رفتن به مطلب

Recommended Posts

در 3 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام عزیز جان ممنون از لطف و حماییت

این فیلمی هست که الان ضبط کردم مشکل دور فن بنده در حالت اتوماتیک هستش که به 73% میرسه و اگه بزارم ادامه پیدا کنه حتی بعضا بیشتر هم میشه که متاسفانه بعد از رفت و برگشت به گارانتی دمای کارت بیشتر شده

قبلا با دور فن 21-44 دما میشد 62-65 که قبلا توی فروم توی تاپیکهای مختلف اسکرین گذاشتم و پز دمای عالی کارتمو دادم !

الان توی فیلم مشخصه با دور فن 73% دما 66-68 هستش که واسه این کارت فاجعه به حساب میاد !

واسه مشکل کرش هم به نظر میاد موقتا فیکس شده اما در فرصت مناسب تستهای بیشتر و بهتری میگیرم

حداقل الان این فیلم نشون میده کارت بدون مشکل و سالم نیست .

حجم فیلم هم تا جایی که بلدم کم کردم ولی بازم 120 مگ هستش

http://s9.picofile.com/file/8368550818/rx_480_fan_problem.mp4.html

سلام

ببینید قبل از پیگیری از اصناف و شکایت

من یک پیشنهاد بدم

در کشور ما متاسفانه شرکت های گارانتی در پایتخت خوب پاسخ دهی دارند

اگر وقت دارید یک روز تشریف بیارید تهران و ببرید حضوری گارانتی که جلوی شما و با روش شما تست بشه

من خودم مشکل داشتم حضوری رفتم و واقعا" هم وقت گذاشتند دوستان و هر گیمی که من گفتم تست کردند و مشخص شد مشکل مربوط به کابل پاور بود ولی خب واقعا وقت گذاشتند

چون پای تلفن مشکل رو میگفتم متوجه نمیشدند ومیگفتند تست میکنیم 

شما هم اگر بتونی وقت بگذارید برید ارزش داره که حتی اگر بخواهند کارت جدیدی به شما بدهند جلوی خودتون تست میشه

ین حرکت به نظرم ارزش داره روش فکر کنید.

لینک به دیدگاه

• ارسال 301
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 14 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام عزیز جان ممنون از لطف و حماییت

این فیلمی هست که الان ضبط کردم مشکل دور فن بنده در حالت اتوماتیک هستش که به 73% میرسه و اگه بزارم ادامه پیدا کنه حتی بعضا بیشتر هم میشه که متاسفانه بعد از رفت و برگشت به گارانتی دمای کارت بیشتر شده

قبلا با دور فن 21-44 دما میشد 62-65 که قبلا توی فروم توی تاپیکهای مختلف اسکرین گذاشتم و پز دمای عالی کارتمو دادم !

الان توی فیلم مشخصه با دور فن 73% دما 66-68 هستش که واسه این کارت فاجعه به حساب میاد !

واسه مشکل کرش هم به نظر میاد موقتا فیکس شده اما در فرصت مناسب تستهای بیشتر و بهتری میگیرم

حداقل الان این فیلم نشون میده کارت بدون مشکل و سالم نیست .

حجم فیلم هم تا جایی که بلدم کم کردم ولی بازم 120 مگ هستش

http://s9.picofile.com/file/8368550818/rx_480_fan_problem.mp4.html

دمای کارت در بیکاری بالای 40 درجه هستش .

قبلا هم همین مقدار بود ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، Ehsan.K گفته است :

سلام

ببینید قبل از پیگیری از اصناف و شکایت

من یک پیشنهاد بدم

در کشور ما متاسفانه شرکت های گارانتی در پایتخت خوب پاسخ دهی دارند

اگر وقت دارید یک روز تشریف بیارید تهران و ببرید حضوری گارانتی که جلوی شما و با روش شما تست بشه

من خودم مشکل داشتم حضوری رفتم و واقعا" هم وقت گذاشتند دوستان و هر گیمی که من گفتم تست کردند و مشخص شد مشکل مربوط به کابل پاور بود ولی خب واقعا وقت گذاشتند

چون پای تلفن مشکل رو میگفتم متوجه نمیشدند ومیگفتند تست میکنیم 

شما هم اگر بتونی وقت بگذارید برید ارزش داره که حتی اگر بخواهند کارت جدیدی به شما بدهند جلوی خودتون تست میشه

ین حرکت به نظرم ارزش داره روش فکر کنید.

فرصت زیادی واسه تست نداشتم ولی به نظرم میاد مشکل کرش موقتا فیکس شده ولی دما بیشتر شده دور فن هم فیلم گذاشتم و قبل اینکه مشکل کرش کارت شروع بشه مشکل دور فن شروع شد به همین خاطر احتمال میدم مشکل موقتا فیکس شده ولی سر فرصت تستهای بیشتری میگیرم

در رابطه با سفر به تهران باید چند صد تومن تو وضع اوضاع بی پولی که واسه قسط بانکی هنوز موندم سر ماه چیکار کنم واسه این کارت و اون گارانتی این همه خرج کنم حتی اگه پول اضافی داشته باشم ارزششو نداره

نمیدونم از اول در جریان هستید یا نه تمامی قطعات سیستم بنده تعویض شده و مشکل پا بر جا بود و گرافیک روی سیستم حامد تست شده و روی اون کرش داشت به همین خاطر مطمئن شدیم گرافیک ایراد داره

چون که قبلا دو بار فرستادم و برگشت خورد احتمال دادم سایر قطعات سیستم مشکل داشته باشه واسه همین پافشاری نکردم ولی بعد از زمانی که مطمئن شدم و اول پیغام خراب بودن کارت و 2 روز بعد پیغام سالم بودن کارت از گرین داشتم و تناقض های فراوان که در جریان هستید اعصابم خورد شد

همین یه فیلم ساده نشون میده کارت رفتار عادی نداره و چرا باید دور فن چنین بالایی داشته باشه ؟ قبلا با همون دور فن بالا دما به زیر 60 میومد اما الان کمتر از 66 نمیشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

دمای کارت در بیکاری بالای 40 درجه هستش .

قبلا هم همین مقدار بود ؟

بله تقریبا همین مقداره البته زمانی که سیستم تازه روشن بشه روی 35 اینا میشد قبلا الان دقت نکردم چون سیستم هم چند ساعته روشنه و فقط قبل تست ریستارت کردم

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

فرصت زیادی واسه تست نداشتم ولی به نظرم میاد مشکل کرش موقتا فیکس شده ولی دما بیشتر شده دور فن هم فیلم گذاشتم و قبل اینکه مشکل کرش کارت شروع بشه مشکل دور فن شروع شد به همین خاطر احتمال میدم مشکل موقتا فیکس شده ولی سر فرصت تستهای بیشتری میگیرم

در رابطه با سفر به تهران باید چند صد تومن تو وضع اوضاع بی پولی که واسه قسط بانکی هنوز موندم سر ماه چیکار کنم واسه این کارت و اون گارانتی این همه خرج کنم حتی اگه پول اضافی داشته باشم ارزششو نداره

نمیدونم از اول در جریان هستید یا نه تمامی قطعات سیستم بنده تعویض شده و مشکل پا بر جا بود و گرافیک روی سیستم حامد تست شده و روی اون کرش داشت به همین خاطر مطمئن شدیم گرافیک ایراد داره

چون که قبلا دو بار فرستادم و برگشت خورد احتمال دادم سایر قطعات سیستم مشکل داشته باشه واسه همین پافشاری نکردم ولی بعد از زمانی که مطمئن شدم و اول پیغام خراب بودن کارت و 2 روز بعد پیغام سالم بودن کارت از گرین داشتم و تناقض های فراوان که در جریان هستید اعصابم خورد شد

همین یه فیلم ساده نشون میده کارت رفتار عادی نداره و چرا باید دور فن چنین بالایی داشته باشه ؟ قبلا با همون دور فن بالا دما به زیر 60 میومد اما الان کمتر از 66 نمیشه

بله من متوجه هستم وضعیت شمارو

برای همین من آمادکی دارم که براتون حضوری ببرم گارانتی و تست ها انجام بشه و همونجا با شما تماس بگیرم و خود شما توضیحات دوستان رو بشنوید

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Hassan.SK گفته است :

بله تقریبا همین مقداره البته زمانی که سیستم تازه روشن بشه روی 35 اینا میشد قبلا الان دقت نکردم چون سیستم هم چند ساعته روشنه و فقط قبل تست ریستارت کردم

برای این دمای بیکاری دمای فول لود خیلی عجیب نیستش .

از آخرین بازی که دمای فول بود رو چک کردید چیزی تغییر نکرده ؟ دمای اتاق بالاتر نرفته ؟

سایت guru3d و techpowerup دمای فول لود msi rx 480 gaming نسخه 8 گیگ رو 73 درجه اعلام کردن

سایت guru3d دمای بی کاری رو 37 و انویدیا پاور آپ هم 48 درجه نوشته :

https://www.techpowerup.com/review/msi-rx-480-gaming-x/27.html

https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_rx_480_gaming_x_review,6.html

دمای بی کاری انویدیا پاور آپ یه مقدار زیاد هستش . همین سایت دمای بی کاری کارت رفرنس رو 38 زده . ( guru3d هم 35 زده )

اگر guru3d رو مرجع قرار بدیم دمای بیکاری کارتتون بالاست و دما فول لود بدک نیست .

..........................

در هر صورت امیدوارم کارتون هرچه سریعتر راه بیفته .

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

از آخرین بازی که دمای فول بود رو چک کردید چیزی تغییر نکرده ؟ دمای اتاق بالاتر نرفته ؟

سایت guru3d و techpowerup دمای فول لود msi rx 480 gaming نسخه 8 گیگ رو 73 درجه اعلام کردن

دمای بی کاری انویدیا پاور آپ یه مقدار زیاد هستش . همین سایت دمای بی کاری کارت رفرنس رو 38 زده . ( guru3d هم 35 زده )

اگر guru3d رو مرجع قرار بدیم دمای بیکاری کارتتون بالاست و دما فول لود بدک نیست .

سلام

تو این دما فن خاموشه و طبیعیه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 43 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

شرایط با شرایط فرق میکنه دمای اتاق ، تهویه کیس زیادم به آمار اونا اعتباری نیست الان دو تا سایت توی دمای بیکاری 10 درجه اختلاف دما دارن برای بنده توی این 2.5 سال بالاترین دمای ثبت شده برای کارتم تابستون پارسال بود که هوا خیلی گرم شد 68 بوده ، ولی اونا 73 درجه ثبت کردن البته بنده فریم روی 60 قفل میکنم اونا آزاد میزارن که اگه بنده هم آزاد بزام به بالای 70 میرسه بستگی به بازیش داره

نوشتم قبلا با دور فن 20 الی 44 درصد دمای 62 الی 65 داشتم الان با دور فن 73 و کارت کمتر از 3 دقیقه زیر لود بوده دما به 67 میرسه با اون دور فن قبلا دما 51-55 میشد که حداقل بالای 10 درجه افزایش دما دارم

احتمالا هم خمیر کارتو عوض کردن ولی شاید خمیرش کیفیتش کمتر از مال کارخونه بوده یا درست حسابی نتونستن خمیر بزنن باعث افزایش دما شده البته اینا حدس و گمانه و مطمئن نیستم

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 49 دقیقه قبل، Ehsan.K گفته است :

بله من متوجه هستم وضعیت شمارو

برای همین من آمادکی دارم که براتون حضوری ببرم گارانتی و تست ها انجام بشه و همونجا با شما تماس بگیرم و خود شما توضیحات دوستان رو بشنوید

ممنون از لطفتون فعلا باید کارتو تست کنم اگه ایرادی به غیرا ز دور فن مشاهده کردم فیلمشو میگیرم همینجا آپلود میکنم و منتظر پاسخشون میشم اگه جوابی دریافت نکردم از طریق اتحادیه و کانالهای دیگه اقدام میکنم

واسه پیشنهادتون هم ممنون شاید در آینده مزاحم بشم

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

سلام

تو این دما فن خاموشه و طبیعیه.

بنده 3 تا تست رو با هم مقایسه کردم .

برای guru3d و انویدیا پاور آپ هم دمای بی کاری در موقع خاموشی فن گرفته شده .

در 33 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

شرایط با شرایط فرق میکنه دمای اتاق ، تهویه کیس زیادم به آمار اونا اعتباری نیست الان دو تا سایت توی دمای بیکاری 10 درجه اختلاف دما دارن برای بنده توی این 2.5 سال بالاترین دمای ثبت شده برای کارتم تابستون پارسال بود که هوا خیلی گرم شد 68 بوده ، ولی اونا 73 درجه ثبت کردن البته بنده فریم روی 60 قفل میکنم اونا آزاد میزارن که اگه بنده هم آزاد بزام به بالای 70 میرسه بستگی به بازیش داره

نوشتم قبلا با دور فن 20 الی 44 درصد دمای 62 الی 65 داشتم الان با دور فن 73 و کارت کمتر از 3 دقیقه زیر لود بوده دما به 67 میرسه با اون دور فن قبلا دما 51-55 میشد که حداقل بالای 10 درجه افزایش دما دارم

احتمالا هم خمیر کارتو عوض کردن ولی شاید خمیرش کیفیتش کمتر از مال کارخونه بوده یا درست حسابی نتونستن خمیر بزنن باعث افزایش دما شده البته اینا حدس و گمانه و مطمئن نیستم

خب برای همین بود که پرسیدم شرایط خود شما تغییر کرده یا نه . که گویا تغییر نکرده .

شما در فیلمی که گذاشتی به 60 فریم نمی رسی که قفل کردن یا نکردن فریم تاثیر داشته باشه ( پس از این جهت تست های این دو سایت مشکلی ندارن ) البته این سایتها در بعضی موارد دمای حاصل از تست استرس رو مبنای کار قرار میدن که عموما از دمای گیمینگ بیشتره . با این وجود اگر قبلا فقط در بازی تست می کردی و فریم هم قفل بوده دمای کم قبلی میتونه از همینجا باشه .

اگر فقط بایوس رو عوض کردن با برگشتن به بایوس قبلی می بایست همه چی سرجاش برگرده . اگر کارت باز شده باشه ماجرا متفاوته . با توجه به افزایش دمای چشمگیری که وجود داره این احتمال هستش که حتی خمیر رو عوض نکردن . با همون خمیر قبلی  کارت باز و بسته شده !

البته آدم نمی تونه به این راحتی قضاوت کنه . فقط احتمالش وجود داره .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 22 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

بایوس که همون 154 هستش که روی کارت بود نمیدونم چیکار کردن که رفتار کارت نسبت به قبل بهتر شده البته هنوز زوده واسه نتیجه گیری ولی چیزی که مشخصه دور فن اتوماتیک مشکل داره و دور فن 73% برای این کارت فاجعه به حساب میاد البته بنده نمیزارم روی این دور فن کار کنه و پروفایل دستی همیشه ست میکنم ولی چیزی که مشخصه که ایراد به این بزرگی از زیر دست کارشناسان گرین با اون لابراتور تخصصی و غیره فلان رد شده

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

بایوس که همون 154 هستش که روی کارت بود نمیدونم چیکار کردن که رفتار کارت نسبت به قبل بهتر شده البته هنوز زوده واسه نتیجه گیری ولی چیزی که مشخصه دور فن اتوماتیک مشکل داره و دور فن 73% برای این کارت فاجعه به حساب میاد البته بنده نمیزارم روی این دور فن کار کنه و پروفایل دستی همیشه ست میکنم ولی چیزی که مشخصه که ایراد به این بزرگی از زیر دست کارشناسان گرین با اون لابراتور تخصصی و غیره فلان رد شده

سلام مجدد

میشه ی عکس از صفحه واتمن بذارید؟ طوری که بشه ولتاژ و فرکانس رو دید.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

اطمینان داری که کارت خودته ؟😐

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

برای guru3d و انویدیا پاور آپ هم دمای بی کاری در موقع خاموشی فن گرفته شده .

بله درسته

منظورم اینه که برای زمان بیکاری این اختلاف دما قابل چشم پوشیه، چون فن خاموشه و بحث دمای محیط و تهویه کیس هم هست

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، big VULTURE گفته است :

اطمینان داری که کارت خودته ؟😐

شماره سریال با کارت گارانتی چک کردم همونه ، اسیک کوالیتی همون 73 هستش

در 2 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

سلام مجدد

سلام

خدمت شما

3.thumb.JPG.892e0d4bc61c1eaa196917c17767e8c6.JPG4.thumb.JPG.8e05e068c1366618952729ffd5ecf8b4.JPG

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Hassan.SK گفته است :

سلام

خدمت شما

ممنون

اون قسمت voltage control و frequency رو از حالت اتوماتیک خارج کنید تا مقادیر رو بشه دید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

ممنون

اون قسمت voltage control و frequency رو از حالت اتوماتیک خارج کنید تا مقادیر رو بشه دید.

5.thumb.JPG.36ac08a4a7ce3563d95a39f38110bd94.JPG6.thumb.JPG.784406feab50f049fc1776bfb34640f0.JPG

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

به نظر من هم ولتاژ هسته بالاست و هم ولتاژ مموری کارت.

منظورم از ولتاژ هسته، ولتاژ بوست یا همون آخری هست و البته یکی مونده به آخر هم بالاست.

میتونید قسمت asic quality رو از gpu-z نشون بدید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

به نظر من هم ولتاژ هسته بالاست و هم ولتاژ مموری کارت.

منظورم از ولتاژ هسته، ولتاژ بوست یا همون آخری هست و البته یکی مونده به آخر هم بالاست.

میتونید قسمت asic quality رو از gpu-z نشون بدید.

10.gif

11.gif

12.gif

13.gif

لینک به دیدگاه

ممنون

برای اینکه با ناپایداری مواجه نشید، اول پاور لیمیت رو روی -۱۰ قرار بدید، بعد با استفاده از msi kombuster تست بگیرید ۱۵ تا ۲۰ ثانیه، تست combined opengl  رو تست بگیرید و در حین تست با gpu-z فرکانس رو کنترل کنید، ببنید فرکانس روی فرکانس بوست ثابت هست یا نه یا پایین تر میاد.- میخوایم با هم ببینیم تاثیر میذاره رو فرکانس یا نه فقط(نیاز نیس طولانی باشه)

اگر پایین نیومدفرکانس،  بازم -۵ تا پاور لیمیت رو کم کنید.

ویرایش شده توسط Blueman6
لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

سلام مجدد

همه چی بررسی شده خودتونو خسته نکنید

🙂

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، memex گفته است :

همه چی بررسی شده خودتونو خسته نکنید

1f642.png

باور کنید ولتاژ دیفالت کارت بالاست. 🙂

ویرایش شده توسط Blueman6
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

ممنون

برای اینکه با ناپایداری مواجه نشید، اول پاور لیمیت رو روی -۱۰ قرار بدید، بعد با استفاده از msi kombuster تست بگیرید ۱۵ تا ۲۰ ثانیه، تست combined opengl  رو تست بگیرید و در حین تست با gpu-z فرکانس رو کنترل کنید، ببنید فرکانس روی فرکانس بوست ثابت هست یا نه یا پایین تر میاد.- میخوایم با هم ببینیم تاثیر میذاره رو فرکانس یا نه فقط(نیاز نیس طولانی باشه)

اگر پایین نیومدفرکانس،  بازم -۵ تا پاور لیمیت رو کم کنید.

کارت الان ناپایداری نداره

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

باور کنید ولتاژ دیفالت کارت بالاست. 1f642.png

ولتاژ درست هست 

الان همه چی مثل قبل هست تغیری نداشته

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، memex گفته است :

کارت الان ناپایداری نداره

میدونم

با اینکار اول میخوایم بفهمیم رو فرکانس تاثیر میذاره یا نه، برای اینکه دچار ناپایداری نشه گفتم یکضرب نرن سراغ ولتاژ

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...