رفتن به مطلب

مادربرد msi h310h

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

Msi h310h pro vd با i3 9100f چطوره؟

و اینکه فرق این 3 مدل چیه؟

Msi h310h pro vd

H310 h pro vh

H310 h pro vdh

و سوال اخر

گرافیک asus tuf gtx 1660 o6g gaming حدود 4800 ارزش خرید داره؟

بین کارت های نو،، دست دوم مدنظر نیست

پیشاپیش ممنون از نظرات دوستان

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز با این پردازنده شما من پیشنهاد می کنم بری سمت چیپست B360 چون خیلی بهتره

و در مورد سوال اخرتان باید بگویم  که مدل سوپر خیلی بهتر عمل می کنه نسبت به نسخه عادی پس پیشنهاد می کنم که سمت GTX 1660 SUPER

لینک به دیدگاه

درود

مادربردهای 310 خیلی فرق زیادی با هم ندارند و تفاوت‌هاشون بسیار جزیی هست. مدل H310M PRO-VD دارای پورت‌های بیشتری و بهتری هست.

اما بنده هم مثل دوستمون سری 360 رو پیشنهاد می‌کنم مگر اینکه واقعا محدودیت شدید بودجه داشته باشید. ضمنا این رده از مادبردهای ام اس آی اصلا خوب نیستند و برندهای دیگه مثل گیگابایت توصیه میشه.

سری tuf ایسوس کلا به‌درد نخور هست، هم از نظر کارایی و هم از نظر کولینگ. مدل‌های گیگابایت بهتره

لینک به دیدگاه

من هم مثل بقیه دوستان چیپست b360 رو به جای h310 پیشنهاد میکنم
و در رابطه با گرافیک به هیچ وجه از 1660 یا 1660 ti یا 1660super سری های زیر رو نخرید
asus tuf
asus dual
asus ph
چون سیستم خنک کننده ی بسیار افتضاحی دارند برای کارتی با این مشخصات و فرکانس در لود دما رو به 84-85 میرسونند مثال تصویر زیر خنک کننده ی asus tuf gaming 1660 ti هست!

اون دو سری دیگه هم خنک کننده ای مشابه همین دارن!

536671211_bandicam2020-03-0820-07-16-486.thumb.jpg.d8434745c9dd243438fbb185fb8d2e4c.jpg

و اگر قصد خرید این کارت رو از برند ایسوس رو دارید از سری strix - dual evo - tuf3 بخرید که خنک کننده ی بسیار بهتری دارند!

ویرایش شده توسط MR OXYGEN
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Sandor گفته است :

درود

مادربردهای 310 خیلی فرق زیادی با هم ندارند و تفاوت‌هاشون بسیار جزیی هست. مدل H310M PRO-VD دارای پورت‌های بیشتری و بهتری هست.

اما بنده هم مثل دوستمون سری 360 رو پیشنهاد می‌کنم مگر اینکه واقعا محدودیت شدید بودجه داشته باشید. ضمنا این رده از مادبردهای ام اس آی اصلا خوب نیستند و برندهای دیگه مثل گیگابایت توصیه میشه.

سری tuf ایسوس کلا به‌درد نخور هست، هم از نظر کارایی و هم از نظر کولینگ. مدل‌های گیگابایت بهتره

خودم BIOSTAR B360GT5S در نظر داشتم که هم قیمتش بالا رفت هم ناموجود شد

مدل های برندهای دیگه هم افزایش قیمت داشتن، بین h310 و b360 ارزون ترینش 450تومن اختلاف

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MR OXYGEN گفته است :

و در رابطه با گرافیک به هیچ وجه از 1660 یا 1660 ti یا 1660super سری های زیر رو نخرید
asus tuf
asus dual
asus ph
چون سیستم خنک کننده ی بسیار افتضاحی دارند برای کارتی با این مشخصات و فرکانس در لود دما رو به 84-85 میرسونند مثال تصویر زیر خنک کننده ی asus tuf gaming 1660 ti هست!

536671211_bandicam2020-03-0820-07-16-486.thumb.jpg.d8434745c9dd243438fbb185fb8d2e4c.jpg

و اگر قصد خرید این کارت رو از برند ایسوس رو دارید از سری strix - dual evo - tuf3 استفاده کنید که سیستم کولینگ بسیار بهتری دارند!

واقعا به این نکته دقت نکرده بودم، خیلی از شما ممنونم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، amir m گفته است :

نظرتون درباره Asus Prime H310M چیه؟

خیلی فرق نمی کنه من بهش نگاه کردم دیدم که کانکتور پاور سی پی یوش چهار پین بود در کل بگم اگه محدودیت بودجه داری خب برو سمتش اما واقعا واقعا پیشنهاد نمی کنم اگه بری b360 خیلی بهتره و شاید در اینده بخای اپگرید کنی به core i5 9400 مشکلی نخواهی داشت ولی پیشنهاد نمی کنم که بری سمت h310

h310 بیشتر برای پنتیوم استفاده می شه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، amir m گفته است :

نظرتون درباره Asus Prime H310M چیه؟

gigabyte p310 d3 با توجه به ویژگی هایی که داره جز بهترین های چیپست h310 هست ... لازم هم نیست که برای استفاده از سی پی یو های نسل 9 بایوس آپدیت بشه! قیمتش هم فعلا مناسبه

ویرایش شده توسط MR OXYGEN
لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، mohammad osmani گفته است :

خیلی فرق نمی کنه من بهش نگاه کردم دیدم که کانکتور پاور سی پی یوش چهار پین بود در کل بگم اگه محدودیت بودجه داری خب برو سمتش اما واقعا واقعا پیشنهاد نمی کنم اگه بری b360 خیلی بهتره و شاید در اینده بخای اپگرید کنی به core i5 9400 مشکلی نخواهی داشت ولی پیشنهاد نمی کنم که بری سمت h310

بزرگوار یعنی با چیپ 310 نمیشه رفت سمت i5 ؟ 😲

پناه بر خدا

بعد اون قسمت انتهایی دیگه تیر خلاص بود 

لینک به دیدگاه

نه آقاجان اصراری نیست برید سمت 360

اینها بیشتر بر میگرده به نوع استفاده شما

اگر یوزری هستید که دیفالت کار هستید خیلی اسلات های رم براتون اهمیت نداره

و علاقه ای هم ندارید زیاد هزینه کنید مشکلی نیست 310 بردارید

فقط این رو بگم که مین های 310 گیگا برای اسمبل بد دست هستند

من بیشتر نظرم روی مین ایسوس هست به نظرم مهندسی تر کار شده در جا گذاری سوکت هاش تا گیگا

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، VIP3R گفته است :

بزرگوار یعنی با چیپ 310 نمیشه رفت سمت i5 ؟ 1f632.png

پناه بر خدا

بعد اون قسمت انتهایی دیگه تیر خلاص بود 

دوست عزیز شما که نمی خوای دمای vrm ها بره بالا و خازن ها نشت کنن چون من خیلی شنیدم که این چیپست خازن هاش خیلی نشت می کنن و می ترکن . حالا میل با خودشان اما مهم اینه که ارزش نداره بره سمت h 310 چون خیلی ویژگی های خوب رو از دست می ده .

من نمی خوام که پولشه هدر بده برای همین b360 رو میگم بخره حالا اگه بودجش نمی رسه صحبتی نمی کنم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما که نمی خوای دمای vrm ها بره بالا و خازن ها نشت کنن چون من خیلی شنیدم که این چیپست خازن هاش خیلی نشت می کنن و می ترکن .

سلام
اصلأ این طور نیس، چیپ h310 مشکلی نداره و بهترین انتخاب برای بودجه های اقتصادی هستش.
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، mohammad osmani گفته است :

ممنون از شما

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، MR OXYGEN گفته است :

gigabyte p310 d3 با توجه به ویژگی هایی که داره جز بهترین های چیپست h310 هست ... لازم هم نیست که برای استفاده از سی پی یو های نسل 9 بایوس آپدیت بشه! قیمتش هم فعلا مناسبه

مشخصاتشو دیدم، بنظرم نسبت به قیمت الانش بین چیپست h310 انتخاب خوبیه

ممنون

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، VIP3R گفته است :

نه آقاجان اصراری نیست برید سمت 360

اینها بیشتر بر میگرده به نوع استفاده شما

اگر یوزری هستید که دیفالت کار هستید خیلی اسلات های رم براتون اهمیت نداره

و علاقه ای هم ندارید زیاد هزینه کنید مشکلی نیست 310 بردارید

فقط این رو بگم که مین های 310 گیگا برای اسمبل بد دست هستند

من بیشتر نظرم روی مین ایسوس هست به نظرم مهندسی تر کار شده در جا گذاری سوکت هاش تا گیگا

با i3 9100f

اسلات رم 2تا کافیه

بعضی اوقات هم گیم

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
در در 23 فروردین 1399 در 20:00، MR OXYGEN گفته است :

asus tuf
asus dual
asus PH

و اگر قصد خرید این کارت رو از برند ایسوس رو دارید از سری strix - dual evo - tuf3 بخرید که خنک کننده ی بسیار بهتری دارند!

سلام.

به نظرتون سری TUF3 کارت 1660s بهتره یا سری rog strix ؟ از هر لحاظ...

و یه سوال دیگه اینکه کلا تو این رنج کارت خوبی هست؟یا کارتای بهتری هم هستن؟ مثلا rx 5600xt و...با اینکه گرون تره..ولی ترجیحا تو این رنج و با احتساب همه ی فاکتور ها مثل مصرف و دما و ..

ممنونم

در در 23 فروردین 1399 در 20:00، MR OXYGEN گفته است :

asus tuf
asus dual
asus PH

سلام.

به نظرتون سری TUF3 کارت 1660s بهتره یا سری rog strix ؟ از هر لحاظ...

و یه سوال دیگه اینکه کلا تو این رنج کارت خوبی هست؟یا کارتای بهتری هم هستن؟ مثلا rx 5600xt و...با اینکه گرون تره..ولی ترجیحا تو این رنج و با احتساب همه ی فاکتور ها مثل مصرف و دما و ..

و اینکه،مادربرد b360-C ایسوس مناسب هست؟با پردازنده ی i5 9400f یا i3 9100f..

هر توصیه و پیشنهادی هم توی این موارد یا خارج از اینها داشتین بگین.

ممنونم⁦🌹

ویرایش شده توسط .::mehdi::.
افزودن سوال دیگر
لینک به دیدگاه

جهت اطلاع پسوندهای اخر مادربردها در این کلمات به معنی این است و مادربرد این کانکتورها رو داره

V=VGA

D=DVI

H=Hdmi

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...