رفتن به مطلب

کمک در مورد مشکل کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

من یه کارت  msi r9 290 gamming دارم که متاسفانه یه یک سالی هست که هر دو فنش سوخته.فنهاش هر جا بردم قابل تعمیر نیست .حتی نمایندگی ماتریکس هم بردم ولی گفتن نداریم.باید یه کارت مشابه پیدا بشه که اوراق باشه و فن ها از روی اون برداشته بشه که بدبختانه هر چی گشتم اونم پیدا نکردم

میخواستم از دوستان خواهش کنم اگه کسی راه جایگزینی واسه این مشکل داره یا میدونه فن ها کجا گیر میاد به من کمک کنه

خیلی ممنون از لطفتون  ضمنا بنده شیراز هستم فقظم شیرازو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم

فناشم فکر کنم twin frozen 5000 دور  یا یه همچین چیزی باشه

لینک به دیدگاه

اگه نتونستی پیدا کنی میتونی دوتا یا سه تا فن سی پی یو به صورت دست ساز رو کارت نصب کنی اگر هم بلد نیستی بده براتنصب کنن تفاوتی تو کارایی ندارع ففط شاید یکم نویزش بیشتر بشه

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، alivn گفته است :

سلام به همه دوستان

من یه کارت  msi r9 290 gamming دارم که متاسفانه یه یک سالی هست که هر دو فنش سوخته.فنهاش هر جا بردم قابل تعمیر نیست .حتی نمایندگی ماتریکس هم بردم ولی گفتن نداریم.باید یه کارت مشابه پیدا بشه که اوراق باشه و فن ها از روی اون برداشته بشه که بدبختانه هر چی گشتم اونم پیدا نکردم

میخواستم از دوستان خواهش کنم اگه کسی راه جایگزینی واسه این مشکل داره یا میدونه فن ها کجا گیر میاد به من کمک کنه

خیلی ممنون از لطفتون  ضمنا بنده شیراز هستم فقظم شیرازو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم

فناشم فکر کنم twin frozen 5000 دور  یا یه همچین چیزی باشه

فن که زیاد هست ولی این مدل فنها  هم سنسور داره که دور فن را گزارش میده هم کنترل کننده دور فن داره که میشه فن 4 سیم قیمتش فکر کنم اگر پیدا بشه تو اون سایز باید دونه ای 25 تا 35 باشه

فن گرافیک دورش فریم نداره ولی شما تهیه کنی فن معمولی هست با این حال اگر کار بلد باشی میتونی یجوری جاسازش کنی برای خرید هم باید از پاساژ امجد خرید کنی 

از برندهای Nidec و Delta

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Naser esmailpor گفته است :

اگه نتونستی پیدا کنی میتونی دوتا یا سه تا فن سی پی یو به صورت دست ساز رو کارت نصب کنی اگر هم بلد نیستی بده براتنصب کنن تفاوتی تو کارایی ندارع ففط شاید یکم نویزش بیشتر بشه

فن cpu اصلا جوابگوش نیس کارت داغه تا 98 درجه هم دماش میره

در 2 ساعت قبل، Royal گفته است :

فن که زیاد هست ولی این مدل فنها  هم سنسور داره که دور فن را گزارش میده هم کنترل کننده دور فن داره که میشه فن 4 سیم قیمتش فکر کنم اگر پیدا بشه تو اون سایز باید دونه ای 25 تا 35 باشه

فن گرافیک دورش فریم نداره ولی شما تهیه کنی فن معمولی هست با این حال اگر کار بلد باشی میتونی یجوری جاسازش کنی برای خرید هم باید از پاساژ امجد خرید کنی 

از برندهای Nidec و Delta

یه راه حل دقیق شما نمیدونید؟

که همینجا درستش کنم.اخه تهران نیستم

در 37 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

فن ها رو باز کنید و روی هیت سینک 2 تا فن 120 ببندید. برای این کار میتونید از بست کمری استفاده کنید. 

من از 2 تا فن 120 Cougar Vortex استفاده کرده بودم روی کارت گرافیک GTX 680

نیاز به مقداری مهارت و سلیقه داره اما در نتیجه بسیار خوب خواهد بود. بنده تجربه این کار رو داشتم و راحت ترین راه حل است.

به نظرتون میتونه دمای کارتو مهار کنه

فن های خودش 5000 دور هست ولی این فن ها نهایت 2000

ویرایش شده توسط alivn
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

فن ها رو باز کنید و روی هیت سینک 2 تا فن 120 ببندید. برای این کار میتونید از بست کمری استفاده کنید. 

من از 2 تا فن 120 Cougar Vortex استفاده کرده بودم روی کارت گرافیک GTX 680

نیاز به مقداری مهارت و سلیقه داره اما در نتیجه بسیار خوب خواهد بود. بنده تجربه این کار رو داشتم و راحت ترین راه حل است.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 55 دقیقه قبل، alivn گفته است :

به نظرتون میتونه دمای کارتو مهار کنه

فن های خودش 5000 دور هست ولی این فن ها نهایت 2000

والا برای بنده که از نظر خنک کنندگی بهتر از فن های خود کارت بود.

درسته این فن ها 2000 هستند اما این رو در نظر بگیرید که این فن ها 120 هستند و فن های خود کولر 95 

تنها مشکلی که داره اینه که قطر کارت زیاد میشه و عملا تبدیل میشه به یه گرافیک 3.5  اسلاته.

در عین حال اگر فن درست و حسابی دارید میتونید امتحان کنید و احتمال زیاد نتیجه رضایت بخش خواهد بود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...