رفتن به مطلب

راهنمایی درباره ماینینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید به شما ، میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید که یه کارت گرافیک اصطلاحا ماین شده هست؟؟

اگر راهی داره بگید ممنون میشم چون قصد خرید گرافیک دست دوم رو دارم واسه همین میخوام بدونم آیا واسه این

مسئله که بشه فهمید راهی وجود داره یا خیر؟

لینک به دیدگاه

راستش تا جایی که من می دونم خیر
فقط باید از جایی بخرین که اعتماد دارین
با یکی دو ساعت تست هم نمیشه فهمیدم
اگر ماینر ناشی نباشه راحت می تونه با کمی اندرکلاک و کولینگ خوب کاری کنه که به کارت فشار نیاد،
مثلا خودم حدود 8 ماه با 4 تا کارت 570 ماین می کردم ، الان حدود 2 ماه هست که یکی از کارت ها رو بستم برای سیستم برادرم و داره مثل ساعت کار می کنه چون کولینگش مناسب بوده 

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، Jahanlo گفته است :

سلام و خسته نباشید به شما ، میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید که یه کارت گرافیک اصطلاحا ماین شده هست؟؟

اگر راهی داره بگید ممنون میشم چون قصد خرید گرافیک دست دوم رو دارم واسه همین میخوام بدونم آیا واسه این

مسئله که بشه فهمید راهی وجود داره یا خیر؟

سلام 

دوست عزیز در کل راهی برای فهمیدن نیست ! فقط در کارتهای شرکت amd  بایوس رو عوض می کنن ماینرها شاید از اینجا بشه فهمید ولی کارت های انویدیا اصلا امکان پذیر نیست در کل هم برای خرید کارت ماین شده تا جایی که می تونین سمت کارت Amd نرین به مراتب خرابی و مشکلات خیلی بیشتری نسبت به انویدیا داشته من خودم تو کارت های ماین شده انویدیا تا به حال خرابی خود کارت رو ندیدم و خرابی فقط مخصوص به سیستم خنک کننده و بیشتر اوقات فن ها بوده ! پس حتما اول از هرچیز دما و فن ها رو چک کنین اگر مشکل دار نبود احتمال اینکه خود کارت عیب داشته باشه کمتره حتما و حتما هم کارت گارانتی دارتهیه کنید و اگر کارت بدون گارانتی خواستین بخرین با قیمتی بخرین که اگر کارت به مشکل خورد افسوس نخورین یه سری نرم افزار هم هست برای تست خدمتتون می گم

برای تست دما : نرم افزار معروف furmark به مدت 10 دقیقه و تاجایی که دما ثابت بشه 

برای تست فن : نرم افزار msi afterburn  فن هارو به مدت 10 دقیقه تو حالت 100 بزارین کارکنن قشنگ دقت کنین اول که فن می خواد کارکنه صدا نده بعد در حالت های کمتر 70 80 60 اینها تست کنین ،کارتهایی بوده که تو دور 100 صدا داشتن اما تو بازی چون حدود 50 درصد بوده بی صدا بودن پس به اینها دقت کنین

برای تست عدم افت کارت : نرم افزار های زیادی هست بهترین ها به نظرم 3d mark firestrike  و unigine2 superposition هست با این دو مورد تست کنین و با نتایج انلاین چک کنین فقط حواستون باید باشه سی پی یو گلوگاه نباشه چون اگر سی پی یو به اندازه کافی قوی نباشه این تست ها ارزش ندارن

بعدش هم تست بازی هست یه چند ساعت تست انجام بدین بازی های مختلف سعی کنین از بازی بیاین بیرون و باز وارد بازی دیگه بشین تو کارت های مشکل دار هنگام ورود به بازی بیشتر مشکل خودشون رو نشون میدن

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...