رفتن به مطلب

تجربه استفاده از گارانتی آواژنگ در کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان من یه کارت 1070 G1 داشتم که به خاطر مشکل در چرخش فن به ناچار با توجه به اینکه گارانتی آواژنگ داشت دادم به نمایندگی برای سرویس و خوشبختانه مبلغی از من نگرفتن منتها گفتن حداقل 3 هفته رو در نظر داشته باشین که یکم تعجب کردم از زمان طولانیش 

آیا از دوستان شخصی هست که  از خدمات آواژنگ مخصوصا تو زمینه کارت گرافیک استفاده کرده باشه و اگر انجام داده میتونه از تجربیات خودش در اینجا مطرح کنه که  سایر دوستانی که میخوان از این گارانتی استفاده کنن بتونن بهتر از خدماتشون استفاده کنن ممنون میشم

ویرایش شده توسط mortezak87
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mortezak87 گفته است :

سلام خدمت دوستان من یه کارت 1070 G1 داشتم که به خاطر مشکل در چرخش فن به ناچار با توجه به اینکه گارانتی آواژنگ داشت دادم به نمایندگی برای سرویس و خوشبختانه مبلغی از من نگرفتن منتها گفتن حداقل 3 هفته رو در نظر داشته باشین که یکم تعجب کردم از زمان طولانیش 

آیا از دوستان شخصی هست که  از خدمات آواژنگ مخصوصا تو زمینه کارت گرافیک استفاده کرده باشه و اگر انجام داده میتونه از تجربیات خودش در اینجا مطرح کنه که  سایر دوستانی که میخوان از این گارانتی استفاده کنن بتونن بهتر از خدماتشون استفاده کنن ممنون میشم

من یدونه 1080 داشتم ارتیفکت میداد و گفتن تعمیر میشه. و بعد ۲ روز گفتن که یدونه نو بهم میدن و فرداش از تهران فرستادن یدونه اکبند. اولش گفتن حدود ۱ هفته طول میکشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم یه 1060 داشتم دادم گارانتی توی 60درصد دور فن صدا میداد 

هر کاری کردم قانع نشدن فلان شده ها 

کارت رو با ضرر تو انجمن فروختم 

خدا ازشون نگذره 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، mortezak87 گفته است :

منم کارت برای مشکل فن فرستادم گفتن از 2 هفته تا 40 روز اما سر 10 روزامد اولش اینطوری می گن که انتظار نداشته باشین اما خب تو بعضی موارد که مشکل حادتر باشه شاید زمانش بیشتر باشه چون احتمالا اول تعمیر می کنن بعد تست میکنن اگه اوکی نشد اونوقته که یه کم زمانبر می شه که به توافق برسن باهاتون همه مدلش هم دیدم از دوستان هم کارت اکبند دادن هم کارت دیگه دادن مبلغ سر گرفتن هم از همون مدل کارکرده دادن نمی دونم چه جوریه دقیق سیاستش اما جز معدود شرکتایی هست که رو ماین خیلی حساس نیست

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

من یدونه 1080 داشتم ارتیفکت میداد و گفتن تعمیر میشه. و بعد ۲ روز گفتن که یدونه نو بهم میدن و فرداش از تهران فرستادن یدونه اکبند. اولش گفتن حدود ۱ هفته طول میکشه.

اگر شانس من با شما یار باشه یدونه نو به ما هم بدن که خیلی خوب میشه?مرسی بابت پستت دوست من

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

من هم یه 1060 داشتم دادم گارانتی توی 60درصد دور فن صدا میداد 

هر کاری کردم قانع نشدن فلان شده ها 

کارت رو با ضرر تو انجمن فروختم 

خدا ازشون نگذره 

دوسن من کاشکی مدل دقیق کارت رو ذکر میکردین ولی خب اینطور که شنیدم صدای فن معمولا برمیگرده به پاور و تو کارت های گیگا به یه امر عادی تبدیل شده البته تو لحظه استارت نه مشکل شما

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Divine گفته است :

منم کارت برای مشکل فن فرستادم گفتن از 2 هفته تا 40 روز اما سر 10 روزامد اولش اینطوری می گن که انتظار نداشته باشین اما خب تو بعضی موارد که مشکل حادتر باشه شاید زمانش بیشتر باشه چون احتمالا اول تعمیر می کنن بعد تست میکنن اگه اوکی نشد اونوقته که یه کم زمانبر می شه که به توافق برسن باهاتون همه مدلش هم دیدم از دوستان هم کارت اکبند دادن هم کارت دیگه دادن مبلغ سر گرفتن هم از همون مدل کارکرده دادن نمی دونم چه جوریه دقیق سیاستش اما جز معدود شرکتایی هست که رو ماین خیلی حساس نیست

شنیدم رو ماین گیر نمیدن البته کارت من دوتا از فن هاش خیلی بد میچرخن ولی اون یکی سالمه با این حال تو رسید نوشتن سرویس کامل فن ها ولی برای من دو حالت داره یا نو میدن یا کل سیستم خنک کننده رو از روی یه برد دیگه که سوخته در میارن و میزارن رو این کارت

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، mortezak87 گفته است :

شنیدم رو ماین گیر نمیدن البته کارت من دوتا از فن هاش خیلی بد میچرخن ولی اون یکی سالمه با این حال تو رسید نوشتن سرویس کامل فن ها ولی برای من دو حالت داره یا نو میدن یا کل سیستم خنک کننده رو از روی یه برد دیگه که سوخته در میارن و میزارن رو این کارت

نه عزیز تا اونجا که من می دونم  فن هارو عوض می کنن اگه خمیر و پد هم نیاز به تعویض داشته باشه تعویض می کنن و البته بهتر هم هست چون فن ها و خمیر تازه میشه و خیالتون دیگه حالا حالا ها راحت باشه ایشالا مشکلی پیش نمیاد

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Divine گفته است :

نه عزیز تا اونجا که من می دونم  فن هارو عوض می کنن اگه خمیر و پد هم نیاز به تعویض داشته باشه تعویض می کنن و البته بهتر هم هست چون فن ها و خمیر تازه میشه و خیالتون دیگه حالا حالا ها راحت باشه ایشالا مشکلی پیش نمیاد

اگر این چیزی که شما میگین باشه پس در صورت سرویس انگار یه کارت تقریبا نو تحویل گرفتم که راحت میتونم تا مدت ها ازش استفاده کنم و در هر صورت به نفع من میشه مرسی دوست من

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...