رفتن به مطلب

پاور مورد نیاز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

cpu i5 8600k

mother board asus h 310 plus 

ssd intel 180 gb sata3 

ram ddr4 8gb 2400 + 4gb 2400

hhd seagate 2 tb 

dvd writer 

pci firewire card 

vga on board 

usb 2= 7ta 

usb 3= 2 ta port 

برای این کیس چه مقدار پاور مناسب هست لطفا فکر اینکه بعدا شاید بخوام ارتقاع یا اورکلاک بکنم رو هم بکنید اگر این کیس به فن نیاز داره نوع فن و قیمت و همینطور روی توان مصرفی پاور باز حساب فن هم بکنید ! 

من از یکی دو جا پرسیدم گفتن سیستمت نیاز به فن اضافی نداره و پاور هم ۶۰۰ وات پیشنهاد کردن که فکر کنم بیشتر رو حساب جیب خودشون این پیشنهاد رو دادن !

لینک به دیدگاه

دوست عزيز مصرف برق سيستم شما با توجه به اينكه كارت گرافيك نداريد و نسل جديد هست بالا نيست براى همين پاور تو رنج 500-550 هم سيستمتون به راحتى جواب ميده بهتره از برندهاى معتبرى مثل كولر مستر، كورسير، گرين برداريد كه خيالتون راحتتر باشه...

فقط اگه قصد اور يا كار سنگينتر داريد بهتر يه كولر بندازيد و به كولر استوك اينتل تكيه نكنيد كه بهش اعتبارى نيست (خصوصاً سرى K تا جايى كه ميدونم كلا تو پكشون همون رو هم نميزارن)

براى حداقل كولر ميتونيد گرين نوتوس 400 بزارين تو رنج قيمت 250ت هست ولى پيشنهاد بنده با توجه به ضريب باز بودن پردازنده و اينكه ارزششو داره نسبت به اينكه قيمتش هم پايين نيست بهتره خنك كننده مايع بندازيد حداقل نميتونيد براى راديات 240سانتى هزينه كنيد يدونه120 از برندهاى معتبر مثل همون سه برند بالا كه تو پاور عرض كردم بندازيد...

موفق باشيد

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، hesam_steps گفته است :

cpu i5 8600k

mother board asus h 310 plus 

ssd intel 180 gb sata3 

ram ddr4 8gb 2400 + 4gb 2400

hhd seagate 2 tb 

dvd writer 

pci firewire card 

vga on board 

usb 2= 7ta 

usb 3= 2 ta port 

برای این کیس چه مقدار پاور مناسب هست لطفا فکر اینکه بعدا شاید بخوام ارتقاع یا اورکلاک بکنم رو هم بکنید اگر این کیس به فن نیاز داره نوع فن و قیمت و همینطور روی توان مصرفی پاور باز حساب فن هم بکنید ! 

من از یکی دو جا پرسیدم گفتن سیستمت نیاز به فن اضافی نداره و پاور هم ۶۰۰ وات پیشنهاد کردن که فکر کنم بیشتر رو حساب جیب خودشون این پیشنهاد رو دادن !

http://www.green.ir/حسابگر.aspx

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

داداش چه مدلیشو بگیرم ؟ اینقدر تنوع زیاده ادم گیج میشه ؟!؟! 

گرین 

580eud ---- 464toman

550auk----595 toman 

500b hpplus----595 toman 

sharkon 650w hastesh 599 toman 

فرق اینا تو چیه کدومو بگیرم ؟ 

ضمنا cpu i5 8400 هستش با توجه به اینکه اورکلاک هم ندارم و کیس هم گرین mac1 هستش که خودش فن داره و سی پی یو هم خودش فن داره بازم نیاز به کولینگ داره ؟؟ 

ویرایش شده توسط hesam_steps
لینک به دیدگاه

گرین 

580eud ---- 464toman

550auk----595 toman 

500b hpplus----595 toman 

ضمنا cpu i5 8400 هستش با توجه به اینکه اورکلاک هم ندارم و کیس هم گرین mac1 هستش که خودش فن داره و سی پی یو هم خودش فن داره بازم نیاز به کولینگ داره ؟؟ 

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، hesam_steps گفته است :

گرین 

580eud ---- 464toman

550auk----595 toman 

500b hpplus----595 toman 

580eud پاور خوبیه.

من قبلاً داشتم.واقعا راضی بودم.

سری hp هم عالیه.اما w600 یا 700w بخر

ویرایش شده توسط vahidsamaili63@gmail.com
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...