رفتن به مطلب

مشگل روشن شدن مادر برد وتصویر ندادن

violent1992
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام به دوستان مدت ۱ هفته میباشد سیستم بنده  دچار مشگل شده به این صورت که  چراغ مادر برد روشن میشود فنهای cpu و گرافیک میچرخد ولی تصویر نمیدهد  خارهای cpu رو چک کردم مشگل نداشته . کابل هم به گرافیک انبرد وصل کردم هنوزم تصویر ندارد.       

مشخصات 

مادر برد Asus h61m-c

گرافیک gtx 760

cpu. : I5-3570s

رم ۸

لینک به دیدگاه

سلام

بوق بعد از گذراندن POST  میزنه؟

اگر این بوق اولیه بخوره ینی تمامی قطعات شما چک شده و مشکلی نداره اگر بعد از این تصویر نگیرید ب احتمال زیاد مشکل از گرافیک شماست حالا برای اینکه مطمئن بشید
گرافیک رو ببرید رو سیستم دیگه ای چک کنید پورت های مختلفش رو چک کنید و اینکه کابل اتصال گرافیک ب مانیتور رو هم عوض کنید

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، invoker گفته است :

سلام

پاور سیستم چیه !؟

green gp 530 eu

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

سلام

بوق بعد از گذراندن POST  میزنه؟

اگر این بوق اولیه بخوره ینی تمامی قطعات شما چک شده و مشکلی نداره اگر بعد از این تصویر نگیرید ب احتمال زیاد مشکل از گرافیک شماست حالا برای اینکه مطمئن بشید
گرافیک رو ببرید رو سیستم دیگه ای چک کنید پورت های مختلفش رو چک کنید و اینکه کابل اتصال گرافیک ب مانیتور رو هم عوض کنید

بوق نداره فقط یه چراغ داره  داخل مادربرد داره که اون روشنه 

کابل تصویر هم به گرافیک انبرد وصل کردم  ولی مشگل هنوزم هست

فقط جالبیش اینه بعضیها موقعها   با صلوات و..    میاد بالا  و کار میده 

لینک به دیدگاه

بوق ک داره  شما اسپیکرش رو وصل نکردی

خب اگر چراغ داره ک معمولن نمیدونم ماله شما دیباگر داره یا خیر اگر داره ک یک عددی رو نمایش میده داخل دفترچه مادربرت چک کن ببین چ عددی هست و مشکلش چیه

الان شما چرا وصل کردی ب گرافیک انبرد چون رو گرافیک خودت تصویر نمیگیری؟ ینی هم رو انبرد هم رو گرافیک تصویر نداری؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

بوق ک داره  شما اسپیکرش رو وصل نکردی

خب اگر چراغ داره ک معمولن نمیدونم ماله شما دیباگر داره یا خیر اگر داره ک یک عددی رو نمایش میده داخل دفترچه مادربرت چک کن ببین چ عددی هست و مشکلش چیه

الان شما چرا وصل کردی ب گرافیک انبرد چون رو گرافیک خودت تصویر نمیگیری؟ ینی هم رو انبرد هم رو گرافیک تصویر نداری؟

گفتم شاید مشگل از کارت گرافیک باشه وصل کردم به انبرد ولی رو انبرد هم نگرفتم 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، violent1992 گفته است :

گفتم شاید مشگل از کارت گرافیک باشه وصل کردم به انبرد ولی رو انبرد هم نگرفتم 

پس کابل اتصالتم حتما یک چک بکن اگر مادر بردت 2 تا پورت داره مثلن VGA و DVI  و شما داری از پورت وی جی ای استفاده میکنی ب دی وی ای وصلش کن یا بلعکس البته اگر مانیتورت ساپورت کنه 

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

پس کابل اتصالتم حتما یک چک بکن اگر مادر بردت 2 تا پورت داره مثلن VGA و DVI  و شما داری از پورت وی جی ای استفاده میکنی ب دی وی ای وصلش کن یا بلعکس البته اگر مانیتورت ساپورت کنه 

اونا رو هم انجام دادم  یه سوال ممکنه کابل برقی که برای پاور میاد مشگل داشته باشه

لینک به دیدگاه

لون پاوری ک شما اشاره کردی بهش برایه سیستمت کافیه

در ثانی اگر برق رسانی درست انجام نگیر اصلا شما بردت روشن نمیشه ک بخاد فنه سی پی یو روشن بشه یا فن گرافیکت
پس برق ب مادربرد میرسه

بازم شما برای صحت این موضوع ک 220 ولت وارد پاور میشه ورودی کابل رو چک کن از پاور بکشش بیرون 3 تا سوراخ داره وسطی ک گراند زمین هست هیچی دوتایه کناری با اهم متر بگیر ببین 220 ولت میگیری یا نه (البته از پریز هم میشه گرفت یا هر چیزی ک شما بهش کابلو وصل کردی)

بازم شما یک چکش کن اگر مشکل داشت ک البته بعیده کابل پاور اصلیو تغییر بده 
ببین 24 پین برق مادربرد حتما وصل شده باشه ینی شل نشده باشه و همینطور برق سی پی یو ک فکر کنم یک 8 پین هست

دیگ کاری نمونده ک شما انجام نداده باشی

الان میمونه مانیتورت اگر مانیتوری چیزی دمه دستت هست سیستمو ببر چکش کن ببین بازم این مشکل هست یا نیست
و قبل از همه ی ایناها ممکنه شما تو مراحل پست ب مشکل خورده باشی ک اصلا سیستم بالا نیاد ک بخاد وارد محیط ویندوز بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...