رفتن به مطلب

کمک در نصب درایور گرافیک

َAhmad1361
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
دیروز یک کارت rx 570 گیگابایت به صورت دست دو خریده ام ولی هرکار کردم داریور اون نصب نشد
ضمنا پورت dvi هم تصویر نمیده و فقط از hdmi تصویر دارم
درایور قبلی رو با ddu و توی safe mode پاک کردم ولی بازم جواب نداد

Gigabyte rx570 4gb aorus
آیا کارت مشکل داره؟ یا بایوسش برای ماین مود شد؟ از کجا بفهمم بایوس مود شده هست یا خیر؟
اگر کسی اطلاع داره کمک کنه ممنون میشم؟

g2.gif

g3.jpg

g1.gif

لینک به دیدگاه

داداش چک کن اگه دوال بایوس باشه، بایوسشو تغییر بده به دومی با اون هم تست کن. وقتی درایور نصب نمیشه یعنی بایوس ماد شده روش ریخته شده قبلا(نمیشه قطعی گفت ولی اکثرا همینه). بعد اگه دوال بایوس نباشه یه پچ هست که با نصبش درایور شناسایی میشه. دنبال اون هم باشین.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

داداش چک کن اگه دوال بایوس باشه، بایوسشو تغییر بده به دومی با اون هم تست کن. وقتی درایور نصب نمیشه یعنی بایوس ماد شده روش ریخته شده قبلا(نمیشه قطعی گفت ولی اکثرا همینه). بعد اگه دوال بایوس نباشه یه پچ هست که با نصبش درایور شناسایی میشه. دنبال اون هم باشین.

ممنون. از کجا میتونم بفهمم دوال بایوسه و یا اینکه تغییرش بدم

من هم فکر میکنم ماد شده باشه چون این گرافیک فرکانس پایش باید ۱۲۵۰ باشه در حالی که توی gpuz این نیست و ۱۱۵۰ نشون میده

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، َAhmad1361 گفته است :

ممنون. از کجا میتونم بفهمم دوال بایوسه و یا اینکه تغییرش بدم

من هم فکر میکنم ماد شده باشه چون این گرافیک فرکانس پایش باید ۱۲۵۰ باشه در حالی که توی gpuz این نیست و ۱۱۵۰ نشون میده

بغل کارت با دقت باید نگاه کنی. یه سویچ ریز داره. البته باید اول ببینی داره یا نه تو مشخصاتش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این کارت بایوسش ماد شده است. 

بهترین کار اینه که با فروشنده صحبت کنید و کارت رو ببرید تا بایوس اصلی رو بزنن براتون.به هیچ وجه خودتون این کار رو انجام ندید چون احتمال اینکه کارت بریک بشه زیاده.

مشابه این رو چند روزی پیش با کارت RX 560 داشتم که بعد از فلش کردن بایوس اصلی مشکل برطرف شده.

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی دوستان

بعد از آپدیت بایوس به نسخه اصلی مشکل برطرف شد

ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...