت افت میکنه

مانتیور ها:

Phillips 242G5DJEB

BenQ ZOWIE XL2536

BenQ ZOWIE XL2411

لینک به دیدگاه

در در 1397/10/28, 10:27:28، hosein5 گفته است :

سلام داداش این مدلهایی که دنبالشی هیچ کدوم خوب نیستند اصلا کیفیت تصویر ندارن من اون ام اس ای را داشتم یک هفته نتونستم تحمل کنم با ضرر فروختم بعد سامسونگ را گرفتم مثل همون بود اشغال بودن یک دایره های سفید بزرگ چهار گوش مانیتور هست تو صحنه های تاریک حالت بهم میخوره بعد فول اچ دی 27 اینچ هم که خودت میدونی اصلا نمیشه تحمل کرد حتما ips بگیر فور کی بگیر که اینده نگر باشه اگه جایی تو بازی سیستمت نکشید بزار روی 2k بازی کن سگش میارزه به این مانیتورها من تجربه داشتم بهتون گفتم موفق باشید

در در 1397/10/28, 14:18:08، mehdi over گفته است :

نظر شما کاملا حرفه ایه fhd بالای ۲۴ اینچ مفت نمی ارزه ۴k باشه freesync باشه بهترین انتخابه 

سلام  من هم تجربه شخصی با مانیتور فول اچ دی 22 24 27 داشتم واقعا 27 کیفیت تصویر خوب نبود کاهش تراکم پیکسلی  قشنگ حس می شد 

شما نهایتا برای فول اچ دی یه مانیتور 24 بخر اگه سبک بازی شوتر انلاین - پابجی فورتنایت کانتر و مثل اینهاس 144 هرتز و پنل Va  بهترین گزینس چون tn خداییش جالب نیست من تست کردم  بقیه موارد که می گن شرکتا شگرد تبلیغاتیه یه سرچ کنین متوجه می شین 

اگرهم که بازی های افلاین می خواین پلی بدین یه 24  ips بخرین بهترین گزینس 

مانیتور گیمینگ ips هم قیمتای دلاریش که خیلی بالاس من تو ایران هنوز ندیدم 

به نظرم الان خرید 4k(حتی 2k) صرفه اقتصادی نداره هم خود مانیتورهاش گرونن هم تجهیزاتی که بخواین 60 فریم بگیرین برای این مانیتور ! البته اگر محدودیت مالی تو این زمینه دارین گفتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

LG 34UC79G_b

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، hosein5 گفته است :

دوست عزیز همیشه گرونترین مانیتورها ips هستند 4k در 27 اینچ اتفاقا خیلی خوب هم هست کیفیت اون بیشتر میشه به خاطر کوچک بودن  نه مثل اون سامسونگ که فول اچ دی هست تو 27 اینج با اون کیفیت تارش

دوره ips گذشته الان کوانتوم دات و میکرو ال ای دی و نانو ال ای دی هستن جدیدترین و گرونترین مانیتور ایسوس جدیدا معرفی شد که میکرو بود

من مدل 27 2k ایسوس داشتم فروختم 34 سامسونگ گرفتم تو 2k مناسب تره تا 4k چون خیلی ریز میشه و باید نزدیک مانیتور باشی

27 سامسونگ یا سایر برند ها که تو سایز 27 فول اچ دی دارن یکیش همین ایسوس برای بودجه های ارزان طراحی شده و تار نیست این عقیده شماست

شما با سامسونگ مشکل داری و داری این به بقیه منتقل میکنی فکر میکنی بقیه کمپانی ها پنل هاشون خودشون میسازن؟؟

یه جست وجو بزن بزرگترین تامین و تولید کننده پنل مانیتوری

لینک به دیدگاه

رفیق هنوز نخریدی دلارم داره میکشه بالا دوباره زودتر بگیر منم به عنوان مصرف کننده دوست دارم ارزونتر و ارزونتر بشه ولی تا شب عید دلار بازم افزایش قیمت داره بعداز سال جدید که بدترم خواهد شد

لینک به دیدگاه

در در 1397/11/01, 15:49:41، mehdi over گفته است :

رفیق هنوز نخریدی دلارم داره میکشه بالا دوباره زودتر بگیر منم به عنوان مصرف کننده دوست دارم ارزونتر و ارزونتر بشه ولی تا شب عید دلار بازم افزایش قیمت داره بعداز سال جدید که بدترم خواهد شد

سلام داداش

ممنون از کمکت

من همون روز از سایت شهر فاقا سفارش دادم همین سامسونگه رو، الان دیگه همه جا شده ۴۲۰۰ متاسفانه ، من خداروشکر سریع خریدم 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...