رفتن به مطلب

کیبورد Razer BlackWidow Chroma کارکرده

MR.Bahavar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 2 دقیقه قبل، MR.Bahavar گفته است :

قیمت فوری را عرض کردم ، میتوانید 1 تومن در نظر بگیرید . 

اخبی شما ویرایش کردید، نیازی به اون چشمک آخر هم نیست، انتظار بیشتری از کاربری با سابقه شما داشتم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، Captain-Zakhar گفته است :

اخبی شما ویرایش کردید، نیازی به اون چشمک آخر هم نیست، انتظار بیشتری از کاربری با سابقه شما داشتم 

بنده ویرایش کردم و قیمت فوری که شما از من درخواست کرده بودید رو قرار داده ام تا هم قوانین رو رعایت کرده باشم و هم شما اطلاع داشته باشید از قیمت فوری. ( فکر نمیکنم قیمت 1 تومن برای کیبوردی که اکبندش 150 دلار هست و با این قیمت دلار و هزینه ارسال و... هزینه زیادی باشه.)

لینک به دیدگاه

راجب اون ۷۰ درصد تمیزی رو میشه بیشتر توضیح بدید؟ 

جنس بدنه پلاستیک هست یا فلز؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Captain-Zakhar گفته است :

راجب اون ۷۰ درصد تمیزی رو میشه بیشتر توضیح بدید؟ 

در ۱ ساعت قبل، RMVB گفته است :

سوال منم هست داداش

منظور از 70 درصد تمیزی یعنی چی : دی

بنده منظورم از تمیزی 70% نسبت به اکبند کیبورد بود که 100% هست و اگر بخوایم اکبند 100% نو رو در نظر بگیریم این کیبرود در حد 70% تمیز هست ولی خب مشابه اکبند هم نیست و بنده دارم به  قیمت دست دوم میفروشم و عملا قیمت ان هم کسر شده است و.... (عکسها رو ضمیمه تایپک کرده ام مقداری مشخص است تمیزی کیبورد و باز هم اگر دوستی عکس بیشتری نیاز داشته باشه حتما در خدمتش هستم.)

کیبورد البته در صحت و سلامت کامل است همانطور که در عکسها هم مشخص است کارتن کیبورد موجود است .

در ۱ ساعت قبل، Captain-Zakhar گفته است :

جنس بدنه پلاستیک هست یا فلز؟ 

در مورد جنس بدنه کیبورد هم بنده زیاد اطلاعاتی در موردجنسش ندارم ولی خب جنس خوبی داره ولی جذب  اثر انگشتش مقداری بالاست و کیبرودیست که همگان از کیفیت ان خبر دارند.

------------------------------------------------------------------------------------------

عکس جدید به پست اول اضافه گردید برای دوستانی که حساسیت بیشتری دارند.

ویرایش شده توسط MR.Bahavar
لینک به دیدگاه

بنده به شخصه عاشق کلید های این مدل ریزر هستم.از کیفیت خیلی خوبی برخوردارند.

منم چند هفته ای هست که خریدم لنگه همین مدل رو?

و اینکه نوشته های انگلیسی حروف توی این مدل(حرفهای E و W و M و عدد 3 ) منو یاد چشم پزشکی میندازه ?خیلی دوسش دارم❤️??

شرمنده بابت اسپم جناب بهاور عزیز??

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، RMVB گفته است :

825

-----------

تقدیم شما میشود و در خدمتتان هستم و هماهنگیهای لازم را انجام خواهم داد.

شرمنده دوستان دیگر شدم که نتونستم در خدمتشان باشم و امیدوارم بتوانم در آینده در خدمت باشم.

در 8 ساعت قبل، armin2apr گفته است :

بنده به شخصه عاشق کلید های این مدل ریزر هستم.از کیفیت خیلی خوبی برخوردارند.

منم چند هفته ای هست که خریدم لنگه همین مدل رو1f60d.png

و اینکه نوشته های انگلیسی حروف توی این مدل(حرفهای E و W و M و عدد 3 ) منو یاد چشم پزشکی میندازه 1f602.pngخیلی دوسش دارم2764.png1f60d.png1f602.png

شرمنده بابت اسپم جناب بهاور عزیز1f64f-1f3fc.png

خواهش میکنم قابل شما را نداشته و خوشحالم که شما هم همین کیبورد را دارید و تجربیاتتون رو در اختیار دوستان گذاشتید. 

ختم تایپک./

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...