رفتن به مطلب

ارتقاء سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

من میخواستم سیستمم رو ارتقاء بدم. اونهایی که صاحب نظر هستن و در این بحث سررشته دارن لطفا یه راهنمایی کنن. ممنون.

این از اطلاعات سیستم کنونی من:

مادر برد: H61M-S2PV REV 2.2 (Ivy Bridge)
پردازنده: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz
کارت گرافیک: NVIDIA GeForce GTX 1050
رم: 8GB (DDR3)
هارد: 1TB

به نظرتون چه قطعاتی بهتره عوض بشه و چه قطعاتی جایگزین بشه؟

هدف هم اجرای بازی های روز در حدی که حداقل اجرا بشه و یه نکته اونم اینکه قیمت حداقل ترین باشه. بازم ممنون.

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، کینگ گفته است :

سلام.

من میخواستم سیستمم رو ارتقاء بدم. اونهایی که صاحب نظر هستن و در این بحث سررشته دارن لطفا یه راهنمایی کنن. ممنون.

این از اطلاعات سیستم کنونی من:

مادر برد: H61M-S2PV REV 2.2 (Ivy Bridge)
پردازنده: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz
کارت گرافیک: NVIDIA GeForce GTX 1050
رم: 8GB (DDR3)
هارد: 1TB

به نظرتون چه قطعاتی بهتره عوض بشه و چه قطعاتی جایگزین بشه؟

هدف هم اجرای بازی های روز در حدی که حداقل اجرا بشه و یه نکته اونم اینکه قیمت حداقل ترین باشه. بازم ممنون.

شما بودجه دقیق و سایر قطعات را بگویید تا بهتر بشود راهنمایی کرد . همچنین قطعات جدید نو یا دسته دو برایتان مهم است یا نه؟

لینک به دیدگاه

درود

در ابتدا سی پی یو

در گام دوم یک عدد هارد اس اس دی

در ضمن مدل پاورتون رو هم اعلام کنید. اگر از مدت زمان استفاده شما از این سیستم زیاد گذشته، در صورت لزوم پاور رو هم تعویض کنید بد نیست.

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، Amir9898 گفته است :

شما بودجه دقیق و سایر قطعات را بگویید تا بهتر بشود راهنمایی کرد . همچنین قطعات جدید نو یا دسته دو برایتان مهم است یا نه؟

بودجه مثلا حدود یکی دو سه تومن یعنی همونجور که بالا هم گفتم هر چی کمتر بهتر.  خب قطعا بله، به دسته دوم ها نمیشه اعتماد کرد.

در 32 دقیقه قبل، Sandor گفته است :

درود

در ابتدا سی پی یو

در گام دوم یک عدد هارد اس اس دی

در ضمن مدل پاورتون رو هم اعلام کنید. اگر از مدت زمان استفاده شما از این سیستم زیاد گذشته، در صورت لزوم پاور رو هم تعویض کنید بد نیست.

خب ، چه مدل سی پی یویی پیشنهاد میکنین؟

در ضمن پاورم رو دقیق مدلش رو نمیدونم چیه ولی حدود دو سال پیش وقتی همین گرافیک رو 600ت گرفته بودم همین پاورم 300ت بود قیمتش.

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، کینگ گفته است :

برای سوکت  1155 از Core i5  تا Core i7 نسل 2 و 3 برای شما دامنه انتخاب وجود داره. هرچند به نظر من یک سی پی یوی Core i5 بهتره تا Core i7 که هزینه اضافیه تو نسل دوم و سوم. برای  مدل دقیق هم باید بدونید چقدر می‌خواید هزینه کنید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند.

از اونجایی که سیستم شما خیلی جدید نیست، برای اینکه بتونید به مدت طولانی‌تری نگهش دارید (با در نظر گرفتن قطعات ارتقا یافته) بهتره پاور مناسب داشته باشید. مدل دقیق پاور رو از روی جعبه یا خود پاور ببینید که چی هست.

هارد اس اس دی هم  که از واجباته. برند سامسونگ، وسترن بلو و ادیتا پیشنهاد میشه.

ویرایش شده توسط Sandor
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، کینگ گفته است :

بودجه مثلا حدود یکی دو سه تومن یعنی همونجور که بالا هم گفتم هر چی کمتر بهتر.  خب قطعا بله، به دسته دوم ها نمیشه اعتماد کرد.

در ضمن پاورم رو دقیق مدلش رو نمیدونم چیه ولی حدود دو سال پیش وقتی همین گرافیک رو 600ت گرفته بودم همین پاورم 300ت بود قیمتش.

سلام سی پی یو i5 3570

حدود 750 تومن

ssd هم 240 گیگ   کینگستون  uv400  یا uv 500

حدود 450 تومن

لذت ببر

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، کینگ گفته است :

یک عدد رم  دقیقا مدل رم خودتون ولی ۴ گیگ تهیه کنید حدود 200 تومن + یک عدد i5 2500 حدود 630 تومن + یک ssd (اگر سرعت بالا آمدن ویندوز و نرم افزارا براتون مهمه)

در کل بهتره بیشتر هزینه کنید و به نسل جدید مهاجرت کنید

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Sandor گفته است :

برای سوکت  1155 از Core i5  تا Core i7 نسل 2 و 3 برای شما دامنه انتخاب وجود داره. هرچند به نظر من یک سی پی یوی Core i5 بهتره تا Core i7 که هزینه اضافیه تو نسل دوم و سوم. برای  مدل دقیق هم باید بدونید چقدر می‌خواید هزینه کنید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند.

از اونجایی که سیستم شما خیلی جدید نیست، برای اینکه بتونید به مدت طولانی‌تری نگهش دارید (با در نظر گرفتن قطعات ارتقا یافته) بهتره پاور مناسب داشته باشید. مدل دقیق پاور رو از روی جعبه یا خود پاور ببینید که چی هست.

هارد اس اس دی هم  که از واجباته. برند سامسونگ، وسترن بلو و ادیتا پیشنهاد میشه.

برای سی پی یوی  core i5 به نظرم سقف تا یکی دو تومن کافی باشه. دیدم پاورم همه ی اینارو جواب میده حتی بیشتر.

در 8 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام سی پی یو i5 3570

حدود 750 تومن

ssd هم 240 گیگ   کینگستون  uv400  یا uv 500

حدود 450 تومن

لذت ببر

این 750تومنی ها که TRAY و دسته دوم هستن و همونطور که گفتم نمیشه اعتماد کرد. چون خب دسته دو که هستن ، گارانتی هم ندارن. یعنی فرداروز که گرفتم خب شاید یه مدت سالم موند ولی ممکنه ایراد پیدا کنه و دوباره مجبور شم پول تو جیبم کنم.

در 8 ساعت قبل، Amir9898 گفته است :

یک عدد رم  دقیقا مدل رم خودتون ولی ۴ گیگ تهیه کنید حدود 200 تومن + یک عدد i5 2500 حدود 630 تومن + یک ssd (اگر سرعت بالا آمدن ویندوز و نرم افزارا براتون مهمه)

در کل بهتره بیشتر هزینه کنید و به نسل جدید مهاجرت کنید

رم و SSD خب بله از نیاز ها هستش ولی در مورد CPU باید بگم که قیمتی که گفتین مثل دوست عزیزی که بالا پیام دادن قیمت مدل TRAY و دسته دوم هستش و نمیشه به دسته دوم ها اعتماد کرد.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، کینگ گفته است :

برای سی پی یوی  core i5 به نظرم سقف تا یکی دو تومن کافی باشه. دیدم پاورم همه ی اینارو جواب میده حتی بیشتر.

این 750تومنی ها که TRAY و دسته دوم هستن و همونطور که گفتم نمیشه اعتماد کرد. چون خب دسته دو که هستن ، گارانتی هم ندارن. یعنی فرداروز که گرفتم خب شاید یه مدت سالم موند ولی ممکنه ایراد پیدا کنه و دوباره مجبور شم پول تو جیبم کنم.

رم و SSD خب بله از نیاز ها هستش ولی در مورد CPU باید بگم که قیمتی که گفتین مثل دوست عزیزی که بالا پیام دادن قیمت مدل TRAY و دسته دوم هستش و نمیشه به دسته دوم ها اعتماد کرد.

کلا اینتل کارانتی نداره نو هم بگیری همین هست ،  خودم با برد گرفتم ، یکی هم جدا از به روز کالا گرفتیم ،

3570 گزینه خوبی هست.نو گیر نمیاد ، خیلی وقت هست تولید نمی شه

از 700 هست تا 800 تومن

فن و پاورت خوب باشه مشکلی نیست

گرین نوتس 100 روش بستم

نوتس 95 هم گرفتی بسش هست

برا افزایش سرعت هم ssd نو بگیر 240 گیگ حدود 450  تومن

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، کینگ گفته است :

گرامی برای مادربرد شما پردازنه BOX یا نو پیدا نمیشه 

لینک به دیدگاه

سلام مجدد. ممنون از دوستان بابت راهنمایی هایی که انجام شد.

یه سوال داشتم. برای  CPU Core i5 3570 کدوم فن مناسبه؟ HYPER T200 یا NOTUS100 ؟

لینک به دیدگاه

سلام دوستان.

برای پردازنده ی CORE I5-3570 چه مدل فن و چه مدل خمیر حرارتی باید بخرم؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...