رفتن به مطلب

مشکل با خنک کننده مایع گرین Green GLC240-EVO

Recommended Posts

سلام دوستان / من قصد خرید واترکولینگ Green GLC240-EVO رو داشتم و سوالم اینه که دوتا فن قرمز رنگی که روی این واتر کولینگ هستش رو میشه باز کرد ؟ چون خودم دوتا فن  RGB  گرین دارم که رنگ بندی های مختلفی میشه میخواستم ببینم اگر بخرم این واترکولینگ رو میشه عوض کرد یا نه؟

ویرایش شده توسط m2relax
لینک به دیدگاه

• ارسال 98
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 9 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

بله به راحتی امکان پذیره

من خودم کیت RGB گرین که دوتا فن 120 میلیمتری داره رو دارم فقط الان تنها نکته مبهم برام اینه که 1) کارایی فن های خوده واتر بلاک بیشتره یا فن های RGB گرینی که میخوام ببندم به جاشون 2) محل اتصال پیچ ها روی رادیاتور آیا با فن های خودم خوانایی داره یا نه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

من خودم کیت RGB گرین که دوتا فن 120 میلیمتری داره رو دارم فقط الان تنها نکته مبهم برام اینه که 1) کارایی فن های خوده واتر بلاک بیشتره یا فن های RGB گرینی که میخوام ببندم به جاشون 2) محل اتصال پیچ ها روی رادیاتور آیا با فن های خودم خوانایی داره یا نه

پردازنده ات چیه؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

پردازنده ات چیه؟

الان یدونه i3 7100 دارم ولی میخواستم همراه با این واتربلاک گرینه یه پردازنده i7 7700 هم بگیرم (در واقع هدف از خرید واتربلاک برای پردازنده i7 7700 هستش)

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

الان یدونه i3 7100 دارم ولی میخواستم همراه با این واتربلاک گرینه یه پردازنده i7 7700 هم بگیرم (در واقع هدف از خرید واتربلاک برای پردازنده i7 7700 هستش)

برای پردازنده 7100 آره میتونی از رمهای کیت RGB استفاده کنی، چون 7100 پردازنده خنکیه، نیازی به قدرت خنک کننده گی در حد واتر 24 سانت نداره.

اما برای 7700، اگر منظورت 7700K باشه، یا حتی 7700 معمولی، به نظرم، نه، یه جفت کمه، به نظرم یا Pull-Push ببند، یعنی 4 تا فن استفاده کن، یا اینکه از رمهای RGB گرین که 2100 دور هستند، (نه کیت RGB) استفاده کن.

چون رمهای کیت RGB اولا نمیتوانند از طریق مادربرد تغذیه بشوند و مجبور به تنظیم دستی هستید. یا دائم روی حداکثر سرعت قرار بدین یا حداقل سرعت. و این موضوع توسط مادربرد کنترل نمیتواند انجام بگیره. واسه پردازنده ای مثل 7100 مهم نیست، اما برای 7700 مهمه. بنابراین یا باید از قدرت فنها مطمئن بشید که با اضافه کردن 2 فن دیگه مجموع 4 فن میشه اطمینان حاصل کرد دفع گرما به خوبی انجام میگیره، یا از فن های قدرتمند مثل فن 2100 دور RGB گرین استفاده کنید که هم سطح فنهای دیفالت کولر 24 سانتی شماست.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

برای پردازنده 7100 آره میتونی از رمهای کیت RGB استفاده کنی، چون 7100 پردازنده خنکیه، نیازی به قدرت خنک کننده گی در حد واتر 24 سانت نداره.

اما برای 7700، اگر منظورت 7700K باشه، یا حتی 7700 معمولی، به نظرم، نه، یه جفت کمه، به نظرم یا Pull-Push ببند، یعنی 4 تا فن استفاده کن، یا اینکه از رمهای RGB گرین که 2100 دور هستند، (نه کیت RGB) استفاده کن.

چون رمهای کیت RGB اولا نمیتوانند از طریق مادربرد تغذیه بشوند و مجبور به تنظیم دستی هستید. یا دائم روی حداکثر سرعت قرار بدین یا حداقل سرعت. و این موضوع توسط مادربرد کنترل نمیتواند انجام بگیره. واسه پردازنده ای مثل 7100 مهم نیست، اما برای 7700 مهمه. بنابراین یا باید از قدرت فنها مطمئن بشید که با اضافه کردن 2 فن دیگه مجموع 4 فن میشه اطمینان حاصل کرد دفع گرما به خوبی انجام میگیره، یا از فن های قدرتمند مثل فن 2100 دور RGB گرین استفاده کنید که هم سطح فنهای دیفالت کولر 24 سانتی شماست.

این فن های 2100 دور که میگین همون فن های rgb جدید گرین هست که بال کوسه ای هستن؟ و اینکه میگین 4 تا فن روی رادیاتور نصب کنم اونکه جای دوتا فن داره!!!!!!!

لینک به دیدگاه

این فن های 2100 دور که میگین همون فن های rgb جدید گرین هست که بال کوسه ای هستن؟

بله.

و اینکه میگین 4 تا فن روی رادیاتور نصب کنم اونکه جای دوتا فن داره!!!!!!!

2 تا جلو و 2 تا پشت.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

بله.

2 تا جلو و 2 تا پشت.

چهار تا فن هم سنگین میشه رادیاتور و هم ضخامتش بیشتر میشه خوب به نظر نمیاد. با این تفاسیر به نظرم بهتره دنبال یه واترکولینگ RGB باشم بهتره تا این کارا نه؟ پیشنهادت چیه برای واترکولینگ RGB دار؟

لینک به دیدگاه

چهار تا فن هم سنگین میشه رادیاتور و هم ضخامتش بیشتر میشه خوب به نظر نمیاد. با این تفاسیر به نظرم بهتره دنبال یه واترکولینگ RGB باشم بهتره تا این کارا نه؟ پیشنهادت چیه برای واترکولینگ RGB دار؟

داداش دو تا از اینا بگیر فن کیس گرین GF120-RGB  بزن دیگه. چرا هزینه کنی؟

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

بهتر نیست به جای خرید دوفن دیگه هزینش رو بدن برای دلید کردن ؟! به هر حال Pull-Push حداکثر بتونه تا 15 دصد خنک تر بکنه ولی دلید تا 10 الی 15 درجه پردازنده رو خنک تر میکنه!!!

بعدا اگه بازم خواستن خنک تر بشه فت بخرن اضاف کنن !

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

داداش دو تا از اینا بگیر فن کیس گرین GF120-RGB  بزن دیگه. چرا هزینه کنی؟

اینا اگر بگیرم اون مشکل وصل شدن به کانکتور مادربرد رو ندارن دیگه مثل فن های کیت RGB خودم؟ 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

شما داداش هرنوع واتر کولری بخری با افزودن فن rgb به چیزی که می خوای میرسی نگران اون نباش اونایی که رو خودشون فن rgb دارن قیمتشون خدا تومنه !!!

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

اینا اگر بگیرم اون مشکل وصل شدن به کانکتور مادربرد رو ندارن دیگه مثل فن های کیت RGB خودم؟ 

نه مشکلی نداره، اگر مادربردت خروجی RGB  داشته باشه مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، abidi گفته است :

شما داداش هرنوع واتر کولری بخری با افزودن فن rgb به چیزی که می خوای میرسی نگران اون نباش اونایی که رو خودشون فن rgb دارن قیمتشون خدا تومنه !!!

حرف شما درسته دوست عزیز قیمت هاشون خیلی بالاست منم حقیقت نمیخوام زیاد هزینه کنم میخوام با حداقل هزینه کار رو درست کنم / به پیشنهاد دوستمون هم فکر میکنم خوبه اگر از اون فنه ای بال کوسه ای بگیرم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

نه مشکلی نداره، اگر مادربردت خروجی RGB  داشته باشه مشکلی نداره.

مادربردم MSI B250m Mortar Arctic هستش حقیقت نمیدونم داره یا نه

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

مادربردم MSI B250m Mortar Arctic هستش حقیقت نمیدونم داره یا نه

اره داره، پس همین کارو کن، دو تا از اون فنهایی که بهت لینک دادم، بخر، راحت نصب کن، با مادربردت هم میتونی رقص نور رو کنترل کنی.

این کم خرج ترین راه برای رسیدن به واتر RGB هست.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

پردازنده ات چیه؟

برا رایزن 1600 چه کولر ابی پیشنهاد میکنی؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، MOHSEN-CH گفته است :

برا رایزن 1600 چه کولر ابی پیشنهاد میکنی؟

هر کولر  24 سانتی بگیری خوبه، گرین، کولر مستر..

• لایک 1
لینک به دیدگاه

درود

@ARMIN جان چند وقت پیش برای یک از دوستان مساله ای پیش اومد

قرار بود فن‌های کیسش رو از همین فن گرین بگیره، 3 فن برای کیس و 3 فن برای رادیاتور، مادربردش فقط یک هدر RGB داشت

هاب، اسپلیتر (مثل همون تبدیل 2 به 1 RGB) دو عدد روی هر کابل موجوده و با این شکل کابل‌کشی خیلی خوب در نمیاد

این هاب‌ها هم مثل هاب‌های فن توی ایران موجود نیستن که به راحتی بشه همه هدرهای RGB رو به اون هاب وصل کرد...

برای نصب 6 عدد فن RGB این روش رو بهش معرفی کردم اما به مذاقش خوش نیومد و چینش این همه کابل براش سخت بود...

1111.thumb.png.3cee69d0752cde469cb7cf3f71164d5f.png

راهکاری برای این مورد دارین؟

به نظرتون همین راهکاری که عرض کردم مناسبه؟

از مسئولین محترم گرین هم خواهشمندم این پست رو مشاهده بفرمایند...

@GREEN Support @Poorya_Lion @Mahdi_Moosavi

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

برای نصب 6 عدد فن RGB این روش رو بهش معرفی کردم اما به مذاقش خوش نیومد و چینش این همه کابل براش سخت بود...

بهترین راهی که میشه انجام داد همینیه که شما معرفی کردین، فقط با چسب نواری سر ارتباطات رو بچسبونه که در نیاد.

و اما اینکه به مذاقش خوش نیومد، میخوای من پشت کیسم رو عکس بگیرم براش بفرست ببینه. مدیریت کابل کشی یک هنره، باید بتونه از پسش بربیاد. هر که RGB خواهد جور کابل کشد.

• لایک 2
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

هر کولر  24 سانتی بگیری خوبه، گرین، کولر مستر..

خنک کننده ابی 120 جواب میده؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Golds گفته است :

خنک کننده ابی 120 جواب میده؟

همه چی جواب میده، چطوری جواب دادنش مهمه.

برای چه پردازنده ای؟

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

همه چی جواب میده، چطوری جواب دادنش مهمه.

برای چه پردازنده ای؟

2400g اور روی 3.9 بادی دارم داخل کیس زیاد گرم میشه مجبورم درش بردارم 2 تا فن برای خروج هوا هم گذاشتم ولی گرم میشه باز 

120 Evo گرین دیدم فک کردم میتونه کمک کنه

دما روی لود کامل 65 هست برای پردازنده و هوای داخل کیسگرم به حدی که دستم جلو فنش میزارم عرق میکنه گرما idl خوبه بین 36-42 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Golds گفته است :

2400g اور روی 3.9 بادی دارم داخل کیس زیاد گرم میشه مجبورم درش بردارم 2 تا فن برای خروج هوا هم گذاشتم ولی گرم میشه باز 

120 Evo گرین دیدم فک کردم میتونه کمک کنه

دما روی لود کامل 65 هست برای پردازنده و هوای داخل کیسگرم به حدی که دستم جلو فنش میزارم عرق میکنه گرما idl خوبه بین 36-42 

والا با توصیفی که از وضعیت کیس کردین، 24 سانتی بزار روش، بخصوص اینکه اورش کردی.

رادیات 12 سانتی بدرد اورکلاک نمیخوره، توانایی محدوده.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...