رفتن به مطلب

سرعت فن کارت گرافیک rx580

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان گرامی.

میخاستم بدونم اینکه فن های کارت گرافیک همیشه با سرعت پایین تا دمای 40 درجه (حدودا 30درصد) کار کنه چقد تاثیر منفی روی عمر فن های کارت گرافیک میذاره نسبت به اینکه  قابلیت فن استاپ روشن باشه و فقط دما بالای 40 درجه رسیدنی فن شروع به کار کردن کنه؟

و اینکه تو فول لود 60 درصد فن کار کنه مناسبه؟ میخام ست کنم روی 60 درصد چون توی حالت دیفالت میبینی فن تو فول لود تا 70 درصد سرعتش افزایش پیدا میکنه با اینکه اصلا نیازی بهش نیست.

بنده تست کردم با فن 60 درصد از 75 درجه بالاتر نمیره که نرماله.

جالبه وقتی تو msi after burner میذارم رو زیر 30 درصد کلا فن روشن نمیشه! فک کنم حداقلش 30 درصده.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

سلام داشی هیچ مشکلی نیست واسه منم اوقات که فیلم میبینم و کارای معمولی میکنم بعضی اوقات چند ثانیه روی همون دور 20 تا 25 درصد روشن میشه و دوباره خاموش میشه 

تو حالت فول لود هم فن با دور 70 درصد و دما هم 67 تا 73 متغیر هست 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام داشی هیچ مشکلی نیست واسه منم اوقات که فیلم میبینم و کارای معمولی میکنم بعضی اوقات چند ثانیه روی همون دور 20 تا 25 درصد روشن میشه و دوباره خاموش میشه 

تو حالت فول لود هم فن با دور 70 درصد و دما هم 67 تا 73 متغیر هست 

من میخام همیشه رو 30 درصد باشه کلا خاموش نشه دور فن.

یکیم اینکه اره رو مخه اینکه بره رو 70 درصد وقتی نیازی نیس. خیلی نویز تولید میکنه. بین 70 درصد و 60 درصد 5 درجه هم تفاوت نیس. واسه همین نمیخام بره بالاتر از 60 درصد.

لینک به دیدگاه

واسه من که آنچنان نویز تولید نمیکنه

ولی خدا خیرت بده به جواب رسیدی و تست کردی جواب داد منم مطلع کن?

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

واسه من که آنچنان نویز تولید نمیکنه

ولی خدا خیرت بده به جواب رسیدی و تست کردی جواب داد منم مطلع کن1f60a.png

والا به جواب که رسیدم بذار یکی دو روز استفاده کنم بگم نتیجه ی اخرو. فقط خواستم ببینم اینکه فن همیشه روشن باشه با سرعت 30 درصد چقد عمر فنارو کم میکنه.

1.jpg

لینک به دیدگاه

فن های trox که در armor و gaming x به کار رفته بلبرینگی هستش که شبیه فن های strix asus میمونه 

طول عمر مفیدش میتونید توی گوگل سرچ کنید معمولا اگه 24 ساعت روشن باشن یه چیز دور بر 4 سال عمر میکنن

ولی 100درصد هم بچرخند ایرادی نداره اصلا مشکلی ایجاد نمیشه

ولی خوب بنا به ولتاژی که داری مصرف میکنه بهتره روی 100 نباشه که اگه  نوسان خورد بهش بسوزه 

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

والا به جواب که رسیدم بذار یکی دو روز استفاده کنم بگم نتیجه ی اخرو. فقط خواستم ببینم اینکه فن همیشه روشن باشه با سرعت 30 درصد چقد عمر فنارو کم میکنه.

1.jpg

فکر نمیکنم اونقدری تاثیر داشته باشه 

الان این تکنولوژی که حالت بیکاری فن ها خاموش میشه فکر کنم از سال 2010 به بعد داخل همه گرافیک ها مورد استفاده قرار گرفته 

تا الان مثلا خود من حداقل 9تا 11تا گرافیک عوض کردم که از بین اینا 9 تاشون اصلا این تکنولوژی رو نداشتن و داءم فن هاشون روشن بود که از بین اینا ،2 تا از گرافیک هام که حدودا هر کدوم 2 تا 4 سال رو سیستمم بودن یکی gts250 بود و یکی هم sapphire 7790 

هیچ مشکلی هم براشون پیش نیامد و جفتشون رو هم به آشنا فروختم و هنوزم که هنوزه دارن عین جووون کار میکنن  (یکیشون دادم به داداشم اون یکی به رفیقم ) 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باید بشه از کمترین دور فن تعریف کرد خودم همینکا رو کردم البته زدم از 55 شروع بشه

واسه دمای 55 با دور فن 10% تعریف کردم که با افزایش دما میره بالاتر مثلا واسه دمای 66 دور فن 40 درصد 

20.thumb.JPG.267f39873bf0215a2e278dbf8cf8c268.JPG

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، memex گفته است :

فن های trox که در armor و gaming x به کار رفته بلبرینگی هستش که شبیه فن های strix asus میمونه 

طول عمر مفیدش میتونید توی گوگل سرچ کنید معمولا اگه 24 ساعت روشن باشن یه چیز دور بر 4 سال عمر میکنن

ولی 100درصد هم بچرخند ایرادی نداره اصلا مشکلی ایجاد نمیشه

ولی خوب بنا به ولتاژی که داری مصرف میکنه بهتره روی 100 نباشه که اگه  نوسان خورد بهش بسوزه 

سلام. والا دور فن 30 درصد منظورمه نه صد درصد. پس مشکلی ایجاد نمیکنه اینجوری.

اینم اضافه کنم کارت گرافیک بنده سری گیمینگ گیگابایت هست.

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-RX580GAMING-8GD-rev-10-11-12#kf

در 6 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

باید بشه از کمترین دور فن تعریف کرد خودم همینکا رو کردم البته زدم از 55 شروع بشه

واسه دمای 55 با دور فن 10% تعریف کردم که با افزایش دما میره بالاتر مثلا واسه دمای 66 دور فن 40 درصد

سلام حسن جان. شدنشو که میشه هرجور خواستم تنظیم کنم ولی خود کارت تا 30 درصدواکنش نشون نمیده بعد از 30 درصد روشن میشه.

من میخام جای اینکه هی روشن شه هی خاموش شه یبار روشن بشه با دور پایین کارکنه دیگه چه کاریه.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

یه نقطه ی جالب، دیروز رفتم دوتا فن گرفتم اوردم زدم در بغل کیس اوضاع بهتر که نشد بدتر هم شد! کلا  65 که پر هیچی کلا قطعاتو از کیس دراوردم تست کنم ببینم اینجوری هم دما میره بالا که در کمال تعجب دیدم دمای کارت با 60 درصد تو فول لود از 68 درجه بالاتر نمیره در حالی که داخل کیس بودنی اگه در بسته بود با 4 تا فن تا 87 درجه میرسید اگه در باز بود تا 78 درجه می رسید. منم تصمیم گرفتم همینجوری رو میز استفاده کنم. ?

شاید بعدا یه اورکلاک استیشن خریدم قطعات رو روش سوار کردم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...