رفتن به مطلب

صدای وز وز گرافیک 580

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 19 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

دوست عزیز این یه صدای کویل واین ساده هستش و کاملا طبیعیه و نشان از کارکرد صحیح گرافیکه... کویل واین اصلا مشکل به حساب نمیاد و این صدا ذات چوک های گرافیک هست و وقتی کار بکنن صدا هم میدن، حالا تو گرافیک ها قویتر این صدا یکم بیشتره و تو کارت های اورکلاک شده به دلیل ولتاژ بالاتر باز هم یکم بیشتره... در کل این صدای وز وز عادیه و باید باشه...

در 15 دقیقه قبل، pedi9004 گفته است :

سلام دوست خوبم. این صدای کویل واین هستش و مشکل محسوب نمیشه و گارانتی هم معمولا نمی پذیره. اگر هم بگیرن یه چسب میزنن رو چوک ها که صدا کم بشه. کلا صدای کویل واین عیب محسوب نمیشه و در قطعات رده بالا مثل گرافیک های 1080ti  و 1080 و همین 580 زیاد هستش. کلا هم مخصوص گرافیک نیست.در  پاور و مینبورد هم وجود داره.

یعنی چی باید باشه این صداها؟ ? بقول دوستمون 3200 دادم آک خریدم  این صداهای روی مخ رو تحمل کنم؟

ویرایش شده توسط REZAALIFAR
لینک به دیدگاه

• ارسال 84
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 5 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

دمه عیدی اگه دوست داری بدون گرافیک بمونی بفرست گارانتی! البته به شانستونه که 1 تا 4 هفته ای گرافیک نو یا کارکرده بفرستن براتون یا همینو دستمال بکشن.

یادش بخیر خیلی سال پیش 6950 یکی از دوستان رو فرستادیم گارانتی  وقتی برگشت دیدیم بجا نلبکی  ازش استفاده کردن اونم نه یکبار

چند ماه پیش منم مشکل صدا و نویز از پاور داشتم بعد مدتی فهمیدم از دیمر تنظیم نور اتاق بود و با کندن و جایکزینی با کلید درست شد

خب پیشنهادتون چیه؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

مال من یه ساله. الان بدم نو میدن ؟

نمیدونم بستگی به شانست داره ولی گرافیک نو و دسته دوم تا حدی مشخص هست مثلا بار اول و دوم که گرافیک منو عوض کردن مشخص بود گرافیک دسته دوم هست رنگ و روی کارت رفته بود و فنش گرد و خاک داشت ولی بار سوم گرافیک مشخص بود کاملا نو هست به هیچ وجه گرافیکت رو با گرافیک دسته دو عوض نکن معلوم نیست چقدر ازش کار کشیدن مثلا بار دوم که 980 رو بهم دادن و دیدم کویل واین داره به خیال صداش شدم یک هفته بعد موقع روشن کردن سیستم دیدم صدای زیاد فن میاد در کیس رو باز کردم و با کمال تعجب دیدم گرافیک 980 بر اثر وزن زیادی که داشت خم شده بود و فن به بدنه گرافیک برخورد میکرد شانس اوردم فنش نشگست مگر نه بعید میدونم گارانتی قبول میکرد 1 سال من 980 داشتم کج نشده بود معلوم نیست چیکار کرده بودن با کارت که یک هفته ی کج شد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

خب پیشنهادتون چیه؟

اگه قابل برگشته و تا 10 روز قابل تعوض زنگ بزنید و بفرستید..اگه خواستن دبه کنن مشکل نداره و نمیخوان قبولش کنن یه گرافیک دیگه بردارید مثل 1070 یا 1060

به شخصه اگه همچین مشکلی پیش بیاد بار و بندیلمو جمع میکنم میرم فروشگاه یا نمایندگیش با j3 ? حقمو میگیرم

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

یه اسفند دود کن?

گمونم شما هم 2500k داشتین...با 1070 اذیت ندارید؟

خیلی وقت هست بازی نمیکنم 2500k رو اگر به 4.5 اور کنید گلوگاه نمیشه واسه گرافیک

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Sabertooth گفته است :

اگه قابل برگشته و تا 10 روز قابل تعوض زنگ بزنید و بفرستید..اگه خواستن دبه کنن مشکل نداره و نمیخوان قبولش کنن یه گرافیک دیگه بردارید مثل 1070 یا 1060

به شخصه اگه همچین مشکلی پیش بیاد بار و بندیلمو جمع میکنم میرم فروشگاه یا نمایندگیش با j3 ? حقمو میگیرم

زنگ بزنم چی بگم؟ البته این کارت گارانتیش هم عجیب و غریبه! تو سایتشون نوشته بودن 2سال ولی وقتی اومد دستم دیدم 1ساله!

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

نمیدونم بستگی به شانست داره ولی گرافیک نو و دسته دوم تا حدی مشخص هست مثلا بار اول و دوم که گرافیک منو عوض کردن مشخص بود گرافیک دسته دوم هست رنگ و روی کارت رفته بود و فنش گرد و خاک داشت ولی بار سوم گرافیک مشخص بود کاملا نو هست به هیچ وجه گرافیکت رو با گرافیک دسته دو عوض نکن معلوم نیست چقدر ازش کار کشیدن مثلا بار دوم که 980 رو بهم دادن و دیدم کویل واین داره به خیال صداش شدم یک هفته بعد موقع روشن کردن سیستم دیدم صدای زیاد فن میاد در کیس رو باز کردم و با کمال تعجب دیدم گرافیک 980 بر اثر وزن زیادی که داشت خم شده بود و فن به بدنه گرافیک برخورد میکرد شانس اوردم فنش نشگست مگر نه بعید میدونم گارانتی قبول میکرد 1 سال من 980 داشتم کج نشده بود معلوم نیست چیکار کرده بودن با کارت که یک هفته ی کج شد

گرافیک و رم وقتی رو اسلتشون قرار بگیرن هیچ جوره نمیشه خط افتادنشو پاک کرد

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

زنگ بزنم چی بگم؟ البته این کارت گارانتیش هم عجیب و غریبه! تو سایتشون نوشته بودن 2سال ولی وقتی اومد دستم دیدم 1ساله!

کارت مونده تو انبار...حالا چرا اون سایت؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

کارت مونده تو انبار...حالا چرا اون سایت؟

متوجه نشدم. چی چرا؟ چرا از اونجا خرید کردم؟

لینک به دیدگاه

من میتونم این گارانتی رو بهانه کنم برگردونم کارت رو؟ چون تو سایتشون نوشتن باید تو 24ساعت خبر بدین. من فقط گارانتیش رو تو 24ساعت بهشون اطلاع داده بودم. این صدا رو نه.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

من میتونم این گارانتی رو بهانه کنم برگردونم کارت رو؟ چون تو سایتشون نوشتن باید تو 24ساعت خبر بدین. من فقط گارانتیش رو تو 24ساعت بهشون اطلاع داده بودم. این صدا رو نه.

بله اصلا نگین مشکل نویز داره بگین همین گرافیکو رفیقم از فلان جا خریده 3 سال بهش گارانتی دادن...پیاز داغشو زیاد کن

موقع صحبت با فروشندگان محترم و غیر محترم! هیچوقت باحاشون داداش نشید کافیه یکم شل بگیرید! همین که اسم فروشگاه دیگه ای بیارید از ترس از دست دادن مشتری باهاتون راه میان

لینک به دیدگاه

کویل واین مشکل سخت افزاری حساب نمیشه . البته در موارد شدید شرکت تولید کننده اقدام به تعویض می کنه اما نمی دونم توی ایران شرکت گارانتی کننده چیکار کنه .

کویل واین بجز صدا هیچ مشکل دیگه ای نداره و در تمام کارتهای تمام سازندگان از کارتهای EVGA تا سفایر موجوده . در بعضی برند ها بیشتر و در بعضی کمتره .

اگر میتونید بی خیال صدا بشید که هیچ . اگر صداش ناراحتتون می کنه 2 راه دارید . 1 خودتون بهش چسب بزنید 2 ببرید گارانتی . خوبیه مورد اول اینه که کارتون زود انجام میشه و نیازی نیست دم عید دنبال کارهای گارانتی باشید . خوبیه مورد 2 اینه که شاید براتون کارت رو عوض کنند و اگر هم گارانتی چسب زد مسئول هر اتفاق بدی خودشونن !!! شاید در حین باز رو بسته کردن کارت به کارت آسیبی وارد بشه پس بهتره بدید دست گارانتی که هم تجربه بیشتری دارن هم درصورت بروز مشکل ضرری متوجه شما نباشه هرچند کار پیچیده ای نیست و قرار نیست هسته اتم رو بشکنید !!!!

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، REZAALIFAR گفته است :

یعنی چی باید باشه این صداها؟ ? بقول دوستمون 3200 دادم آک خریدم  این صداهای روی مخ رو تحمل کنم؟

هیچ کارت گرافیکی نیست که صدای وز وز کویل واین رو نداشته، تاکید میکنم هیچ کارتی، اگر کارت قطعه چوک رو داشته باشه قطعا کویل واین هم داره، حالا کم و زیاد داره ولی داره، این مساله به خیلی چیزا ربط داره، ۱-کیفیت خروجی برق پاور۲-نوع چوک۳-میزان اورکلاک کارت نسبت به مدل رفرنس،و تو بعضی مدلها کمتره تو بعضی مدلها بیشتر قبل خرید کسی که رو این موضوع حساس هست حتما باید ریویو کارت مورد نظرشو بخونه، مثلا سری HOF گلکس که اصولا قویترین کارت ها هستن و قیمت بالایی هم دارن به خاطر میزان بالای اورکلاکشون همیشه نویز کویل واین بالایی  هم دارن و اینو همه ی حرفه ایی ها میدونن ولی خب هر مزیتی یه سری معایب هم داره که باید به جون خرید... در کل تو یک سری مدل مشخص هم مال بعضی ها کویل واین اونقدر کمه که باید گوش رو چسبوند به کارت مال بعضی ها از نیم متری هم شنیده میشه که در هر صورت با بستن درب کیس تا حد زیادی شنیده نمیشه دیگه، دوست عزیز شما چه ۳۱۰۰ چه ۳۱ میلیون  پرداخت کرده باشید برای کارایی و پرفورمنس کارت پرداخت کردید نه برای صدای کویل واینش، و باز هم میگم این اصلا مشکل محسوب نمیشه و هیچ گارانتی هم قبول نمیکنه، قبول هم کنه میگیره کمی چسب روی چوک میزنه که صداش کمتر بشه که شما راضی بشی ،به هیچ وجه این کار رو نکن که در واقع کارت خودت رو نابود کردی.. در کل باید این واقعیت رو قبول کنید کارت های گرافیک مخصوصا کارت های گرافیک به روز و مدلهای اورکلاک شده دیگه مثل گذشته بی صدا نیستن و حین کارکردشون یه نویز کوچیک هم باید تحمل کنید و اجتناب ناپذیره، باز حالا شما خواستی ببر گارانتی نتیجش برای بنده مشخصه، چون تعمیر که اصلا براش وجود نداره به جز همون چسب ریختن! که اگه لازم بود خود کمپانی میریخت، تعویض هم کلا برای کویل واین وجود نداره.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

بله اصلا نگین مشکل نویز داره بگین همین گرافیکو رفیقم از فلان جا خریده 3 سال بهش گارانتی دادن...پیاز داغشو زیاد کن

موقع صحبت با فروشندگان محترم و غیر محترم! هیچوقت باحاشون داداش نشید کافیه یکم شل بگیرید! همین که اسم فروشگاه دیگه ای بیارید از ترس از دست دادن مشتری باهاتون راه میان

زنگ زدم گفتن باید شنبه تماس بگیرید.

یه چیز دیگه بگم؛ روی کارت یه خط جزئی وحود داره، از اولش هم همینطوری بود. من شنبه اینو هم بهشون بگم؟ و اینکه تا اونموقع نباید استفاده کنم؟

لینک به دیدگاه

من هر چی کارت Rx 480 گرفتم این صدا رو میداد  یا بساز باش یا ببر گارانتی بسته به شانست ممکنه تعویض کنن که صد البته تضمینی نداره اونی بهت میدن بی مشکل باشه 

لینک به دیدگاه

هیچ گارانتی به خاطر کویل واین کارت رو تعویض نمیکنه و یک آکبند بده چون ایراد سخت آفزاری حساب نمیشه و در پرفورمنس هم هیچ تاثیری نداره

کویل واین هم در مدل های مختلف و برند های مختلف فرق داره میزانش حالا اگه کسی احساس میکنه صداش روی مخه باید به فکر برند یا مدل دیگری باشه

گارانتی هم بگیره میبره چسب میزنه کار خاصی نمیکنه

ولی کیفیت برق ورودی به کارت به شدت روی صدای کویل واین تاثیر داره و مقدار اورکلاک کارت و برند کارت که نوع چوک هایی که استفاده کرده تاثیر داره.

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Ehsan.K گفته است :

هیچ گارانتی به خاطر کویل واین کارت رو تعویض نمیکنه و یک آکبند بده چون ایراد سخت آفزاری حساب نمیشه و در پرفورمنس هم هیچ تاثیری نداره

کویل واین هم در مدل های مختلف و برند های مختلف فرق داره میزانش حالا اگه کسی احساس میکنه صداش روی مخه باید به فکر برند یا مدل دیگری باشه

ولی کیفیت برق ورودی به کارت به شدت روی صدای کویل واین تاثیر داره و مقدار اورکلاک کارت و برند کارت که نوع چوک هایی که استفاده کرده تاثیر داره.

برای منو عوض کرد اک داد و من اک رو فروختم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Ehsan.K گفته است :

در ۱ ساعت قبل، rostam2142 گفته است :

برای منو عوض کرد اک داد و من اک رو فروختم

زنگ زدم گارانتی شهرمون گفتن باید کارت ها جمع بشن بعد باید ارسال کنیم به تهران رسیدگی کنن و 15روز میکشه! اگه میخوای خودت با پست ارسال کن!!

لینک به دیدگاه

سلام 

دوست خوبم اگه فکر میکنی کارت آکبند بهت ندادن من در این موضوع نظری ندارم 

ولی به هیچ عنوان به هیچ عنوان کارت آکبند رو واسه یذره صدا نفرست زیر دست گارانتی

اونم صدایی که دوستان باتجربه اینجا دارن بهت میگن طبیعی هست  

من فایل صوتی شما رو شنیدم این صدا کاملا قابل چشم پوشی هست و مشکلی نداره 

اینطور که معلوم شما هم مثل من و امثال من بی نهایت رو قطعاتون حساس و وسواس دارید 

ولی این بدون وقتی کارت بفرستی گارانتی و برگرده اونوقت مشکل جدیدت میشه این که نکنه تعویضش کرده باشن کارت دست دوم بهم داده باشن نکنه ماین شده باشه و هزار نکنه دیگه....

هیچ وقت من و شما تفاوت کارت نو و دست دوم متوجه نمیشیم به راحتی لامصبا یه بلور میگیرن و یه اسپری های مخصوص روش میزنن که وقتی میبینی میگی این همین الان از شرکت سازنده مستقیم فرستادن برا من?

خلاصه سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن 

این رو هم اضافه کنم تجربه فرستادن کارت، به شرکت گارانتی کننده کارت گرافیک، همیشه یکسان نیست .من میفرستم نو میدن آقای ایکس میفرسته برمیگردن چهارتا فحش هم بهش میدن با یه کارت 2سال ماین شده 

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام 

دوست خوبم اگه فکر میکنی کارت آکبند بهت ندادن من در این موضوع نظری ندارم 

ولی به هیچ عنوان به هیچ عنوان کارت آکبند رو واسه یذره صدا نفرست زیر دست گارانتی

اونم صدایی که دوستان باتجربه اینجا دارن بهت میگن طبیعی هست  

من فایل صوتی شما رو شنیدم این صدا کاملا قابل چشم پوشی هست و مشکلی نداره 

اینطور که معلوم شما هم مثل من و امثال من بی نهایت رو قطعاتون حساس و وسواس دارید 

ولی این بدون وقتی کارت بفرستی گارانتی و برگرده اونوقت مشکل جدیدت میشه این که نکنه تعویضش کرده باشن کارت دست دوم بهم داده باشن نکنه ماین شده باشه و هزار نکنه دیگه....

هیچ وقت من و شما تفاوت کارت نو و دست دوم متوجه نمیشیم به راحتی لامصبا یه بلور میگیرن و یه اسپری های مخصوص روش میزنن که وقتی میبینی میگی این همین الان از شرکت سازنده مستقیم فرستادن برا من1f601.png

خلاصه سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن 

این رو هم اضافه کنم تجربه فرستادن کارت، به شرکت گارانتی کننده کارت گرافیک، همیشه یکسان نیست .من میفرستم نو میدن آقای ایکس میفرسته برمیگردن چهارتا فحش هم بهش میدن با یه کارت 2سال ماین شده 

حرف دوستان رو قبول میکنم. به گارانتی نمیفرستم. ولی به فروشگاه فروشنده چی؟ هنگام خرید 2سال گارانتی نوشته بود ولی وقتی دستم رسید 1سالش مونده بود! ضمن اینکه روش جزیی خش داره ولی زیاد نیست.روز اول که به دستم رسید بهشون گفتم گارانتیش اینجوریه ولی خودم جدی نگرفتم اون روز و ان یارو هم زیاد قبول نکرد.. بهانه آورد که فروشنده ما نیستیم :||  ولی خشش رو نگفته بودم بهشون.. من الان بهشون بگم دوباره قبول میکنن؟  امروز زنگ زدم نبودن.

لینک به دیدگاه

درود

سعی کن پس بدی .اگر صداش بیش از نرمالع.این کویل واین تو همه قطعه ها هست که سیمپیچه و برق ازش میگذره همه ترانسها و اداپتورا و ... چون جریان ازش میگذره و ایجاد مغناطیس و فلان میکنه و اصلا چیز عادی هم هستش.اما سعی کن پسش بدی و کمصداتر بگیری ممکنه فردا به سرت بزنه بفروشی و یه ادم بد قلق خریدار باشه و بخاطر صداش نخره

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

حرف دوستان رو قبول میکنم. به گارانتی نمیفرستم. ولی به فروشگاه فروشنده چی؟ هنگام خرید 2سال گارانتی نوشته بود ولی وقتی دستم رسید 1سالش مونده بود! ضمن اینکه روش جزیی خش داره ولی زیاد نیست.روز اول که به دستم رسید بهشون گفتم گارانتیش اینجوریه ولی خودم جدی نگرفتم اون روز و ان یارو هم زیاد قبول نکرد.. بهانه آورد که فروشنده ما نیستیم :||  ولی خشش رو نگفته بودم بهشون.. من الان بهشون بگم دوباره قبول میکنن؟  امروز زنگ زدم نبودن.

برند کارت چیه

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

سعی کن پس بدی .اگر صداش بیش از نرمالع.این کویل واین تو همه قطعه ها هست که سیمپیچه و برق ازش میگذره همه ترانسها و اداپتورا و ... چون جریان ازش میگذره و ایجاد مغناطیس و فلان میکنه و اصلا چیز عادی هم هستش.اما سعی کن پسش بدی و کمصداتر بگیری ممکنه فردا به سرت بزنه بفروشی و یه ادم بد قلق خریدار باشه و بخاطر صداش نخره

امروز زنگ زدم نبودن. میترسم بهانه کنن که دیر شده ولی من همون روز اول گفتم بهشون. حالا ببینم چی میشه شنبه

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، rostam2142 گفته است :

برند کارت چیه

Sapphire Nitro + RX580 OC 8GB

لینک به دیدگاه

من کارت خریده بودم شیش ماه از گارانتیش گذشته بود اما یک سال خیلی زیاده و یه جای کار میلنگه حتما مرجوع کن از صدا هم هیچ نگو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...