از لیون کامپیوتر قســـــــــــــــــــــــــــــــــــطی خرید کنید فروش اقساطی برای سراسر ایران
اخبار سخت افزار ، نرم افزار ، بازی و دنیای آیتی در مجله لیون کامپیوتر 🤩
-
کاربران آنلاین در این صفحه 0 کاربر
- هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
-
آخرین مطالب بازارچه
-
- 9 ارسال
- 234 بازدید
-
- 0 ارسال
- 60 بازدید
-
- 4 ارسال
- 104 بازدید
-
- 2 ارسال
- 183 بازدید
-
فروش اسپیکرهای حرفه ای Edifier مدل S360DB موجود شد 1 2 3 4 6
توسط mrezaee، در خرید و فروش اسپیکر و هدست
- 141 ارسال
- 33582 بازدید
-
- 0 ارسال
- 292 بازدید
-
- 0 ارسال
- 53 بازدید
-
- 12 ارسال
- 546 بازدید
-
سیستم کامل نسل 3 و باندل نسل 3
توسط MAhmoOD Nazari، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 0 ارسال
- 86 بازدید
-
- 47 ارسال
- 1438 بازدید
-
-
آخرین موضوعات
-
محفل اختصاصی حرفهایها و پاور یوزرهای پلتفرم AMD Ryzen 1 2 3 4 5
توسط ARMIN، در بحث در مورد مادربورد وچیپستها
- 119 ارسال
- 7362 بازدید
-
- 3 ارسال
- 120 بازدید
-
همه چیز در مورد پردازندههای نسل 15 اینتل و مادربردهای Z890 ایسوس در لیون کامپیوتر 1 2 3 4 6
توسط rahmanshahi، در مقالات و اخبار سخت افزار
- نسل 15
- پردازندههای
- (و 4 مورد دیگر)
- 127 ارسال
- 6513 بازدید
-
- 1 ارسال
- 34 بازدید
-
- 6 ارسال
- 204 بازدید
-
سوال
ali Mohamadi 88
روش کلاه برداری
سلام چند وقت پیش رفتم پاساژ علائدین گوشی بگیریم از چند جا قیمت کردیم یه جا از همه ارزون تر میداد رفیم از اونجا گوشی بگیریم فروشندش انقدر خوش اخلاق بود انقدر زبون ریخت میگفت من سیدم اولاد پیامبر که سرتون کلاه نمیزاره با خودم گفتم عجب جای خوبی گیر آوردم یادم باشه همیشه از همینجا گوشی بگیرم،یارو گفت کارت ملی و سیم کارتتو بده برای ریجستری لازمه دادم بهش اون یکی فروشنده هم یه فاکتور نوشت به همون قیمت کم منم تو دلم خوشحال بودم چقد ارزون خریدم ،بعد تقریبا نیم ساعت گفتن تصفیه حساب کنید منم پول دادم رفتم پیش اون یکی فروشنده که گوشی بگیرم گفت ۱۱۰ تومن برای نصب فلان نرم افزاریش باید بدی اگه نصب نشه گوشی خیلی از چیزاش کار نمیکنه ریجسترم نمیشه یه کوفت و زهرمار سخت افزاری هم هستش که اون اجباری نیست ولی اگه نصب نباشه گوشیت خراب بشه دیگه به ما ربطی نداره اونم قیمتش ۵۰ تومنه گفتم خوب چرا از اول نگفتید گفتش سرم شلوغ بود ،
من گفتم هیچ کدوم نمیخوام گفتش نمیشه نرم افزاریه رو نصب کردم خلاصه به اجبار پوله رو دادم سیم کارت و کارت ملی هم پیششون گروگان بود، به اون فروشنده خوش اخلاق اولیه گفتم نباید این کار میکردی گفتش سلام یعنی کردم تو پاچت اخلاقش کلا از این رو به اون رو شد
آدرس فروشگاهشم اینه پاساژ علائدین طبقه هم کف واحد ۶۳ فروشگاه هانی
هیچ ارزونی بی حکمت نیست از همه جا گرون تر گرفتم بدون گارانتی
لینک به دیدگاه
33 answers to this question
Recommended Posts
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.