رفتن به مطلب

مشاوره و خریدار اسپیکر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

میخوام یک اسپیکر بخرم تا 500 تومن دست دوم

مادربوردم msi 970a - g43

اسپیکر رو برای فیلم دیدن میخوام کیفیت صدا خیلی برام مهمه من همیشه فیلم میبینم

در صورتی که اسپیکر برای فروش دارید معرفی کنید و راهنمایی کنید و در صورتی که اسپیکر برای فروش ندارید ممنون میشم راهنمایی کنید چه اسپیکری با بودجم تهیه کنم

ویرایش شده توسط DarkGhost01
عنوان بهتر
لینک به دیدگاه

شاید پاسخ سوال شما نباشه ولی پیشنهاد می دم از بحث اسپیکر خارج بشید و به جاش هدفون-هدست بگیرید. هم کیفیت صدا خیلی بهتره و هم برای بقیه ساکنین خونه مزاحمت/سوء تفاهم ایجاد نمی کنید!

منم از خیلی وقت پیش که اسپیکر رو رها کردم  و هدست گرفتم دیگه اصلا نمی خوام سراغ اسپیکر برم. اگه مدل خوبی باشه همه صداها رو با کیفیت و جزئیات غیر  قابل مقایسه با اسپیکر می شنوید.  اسپیکر های حرفه ای ممکنه بتونن رقابت کنن ولی گرون هستن و در محدوده پولی شما نیست. 

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amir44 گفته است :

شاید پاسخ سوال شما نباشه ولی پیشنهاد می دم از بحث اسپیکر خارج بشید و به جاش هدفون-هدست بگیرید. هم کیفیت صدا خیلی بهتره و هم برای بقیه ساکنین خونه مزاحمت/سوء تفاهم ایجاد نمی کنید!

منم از خیلی وقت پیش که اسپیکر رو رها کردم  و هدست گرفتم دیگه اصلا نمی خوام سراغ اسپیکر برم. اگه مدل خوبی باشه همه صداها رو با کیفیت و جزئیات غیر  قابل مقایسه با اسپیکر می شنوید.  اسپیکر های حرفه ای ممکنه بتونن رقابت کنن ولی گرون هستن و در محدوده پولی شما نیست. 

ممنون از پیشنهادت

آخه من خیلی فیلم میبینم اگر هدست بخرم برای گوشم ضرر داره

به نظرتون گوش ضعیف میشه با هدست ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام  

اگر 2.1 خواستید بنده این مدل  رو دارم   از  سری های    قدیمی و  حرفه ای کریتیو   خیلی تمیز  که اصلا  با سری های  جدید  خیلی  تفاوت داره  در کیفیت ساخت والبته کیفیت  صدا 

creative   i trique  3400   

صفحه  4  تاپیک  عکس و توضیحش  هست

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/56625-فروش-اسپیکر-های-کم-نظیر-حرفه-ای-creative-logitech-مورد-جدید-i-trigue-3400-و-creative-giggaworks-t40-series-ii/&page=4

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، DarkGhost01 گفته است :

ممنون از پیشنهادت

آخه من خیلی فیلم میبینم اگر هدست بخرم برای گوشم ضرر داره

به نظرتون گوش ضعیف میشه با هدست ؟

بستگی به استفاده داره. اگه سعی کنی صدا رو زیاد نکنی و اینکه هدستی بگیری که کوچیک نباشه (که روی گوش بیوفته)  بزرگ باشه که دور گوش بیوفته. این طوری گوش خسته نمی شه  و مشکلی نداره.  البته باز خودت می  دونی، گزینه های مختلف رو بررسی کن  و ببین در نهایت هدست می خوای یا همون اسپیکر. (ضمنا با هدست اگه کسی هست که بخوای باهاش فیلم ببینی خب معلومه که نمی شه.)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

اسپیکر logitech z337 دارای بلوتوث و گارانتی  با توان ۸۰ وات موجوده 

ویرایش شده توسط reza05
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...