رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید کولر برای رایزن 2600x

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان چند ماهیه که یه 2600x خریدم ولی مشکل دما دارم باهاش میخوام یه کولر خوب براش بگیرم بین گزینه های زیر و یا موارد دیگه چی پیشنهاد میدید؟

1. https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/fans-and-heatsinks-and-coolers/water-&-liquid-cooling/green-glc240-evo-glacier-240-evo-aio-liquid-cooler.html

2. https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/fans-and-heatsinks-and-coolers/cpu-cooling/cooler-master-masterair-ma610p-with-rgb-controller-cpu-cooler.html

3. https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/fans-and-heatsinks-and-coolers/water-&-liquid-cooling/cooler-master-masterliquid-lite-240-cpu-cooler.html

4.https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/fans-and-heatsinks-and-coolers/water-&-liquid-cooling/cooler-master-masterliquid-ml120l-rgb-cpu-cooler.html

و ...

اینم بگم با فن خودش وقتی XMP روشن بود [رمم 3000ه برای استفاده ازش باید روشن میکردم وگرنه میرفت رو 2400 ] دمای عادیش بین 40 تا 65 درجه بود و تو گیمی مثل Black Ops 4 رو 80 تا 84 درجه ثابت میموند و تو استرس تست هم تا 86 90 بالا میرفت

XMP رو که خاموش کردم دمای عادی بین 33 تا 55 درجه هستش و اون گیم دورو بر 75 درجه اینا میره ولی خب  تو حالت عادی مثلا 33 تا 55 ه یه ثانیه یه لحظه میشه 65 مثلا

خمیر جدید گرین رو خریدم 3 بارم عوضش کردم بازم فرقی نکرد

میخوام یچیزی بگیرم که هم XMP روشن کنم هم خواستم حالتmsi  Game boost رو که فرکانس رو میبره بالا

نظر خودم رو اولیه واتر کولر گرین {اف هم خورده } ولی چون ایرانیه میترسم و همچنین انقد از واتر کولر بد شنیده بودم قبلش[ مثل صدای زیاد و خطر نشتو اینا ]  به گزینه 2 فکر میکردم ولی گفتم من اینهمه پول میدم یهو واتر بگیرم

نظر شما چیه؟ رو این cpu کدوم بهترین پرفومنس رو میده بهم و خیالمو راحت میکنه؟ کیسمم Z4 گرین با فن های خودش

اینم الان گرفتم دما موقع اجرای بازی PUBG روی الترا 

33333.thumb.PNG.968f91cffd050c0ff0a92d0c5eea04a5.PNG44444.thumb.PNG.68afc0bc26f99d4cf769b4fa5dea3ab1.PNG55555.thumb.PNG.976fb2c040b15d9ab56477814166cf4a.PNG

ویرایش شده توسط Milad1993xx
لینک به دیدگاه

سلام دوسته عزیز منم 2700x دارم  و با مشکل شما مواجه شدم منم مثه شما حتی کولر پریزم (یهوی دوره فن زیاد میشد عصابم بهم میریخت)رو با کولر خودم  Nuctua NH-D15 عوض کردم و همینطور خمیر سیلیکون ولی مشکل حل نشد تا اینکه رفتم فروم هایه خارجی و  جستجو کردم
و فهمیدم ک این یک مشکل نیست بلکه ی چیزه عادی در مورد این پردانده هاست و  مشکل خاصی  برایه پردازنده ایجاد میکنه نه داخل پرفرومنسش مشکلی ایجاد میکنه پس از این بابت خیالتون راحت باشه 

اما در مورد کولر اگر میخاین برایه اینکه این یک ثانیه از بین بره کولر تهیه کنید ک اشتباهه چون از بین نمیره Nuctua NH-D15 بهترین ایر کولر دنیاست اما بازم همونطوره

داخل کولر های انتخابیون هم مدل پرو کولر مستر رو تهیه کنید پمپ بهتری داره  و فن هاشون اذیتتون نمیکنه این مدل ک البته لیون موجود نداره ooler Master MasterLiquid Pro 140 CPU Cooler

در مورد ایر کولر هم ب سمته برند Nuctua  برید بهترین ایر کولرهارو میزنه

ولی خب ی سری معایب و مزیت های دارد هم واتر کولر هم ایر کولر

مثلن ایر کولر ها داخل هر کیسی جا نمیشن واتر کولر ها همینطور داخل هر کیسی جا نمیشن مخصوصا اگر 3 فن باشن

واتر کولر ها ممکنه پمپشون طی مدتی دیگ قدرت قبلو نداشته باشه و اگر سوراخی داخل شلنگش ایجاد بشه ک البته اب داخل طوری ساخته شده ک باعث اتصالی نشه اما دیگ اون واتر کولر ب درد نمیخوره

و ... نمیخام بیشتر ازا ین سرتون رو ب درد بیارم

اما در اخرش میگم شما حتی اگر واتر کولر هم تهیه کنید بازم دور فن رو رادیات زیاد میشه و کم میشه و این در مورد رایزن ها ی چیزه طبیعیه

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

سلام دوسته عزیز منم 2700x دارم  و با مشکل شما مواجه شدم منم مثه شما حتی کولر پریزم (یهوی دوره فن زیاد میشد عصابم بهم میریخت)رو با کولر خودم  Nuctua NH-D15 عوض کردم و همینطور خمیر سیلیکون ولی مشکل حل نشد تا اینکه رفتم فروم هایه خارجی و  جستجو کردم
و فهمیدم ک این یک مشکل نیست بلکه ی چیزه عادی در مورد این پردانده هاست و  مشکل خاصی  برایه پردازنده ایجاد میکنه نه داخل پرفرومنسش مشکلی ایجاد میکنه پس از این بابت خیالتون راحت باشه 

اما در مورد کولر اگر میخاین برایه اینکه این یک ثانیه از بین بره کولر تهیه کنید ک اشتباهه چون از بین نمیره Nuctua NH-D15 بهترین ایر کولر دنیاست اما بازم همونطوره

داخل کولر های انتخابیون هم مدل پرو کولر مستر رو تهیه کنید پمپ بهتری داره  و فن هاشون اذیتتون نمیکنه این مدل ک البته لیون موجود نداره ooler Master MasterLiquid Pro 140 CPU Cooler

در مورد ایر کولر هم ب سمته برند Nuctua  برید بهترین ایر کولرهارو میزنه

ولی خب ی سری معایب و مزیت های دارد هم واتر کولر هم ایر کولر

مثلن ایر کولر ها داخل هر کیسی جا نمیشن واتر کولر ها همینطور داخل هر کیسی جا نمیشن مخصوصا اگر 3 فن باشن

واتر کولر ها ممکنه پمپشون طی مدتی دیگ قدرت قبلو نداشته باشه و اگر سوراخی داخل شلنگش ایجاد بشه ک البته اب داخل طوری ساخته شده ک باعث اتصالی نشه اما دیگ اون واتر کولر ب درد نمیخوره

و ... نمیخام بیشتر ازا ین سرتون رو ب درد بیارم

اما در اخرش میگم شما حتی اگر واتر کولر هم تهیه کنید بازم دور فن رو رادیات زیاد میشه و کم میشه و این در مورد رایزن ها ی چیزه طبیعیه

بغیر از اون اسپایک مشکل دمای بالا تو گیمم هست مثلا دما بین 77 تا 85 ه بستگی به گیم و همچنین گفتم میخوام xmp و اینا فعال کنم که همینجوری بدون اینا دما بالاست , کولر2700x از 2600x خیلی بهتره و عمکلرد بهتری داره من انو داشتم کلا عوضش نمیکردم xD

لینک به دیدگاه

سلام

در بعضی مواقع دمای که نرم افزارها اعلام می کنند چندان صحیح نیست در بعضی از موارد این مربوط به بایوس میشه . مثلا رایزنها همون اوایل کارشون دما رو 10 درجه بیشتر گزارش می کردند که با یه آپدیت بایوس مشکل حل میشد .

در مجموع دمای تا زیر 85 درجه برای اکثر پردازنده دکستاپ مشکل خاصی محسوب نمیشه . خیلی حساس نباشید و از سیستمتون لذت ببرید !

لینک به دیدگاه

سلام وقت بخیر. این افزایش دما بعد از فعال شدنXMP به خاطر بالا رفتن ولتاژ پردازنده هست... شما میتونین XMP رو غیرفعال کنین، مقدار فرکانس رو دستی بدین و ولتاژها رو هم دستی ست کنین و با همین کولر موجود بهترین پرفورمنس رو داشته باشین...

الان دارم می‌بینم ولتاژ پردازنده شما از مینیمم ۰.۷۸ تا ماکزیمم ۱.۴۸ متغیر بوده که این خودش همون دلیل افزایش دور فن و افزایش دماست...

از ولتاژ ۱.۲۰ به بالا تست کنین ببینین رو کدوم ولتاژ سیستم کامل استیبل هست رو همون تنظیم کنین دما حدود ۲۰ تا ۳۰ درجه میاد پایین‌تر

البته کولینگ کیس‌تون هم اصلا مناسب نیست، حالا یا به دلیل برعکس بودن فن‌هاست، یا اسمبل شلوغ و یا موارد دیگری مثل کثیف بودن فن و سرعت پایین اون‌ها

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

با اجازه از استارتر محترم 

1600x چقدر تفاوت دما داره با

2600x?

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

سلام وقت بخیر. این افزایش دما بعد از فعال شدنXMP به خاطر بالا رفتن ولتاژ پردازنده هست... شما میتونین XMP رو غیرفعال کنین، مقدار فرکانس رو دستی بدین و ولتاژها رو هم دستی ست کنین و با همین کولر موجود بهترین پرفورمنس رو داشته باشین...

الان دارم می‌بینم ولتاژ پردازنده شما از مینیمم ۰.۷۸ تا ماکزیمم ۱.۴۸ متغیر بوده که این خودش همون دلیل افزایش دور فن و افزایش دماست...

از ولتاژ ۱.۲۰ به بالا تست کنین ببینین رو کدوم ولتاژ سیستم کامل استیبل هست رو همون تنظیم کنین دما حدود ۲۰ تا ۳۰ درجه میاد پایین‌تر

البته کولینگ کیس‌تون هم اصلا مناسب نیست، حالا یا به دلیل برعکس بودن فن‌هاست، یا اسمبل شلوغ و یا موارد دیگری مثل کثیف بودن فن و سرعت پایین اون‌ها

در 6 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

در بعضی مواقع دمای که نرم افزارها اعلام می کنند چندان صحیح نیست در بعضی از موارد این مربوط به بایوس میشه . مثلا رایزنها همون اوایل کارشون دما رو 10 درجه بیشتر گزارش می کردند که با یه آپدیت بایوس مشکل حل میشد .

در مجموع دمای تا زیر 85 درجه برای اکثر پردازنده دکستاپ مشکل خاصی محسوب نمیشه . خیلی حساس نباشید و از سیستمتون لذت ببرید !

این مشکل برای نمونه های داری پسوند x است و یا شامل نمونه های بدون ایکس می شود همانند 2600x و 2600 لطفا راهنمایی بفرماید

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

این مشکل برای نمونه های داری پسوند x است و یا شامل نمونه های بدون ایکس می شود همانند 2600x و 2600 لطفا راهنمایی بفرماید

برای یه سری مدل های خاصه من قبلا که تحقیق کردم 2600x این 10 درجه رو نداره

در 15 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

کولینگ کیس هم گفتم کیس z4  فن هایی که روشنه  دورش پایینه (رو خودس کیس بودن)یه فن

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/fans-and-heatsinks-and-coolers/case-fan/case-fan-deepcool-xfan-120-l-b.html

انداختم پشت که صداشم زیاده ولی قدرتش چند برار فن های خود کیسه(قبلا  همینو انداخته بودم جلو بازم همین بود دما فرقی  نمیکرد :/

اینم بگم فیلتر های ضد گردو خاک کیس  مقدار زیادی  جلوی رد و بدل شدن هوا رو میگیره جوری ک سشوار بگیری یه طرف فیلتر از اون طرفش یه باد خیلی کمیو حس میکنی , میترسم برشون دارم سیستم گردو خاک بگیره

هر چند وقتم تمیزشون میکنم به طور کل فن ها و داخل کیس تمیزه

در 16 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

یعنی روزی 5 6 ساعت با دمای 85 درجه گیم بزنم عمر قطعه کم نمیشه؟ تا یه کولر بخرمو دما رو روی 60تا 75  نگه دارم

ویرایش شده توسط Milad1993xx
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Milad1993xx گفته است :

یعنی روزی 5 6 ساعت با دمای 85 درجه گیم بزنم عمر قطعه کم نمیشه؟ تا یه کولر بخرمو دما رو روی 60تا 75  نگه دارم

عمر قطعات در هر صورت کم میشه . هرچی دما بالاتر باشه و بسامد هم بیشتر باشه ( مثلا از 50 بپره 80 ) عمر قطعه با سرعت بیشتری کم میشه .

با این وجود دمای 85 درجه از بعضی جهات مهمه . 1. در این دما اکثر این قطعات عمر طبیعی خودشون رو دارن 2. در این دما میزان خطا در حد طبیعی باقی می مونه . 3. بهتره در استفاده های بلند مدت دمای قطعه از این مقدار تجاوز نکنه . البته این دما وحی منزل نیست و قرار هم نیست همه پردازنده ها از این دما تبعیت کنند . تعدادی در دمای بالاتر به مشکل برمی خورن تعدادی در دمای کمتر . بسته به نوع پردازنده باید دمای مناسب رو پیدا کرد .

در مجموع به نظر من مشکل اساسی دما ( چنانچه در محدود دمای امن بمونه ) مقدارش نیست بسامد دما هست . اصلا جالب نیست که پردازنده مدام سرد و گرم بشه ! اگر پردازنده شما در یه  محدوده دمایی مثل 83 تا 85 درجه کار می کنه مشکلی نیست . اما در صورتی که دمای توی چند ثانیه 10 _ 20 درجه کم و زیاد میشه بهتره یه فکری براش بکنید .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Milad1993xx گفته است :

برای یه سری مدل های خاصه من قبلا که تحقیق کردم 2600x این 10 درجه رو نداره

کولینگ کیس هم گفتم کیس z4  فن هایی که روشنه دورش پایینه یه فن

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/fans-and-heatsinks-and-coolers/case-fan/case-fan-deepcool-xfan-120-l-b.html

انداختم پشت که صداشم زیاده ولی دورش چند برار بقیست (قبلا  همینو انداخته بودم جلو بازم همین بود دما فرقی  نمیکرد :/

اینم بگم فیلتر های ضد گردو خاک کیس  مقدار زیادی  جلوی رد و بدل شدن هوا رو میگیره جوری ک سشوار بگیری یه طرف فیلتر از اون طرفش یه باد خیلی کمیو حس میکنی , میترسم برشون دارم سیستم گردو خاک بگیره

هر چند وقتم تمیزشون میکنم به طور کل فن ها و داخل کیس تمیزه

سلام مجدد من قصد خرید 2600 رو دارم البته بدون x خواستم بدونم اگر برای این مدل هم صادق است از خرید منصرف شوم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

سلام مجدد من قصد خرید 2600 رو دارم البته بدون x خواستم بدونم اگر برای این مدل هم صادق است از خرید منصرف شوم

فکر نمیکنم چون 2600x 95W. هستش و مدل بدون x 65W  که قطعاً دماش هم کم تره ،ولی کولر خود مدل بدون ایکس تعریفی نداره و یه ایر کولر معمولی ارزونم براش بخرید کفایت میکنه(شایدم نیاز نداشته باشه اصلا) بازم. دوستانی که دارن میتونند بیشتر بهتون اطلاعات بدن

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز ؛ من هم 2600X  دارم حدود 2 ماهی هست 1600 رو با 2600X عوض کردم ، شما چندتا مشکل داری یکی اینکه ولتاژ سی پی یو شما خیلی بالاست یعنی داره توی حالت لود 1.48 ولت مادربورد تغذیه می کنه که زیادی بالاست مادربودر من که asus strix b350f هست و فرکانس رمم روی 3066mhz و توی فول لود 1.41 ولت vcore سی پی یو هست ،دوم اینکه ظاهرا تهویه کیس شما زیاد خوب نیست چون دمای کارتتون هم یکم بالاست با توجه به مدل کارتتون و میزان لود روش، کولر سی پی یو من coolermaster masterliquid 120 هست و دمای من از داخل بازی مثل assassins creed odyssey از 72 بالاتر نمیره و یا بعد از 10دقیقه استرس تست adida 64 از 85 بالاتر نرفت .

در ضمن اگه ویندوز 10 دارید توی power options دقت کنید که روی balanced باشه واسه نسل دوم رایزن دیگه نباید روی ryzen balanced بزارید.

توی فرومهای خارجی هم بخونید می بینید این اسپایکها کاملا طبیعی هست و بخاطر معماری پردازنده اصلا مشکلی واسش ایجاد نمی کنه جای نگرانی نیست فقط شما سعی کن با offset ولتاژ سی پی یو رو تنظیم کنی که زیادی بالا نره.

این عکسی که من پایین گذاشتم بعد از 10 دقیقه استرس تست aida 64 هست.

Capture.PNG

Capture2.PNG

ویرایش شده توسط elnino99
لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

با اجازه از استارتر محترم 

1600x چقدر تفاوت دما داره با

2600x?

من با کولر thermaltake contac silent 12 دمای 58 گرفتم البته یا فرکانس پیشفرض بدون OC .خمیر سیلکون هم  CFIII از شرکت گرین.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، BehrouzSedigh گفته است :

من با کولر thermaltake contac silent 12 دمای 58 گرفتم البته یا فرکانس پیشفرض بدون OC .خمیر سیلکون هم  CFIII از شرکت گرین.

ممنونم داداش 

من 1600xدارم با کولر deep cool Gmmax 300 

مواقع عادی 37 تا 41 درجه هست

و فول لود تو گیم بین 53 تا 59 میره 

خواستم بدونم 2600 چجوریاست 

بعدش ارزش داره از 1600 بری 2600 

لینک به دیدگاه

نه اصلا.ارزش ندارد.چون اختلاف قیمتی که باید پرداخت شود برای بهرمندی از اختلاف کارایی خیلی زیاد هست.یعنی اختلاف قیمت زیاد بابت اختلاف کارایی کم بین این دو تا.بنابراین صبر کنید تا نسل سوم بیاد.

لینک به دیدگاه

دوستان کلی بحث کریدم  ولی  اخر هیچ کس نگفت کدومشو بگیرم؟ زورم میاد بیشتر از 700 تومن خرج واتر کولر کنم توی این رنج قیمت بین مدل lite کولر مستر و evo گرین کدوم بهتره>؟

لینک به دیدگاه

داداش واتر کولر خیلی راحته هر تغییری بخوای تو سیستمت بدی دستت بازه اگه کیست ساپورت میکنه یدونه 280 بگیر ماله کولر مستر من رو x1800 ماچو گذاشتم دماهام فوق العادست ولی کوچکترین تغییری بخوام تو سیستم بدم دهنم سرویس میشه

لینک به دیدگاه

در در 1397/11/20, 20:42:49، BehrouzSedigh گفته است :

نه اصلا.ارزش ندارد.چون اختلاف قیمتی که باید پرداخت شود برای بهرمندی از اختلاف کارایی خیلی زیاد هست.یعنی اختلاف قیمت زیاد بابت اختلاف کارایی کم بین این دو تا.بنابراین صبر کنید تا نسل سوم بیاد.

کاملا حق با شماست 

ممنون 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان به سوال 

اون زمان که رایزن سری ۲۰۰۰ اومد یه داستانی درست کرده بودن که اگه از کولری به غیر از کولر خودش استفاده کنین گارانتیش لغو میشه، درسته؟همچین موضوعی صحت داشت؟

لینک به دیدگاه

من روی 2600x از واتر کولر H100i استفاده می کنم ( واقعا راضی هستم )

این بعد از 20 دقیقه اجرای بازی Battlefield V ئه ( روی رزولوشن 2K و کیفیت Ultra ) :

http://uupload.ir/files/qef0_untitled.png

http://uupload.ir/files/xyxi_untitled-.png

* توی صحنه های شلوغ ، موقع اجرای همین بازی دما ماکزیمم به 65C میرسه.*

ویرایش شده توسط GUYVER
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...