رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. Professor Higgins

    Professor Higgins

    کاربر سایت


    • امتیاز

      3

    • پست

      238


  2. Slasher

    Slasher

    کاربر سایت


    • امتیاز

      2

    • پست

      1305


  3. ahmadsa

    ahmadsa

    کاربر سایت


    • امتیاز

      2

    • پست

      1245


  4. silvermanHHH

    silvermanHHH

    کاربر سایت


    • امتیاز

      2

    • پست

      2933


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در 05/17/21 در همه بخش ها

  1. سلام و درود بازی GALAXIUM در استیم تا 10 ساعت دیگه رایگانه و اضافه کردن در اکانتتون برای همیشه میمونه
    3 امتیاز
  2. پس از اعلام بانک مرکزی مبنی بر ممنوعیت مبادله رمزارزها در کشور، شاپرک از شرکت‌های ارائه‌دهنده درگاه پرداخت خواست تا ارائه‌ی خدمت به پذیرندگان فروش رمزارز را قطع کنند. شاپرک، شبکه الکترونیکی پرداخت کارت که بر مبادلات الکترونیکی در کشور نظارت دارد، طی نامه‌ای به پرداخت‌یارها خواستار قطع خدمات پرداخت به پذیرندگانی شده که در حوزه‌ی فروش رمز ارز، v.p.n و سایت‌های شرط‌بندی و قمار فعالیت می‌کنند. پرداخت‌یارها درواقع جزو ارائه‌دهندگان درگاه پرداخت اینترنتی به سایت‌ها و کسب و کارها هستند.البته پرداخت‌یارها الزاما به فروشگاه‌های دارای ای‌نماد درگاه پرداخت نمی‌دهند درحالی‌که شاپرک تنها به فروشگاه‌های دارای مجوز کسب یا نماد اعتماد الکترونیکی درگاه می‌دهد. روز گذشته، شاپرک به پرداخت‌یارها اعلام کرد که باید در راستای قوانین کشور خدمت ارائه دهند و بالافاصله پس از دریافت نامه، نسبت به قطع پرداخت الکترونیک به پذیرندگان پشتیبانی شده که کالا یا خدمات مغایر با قوانین کشور و بانک مرکزی ارائه می‌کنند، مانند فروش رمز ارز، v.p.n و سایت‌های شرط‌بندی و قمار اقدام کنند. در غیر این صورت، پذیرندگان متخلف مسدود خواهند شد. zoomit/asriran
    1 امتیاز
  3. با این قیمت میشه G402 Asus Tuf m5 و حتی موس های خوب ای فورتک خرید موس شما نهایت 300 تومن بیارزه و هزینه درست کردنش هم احتمالا 150 تومنی بشه
    1 امتیاز
  4. کسی هست تا حالا یه قرون ازین چیا ماین کرده باشه ؟
    1 امتیاز
  5. چرا باید خجالت بکشم ؟ اصن از چی باید خجالت بکشم ؟ میشه دقیق توضیح بدی ؟ چیه خندیدن جرمه ؟
    1 امتیاز
  6. داداش حداقل از سنت خجالت بکش منم از خدامه ماینینگ ریش کن بشه و قیمتا بیاد پایین ولی مطمئن باش هیچ وقت اتفاق نمیفته حداقل تو ایران
    1 امتیاز
  7. تا الان ملتو با نوسان دلار سکه طلا بورس و ... ... ملت اگاه شدن رو اوردن به ارزهای دیجیتال الان میبینن نمیتونن کنترل و بهره وری کنن اینجوری میکنن و صد البته نمیخوان ملت یه سودی بکنن از افزایش قیمتهای ارز دیجیتال
    1 امتیاز
  8. 1 امتیاز
  9. انجمن های صنفی حوزه رمز ارز:بستن صرافی های داخلی مانند مسدود کردن پیام رسان های ایرانی است. انجمن بلاک‌چین و رمزارز سازمان نصر و انجمن فین‌تک ایران با نوشتن بیانیه‌ی مشترکی، اعتراض نسبت‌به اقدام شاپرک برای بستن درگاه‌ بانکی صرافی‌های رمزارز اعتراض کردند.این دو انجمن هشدار داده‌اند که از دست دادن بازار به پلتفرم‌های غیرایرانی و خارج از کنترل کشور، اتفاقی است مشابه مسدود کردن پیام‌رسان‌های ایرانی؛ اقدامی که زمینه‌ی حضور پررنگ رقبای خارجی را فراهم کرد، به‌طوری‌که حتی پس از فیلتر کردن پیام‌رسان‌های خارجی و صرف ده‌ها هزارمیلیارد تومان سرمایه برای محصولات ایرانی در نهایت منجر به تغییر عادت کاربران نشد و مخاطبان باز هم در زمانی کوتاه به بستر‌های خارجی بازگشتند و نمونه‌های فرمایشی هرگز جانی نگرفتند.متن کامل بیانیه‌ی کمیسیون بلاک‌چین و رمز ارز سازمان نصر:
    1 امتیاز
  10. به تعداد آدم های روی کره زمین راه هست برای خرید و فروش ارز دیجیتال در ایران 🤣...حالا تو گروهای تلگرامی یه سری به ظاهر زرنگ آفر میدن که نترسید دلار 20 تومن میخریم ازتون کما اینکه نمیدونن زرنگ زنبورِ که...
    1 امتیاز
  11. با سلام خدمت دوستان عزیز چند وقت پیش خاستم فلافل تو خونه درست کنم تاپیک گذاشتم سوال پرسیدم و دوستان تا جایی که تونستن کمک کردن،بعد از دو بار تلاش ناکام بالاخره قلقش کامل دستم اومد. از این فست فودیا خیابون چیزی نخرین مگر در مواقع اضطراری،اگه عشقی میخاین بخورین چرا بخرین وقتی میتونین تمیز ترو خوشمزه ترشو تو خونه درست کنین؟ فلافل یکی از فست فود های محبوب جنوب کشور هست که اصلش از مصر میاد و به تدریج تو کشورای خاورمیانه پخش شد،والان تو اکثر کشورا مثل لبنان سوریه عراق ترکیه،و اکثر کشور ها به علاوه ایران به عنوان یه غذای گرم و خوشمزه به صورت فست فود سرو میشه و طرفدارای خیلی زیادی هم حتی در کشور های غربی و امریکا پیدا کرده!دیگه حسابشو بکن مدلی که به شما یاد میدم محتوای اصلیش نخود هست مدل که اکثرا تو ایران همین مدل درست میکنن،کشورای دیگه مخلوط نخود و باقلا لپه،و باقلا تنها هم درست میکنن و با نان مخصوص(پیتا)و سس مخصوص فلافل درست سرو میشه،اینجا تو ایران خودمون یا با نان باگت یا همبر سرو میشه. خب!مواد مورد نیاز مدلی که خودم درست کردم،که به اندازه ۲۰الی ۲۵قرص درمیاد که اندازه ۵تا نان باگت میشه: نخود:۲۵۰گرم سبزی گشنیز:چهار قاشق غذا خوری خرد شده یا مقدار لازم سیر:۱یا ۲حبه پیاز:یکدونه متوسط(اندازه زرد آلو) +++خب اینم از ادویه جاتش: نمک:دوقاشق چای خوری فلفل قرمز:یک ونیم ق چ فلفل سیاه:یک ق چ زرد چوبه :یک ق چ ادویه کاری:یک ق چ بکینگ پودر:یک ق چ خب: زمانی که میخاید درست کنید رو در نظر بگیرید،بعد ۱۵ساعت قبلش نخود و تمیز کنید،بریزید تو یه کاسه بزرگ (خیلی بزرگ)اب بریزید کمی چنگ بزنید تا خاکی چیزی داره تمیز بشه بعد ابو بریزید دوباره اب بریزید تو کاسه و نخود را به اندازه ۱۵ساعت تو همون آب سرد بزارید برا خودش باد کنه،یکی دوبار هم تو این فاصله ابشو عوض کنید تا گند نکنه. ۱۵ساعت بعد که مثلا ساعت ۹صبح یا ۶عصر باشه،نخود رو ابشو خالی کنین یبار اب بریزید روش چنگ بزنید تا اون اب قدیمیش کامل از نخود بره،بعد بزارید تو سبد برا ۱۰دقیقه تا ابش بره در این حین سبزی گشنیز خرد شده یا نشده(فرقی نمیکنه) و سیر و پیاز خرد شده رو تو دستگاه غذا ساز(با همزن و ابمیوه گیری اشتباه نگیرید)بریزید و بزارید خوب خرد بشه وقتی خرد شد از دستگاه در بیارید و بزارید تو همون کاسه که قبلا نخود خیسوندید،ادویه جات که گفتم رو روش بریزیدوآب کمتر نصف لیوان چای خوری روش بریزید (تا یکم چسبنده بشه) وبا قاشق هم بزنید. وقتی خوب هم زدید،بزارید تو یخچال یکی دو ساعت خودشو بگیره. بعد اون دیگه اماده بشید برا سرخ کردن،روغن سرخ کردنی بریزید تو ماهیتابه گود(شیر جوش بهتره)طوری که قطر روغن حدود ۱.۵تا ۲سانتی متر پر کنه اگه قالب کتلت و فلافل دارید که کارتون راحته،روشو گنبدی شکل درست کنید و اروم با قاشق که دستتونه بزنید زیرش تا اروم بیوفته تو روغن شناور بشه،اگرم ندارید،یه قاشق غذاخوری رو در نظر بگیرید،با قاشق مواد در بیارید روی خوده قاشق با قاشق کوچیکتر قشنگ مثل قرص دربیارید و اروم بزنید پشت قرص تا بیوفته تو روغن. فلافلای منو نگاه کنین چطورن کوچیک و شبیه عدس ،این شکلی درست کنید حالا وقتی که سرخ شدن میتونید با نان باگت گوجه و خیارشور سس دلخواه سبزیجات مختلف و حتی ترشی بخورید و لذت ببرید. حالا قضیه اینجاست ،اماده اید بزنین تو ررررررررگگگگگگگ؟؟؟
    1 امتیاز
  12. فلافل کی میخاد ؟ بزنین بر جگر روشن شین الانم ماه رمضونه و بعضیا روزه انو خاستم یکمی دلتونو آب بندازم،همچنین روزه خواری در خفا راستش الان تو قرنطینه ایمو خیلیا از ترس کرونا فست فود نمیخورن ،خیلیا هم از ترس اینکه بیوفتن دنبالشون! هدف من هم از بالا بردن تاپیک این بود که خیلی خیلی تجربه بدست اوردم سر درست کردن این فست فود،خاستم با شما در میون بزارم و همچنین فرمول و مواد مورد نیازم یکم عوض کنم تا هر چی نزدیک تر به فلافل واقعی بشه،موقه افطار هم فلافل درست کنین بزنین بر بدن،منتها همراه همیشگی ،یعنی نوشابه سیاه و بلافاصله نخورین چون خوندم که یکم خطر ناکه بعد گشنگی نوشابه بخورین. خوب میریم سر اصل مطلب! مواد مورد نیاز بالا رو بیخیال شین و این رو بکار ببرین: مواد برای درست کردن حدود ۳۰قرص فلافل (۵نفر) یک:نخود رب کیلو دو:باقلا لپه ۱۰۰گرم اینارو ۲۴ ساعت جدا از هم میزارید تو آب تا بخیسه ،حین ۲۴ساعت هم آبشو عوض کنید تا بوی فلان نده!(خودتون بو کنید میفهمید ) بعد ۲۴ساعت اونارو میریزید توی سبد و آب کشی میکنید وبزارید تا آبش بره این دو مواد رو با «پیاز خرد شده» : قبلا گفتم که با دستگاه غذا ساز استفاده کنید و چرخ گوشت ،نه،ولی به این پی بردم که وا رفتن فلافل تو روغن فقط ربط به آب پز کردن نخود و باقله داره(یعنی نباید انجام بدید)و میتونید با چرخ گوشت دوبار قشنگ چرخ کنید تا خوب یدست بشه،ما چرخ گوشت دستی داریم عالیه برا این کار،ارزونه تمیز کردنشم راحت تره بعد اینکه مواد رو اوکی کردید اینارو باید بریزید: یک:نمک دو:بکینگ پودر(برای پف کردن و ترد شدن) سه:زردچوبه چهار:فلفل قرمز خب اینا که قبلنم بودن اما چندتا چیز جدیدم باید اضاف کنید که همه رو عطاری داره: پودره تخم گشنیز (پودرش،عطاریا تخمشم دارن) پودر زیره پودر زنجبیل تمام این مواد رو به اندازه ای که دوست دارید(سلیقه ایه) بریزید و هم بزنید،اگه یکم مواد خشک و سفت بود ،«آب»هم اضاف کنید تا نرم باشه،یک ساعت بزارید تو یخچال تا ور بیاد!بکینگ پودر باید بمونه تا اثر کنه. بعدشم که مثل همونطور که گفتم سرخش کنید و با نون ساندویچ،همبر ،خیار شورو گوجه و کاهو و هر چی که دوست دارید قاطی کنید و بزنید بربدن امیدوارم تو این ماه رمضون درست کنید و لذت ببرید
    1 امتیاز
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+03:30 می باشد
×
×
  • اضافه کردن...