رفتن به مطلب
  • 0

بهترین گوشی برای هدیه کدام است؟

MiladZQ
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان وقت بخیر :)

همونطور که از عنوان تاپیک پیداست، قصد خرید یه گوشی برای هدیه به خواهرم دارم. 

دوستان اهل فن و اساتید محترم چه گوشی رو تا حدود قیمتی 3 تا 3.5 میل پیشنهاد می‌کنن؟ 

بیشتر استفاده ای که از گوشی داره فیلم دیدن، تلگرام، اینستاگرام و وب گردی و اینجور چیزاست (ترجیحا حافظه داخلیش 64 به بالا باشه) 

خودش که سامسونگ دوست داره، ولی میگم اگه بشه حداقل شیائومی، چیزی بگیرم که یکمی قیمتش واسم کمتر در بیاد. 

پیشاپیش ممنون از همه :x

لینک به دیدگاه

Recommended Posts

• 0
در 3 ساعت قبل، Only gamer گفته است :

ممنون دوست عزیز

ولی یکی از دوستان فرمودن که A3 اندروید خام هست، فکر نکنم هر کسی بتونه با اندروید خام کنار بیاد.  

خواهش می‌کنم

گوشی‌های سری A شیائومی همیشه ساپورت خوب دِوِلوپرها رو دارن.

قطعا رام‌های مختلفی براشون اومده و میاد

محدودیت‌های سیستم‌عامل MIUI شیائومی رو ندارن، با یک کلیک بوت‌لودرشون آنلاک میشه و هر کاری بخواین میتونین روشون انجام بدین...

انواع و اقسام لانچر هست، الان خیلی از افرادی که حتی سامسونگ و هواوی و شیائومی دارن هم از لانچر استفاده می‌کنن

نباید صرفا به خاطر نام "اندروید خام" از مزایای این گوشی کسی محروم بشه...

اولین آپدیت‌های اندروید برای این گوشی میاد (نمونه نکسوز داشتم که سال‌های سال آپدیت اندروید دریافت می‌کرد)، تبلیغات نداره، سرعتش فوق‌العادس، نرم‌افزارهای اضافی و بدون‌نیاز کاربر روش نصب نیست، کاملا از لحاظ نرم‌افزاری قابل انعطافه

A3 هم توی رنج قیمت خودش و حتی تا 4 میلیون تومن هیچ دوربینی به پاش نمیرسه و کیفیت فوق‌العاده‌ای داره، دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی داره، صداش خیلی بلند و شفافه، رنگ بدنه‌ی زیبایی داره و ...

گوشی‌هایی که رابط کاربری MIUI دارن معمولا - نه همیشه - اندرویدشون یا آپدیت نمیشه یا یک نسخه آپدیت میشه و فقط رابط کاربری MIUI اونها به روز رسانی میشه...

لینک به دیدگاه

• 0
در 14 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

خواهش می‌کنم

گوشی‌های سری A شیائومی همیشه ساپورت خوب دِوِلوپرها رو دارن.

قطعا رام‌های مختلفی براشون اومده و میاد

محدودیت‌های سیستم‌عامل MIUI شیائومی رو ندارن، با یک کلیک بوت‌لودرشون آنلاک میشه و هر کاری بخواین میتونین روشون انجام بدین...

انواع و اقسام لانچر هست، الان خیلی از افرادی که حتی سامسونگ و هواوی و شیائومی دارن هم از لانچر استفاده می‌کنن

نباید صرفا به خاطر نام "اندروید خام" از مزایای این گوشی کسی محروم بشه...

اولین آپدیت‌های اندروید برای این گوشی میاد (نمونه نکسوز داشتم که سال‌های سال آپدیت اندروید دریافت می‌کرد)، تبلیغات نداره، سرعتش فوق‌العادس، نرم‌افزارهای اضافی و بدون‌نیاز کاربر روش نصب نیست، کاملا از لحاظ نرم‌افزاری قابل انعطافه

A3 هم توی رنج قیمت خودش و حتی تا 4 میلیون تومن هیچ دوربینی به پاش نمیرسه و کیفیت فوق‌العاده‌ای داره، دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی داره، صداش خیلی بلند و شفافه، رنگ بدنه‌ی زیبایی داره و ...

گوشی‌هایی که رابط کاربری MIUI دارن معمولا - نه همیشه - اندرویدشون یا آپدیت نمیشه یا یک نسخه آپدیت میشه و فقط رابط کاربری MIUI اونها به روز رسانی میشه...

خیلی خیلی ممنونم بابت توضیحات ❤️❤️🌹🌹

لینک به دیدگاه

• 0

سلام

دوست عزیز نصف بحث خرید گوشی ظاهرش و ارگونومی و حسی ک شخص مصرف کننده دستش میگیره هستش مخصصصوصصصصا موقعی که مصرف کننده خانوم باشه. و بحث سخت افزار در مرحله دوم قرار میگیره برای خانومها. 

من جای شما باشم توی این مواردی که دوستان میگن ی لیستی تهیه میکنم و همراه با خواهرم میرم بازار میزارم خودش از بین لیست هر کدومو دوست داشت انتخاب کنه. 

گوشی هم یجورایی الان دیگه مثله لباس شده ومثلا شما میری با دیدگاه خودت بهترین کفش رو کادو میخری ولی شاید به چشم ایشون زیاد خوب نباشه. 

سعی کن لیستو داشته باشی و همراه همشیره بری باهم و مهم تر از همه نظر ایشونو بخوای که بعد خرید پشیمون نشین. چون گوشی رو برای خودت نمیخوای. 

ویرایش شده توسط centenario
لینک به دیدگاه

• 0
در ۱ ساعت قبل، centenario گفته است :

سلام

دوست عزیز نصف بحث خرید گوشی ظاهرش و ارگونومی و حسی ک شخص مصرف کننده دستش میگیره هستش مخصصصوصصصصا موقعی که مصرف کننده خانوم باشه. و بحث سخت افزار در مرحله دوم قرار میگیره برای خانومها. 

توی چندین فروم و چندین تاپیک و صفحه من این مورد رو یادآوری کردم. البته من گفتم خانم و آقا نداره و هرکسی باید گوشی رو حداقل 5 10 دقیقه دست بگیره و یکم باهاش ور بره ببینه به دلش میشینه یا نه...

مشکلی که هست اینه که اکثر کاربرا تمام مولفه ها رو مشخصات توی اینترنت مثل پردازنده و گرافیک و رم و حافظه میدونن. اونها هم خیلی مهمه ولی در نهایت باید از بین دو سه تا انتخاب نهایی که داشتیم اونی که به دلمون میشینه ظاهرش و خوش دستیش رو بخریم به نظر من البته ...

لینک به دیدگاه

• 1

راستی این قابلیت که به صورت دیفالت نظرات بر اساس امتیاز مرتب میشن رو نمیشه تغییر داد؟ یعنی میخوام از همون اول به صورت بر اساس تاریخ مرتب بشه. آخه وقتی بر اساس امتیازه میای یه نظرو میخونی بعد تازه میفهمی این نظره پاسخ نظر دو تا بعد بوده اونو میخونی میبینی پاسخ نظر سه صفحه بعد بوده حسابی قاتی میشه...

لینک به دیدگاه

• 0
در 6 ساعت قبل، centenario گفته است :

سلام

من جای شما باشم توی این مواردی که دوستان میگن ی لیستی تهیه میکنم و همراه با خواهرم میرم بازار میزارم خودش از بین لیست هر کدومو دوست داشت انتخاب کنه. 

گوشی هم یجورایی الان دیگه مثله لباس شده ومثلا شما میری با دیدگاه خودت بهترین کفش رو کادو میخری ولی شاید به چشم ایشون زیاد خوب نباشه. 

سعی کن لیستو داشته باشی و همراه همشیره بری باهم و مهم تر از همه نظر ایشونو بخوای که بعد خرید پشیمون نشین. چون گوشی رو برای خودت نمیخوای. 

بله خیلی ممنونم👌

دقیقا خانم ها بیشتر به ظاهر گوشی توجه می‌کنند تا به مشخصات سخت و افزاریش. 

در 5 ساعت قبل، indianboy گفته است :

توی چندین فروم و چندین تاپیک و صفحه من این مورد رو یادآوری کردم. البته من گفتم خانم و آقا نداره و هرکسی باید گوشی رو حداقل 5 10 دقیقه دست بگیره و یکم باهاش ور بره ببینه به دلش میشینه یا نه...

مشکلی که هست اینه که اکثر کاربرا تمام مولفه ها رو مشخصات توی اینترنت مثل پردازنده و گرافیک و رم و حافظه میدونن. اونها هم خیلی مهمه ولی در نهایت باید از بین دو سه تا انتخاب نهایی که داشتیم اونی که به دلمون میشینه ظاهرش و خوش دستیش رو بخریم به نظر من البته ...

🌹🌹❤️❤️ دقیقا همینطوره

در 5 ساعت قبل، indianboy گفته است :

راستی این قابلیت که به صورت دیفالت نظرات بر اساس امتیاز مرتب میشن رو نمیشه تغییر داد؟ یعنی میخوام از همون اول به صورت بر اساس تاریخ مرتب بشه. آخه وقتی بر اساس امتیازه میای یه نظرو میخونی بعد تازه میفهمی این نظره پاسخ نظر دو تا بعد بوده اونو میخونی میبینی پاسخ نظر سه صفحه بعد بوده حسابی قاتی میشه...

نه می‌تونید توی بالای صفحه دقیقا زیر تاپیک استارت (سوال) تغییر بدید به بر اساس تاریخ

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...