از لیون کامپیوتر قســـــــــــــــــــــــــــــــــــطی خرید کنید فروش اقساطی برای سراسر ایران
اخبار سخت افزار ، نرم افزار ، بازی و دنیای آیتی در مجله لیون کامپیوتر 🤩
تخته امتیازات
مطالب محبوب
در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در 09/11/20 در همه بخش ها
-
یعنی شما پول داری کارت چند ده میلیونی 3090 و 3080 رو بخری اما پول نداری یه پاور 5 تومنی بخری؟ ایستگاه گرفتی؟10 امتیاز
-
4 امتیاز
-
با سلام خدمت دوستان عزیز چند وقت پیش خاستم فلافل تو خونه درست کنم تاپیک گذاشتم سوال پرسیدم و دوستان تا جایی که تونستن کمک کردن،بعد از دو بار تلاش ناکام بالاخره قلقش کامل دستم اومد. از این فست فودیا خیابون چیزی نخرین مگر در مواقع اضطراری،اگه عشقی میخاین بخورین چرا بخرین وقتی میتونین تمیز ترو خوشمزه ترشو تو خونه درست کنین؟ فلافل یکی از فست فود های محبوب جنوب کشور هست که اصلش از مصر میاد و به تدریج تو کشورای خاورمیانه پخش شد،والان تو اکثر کشورا مثل لبنان سوریه عراق ترکیه،و اکثر کشور ها به علاوه ایران به عنوان یه غذای گرم و خوشمزه به صورت فست فود سرو میشه و طرفدارای خیلی زیادی هم حتی در کشور های غربی و امریکا پیدا کرده!دیگه حسابشو بکن مدلی که به شما یاد میدم محتوای اصلیش نخود هست مدل که اکثرا تو ایران همین مدل درست میکنن،کشورای دیگه مخلوط نخود و باقلا لپه،و باقلا تنها هم درست میکنن و با نان مخصوص(پیتا)و سس مخصوص فلافل درست سرو میشه،اینجا تو ایران خودمون یا با نان باگت یا همبر سرو میشه. خب!مواد مورد نیاز مدلی که خودم درست کردم،که به اندازه ۲۰الی ۲۵قرص درمیاد که اندازه ۵تا نان باگت میشه: نخود:۲۵۰گرم سبزی گشنیز:چهار قاشق غذا خوری خرد شده یا مقدار لازم سیر:۱یا ۲حبه پیاز:یکدونه متوسط(اندازه زرد آلو) +++خب اینم از ادویه جاتش: نمک:دوقاشق چای خوری فلفل قرمز:یک ونیم ق چ فلفل سیاه:یک ق چ زرد چوبه :یک ق چ ادویه کاری:یک ق چ بکینگ پودر:یک ق چ خب: زمانی که میخاید درست کنید رو در نظر بگیرید،بعد ۱۵ساعت قبلش نخود و تمیز کنید،بریزید تو یه کاسه بزرگ (خیلی بزرگ)اب بریزید کمی چنگ بزنید تا خاکی چیزی داره تمیز بشه بعد ابو بریزید دوباره اب بریزید تو کاسه و نخود را به اندازه ۱۵ساعت تو همون آب سرد بزارید برا خودش باد کنه،یکی دوبار هم تو این فاصله ابشو عوض کنید تا گند نکنه. ۱۵ساعت بعد که مثلا ساعت ۹صبح یا ۶عصر باشه،نخود رو ابشو خالی کنین یبار اب بریزید روش چنگ بزنید تا اون اب قدیمیش کامل از نخود بره،بعد بزارید تو سبد برا ۱۰دقیقه تا ابش بره در این حین سبزی گشنیز خرد شده یا نشده(فرقی نمیکنه) و سیر و پیاز خرد شده رو تو دستگاه غذا ساز(با همزن و ابمیوه گیری اشتباه نگیرید)بریزید و بزارید خوب خرد بشه وقتی خرد شد از دستگاه در بیارید و بزارید تو همون کاسه که قبلا نخود خیسوندید،ادویه جات که گفتم رو روش بریزیدوآب کمتر نصف لیوان چای خوری روش بریزید (تا یکم چسبنده بشه) وبا قاشق هم بزنید. وقتی خوب هم زدید،بزارید تو یخچال یکی دو ساعت خودشو بگیره. بعد اون دیگه اماده بشید برا سرخ کردن،روغن سرخ کردنی بریزید تو ماهیتابه گود(شیر جوش بهتره)طوری که قطر روغن حدود ۱.۵تا ۲سانتی متر پر کنه اگه قالب کتلت و فلافل دارید که کارتون راحته،روشو گنبدی شکل درست کنید و اروم با قاشق که دستتونه بزنید زیرش تا اروم بیوفته تو روغن شناور بشه،اگرم ندارید،یه قاشق غذاخوری رو در نظر بگیرید،با قاشق مواد در بیارید روی خوده قاشق با قاشق کوچیکتر قشنگ مثل قرص دربیارید و اروم بزنید پشت قرص تا بیوفته تو روغن. فلافلای منو نگاه کنین چطورن کوچیک و شبیه عدس ،این شکلی درست کنید حالا وقتی که سرخ شدن میتونید با نان باگت گوجه و خیارشور سس دلخواه سبزیجات مختلف و حتی ترشی بخورید و لذت ببرید. حالا قضیه اینجاست ،اماده اید بزنین تو ررررررررگگگگگگگ؟؟؟3 امتیاز
-
خب دوستان نمیخام تاپیک اضافی بزنم،پریروز سمبوسه برا اولین بار درست کردم برا اولین بار هم مثل مدلای خیابون دراومد!چون چیز خاصی نیست فقط موادتون تازه باشن خیلی خوش طعم درمیاد خب!برییییم؟ بریم! سمبوسه چیه؟ مال افغانیاست؟ساموسا مال پاکستان و هنده؟سنبوسک چی؟اون مال ایرانه؟قضیه اینجاست که این فست فود که اول از ایران بوده،بعد یه مدتی دیگه کسی ازش خوشش نمیومده و با جنگ های تاریخی پخش شده تو کشور های همسایه،حالا دوباره برگشته کشور خودمون!حالا هر کی یه چی میگه،یکی میگه مال اینوره یکی میگه نه مال اونوره،در واقع هر کی میگه درسته،سمبوسه هر جا با جاهای دیگه فرق میکنه،تفاوتشون با شکل ظاهریشون و موادداخلشه،اما در کل یه نان یا خمیریه که داخلش مواد مختلفی قرار میگیره و بعدش تو روغن سرخ میشه. خب این از تاریخچش! حالا ما یه سمبوسه ساده که تو خیابون میفروشن رو آموزش میدیم! نکته:اول کل پست رو کامل با دقت بخونید.مهمه. قبلش یه چی بگم،شما یا میتونید برید مغازه که لواش بسته ای میفروشه،برید نونی که سفید باشه بخرید،یا برید نونوایی نون متری یا لواش بگید که یه مقدار نون با حرارت کم که سفید بمونه براتون بزاره،،،یا خودتون خمیر رو درست کنید،موادو بریزید لا خمیر پهن شده و ببندینش،حالا دیگه چه خمیر باشه چه نون ،هر شکلی که میخاید مطابق با اون ماهیتابه یا ظرفی که قراره روغن توش بریزید درست کنید که کنار هم جا بگیرن سریع تر سمبوسه ها رو سرخ کنید. خب مواد برای خمیر(اندازه ۱۰تا سمبوسه کوچیک): رب کیلو آرد/نصف یا کمتر لیوان آب/روغن رب لیوان/نمک مقدار لازم آردارو اول الک بعد بریزید تو یه ظرف ،نمک و اضاف کرده هم بزنید ،بعد روغن رو اضاف کنید هم بزنید ،بعد آب رو آروم آروم اضاف کنید و با دست وارد عمل بشید خوب خمیر رو مشت و مال بدید و دور ظرف آرد یا آب چسبیده خوب میکس کنید تا یه خمیر نسبتا سفت و جم و جور دربیاد ،اگه ارد چسبیده گوشه ظرف یه چند قطره آب اضاف کنید ،اگه زیادی آبکیه ،ارد اضاف کنید،وقتی که خمیر درست شد،در ظرف رو با پلاستیک یا هرچی ببندید تا نیم ساعت استراحت کنه. اگه نون خریدید که اون قسمت دیگه مهم نیست. حالا که خمیر رو درست کردید (یا نون خریدید) مواد اصلی که داخل نون میریزن(تقریبا کافی برای اون مقدار خمیر شایدم کمتر یا بیشتر باشه): سیب زمینی رب کیلو/یک عدد پیاز متوسط/سه حبه سیر/فلفل سبز تازه یک عدد(دلبخواهی)/سبزی خرد شده جعفری و گشنیز اندازه ۲قاشق پر/نمک زردچوبه پودر فلفل ادویه کاری به مقدار لازم خب شما اصولا باید سیب زمینی رو قبل از هر کاری آب پز کنید ،زیاد نزاریدش هر وقت که با چنگال تونستید پوست سیب زمینیو جدا کنید آمادست. سیب زمینی رو رنده یا مثل حبه با چاقو خرد میکنید ،میزارید کنار . پیاز رو ریز ریز کنید بزارید کنار،سیر و فلفل هم همینطور. جدا باشن البته. __حالا مثلا وقتشه که خمیر درست کنید(اگه درست میکنید)__ بعد اینکه خمیرو درست کردید گذاشتید که استراحت کنه،ماهیتابه رو آماده کنید برای پخت مواد اصلی،توجه کنید که برای این مرحله روغن زیاد نریزید،فقط در حدی که پیازا و سیر و فلفل یکم برشته بشه کافیه. خب اول ماهیتابه رو بزارید سر گاز ،روغن بریزید بزارید داغ بشه یکم با حرارت متوسط،بعد ادویه و سیر خرد شده رو بریزید یکم تفت بدید تا شکلش از خامی دربیاد،بعد ۱دقیقه،زرد چوبه پودر فلفل و پیازای ریز شده رو قاطی کنید یکی دودقیقه تفت بدید ،بعد از اون نمکو بریزید هم بزنید یکم بعد سیب زمینیا رو بریزید و خوب میکس کنید ،بعد حدود ۴دقیقه،گاز رو خاموش و سبزیا رو بریزید میکس کنید تا یدست بشه بعد بزارید درش باز بمونه تا خنک بشه. حالا اگه نون دارید نونارو آماده کنید ،حالت مستطیلی که بتونید چند بار نون رو دور بدید و شکل مثلث دربیاد. مواد رو گوشه نون بریزید که بتونید نون رو تا کنید چند بار بعد یه لبه اضافم تهش بمونه تا بره زیر بقیه نونا تا سمبوسه باز نشه.فکر کنید دارید یه سمبوسه رو کادو پیچ میکنید! حقیقتش من نمیدونم چطور مثلثی میکنن چون من اولش با خمیر درست کردم بعد که مواد زیاد اومد من رفتم پا سرخ کردن و مادرم داخل با نون درست میکرد دیگه ندیدم فقط دیدم با قیچی نون مستطیلی میبرید. حالا اگه خمیر دارید،اونو به پنچ قسمت تقسیم کنید،چونه کنید(گلوله)،بعد سر یه سطح صاف با وردنه یا چیزی مثلش پهن کنید تا دایره ای شکل بشه. بعد اون دایره رو از وسط با چاقو یه خط بزنید تا دوتا نیم دایره بشه. اگه خمیرتون به اندازه کافی سفت باشه،لبه های بریده شده ی نیم دایره رو آب بمالید با انگشت ،بعد دوتا لبه رو بهم بچسبونید،تا یه شکل قیف مانند بشه که بتونید داخل اون مواد بریزید ،زیاد پرش نکنید،به اندازه کافی که ریختید،اون لبه های مونده هم آب بمالید و بچسبونید که کاملا بسته بشه از دو طرف. حالا اگه سمبوسه هارو آماده کردید،عین فلافل چطور بود که گفتم یه ظرف گود و کوچیک (یه ماهیتابه گوچیک)و حدود ۲سانت هم روغن توش باشه،همونطوری کنید ،و بزارید روغن داغ بشه با حرارت متوسط بعد سمبوسه هارو آروم بزارید تو روغن،علکی هم هول نکنید پرتش کنی تو روغن، روغنشو بپاچه تو صورتت!آروم ریلکس بزاریدش تو روغن،هر دوطرف نون که یکم قهوه ای شد با یه مقاش(یه چیزی مثل همین)بالا ماهیتابه نگه دارید تا روغش بره بعد بزاریدش تو یه ظرف دیگه،یا میتونید از سبد فلزی استفاده کنید تا روغن بره دیگه همین ! اگه با نون درست کرده باشید سمبوسه ها روغن خیلی میخورن ،اگه با خمیر درست کنید روغن داخلش نمیره و بهداشتی تره اما دردسر درست کردنشم دارید ،اما اگه با خمیر درست کنید،هیچ ضایعاتی تو روغن نمیره پس میتونید از روغن استفاده کنید برای کارای دیگه ،چون تمیزه عکس و چیزی ندارم چون فکر میکردم خراب درمیاد،اما خوب دراومد برعکس انتظارم! سوالی داشتید بفرمایید سمبوسه رو دیگه حتما باید با نوشابه و سس فلفل بخورید!یعنی اصلن غیر این نمیشه! خخخخ بزنید بر بدن2 امتیاز
-
ظاهرا گوشی های شیامی و وانپلاس واسه همه کاربرا خوبن بجز دو تا دانش اموز که میخوان درس بخونن این دو تا برند پایین رده هاشون هم خوبن من خودم ردمی پنج ای داشتم خیلی خوب بود2 امتیاز
-
سیب زمینی اونجوری که بیرون درست میکنن اینه سیب زمینی تیکه تیکه میکنی باید مساوی باشه اندازه ها یه ظرف پره اب + نمک و یک لیوان سرکه میکنی - سرکه سفید سیب زمینی ها بهتره حداقل یک ساعت توش باشه بعدشم یه ظرف پر روغن میکنی میریزی توش سرخ و طلایی میشه عین بیرون اخر سرم که ریختی تو ظرف روغنشو که گرفتی با دستمال کاغذی یه کم نمک و اویشن میزنی تامام مدل بعدی اونایی که خیلی بزرگه اونارو باید سیب زمینی پوست بگیری تیکه های بزرگ کنیش و بندازی توی اب جوش حدود 3 تا 5 دقیقه بجوشه بعد میاریش بیرون با دست مال خشک میکنی میندازی تو روغن داغ2 امتیاز
-
با عرض سلام و درود فراوان خدمت تمام دوستان لیونی قبل از شروع یه سری توضیحات بدم خدمت دوستان عزیز: این آموزش رو بنده در پاییز 1395 شروع به تهیه کردم و قبل از ورود فن های گرین به بازار ولی متاسفانه به خاطر مشغله کاری و یه سری مشکلات که مهمترین اون گم شدن گوشی همراه بنده که تصاویر ساخت رو با اون گرفته بودم بود و به دلیل گرفتاری و وقت نکردن متاسفانه قبل از انتقال به سیستم با گم شدن گوشی بنده از بین رفتن که تعدادشون از اینها بیشتر بود و اون موقع که قصد زدن این تاپیک رو داشتم قرار بود عنوان تاپیک رو این بزارم منتظر فن های گرین نمانید، خودتان آنها را بسازید!) به هر حال با گم شدن گوشیم و نداشتن فرصت مجدد ، این تاپیک به تاخیر افتاد و دوباره اومدم همه چیز رو از اول شروع کردم ( واقعا سخته و حوصله میخواد!) البته یکم جمع و جور تر و گفتم برای سال نو انجامش بدم که این کار رو نیمه شب ها انجام دادم ولی خب بازم با وقفه آماده شد، خلاصه سرتون رو درد نیارم به اینجا رسید و حالا به عنوان عیدی(هر چند بازم دیر شده) تقدیم میشه به انجمن لیون کامپیوتر با تمامی اعضای عزیز و دوستداشتنیش. یه دو مورد رو هم قبل از شروع بگم ، اول به خاطر کیفیت تصاویر عذر میخوام چون دوربین با کیفیت تر در دسترسم نبود و دوم هم این لیبلی که روی تصاویر گذاشته شده ، جنبه واتر مارک و حفظ اصالت و رسمیت کار رو داره که اگه مورد پسندتون نبود ببخشید دوستان عزیز. ببخشید اگه زیادی صحبت کردم و میرم سر اصل مطلب: شما برای اینکه فن هاdی مثل فن های کیس Z4 گرین و یا سری جدید این فن ها LED RGB داشته باشید و در عین حال نمیخواید زیاد هزینه کنید و مهم تر از هرچیزی از محصول ساخت خودتون استفاده کنید میتونید از روشهای زیر استفاده کنید که سعی میشه ساده و روان توضیح داده بشه تا بتونید بسازیدشون ( هرچند شاید بعضی دوستان بگن این چه کاریه آدم میره همون حاضریش رو میخره ولی خب چیزی رو که خودت بسازی خیلی بیشتر ازش لذت میبری؟!!) برای این آموزش ساخت ، از دو تا فن شفاف 12cm معمولی که توی بازار موجود هستند استفاده شده که با هم یه کم فرق دارند و هر کدوم برای یه روش مناسب هستند و به اضافه چند مدل SMD نواری مختلف تک رنگ و همچنین مدل SMD RGB کنترلی که همه تو بازار به راحتی قابل تهیه هستند و طول نوار مورد نیاز ما تقریبا 40cm هست که اگه به صورت آماده تهیه کنید یه سر اون دارای سیم و سوکت مورد نیازمون هست و اگه متری تهیه کنید ، اگه اول یا آخر حلقه (هر حلقه معمولا 5 متر هست) باشه همون سیم و سوکت رو داره ولی اگه اول حلقه نباشه که باید سیم و سوکت مورد نیاز در ادامه آموزش رو هم جدا براش تهیه و با لحیم کاری بهش وصل کنید. فن ها رو تو تصاویر با نام های A & B نامگذاری کردم و با دنبال کردن تو تصاویر و خوندن مطالب به راحتی متوجه خواهید شد و اگه ایرادی سوالی چیزی بود بپرسید درخدمتم. فن مدل A فنی هست که دارای چراغ های LED در مرکز( دور هسته فن ) بوده و فن مدل B فنی هست که رایجتر بوده و LED های اون در چار گوشه بیرونی فن قرار گرفته و محل LED ها درون تصاویر مشخص شده است. روش ساخت اولی برای مدل B بوده که خیلی ساده و راحت تر هست ولی به نتیجه دلخواه 100% نزدیک نیست ولی سریعتره و کار راه بندازه . در تصویر زیر نمای بیرونی فریم فن ها رو میبینید. طبق تصویر زیر در این روش باید پره های فن شما با فریم یا همون قاب فن حدود 4 الی 5 میلیمتر فاصله داشته باشند. خب بعد از اینکه مطمئن شدیم فاصله مورد نظر وجود داره طبق تصویر زیر نوار SMD مون رو که معمولا پشتشون چسب داره رو به داخل فریم میچسبونیم و البته قبلش باید در محل به هم رسیدن سرهای نوار SMD شکافی رو در فریم فن ایجاد کنیم تا بتونیم سر خروجی SMD رو از اون عبور بدیم و بعد مراحل مربوط به تهیه ولتاژ مورد نیاز اون رو انجام بدیم. نکته: نوار SMD مورد استفاده در اینجا از نوع تک رنگ بوده است که ضخامتش از مدل RGB مقداری کمتر و اصطلاحا نازکتر است! اینم بعد از روشن شدن فن که بدون گیر کردن کار میکنه و مشکلی هم نداره.(البته من اون شکافی که گفتم رو نزدم و همین طوری نصب و روشنش کردم؟!) خب روش اول چون زیاد مد نظرمون نیست رو تا همین جا بهش اکتفا می کنم و دیگه ادامش نمیدم ، چون قصدم فقط معرفی مختصر و مفید این روش بود و بس. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ اما حالا میریم سراغ روش دوم که در وقع همون روش اصلیه ولی کمی دنگ و فنگش زیاده ، صد البته به نتیجش میارزه؟!! در این روش از فن مدل A که در ابتدا معرفی شد خدمتتون استفاده می کنیم. ابتدا ما باید پره های فن رو از هسته اون جدا کنیم که طبق تصاویر زیر انجامش میدیم.(البته همه دوستان خودشون استادن ولی ما به خاطر اون عزیزانی که ممکنه زیاد فنی کار نباشن سعی کردیم همه چیز رو روان و مفصل توضیح بدیم.) شروع میکنیم: ابتدا برچسب رو بر میداریم ، بعد میریم سراغ اورینگ و واشر یا همون خارکه به حوصله و با دقت ، جوری که گم نشن بیرونشون میاریم ، در نتیجه حاصل این کار میشه تصویر زیر که باید قطعات جدا شده رو یه جایی دور از محل قرار بدیم که گم نشن. در تصویر زیر محل LED های فن رو هم مشخص کردیم. خب حالا نوبت به کار اصلی یا همون در واقع برش محل جا گذاری نوار SMD میرسه که در تصویر زیر محل برش دور تا دور فریم (قاب) فن با خطوط قرمز مشخص شده که در چهار گوشه فریم باید مانند شکل به صورت ذوزنقه ای در محل پایه های اتصال شکاف ایجاد کنیم و برش بزنیم و دقت داشته باشید که زیاد به قسمت بیرون پایه نزدیک نشید که باعث شکسته شدن پایه و خراب شدن فریم و کل کار بشه!!! اما چطوری برش بدیم؟ من خودم برای برش چون وسیله خاصی دم دست نبود اومدم با گرم کردن تیغه کاتر روی شعله گاز آشپزخونه و البته برای دفعات زیاد ، شروع به برش کردن مه اضافه های برش رو هم بعد از پایان کار با خود همون کاتر گرفتم! اگه از کاتر استفاده کردید بهتره کاتر از نوع تمام فلزی باشه و موقع کار هم مواظب گرم شدن کاتر باشید که دستتون رو نسوزونه و همچنین بزارید خوب داغ بشه تا نیازی به فشار زیاد برای برش نداشته باشید چون ممکنه باعث شکستن تیغه کاتر و خدای نکرده آسیب دیدن شما بشه! (بنده مسئولیت خطرات و عواقب این کار رو رو به هیچ عنوان بر عهده نمی گیرم و این مطالب جهت آموزش و اختیاری می باشد!!!!!) این از روش ما و حالا شما خودتون میتونید به صلاح دیدتون از روش های دیگه ای هم استفاده کنید. یه نکته مهم دیگه هم اینکه همونطور که توی تصویر توضیح دادم ، عرض برش ما باید از عرض نوار SMD کمتر باشه تا نوار توی شکاف نیفته و در واقع روی شکاف قرار بگیره که در تصاویر بعدی نحوه قرارگیری رو هم خواهید دید! خب فریم ما باید بعد از برش به این شکل در بیاد : (تصاویر زیر) بعد از برش حالا میریم سراغ نصب نوار SMD که همانند تصویر زیر در یکی از گوشه های فریم شروع میکنیم به عبور دادن نوار در داخل شکاف و اون رو از دور تا دور فریم عبور میدیم تا به نقطه شروع که میشه نقطه اتمام نصب برسیم. همونطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید و در اول آموزش هم گفته شد نوار SMD ما به صورت استاندارد خودش داری سیم و سوکت مورد نیاز برای وصل شدن به کنترلر (فلاشر) می باشد که در صورت اینگونه نبودن باید قبل از نصب نوار روی فریم فن ، این سوکت رو فراهم و به نوار وصلش کنیم که معمولا جایی که نوار رو تهیه کنید احتمالا این سوکت رو خواهند داشت و اگر هم موفق به تهیه این سوکت نشدید باید سیم خروجی کنترلر رو که سوکت دارد ، بریده و سیم ها رو با توجه به علامت های روی نوار SMD ، به اون وصلش کنید که اگه دوستان خواستند این کار رو انجام بدن و مشکلی داشتند میتونند بپرسن تا راهنماییشون کنم . خب بعد از انجام مراحل فوق حالا باید نوار رو با چسب حرارتی در چهار گوشه فیکس کنیم تا خیالمون از هر نظر راحت بشه ، همانند تصاویر زیر : بعد از اینکار ما باید بریم سراغ تهیه سوکت های لازم جهت تامین برق مورد نیاز کنترلر(فلاشر) و وصل کردن اون به نوار SMD و در نهایت نصب فن روی کیس و وصل کردن به برق پاور سیستممون. ما ابرای ادامه کار به وسایل زیر نیاز داریم که به ترتیب از راست : فیش تبدیل دو سر مولکس که همه جا پیدا میشه و معمولا همه دارند ، دوم فیش مادگی سوزنی برای ساخت فیش اتصال برق به کنترلر(فلاشر)، سوم و چهارم که هر دو کنترلر یا همون فلاشر هستند که سومی مدل تختش هست که کمتر جا میگیره و دومی هم مدل رایجتر و موجودترش هست که مقداری بزرگتره و کار هر دو یکسانه و فقط ممکنه اندکی برنامه هاشون با هم فرق داشته باشند و هردو نیز دارای ریموت کنترل از راه دور هستند که نمونش رو که مربوط به چهارمی هست رو در تصویر مشاهده می کنید. حالا اول فیش تبدیل برق رو میسازیم که توضیحاتش رو در ادامه تصویر زیر خواهم داد. همونطور که میبینید و در تصویر اومده ما روی فیش مولکس چهار تا سیم به رنگهای یکی زرد، دو تا سیاه و یکی قرمز داریم که ما با دوتای اولی یعنی زرد و سیاه کناریش کار داریم چون که سیم زرد ما دارای ولتاژ 12v+ وسیم سیاه منفی می باشد و همچنین به این مسئله هم دقت کنید که طبق تصویر فیش سمت چپ تصویر که همون فیش مادگی سوزنی هست ، قسمت داخلی مثبت و قسمت بیرونی منفی هست که در ادامه به نحوه صحیح اتصالات هم میپردازیم. طبق تصویر زیر و نقاط قرمز رنگ ، شما باید سیم های ذکر شده مورد نیاز را از سمت سر نری فیش مولکس قطع کنید یعنی سمت راست تصویر و همچنین دو تا سیم نازکی رو هم که به سمت چپ یا همون مادگی فیش به سیم زرد و سیاه وصل شده اند رو هم قطع کنید. البته میشد که فیش سوزنی رو به این دو تا سیم وصل کرد اما من به دو دلیل یکی کوتاه تر بودن و دیگری ظریف تر بودن این دو سیم ، فیش رو بهشون وصل نکردم و شما هم اگه اینطوری بود وصل نکنید. نکته : برای خارج کردن دو تا سیم دیگر سیاه و قرمز از داخل سر مادگی فیش مولکس ، میتونید از اون قسمتی که با رنگ آبی مشخص کردم تو تصویر و فیش های سر سیم ها داری دو خار باز شده برای جلوگیری از بیرون رفتن از داخل سوکت مولکس هستند ، اونا رو به سمت داخل فیش فشار بدید تا بسته بشن و براحتی در بیان.( اگه این نکته اش مبهم بود و سوالی داشتید بپرسید در خدمتم و یا تصویری انجام میدم و میزارم همینجا ) بعدش باید سیم ها رو به فیش سوزنی متصل کنیم ، که ابتدا سر سیم ها رو به اندازه 5 تا 7 میلیمتر لخت کرده و سپس پوشش پلاستیکی فیش رو چرخانده و باز میکنیم و سیم ها رو از داخلش عبور میدیم و بعد طبق تصاویر زیر سیم زرد رو به پایه مرکزی فیش و سیم سیاه رو به پایه بیرونی فیش متصل کرده و به خوبی لحیم کاری میکنیم و از عدم اتصال این دو قسمت به هم دیگر اطمینان حاصل کرده و سپس پوشش پلاستیکی فیش را دوباره در جای اول می بندیم.(تصاویر مراحل کار1 تا 3 ) خب حالا همه چیز آماده شده و موقع اتصال فیش ها به یکدیگر و سپس نصب روی سیستم می باشد . همانند تصاویر زیر: نکته 1 : فن ما در تصاویر اولیه فیش مولکس نداشت و قطعش کرده بودم که در آخر دوباره بهش وصلش کردم . نکته 2 : همانطور که در تصویر بالا هم میبینید محل های اتصالات مشخص شده است ولی نیاز به یک توضیح دارد و اونم اینکه ، خود فن معمولا یه فیش دوسر مولکس با یه مادگی و یه نری دارد و فیشی هم که ما ساختیم داری مولکس مادگی است که حالا ما میتونیم این فیشی که ساختیم رو به سر نری مولکس فن وصل کنیم و بعد مادگی اون رو به خروجی پاور بزنیم و یا نه فیش سوزنی ساخته شده رو به یه خروجی پاور و مولکس فن رو هم به یه خروجی دیگه ی پاور وصل کنیم و تمام. و در آخر فن رو روی کیس نصب کرده و برق پاور رو هم بهش وصل میکنم و سیستم رو روشن میکنیم و بعد با کنترل فلاشر هم نوار SMD مون رو روشن می کنیم و رنگش رو به دلخواه عوض کرده و یا روی یک برنامه خاص تنظیم کرده و از اون لذت می بریم.(تصویر زیر) قبل و بعد از نصب خب دوستان بلاخره آموزش ما به پایان رسید و اگه زیادی طولانی شد ببخشید چون میخواستم که چیزی از قلم نیافته ولی خب در عین حال سعی شد تا جمع و جور تر باشه چون اول طولانی تر از این بود. ، بگذریم ، حالا من میخوام یه مقایسه ای بین این کار خودمون و چیزی که ساختیم با فن هایی که شرکت گرین تو بازار داده بزارم. اول بگم که فن های گرین رو من فقط تصاویرش رو از توی فوشگاه لیون دیدم و از نزدیک ندیدم و با توجه به تصاویر اینها رو میگم و قصد خاصی نسبت به محصول این شرکت ندارم. 1-نور چیزی که بنده ساختم واقعا عالیه و لذت بردم و خوبیش هم اینه که قابلیت کم و زیادکردن شدت نور رو هم داره که مسلما فن های گرین هم همینطورن. 2 - تعداد SMD های فن های گرین 21 عدد و چیزی که ما ساختم و با دقت و جا گذاری مناسب شد 24 عدد یعنی 3 تا بیشتر. 3 - هزینه محصول : قیمت پک دو تایی فن های گرین در حال حاضر 73000 تومان و قیمت تکی اون 30000 به اضافه کیت RGB 14000که باید براش خریداری بشه در مجموع 44000 تومان و حالا هزینه ساخت ما: اگه بخواید یه فن معمولی بگیرید دیگه فوقش 9000 تومان و اگه هم فن مرغوب از قبل داشته باشید که دیگه هزینه فن رو قبلا پرداختید و الان نمیپردازید ، نوار SMD هم از متری 7-8 تومان تا 11000 که دیگه قیمت آخرشه و ما 40cm برای یه فن نیاز داریم که نهایتا نیم متر بگیریم فوقش 5000 میشه و البته کمتر و کنترلر هم که قیمتش از نوع بزرگ تره که گفتم و موجودتر هستش 6000 تومان و اون که تخته کمی گرونتره و یه فیش که 500 یا 1000 تومان و چند تا وسیله جانبی برای انجام کار که اکثرا تو خونه ها پیدا میشه و در نهایت اگه جمع بندی کنیم با خرید فن میشه 20 الی 21000 تومان و اگه فن رو داشته باشید تنها با 12000 تومان و اندکی زحمت میتونید این کار رو انجام بدید که میشه کمتر یا کمتر از نصف قیمت فن های گرین. و همچنین شما میتونید با نصب نوار SMD RGB توی کیستون و وصل کردنش به خروجی کنترلری ( فلاشری ) که برای فنتون نصب کردید ، از هماهنگی و روشنایی و زیبایی بینظیر کیستون با کمترین هزینه لذت ببرید دوستان عز یز. 4 - یه مزیتی هم که فن ساخته شده ی ما داره اینه که اگه یک موقع نوار SMD ما آسیب ببینه و بسوزه و یا مشکلی داشته باشه براحتی میتونیم تعویضش کنیم و مواد مصرفی اون براحتی در دسترس و قابل تهیه است ولی درمورد فن های گرین این موضوع رو نمیدونم و مطمئن نیستم چون که نوار SMD اونها با چیزی که ما ساختیم فرق میکنه و نمیدونم تو بازار دقیقا همون موجوده یا نه. در نهایت هم قصد بنده از این مقایسه این بود که اگه دوستانی گفتن این چه کاریه و بهتره همون آمادش رو بخریم ، این موارد رو بخونن و فرقش رو بدونن ، فقط همین و چیز دیگه ای نیست . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- از فن ساخته شده فیلم هم گرفتم که اونم آماده میکنم و اینجا قرار میدم تا دوستان ببینند و لذت ببرند. --------------------------------------------------------------------------- ایده ها و طرح های ساخت مختلفی در این زمین ها دارم که اگه وقت بشه و دوستان هم استقبال کنند سعی میکنم ادامه بدم و دوباره براتون بسازم و آموزش ها شون رو تو فروم بذارم. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- با تشکر از همه شما عزیزان که ما رو همراهی نمودید ، امیدوارم که موفق و سربلند باشید. ( به همین سادگی و خوشمزگی ، پایان ) « سلامتی آقا امام زمان(عج) صلوات » . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ( پست 29 ) درود به همه دوستان عزیز لیونی هدیه ای که دوست عزیز مون جناب Poorya_Lion فرموده بودند هفته گذشته به دست بنده رسید که به علت تعطیلات و نداشتن فرصت کافی تا الآن وقت نکرده بودم بیام و پستش رو بزارم... این مطلب رو عنوان کنم که موقع راه اندازی و نوشتن این تاپیک به هیچ وجه فکرش رو هم نمی کردم که این عزیزان چنین حرکت زیبایی انجام بدن و برای من این هدیه رو بفرستن که واقعا برای من بسیار لذت بخش و خوشحال کننده بود و در ذهن من خاطره ای خوش و فراموش نشدنی ساخت... برای این عزیزان آرزوی موفقیت و سربلندی در تمامی مراحل زندگی رو دارم و از همینجا از این دوست خوبمون و شرکت گرین و مجموعه لیون کامپیوتر کمال تشکر و قدردانی را دارم و از ایشان بسیار سپاسگزارم. اینم تصاویر هدیه فرستاده شده: البته من فقط بسته بندی رو باز کردم و این تصاویر رو گرفتم و هنوز وقت نکردم نصب و راه اندازیشون کنم... بزودی نصبشون میکنم و در موردشون مطالبی خواهم نوشت... با تشکر فراوان از همه دوستان.1 امتیاز
-
من تازگی از همون یوتا باطری 300mh گرفتم، 35 بود...البه قبل عید 1000mh رو 32t میگرفتم... اگر خودتون تعویض کنید هزینه باطریش هست دیگه فقط...اگر خواستید بنده هم میتونم براتون انجام بدم(اگر مطمئن هستید باطریه...) عاره دقیقا، هر چی سرچ زدم اسمش یادم نیومد که پیداش کنم...1 امتیاز
-
سلام منظورشون اینه http://www.newkiteshop.com/product-1671/ولت-متر--آمپر-متر-usb-دیجیتال1 امتیاز
-
مهم اینه که خودمون میدونیم تو این تاپیک چخبره تو عنوان نوشته فست فود خانگی ( فلافل ) مغز ما میخونه تاپیک جامع فست فود لیون🤗 حالا بگذریم دوستان سر آشپز گرامی کسی کباب درست کردن بلد نیست؟ هزاران روش کباب کوبیده رو امتحان کردم یکبار نشد کبابم رو منقل وا نره نریزه مگر یه حالت خاص که باعث شد کباب کاملا لاستیکی و بدمزه بشه1 امتیاز
-
عزیز تست باطری خیلی اسونه یا یه لامپ کوچیک وصل کنین یا با زبون تست کنین برق داشته باشه معلومه شما یه زحمت نمیخوای بکشی بدی تعمیرکار؟ مگه همه چی شارژر و باطری هست میتونه از برد باشه1 امتیاز
-
سامسونگ a01 هم فکر میکنم خوب باشه.فامیلمون یه هفته پیش از همدان خرید 2100.قیمت بیرون خیلی ارزون تر از فروشگاه های اینترنتی.1 امتیاز
-
شما که می خواهید بیش از پنجاه میلیون هزینه این کارت کنید پس وضع مالی تان خوب است یک دفعه بروید پاور را هم عوض کنید دیگر پاوری که هفت سال کار کرده که دیگر بدرد نمی خورد1 امتیاز
-
منظور من هم همون باطری داخلی بود... اگر از اینکه باطری معیوبه اطمینان دارید، چرا تعویضش نمیکنید؟ در ضمن باطری های لیتیوم یونی برای شارژ حتما نیاز به آیسی شارژ دارن که طبق نمودار جریان کشی باطری، بهش ولتاژ بدن، اینکه مستقیما به خروجی 5 ولت وصل کردید، قطعا به باطری آسیب زده... برای مطمئن شدن از مورد دار بودن باطری، یه قطعه ای هست که یه خروجی و یه ورودی یو اس بی داره، کارش هم اینه که جریان و ولتاژ عبوری از پورت رو نمایش بده...اسم دقیق این قطعه رو نمیدونم، اما تو دیجی کالا پیدا میشه...با این قطعه تست جریان کشی بکنید... اگر مطمئن شدید که مشکل از باطری هست، ط 2 علائدین پلاک 203، یوتا باطری، کارشون حرف نداره، هر نوع باطری که بخواید با هر سایزی از بهترین جنس ممکن رو موجود دارن...قیمت هاشون شاید دوبرابر باطری های دیگه باشه، ولی باطری های دیگه اکثرا فاسد هستن و سر دوماه، باد میکنن...1 امتیاز
-
درود دوستان لطفاً بحث ها درباره گوشی کارکرده رو ادامه ندیم، الان بحث خرید دو گوشی آکبند هست و مهمتر از همه اینکه ما نمیخوایم از برند خاصی طرفداری کنیم یا برند دیگه ای رو بکوبونیم... اگر گوشی با امکانات مدل Gplusی که عرض شد از برندهای معروف سراغ دارین با این قیمت لطفاً پیشنهاد بدین تا بررسی بشه1 امتیاز
-
داداش شما داری این همه هزینه میکنی یه پاورم روش بخر نو1 امتیاز
-
دوست عزیز کیفیت رو هم در نظر بگیرین پاور های ocdg گرین بنظرم لب لب استاندارد ها هستن این پاور مال هفت سال پیش هست و حتی اگر اون موقع کیفیت بالایی داشت قطعا امروز نداره1 امتیاز
-
بعضی دوستان درست میگن،آخه مگه میخان بازی دیتا دار توش بازی کنن،یا هدفشون دیدن فیلم و سریال دیدنه که میگین حداقل گوشی ۶اینچ،نمیدونم رم فلان و اسنپ دراگون و اینا؟ خواهر زاده ها من دو قلو ان جفتشون با گوشی خواهرم که ۵.۵ اینچه سر میکنن،دوستان همه عین شما که مرفه و گوشی باز نیستن که... یه برنامه شاده ،برین دوتا گوشی دست دو بقول دوستان j7 که تو بازارم پره بخرید بره دیگه تا از درس عقب نموندن J7 نشد،شیاومیا ردمی قدیمی تر گوشیه من مال ۲۰۱۶ هست ،هیچ از گوشیای الان کم نداره(mi max)1 امتیاز
-
یه کاری کن.. موس باز کن باتری رو جدا کن با هر طرفندی شده با یه شارژر 5 ولت 10 دقیقه شارژش کن بعد وصل موس کن ببین کار میکنه؟ مثال شارژر های سوزنی داخلیش مثبته بیرونی منفی...خیلی سخته براتون بدید بیرون1 امتیاز
-
آقا چه اصراری به نوکیا دارید شما من گوشی خیلی خیلی زیاد میگیرم و عوض میکنم و اکثر گوشی های نوکیا رو داشتم ولی نوکیا در مدل های قدیمیش مخصوصا" در اندروید 10 کاملا" بازی رو واگذار کرده و گوشی هاش عملا" برای اندروید 10 بهینه نیستن و دارای مشکلات و باگ های فراوان شده (به جز 3.2 و ریوژن های 2 سری های مختلف) گوشی 3.2 نوکیا که ورژن 16 به مفت نمی ارزه ورژن 64 هم حدود 3200 الان در بازار قیمت داره که اصلا" منطقی نیست جای اون گوشی y5 2019 که قرار بود در حراج هم تهیه کنید نوکیا 2.2 رو پیشنهاد میکنم که حدود 2750 هست (حراج اینا رو هم فراموش کنید که سرکاری بیش نیست برای خرید اکانت) در کل با قیمت های فعلی اگر قرار بر تهیه 2 گوشی هست تهیه 2 گوشی جی پلاس که گارانتیش بر عهده مدیا پردازش هست بهتره الان قیمتش 2450 هست و یک مقداری کم داریم که انشاالله تامین میشه1 امتیاز
-
دوستان گوشی که قرار بود تهیه بشه موجود نشد فردا باز بررسی میشه اگر نشد قطعا باید مدل جایگزین انتخاب بشه با توجه به مشخصات سختافزاری (خارج از نوع برند) گوشیهای زیر مد نظر هستن: (بدون رتبه بندی) 1. گوشی Gplus Q10 میتونه گوشی بدی نباشه، هرچند شناخته شده نیست برای خیلی از کاربران 3GB رم، حافظه داخلی 32 گیگابایت، صفحه 6.26 اینچ HD، حسگر اثر انگشت، باتری 3500 میلی آمپرو اندروید 9 حدود قیمتی هم از 2500 تا 2600 هست (البته فعلا) 2. Motorola Moto E6 Play حافظه داخلی 32 رم 2 اندروید 9 با سنسور اثرانگشت 3. Neffos X1 Max حافظه داخلی 32، رم 3، اندروید 7، حسگر اثر انگشت، باتری 3000 میلیآمپر 4. Nokia 2.2 حافظه داخلی 16، رم 2، اندروید 9، باتری 3000 میلیآمپر موارد دیگری هم هست که از بررسی ها کنار گذاشته شدن، البته خود این موارد هم برای کاربران حرفهای به عنوان یک گوشی ممکنه اذیت کننده باشن ولی این رو در نظر بگیریم که گوشی برای کسانی هست که تا به حال گوشی لمسی استفاده نکردن اگر که دوستان لطف کنن و مقداری دیگه کمک کنن برای این کار خیر، میتونیم گوشیهای بهتری تهیه کنیم...1 امتیاز
-
عادیه که کلی اسید داخلش هست ولی حق با شماست چیز مزخرفیه تازه شیشه ای هاش جدیدا فقط گاز خالصن حتی نوشابه هم نیستن کلا فرهنگ نوشیدنی خوردن با غذا اشتباهه باعث فاسد شدن غذا در شکم میشه1 امتیاز
-
سلام دوستان تاپیک جالبیه . فلافل درست کردن و سیب زمینی رو که یاد گرفتیم بریم سراغ بعدی لطفا 😁 ولی شدیدا بهتون پیشنهاد میکنم تا حد ممکن از نوشابه استفاده نکنید مخصوصا سیاهش . اگر بتونید کلا بزاریدش کنار که خیلی هم بهتر ولی یه کم سخته دیگه بدجاافتاده تو کشورمون . بسیار ضرر داره . 2 تا مثال براتون میزنم که خودتون متوجه بشید 1- وقتی پیچی خیلی زنگ میزنه روش نوشابه سیاه میریزن بعضی از تعمیرکارها و زنگ زدگی رو تا حدی از بین میبره و پیچ باز میشه . امتحان کنید 2- تو پارکینگی که سنگ شده هست وقتی روغن ماشین نشت میکنه سنگ رو کاملا سیاه و بسیار چرب میکنه که برای پاک کردنش از دامستوس که یه شوینده شیمیایی قوی هست استفاده میکنن . یک بار از نوشابه مشکی استفاده کنید بهتر از دامستوس جواب میده حالا فکر کنید این نوشیدنی داره وارد بدن میشه دیگه خودتون تصور کنید موفق رو پیروز باشید1 امتیاز
-
😐 عامو جان سیب زمینی رو زمانی درست میکنیم که چیزی برای خوردن نباشه من از روز قبلش خبر داشته باشم فردا شام ندارم خوب یه پیتزایی چیزی درست میکنم چرا سیب زمینی درست کنم😂 ولی مرسی امتحان میکنم من همیشه دوست داشتم سیب زمینیام شل و ول نباشه🤗1 امتیاز
-
سیستم مورد نیاز Mafia: Definitive Edition اعلام شد : PC requirements for Mafia: Definitive Edition Minimum requirements OS : Windows 10 64-bit CPU : Intel Core i5-2500K or AMD FX-8120 RAM : 6 GB memory GPU : Nvidia GeForce GTX 770 or AMD Radeon R9 280X Storage : 50 GB available space Recommended Requirements CPU : Intel Core i7-3770 or AMD FX-8350 RAM : 16 GB memory GPU : Nvidia GeForce GTX 1080 or AMD Radeon RX 5700 این بازی حدود 2 هفته دیگر در دسترس قرار می گیرد .1 امتیاز
-
1 امتیاز
-
درود داشتم یاداوری خاطرات میکردم با گشتن توی شات هام که به اینها برخوردم . امیدوارم لذت ببرید . پ.ن : با توجه به نداشتن فوتومود مجبور شدم شات ها رو ادیت کنم . باطن همونه فقط جزئیات یوزراینترفیس گیم پاک شده . Witcher 3 + HD Rework mod Wolf Grandmaster Witcher Set 😁کتاب بخوانید در پایان هم توجهتون رو جلب میکنم به گرگی که شنل قرمزی و مادر بزرگش رو خورد . روی دلش سنگینی کرده 😂😂😂😜😁1 امتیاز
-
دقیقا همینطوره اصلا صبر بی معناست تو این کشور یه قانونی هم هست بین فروشنده ها چون جنس جدیده باید گرونتر از قیمت واقعیش بفروشیم1 امتیاز
-
بنده به شما قول میدهم که قیمت این کارت در ایران حتی از 2080 ti هم گرونتر خواهد بود1 امتیاز
-
خیر بنده موافق نیستم. بیش از 2 سال این کارت رو داشتم تا 2 ماه قبل. https://www.techspot.com/review/1907-geforce-1080-ti-vs-rtx-2070-super-vs-radeon-5700-xt/ https://www.youtube.com/watch?v=JKxE6yIxAsg کارتی که 3 سال از عمرش میگذره همچنان چنین قدرتی داره1 امتیاز
-
برای گیم الکی خودتون رو با اینده نگری سرکرم نکنید Amdدارای مشکلات خودش هست بخیالش بشید دوست گرامی بنطرم نسل 10اینتل بسیار مناسبتر از رقیب هست (فقط در مبحث گیمینگ ) حالا 1080بخواد با 60فریم بزنه یا 144 حتما nvmeفرامئش نشه پاور زیاد هست1 امتیاز
-
من عاشق فلافلم همیشه میدونستم فلافل فروشیهای بیرون یه قلقی دارن که به کسی نمیگن. هرموقع درست کردم شفته شده :))) یعنی عمرا اگه میتونستم حدس بزنم بکینگ پودر هم نیازه:)))) دمت گرم دادش1 امتیاز
-
توضیحات تکمیلی محکم کاری: بعضی مواقع خانواده وقتی میخاید کاری بکنید دخالت میکنن و خراب کاری بوجود میاد نکاتی که میگم رو حتما رعایت کنید تا زحمات و موادتون حیف و میل نشه: ۱.اولین نکته برمیگرده به نخود و نحوه اماده کردنش،هرگز تکرار میکنم هرگززززززز!نخودو نجوشونید و تو اب داغ نزارید ،شما قرار نیست دیزی درست کنید که نخود نرم باشه،قراره بریزید تو غذا سازو تیکه پارش کنید ،اگه جوشوندینش و نخود پخته شد،توی ماهیتاپه وا میره و تیکه تیکه میشه،باور کن ده کیلو هم ارد بریزی تیکه تیکه میشه.اصلا به حرفای اعضای خانواده در این خصوص گوش نکنید. ۲.اصلن و ابدا با چرخ گوشت درستش نکنید،مگر اینکه دریچه مخصوصشو داشته باشید(دریچه با سوراخای بزرگ که نخود بیش از حد له و لورده نشه که بازم میگم،تو ماهیتابه وا میره)،تازه چرخ گوشت دردسر تمیز کردنو داره نصف مواد تو دریچه خوب چرخ نشده یا له شده،تازه شما که نمیخاید فلافلی بزنید که ده کیلو نخودو بخاید چرخ کنید نهایتش همون رب کیلو هست،غذا ساز خیلی قشنگ و مطمین و تمیز کارو انجام میده دردسر هم نداره. ۳.سبزی گشنیز رو یبار بخرید خرد کنید بزارید تو پلاستیک تو فریزر هر وقت خاستید درست کنید به مقدار لازم دربیارید بقیشو باز بزارید تو فریزر تا حیف و میل نشه علکی،دقیقا مثل سیر ۴.روغنی که برا فلافل استفاده میکنید مطمئنا زیاد هست و شاید فک کنید بعدا خراب میشه و نمیتونید استفاده کنین،ولی در اشتباهید. روغن رو تیکه های اضافیشو بگیرید باصافی و بزارید تو همون ماهیتابه یه چیزی بزارید روش بزارید تو یخچال ،هر وقت خانواده خاست غذا درست کنه از همون دربیاره برا سرخ کردنو خورش و هرچی،اون روغن بو نمیگیره اگه خوب روشو ببندید،فلافلم اصلن بوی بدی نداره روغنش راحت میشه برا همه چی استفاده کرد.حتی برا فلافل چند روز بعد! ۵.مواد فلافل به هیچ آردی نیاز نداره همون آبی که گفتم بریزید روش کفایت میکنه برا چسبندگیش،بازم میگم توصیه خانواده رو نادیده بگیرید. ۶.توصیه های عجیب غریب خانواده رو گوش نکنید تا پدرتون مثل من درنیاد! دوستان اگر دنبال منبع بنده هستید،بنده از این آقای عرب زبان در یوتیوب کپی کردم کارش درسته درسته: https://m.youtube.com/watch?v=zvHZjt24Fi0 در عوض یه کلیپ هم هست مال هموطن عزیز ما هست که در واقع مردم رو فیلم کرده با سیب زمینیو کارای اضافی و عجیب غریب (مطمئنم زورش میومد یاد بده که اینم نشان داره از ایرانی بودنش): https://m.youtube.com/watch?v=OJvRTd7TrCk دوستان سوالی چیزی دارید در خدمتم ،ببخشید اگه زیاد حرف زدم1 امتیاز
-
دستور پخت سیب زمینی خلالی خیلی خوشمزه:» 1- سیب زمینی خیلی تازه خوب نیست. حدود یک هفته یا کمی بیشتر ازش بگذره بهتره. این تجربه ثابت کرده. 2- سیب زمینی پوست کنده و خلال متوسط میکنید و کاملا میشورید و میریزید توی آب و کمی بکینگ پودر (برای یک کیلو سیب زمینی یک یا دو قاشق چای خوری) (برای پوک شدن) اضافه میکنید و مقدار ی هم نمک میریزید. اگه نمک دریا دارید که چه بهتر. خوب هم میزنید و میزارید حدود دو ساعت بمونه. 3- بعد آبش خالی میکنید(نیاز به شستن دوباره نیست). آبش که گرفته شد، میریزید تو پلاستیک بسته بندی میکنید . میزارید تو فریز که یخ بزنه. 4- بعد 24 ساعت از تو فریز در بیارید و دمای روغن کم کنید یکم که یخش باز شد بریزید تو روغن سرخش کنید. 5- حالشو ببرید. خوردید یاد ما هم بکنید. پ . ن : اگه وقت نداشتید که این مراحل برید یه راه دیگه هم هست : مفاد 1و 2 اجرا میکنیدولی بعد شستن سیب زمینی یه قالب یخ خورد کرده میریزی تو سیب زمینی و کمی هم اب میریزید که روی سیب زمینی بپوشونه . نمک و بکینگ پودر میزنید. دو ساعت ولش میکنید. بعد خشک کنید سرخ کنید.0 امتیاز
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+03:30 می باشد