رفتن به مطلب

خدمات DELID (دیلید) پردازنده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

سلام داداش ، ۹۹۰۰ کا لحیم هست و ریسک داره. مواد لازم برای از بین بردن لحیم موجود هست اگه خواستی.

دمت گرم داداش ولی من خودم اینکاره نیستم 😁
از دوستان کسیو میشناسه که بتونه انجام بده؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

دمت گرم داداش ولی من خودم اینکاره نیستم 😁
از دوستان کسیو میشناسه که بتونه انجام بده؟

@سعید بهمنیان

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

جهت اطلاع دوستان ، بنده توی فروم فعالیت کمی‌ دارم ، همچنان خدمات دیلید پا برجا هست اگه کسی نیاز داشت پیام بده.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام به دوستان عزیز به دلیل قدیمی بودن تاپیک نتونستم ویرایش کنم. بعضی از دوستان سوال کردن برای دیلید پس قیمت های جدید رو اینجا اعلام ‌میکنم. ازین پس مجدد دوستان میتونن برای دیلید اقدوم کنن. برای تمامی‌ پردازنده های سوکت ۱۱۵x قیمت از ۷۰۰ شروع میشه تا ۱ میلیون تومان. قیمت هم ‌بستگی به سایز die و مقدار مصرفی مواد اولیه دارد مدل های قدیمی هم جای بحث دارد. جهت اطلاع دوستان تهیه خمیر به تنهایی ۸۰۰ هزار تومان هزینه میبره و جایی ندیدم زیر ۱ ملیون کسی دیلید اصولی با مواد درجه ۱ انجام بده. ایدی تلگرام بنده:

Behrouzmolaei@

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوستانی که دنبال خمیر حرارتی با کیفیت بودن ، احتمال خیلی زیاد تا ۱ ماه اینده مدل thermal grizzly kryonaut با قیمت مناسب موجود میشه. اگه کسی تکی یا تعداد لازم داره اعلام کنه.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Behrouz Molaei گفته است :

دوستانی که دنبال خمیر حرارتی با کیفیت بودن ، احتمال خیلی زیاد تا ۱ ماه اینده مدل thermal grizzly kryonaut با قیمت مناسب موجود میشه. اگه کسی تکی یا تعداد لازم داره اعلام کنه.

لازم به ذکر هست تعداد محدود هست و قیمت رقابتی برای کوتاه کردن دست دلال 😁 قیمت پس از تحویل اعلام میشه

لینک به دیدگاه

پد حرارتی با کیفیت با ضخامت ۱ میلیمتر هم موجود میشه. قیمت بستگی به ابعاد داره. 

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

.

ویرایش شده توسط Behrouz Molaei
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

با سلام ، دوستان اگه سفارشی دارن از انگلیس به بنده پیام بدن. 

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

تمامی خمیر های ترمال گریزلی همراه با پد های این برند قیمت مناسب تحویل ۵۰ روزه. برای سفارش پیام بدین.

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سپاس از جناب مولایی

2 مورد خمیرحرارتی(thermal grizzly counductonaut & kryonaut) از ایشون تهیه که شده بود ،هفته پیش مورد استفاده قرار گرفت .

سی پیو دیلید شد و گرافیکم خمیرش عوض شد (اولین تجربم بود هم برای تعویض خمیر وهم برای دیلید)

دما سی پیو و گرافیک قبل از تعویض خمیر به ترتیب 70-80 درجه سلسیوس شده بود که بعد با تعویض دما هردو قطعه در لود نهایتا 60 درجه هست ؛

rs.gif

Screenshot (323).png

IMG_20210827_090842.jpg

IMG_20210828_113208.jpg

• ممنونم 2
لینک به دیدگاه

در ۳ ساعت قبل، yasin۱۳۸۰ گفته است :

سپاس از جناب مولایی

2 مورد خمیرحرارتی(thermal grizzly counductonaut & kryonaut) از ایشون تهیه که شده بود ،هفته پیش مورد استفاده قرار گرفت .

سی پیو دیلید شد و گرافیکم خمیرش عوض شد (اولین تجربم بود هم برای تعویض خمیر وهم برای دیلید)

دما سی پیو و گرافیک قبل از تعویض خمیر به ترتیب 70-80 درجه سلسیوس شده بود که بعد با تعویض دما هردو قطعه در لود نهایتا 60 درجه هست ؛

rs.gif

Screenshot (323).png

IMG_20210827_090842.jpg

IMG_20210828_113208.jpg

خیلی هم عالی 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...