رفتن به مطلب

تصویر ندادن کارت گرافیک

lavis
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سعی کن زیاد سیستمو روشن خاموش نکن ... ببین من احتمال میدم پاور باشه یا مشکل دارن خروجی هاش ... یا واس این کارت کمه ... یا کلا مشکل داره .
چرا این حرفو میزنم .؟ چون من 2 هفته پیش سیستم جمع کردم z170.. i5 6500
پاورمم 785 گرین بود ک واس سال 91 بود و قدیمی بود .. هرچی میزدم سیستم روشن خاموش میشد ... این ور اونور مین بردو زد خراب کرد چون برق زیاد میداد ... حالا مین چرا خراب شد . چون تعمیری انداخته بودن بهم و نتونسته بود تحمل کنه ... خلاصه گارانتی رفتیم تداد ... اما انداختم سر فروشنده و نوشو گرفتم ..

من میگم شما یه پاور از کسی قرض کن و امتحان کنش ... ببین چی میشه ... من فک کنم الان مصرف سیستمت 500 واتی باشه ... ینی خرید پاور 650 و 700 مناسبه ...
منم یه 700 گرین خریدم مدل hp الان سیستم مثل بنز کار میکنه .

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• ارسال 68
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

ببین آقا اینکه پاور نتوانش کم شده باشه رو اصلا بی خیالش شو...

کارتو روی یه سیستم دگه تست اگر کار کرد ... پور سیستم خودتو عوض کن (با یه پاور 330 هم اگه دم دست پاور نبود تست کنی مشکلی نیست..)

اگر با پاور دگه کار کرد پاورو عوض کن  ولی اگر روی سیستم دیگه هم کارتت کار نکرد ببر گارانت وقت خودتو هدر نده....

لینک به دیدگاه

ببین آقا اینکه پاور نتوانش کم شده باشه رو اصلا بی خیالش شو...

کارتو روی یه سیستم دگه تست اگر کار کرد ... پور سیستم خودتو عوض کن (با یه پاور 330 هم اگه دم دست پاور نبود تست کنی مشکلی نیست..)

اگر با پاور دگه کار کرد پاورو عوض کن  ولی اگر روی سیستم دیگه هم کارتت کار نکرد ببر گارانت وقت خودتو هدر نده....

لینک به دیدگاه

ینی چی دادا پاور 330 فقط میتوتونه یه سیپیو و مین رو جواب بده این کارت تنهای 150 تا مصرفشه ...

لینک به دیدگاه

الان با یه اقایی صحبت کردم خودش مغازه داره حرفش یکم غیر منطقی بود ولی میگفت تبدیل بگیر یه دی وی به ار جی بی که تصویر بگیری گفتش واسه hdmi حتما باید درایوره کارت نصب باشه واسه اینه تصویر نمیده

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mamad pars گفته است :

ینی چی دادا پاور 330 فقط میتوتونه یه سیپیو و مین رو جواب بده این کارت تنهای 150 تا مصرفشه ...

150 تا زیر لود کامل...

+

330-150=180 برای بقه سیستم زیادم هست مگر اینکه cpu رو خیلی over volt کرده باشه آدم...

ملت پاور 450 میزارن رو 980ti ....

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، lavis گفته است :

الان با یه اقایی صحبت کردم خودش مغازه داره حرفش یکم غیر منطقی بود ولی میگفت تبدیل بگیر یه دی وی به ار جی بی که تصویر بگیری گفتش واسه hdmi حتما باید درایوره کارت نصب باشه واسه اینه تصویر نمیده

لینک گرافتو بده

http://lioncomputer.ir/product/8985/کارت+گرافیک+سافایر+NITRO%2B+RX+470+OC+4GB/

مانیتورت چیه؟ dviنداری تست کنی؟

ویرایش شده توسط hamed_crazy
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، lavis گفته است :

هیچ ربطی نداره بازم میگم: اگر روی سیستم دیگه یا سیستم خودت با ریست کردن بایوس جواب نداد ببر عوض کن ...اصلا شاید dvi کار کنه ولی hdmi کار نکنه بازم کارت عیب داره باید بره گارانتی...

+

تو بایوس مگه درایور گرافیک نصبه که ملت از سیستماشون تصویر می گیرن...

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

لینک گرافتو بده

مانیتورت چیه؟ dviنداری تست کنی؟

مانیتور یه vga داره فقط باید فردا یه تبدیل بگیرم

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، lavis گفته است :

من عکسی که دارم میبینم  dviگرافیکت خروجی انالوگ نداره که با تبدیل تصویر بگیری. 

لینک به دیدگاه

150 تا زیر لود کامل...

+

330-150=180 برای بقه سیستم زیادم هست مگر اینکه cpu رو خیلی over volt کرده باشه آدم...

دادا چی داری میگی ؟ 980 ti کم کم 650 میخاد تا روشن شه ... لطفا فکر مردومو با این چیزا خراب نکنننن

لینک به دیدگاه

مرد حساب 980 تی ای 290 وات مصرف داره بعد اوندی میگی با یه پاور 300 400 راه میفته ... واقعا که شما ک اطلاعی نداری در این رابطه لطفا مردومو منحرف نکن

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، lavis گفته است :

Image result for dvi

http://img.tomshardware.com/us/2004/11/29/the_tft_connection/overview-connectors.jpg

ویرایش شده توسط hamed_crazy
لینک به دیدگاه

150 تا زیر لود کامل...

+

مرد حساب 980 تی ای 290 وات مصرف داره بعد اوندی میگی با یه پاور 300 400 راه میفته ... واقعا که شما ک اطلاعی نداری در این رابطه لطفا مردومو منحرف نکن .. تو سایت سازنده نوشته کم کم 600 لازم داره ... ینی شما از سایت سازنده بیشتر سردر میاری ؟[emoji52] [emoji52] [emoji52]

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

ماله من این مورد 4 dvid هستش

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، lavis گفته است :

ماله من این مورد 4 dvid هستش

میگم که. گرافت خروجی انالوگ نداره که تبدیل به vga  بگیری. جا نمیره تبدیلت.

شما بایوستو دستی ریست کردی از روی مادر برد؟از برق بکش سیستمو . باتری رو دربیار 1 دقیقه صبر کن و جا بزن ریست میشه. اگه بازم تصویر بایوس مادربردتو اپدیت کن. یه نگاه کنن ببین خوب گرافیکت تو اسلات نشسته یا نه.

8پین هم که گفتی وصله و بوق هم میزنه. فعلا همینا به ذهنم رسید!

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، mamad pars گفته است :

مرد حساب 980 تی ای 290 وات مصرف داره بعد اوندی میگی با یه پاور 300 400 راه میفته ... واقعا که شما ک اطلاعی نداری در این رابطه لطفا مردومو منحرف نکن .. تو سایت سازنده نوشته کم کم 600 لازم داره ... ینی شما از سایت سازنده بیشتر سردر میاری ؟emoji52.pngemoji52.pngemoji52.png

دوست عزیز من یه چیزی دیدم کار می کنه که می گم... من خودم 2 تا 980ti با 5930k با پاور 850وات سیستم تا خرخره oc وovervolt دیدم کسی استفاده می کرد....

اینم لینک که روشن بشی:

https://youtu.be/MPvj1cs77qA?t=3m29s

رو هوا از خودتون نتیجه گیری در نیارید...

+

زیاد off topic نشیم:

اگر مانیتورت فقط vga داره این کارتای جدید دیگه کلا دیجیتالن و آنالوگ پشتیبانی نمی کنن باید یدونه تبدیل hdmi به vga بگیری که حدود 25-40 تومن ایناست بسته به اینکه خروجی صدا داشته باشه یا نه...اگر خونه tv دارید که hdmi می خوره با اون تست کن...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من یه چیزی دیدم کار می کنه که می گم... من خودم 2 تا 980ti با 5930k با پاور 850وات سیستم تا خرخره oc وovervolt دیدم کسی استفاده می کرد....

اینم لینک که روشن بشی:

https://youtu.be/MPvj1cs77qA?t=3m29s

رو هوا از خودتون نتیجه گیری در نیارید...

+

زیاد off topic نشیم:

اگر مانیتورت فقط vga داره این کارتای جدید دیگه کلا دیجیتالن و آنالوگ پشتیبانی نمی کنن باید یدونه تبدیل hdmi به vga بگیری که حدود 25-40 تومن ایناست بسته به اینکه خروجی صدا داشته باشه یا نه...اگر خونه tv دارید که hdmi می خوره با اون تست کن...

باش شما استاد ..

لینک به دیدگاه

البته توضیحات و راه حل هارو عزیزان فرمودند

اما تا جایی که بنده متوجه شدم

سیستم با گرافیک جدید تصویر نمیده اما تک بوق مادربرد زده میشه ( این مورد روی تلوزیون تست کردید)

و همون سیستم بدون گرافیک با اتصال کابل HDMI به مادربرد تصویر میده و بالا میاد... (روی تلوزیون)

درسته؟؟؟

ابتدا گرافیک رو روی سیستم نصب کنید سپس بایوس رو ریست بدید(کابل پاور از پشت جدا کنید و باتری مادربرد رو مدت 5-10 دقیقه در بیارید) و ببینید ایا سیستم بالا میاد یا خیر

البته در صورت نصب درایو گرافیک انبرد اون رو هم پاک کنید اول و سپس بایوس ریست بدید

در صورت وجود مشکل حتما با سیستم دیگری و مانیتور دیگری  تست کنید و از سلامت گرافیک مطمن بشید

اما در خصوص تلوزیون حداقل تا جایی که بنده استفاده کردم  تا زمانی که سیستم بالا نیاد و اون ارم Windows نمایش داده نشه در  تلوزیون مینویسه No signal

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است :

البته توضیحات و راه حل هارو عزیزان فرمودند

اما تا جایی که بنده متوجه شدم

سیستم با گرافیک جدید تصویر نمیده اما تک بوق مادربرد زده میشه ( این مورد روی تلوزیون تست کردید)

و همون سیستم بدون گرافیک با اتصال کابل HDMI به مادربرد تصویر میده و بالا میاد... (روی تلوزیون)

درسته؟؟؟

ابتدا گرافیک رو روی سیستم نصب کنید سپس بایوس رو ریست بدید(کابل پاور از پشت جدا کنید و باتری مادربرد رو مدت 5-10 دقیقه در بیارید) و ببینید ایا سیستم بالا میاد یا خیر

در صورت وجود مشکل حتما با سیستم دیگری و مانیتور دیگری  تست کنید و از سلامت گرافیک مطمن بشید

اما در خصوص تلوزیون حداقل تا جایی که بنده استفاده کردم  تا زمانی که سیستم بالا نیاد و اون ارم Windows نمایش داده نشه در  تلوزیون مینویسه No signal

درسته دوست عزیز بوقه سلامت زده میشه اما با گرافیک جدید مینویسه no signal

لینک به دیدگاه

سلام ، شما هنوز اولیه ترین کارها رو انجام ندادی . اول اینا رو انجام بده بعد فکر چیزای دیگه باش :

۱ - گرافیک رو ببر تو سیستم یک یا چند تا دوست بگذار ببین چی می شه ؟

۲ - کل سیستم رو باز کن بیرون کیس اسمبل کن با دقت زیاد و اضافی های سیستم رو هم نبند .

اگر vga هم گرفتی و تصویر گرفتی دلیل بر خرابی پورت HDMI گرافیک نیست.

این کارها رو با حوصله بکن تکلیف مشخص می شه.

لینک به دیدگاه

شما تنظیم کن تو بایوس که از روی کارت گرافیک آنبرد بالا بیاد

وقتی ویندوز بالا اومد توی device manager ببین کارت رو شناخته یا نه

در نظر داشته باش سیستمهای خانگی اکثرا مناسب اتصال به پی سی خصوصا گرافیک های های اند نیستند

530 هم برای کارت شما کاملا کافی هست

مشکل شما به احتمال زیاد از تبدیل هست اگر می تونید یک ال سی دی با ساپورت hdmi بگیرید تست کنید

لینک به دیدگاه

دمت گرم درست شد بایوس رو رست کردم تنظیم شده بود از گرافیک انبرد سی پی یو تصویر بگیره رستش کردم باتریه مین رو در اوردم درست شد واسه تبدیل هم حق با شما بود تبدیل گرفتم جا خورد ولی تصویر نداد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...