رفتن به مطلب

سایت "دیوار" در آستانه مسدود شدن

ahmadsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اینقدر بحث نکنید و وقتتون رو هدر ندید دیوار هرگز هرگز بسته نمیشه و اگر بشه سریعا باز میشه بازار هرگز اجازه نمیده چیزی که میلیارد ها بودجه به پاش ریخته اینقدر راحت جمع بشه پس فکر بسته شدن دیوار رو از ذهنتون بیرون کنید. 

لینک به دیدگاه

الان این که مردم ایران دزد و کلاهبردارن چیکار به یه وب سایت داره ؟ شما همین سیستم رو توی آگهی روزنامه همشهری میبینین طرف آگهی کرده یه جنسی رو حالا قالب میکنه به یکی دیگه یا پولشو میخوره باید همشهری رو ببندی ؟

لینک به دیدگاه

در مورد این موضوع یه سری عکس دارم گفتم بزارم دوستان بخندن

البته این عکس ها توسط دوست عزیز میلاد بهرامن تهیه شده بود  هر از چند گاهی تلگرام برام میفرستاد  

photo_2019-02-05_22-13-09.thumb.jpg.80f72f6e14530f8e22a1d7e433c25ff4.jpg   

Cou3 ?
Ram ddr2 ?
مادبورد جی ای اچ 61 ام ?
هارد دلشکسته ?
دیویدی رایتل 

photo_2019-02-05_22-16-47.thumb.jpg.78455a079213314ba7305fc7c13e2a0a.jpgphoto_2019-02-05_22-16-38.thumb.jpg.d54b8b0695c8f95c293e8bb43fd634b8.jpgphoto_2019-02-05_22-18-23.thumb.jpg.ead6e425f541c2c3d1a38e93d73378ab.jpg جالب توجه دوستانی که خبر نداشتن کالاف توسط چه کمپانی ای ساخته شده ??photo_2019-02-05_22-18-46.thumb.jpg.e522e9b892a3efe120591f1fd199dba6.jpgphoto_2019-02-05_22-20-55.thumb.jpg.2080bda1338629f7adcb3705bbee5c2e.jpg  2میلیون تخفیف میده O.o

photo_2019-02-05_22-14-17.jpgphoto_2019-02-05_22-21-19.jpg

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 ساعت قبل، Danial2020 گفته است :

. چندبار بیعانه دادم و دیگه جوابمو ندادن . 

چنننند بار؟؟؟؟ ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

یه سری عکس دارم گفتم بزارم دوستان بخندن

یه بنده خدایی توی تلگرام فعال بود نمیدونم هنوز هست یا نه به اسم حاجی لند ، زنگ میزد به این شاسگولایی که آگهی چرت و پرت میزارن سره کارشون میزاشت، خدایی دمش گرم خیییلییی باهاش خندیدیم ??

لینک به دیدگاه

بیشتر صورت مسئله پاک میشه این که کلاهبردار زیاد هست چه ربطی داره الان میزان دزدی های فیزیکی هم داره زیاد میشه و رو به گسترشه

تو دیوار هم هم متقلب هست هم ادم کار درست

همین چند وقت پیش سر یکی از اشناهای ما کلاه گذاشتن یک تومن سر بیعانه زدن برای خریدن یک جنس که صد البته مشکل خریدار بوده که اعتماد بیجا کرده"تو دیوار پیدا کرده بود"

خود من چند وقت پیش رم خریدم  طرف تهران بود و من قم

از بس این ادم دقیق و شریفی  و منظمی بود معامله باهاش بی نهایت عالی بود خوب اینم از دیوار پیداش کردم

لینک به دیدگاه

جای دوستمون حامد مددی در این تایپیک خالیه که چندباریاز دیوار ضربه خورده بیاد از تجربش هم بگه .

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

جای دوستمون حامد مددی در این تایپیک خالیه که چندباریاز دیوار ضربه خورده بیاد از تجربش هم بگه .

بنده 6. 7 ساله تو سایت دیوار فعالیت میکنم تا حالا مشکلی نداشتم نه تنها خودم بلکه دوستها و آشناهایی که از نزدیک میشناسم هم همینطور.

شما هم از محل سکونتت مشخصه چه کاره ای و منفعتت تو چیه

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Mantel گفته است :

شما هم از محل سکونتت مشخصه چه کاره ای و منفعتت تو چیه

O.owhat

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، mojtabapes گفته است :

خداییش اینو بینید خخخخخخ

photo_2019-02-05_21-48-31.jpg

تانکه معلومه صفر هم هست، اصلا شلیک هم نکرده ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من تنها مشکلی که دیوار داره

تایید کردن بعضی از اگهی های معلوم الحال هست

انگار اصلا روی تایید این طور اگهی ها نظارت نیست

لینک به دیدگاه

وقتی ملاک تایید هویت می‍شه یه شماره موبایل دیگه چخ انتظاری دارید؟

یک آگهی خای عجیبی هم تایید می‌کنن آدم شاخ در می‌یاره

طرف تو دیوار عکس سماور گذاشته بود زده بود قیمت توافقیکه البته سماور کالای مورد فروش اصلی نبوده! بلکه اون انعکاس روی سمارو ...

کلا ملاک قیمت گذاری هم به فنا رفته !  روزی که دیجی کالا شد ملاک قیمت نو و دست دوم رو باید نفرین کرد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 ساعت قبل، WINNER گفته است :

به نظر من تنها مشکلی که دیوار داره

تایید کردن بعضی از اگهی های معلوم الحال هست

انگار اصلا روی تایید این طور اگهی ها نظارت نیست

این نظارتش فقط برای ما هست، 4بار اومدیم آگهی بزاریم از محصولمون، آگهی رو ارسال میکردیم تایید نمیشد میگفت عکس دروغه و از اینترنت دانلود شده، در حالی که عکس محصول رو من در آتلیه با عنوان عکاسی صنعتی جهت تبلیغات گرفته بودم، آقا من ده بار این عکس رو ارسال کردم تایید نکردن آخر سر ایمیل زدم به پشتیبانیش گفتم موضوع رو، اونم برگشت همون حرف رو زد گفت عکستون مشکل داره، برداشتم با گوشی از محصول همونجا عکس گرفتم همراه با اون عکس آتلیه ارسال کردم براش میگم بفرمایید به خدا این مال خودمونه، برگشته میگه همینی که با گوشی گرفتین رو قرار بدین ?

لینک به دیدگاه

یه تئوری توطئه جاش خالیه اینجا که من بگم?

بازار درآمد بسیار بالایی داره و پول در کنارش چیه؟قدرت

ممکنه دیوار از قدرت و نفوذش استفاده کرده و این اخبار رو نشر داده در جامعه تا بتونن سیستم کاری سایت رو عوض کرده و از بابت ثبت آگهی یا به طرقی که ما فکرشم نمی کنیم کسب درآمدبیشتری داشته باشن

لینک به دیدگاه

ولی از حق نگذریم سایت بسیار خوبی هست و من هم تا حالا حداقل 10 تا معامله داشتم و همه رو هم حضوری انجام دادم و هیچ مشکلی هم نبوده

این دیگه تقصیر خود مردمه که به راحتی اعتماد میکنن و بدون کسب اطلاعات کافی گیج بازی در میارن و ...

یبار یه قطعه چند میلیونی فروختم،طرف اصلا منو نمیشناخت و خیلی راحت پول رو واریز کرد گفت بفرست بیاد??

حالا اگه من نمیفرستادم یا یه قطعه خراب میفرستادم میخواست چکار کنه؟حالا حالا ها باید...

لینک به دیدگاه

همه این کارا 2 دلیل داره 

1 - پلیس فتا عملا کم اورده و توانایی پیگیری موارد رو نداره ! همونطور که می بینین از 3000فقره جرم 30 نفردستگیرشدن !!!!!!!!

2-یه سری صنوف هم که با رکود بازار الان دیگه خیلی ضربه دیدن دست به کار شدن که باحذف دیوار رونق برگرده به کارشون

این 3000 نفر هم اگه پیگیر بشین می بینین 2900 تاشون خودشون بی احتیاطی کردن  یه تعداد کمی بودن که همه جوانب رعایت شده و باز مشکلی پیش امده براشون 

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، Divine گفته است :

این 3000 نفر هم اگه پیگیر بشین می بینین 2900 تاشون خودشون بی احتیاطی کردن  یه تعداد کمی بودن که همه جوانب رعایت شده و باز مشکلی پیش امده براشون 

البته این رقم 100% برای مبالغی هست که ارزش شکایت داره.

وگرنه روزانه خیلی بیشتر از این تعداد ، مبالغ کم 5 یا 10 هزار تومن برای بیانه واریز میشه و هیچوقت معامله ای صورت نمیگیره.

ویرایش شده توسط Nezami
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Nezami گفته است :

البته این رقم 100% برای مبالغی هست که ارزش شکایت داره.

وگرنه روزانه خیلی بیشتر از این تعداد ، مبالغ کم 5 یا 10 هزار تومن برای بیانه واریز میشه و هیچوقت معامله ای صورت نمیگیره.

بله و بازهم بر می گرده به اشتباه افراد با بستن دیوار دزدی ها کم نخواهد شد شکلش عوض می شه که البته نسبت به معاملات صحیح و درستش این معاملات ناچیز حساب می شن  99 درصد اینکارها به خاطر دلایل بالاس که گفتم. خود دیوار  هم در این مورد تو هر اگهی نوشته دیگه ! فقط دیوار یه ضعف داره به مخاطباش قیمت گذاری یاد بده عالیه xD  که اونم دیگه شخصی هم هست نمی شه رو خیلی مانور داد 

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

کسی به فکر مردم نیست که بخوان به دلیل کلاهبرداری مردم از مردم سایت دیوار رو ببندن یه سری مسائل هستند که من نمیتونم اینجا بگم برای فروم مشکل ساز میشه (مسائل +18)

فقط به همین علته که بحث بسته شدن دیوار رو مطرح کردن موقعیت خودشون در خطره

وگرنه که شیپور و فروم های همسایه هم کلاهبرداری توشون میشه. بنده تا بحال توی دیوار مشکلی نداشتم ولی 2 بار توی فروم های همسایه سرم کلاه رفته . یه 240 تومن یه 30 تومن. مبالغ کم ولی خوب به هر حال ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...