رفتن به مطلب

پیگیری نشدن قطعه بعد از 70 روز توسط اواژنگ

omidreza97x
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 2 ساعت قبل، amirarsalan76 گفته است :

مراحل شکایت ازاینجور شرکت ها رو کاملا میدونم و پله ای بهت میگم

اول ثبت شکایت میکنی که 250هزارتومن بابت ثبت الکترونیکش ازت میگیرن دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

بعدش در صورتی که قاضی شورای حل اختلاف موافقت کنه تازه جلسه رسیدگی میذارن

اگه طرف مقابلت نیاد یا  اعتراض نکنه ارجاعت میدن به اجرای احکام که بری تک به تک بانک هارو بگردی و شماره حساب هاشون رو در اندازه مبلغی که اظهار کردی مسدود کنی

و علی برکت ا.. دوندگی داره

چرا 250 هزار تومن آخه چرا؟ پول زوره؟

لینک به دیدگاه

قبلا با ابطال چندتا تمبر حداکثر 20 تومنی میشد شکایت کرد

ولی امسال دوتا پرونده برام پیش اومده و هرکدوم حدود250 فقط هزینه ثبتش شده

بماند که دو روز حداقل از ساعت6 صبح تا 10 یا بلکه هم بعدتر توی صف بودم تا نوبتم بشه

در 1 ساعت قبل، Nsm1000 گفته است :

چرا 250 هزار تومن آخه چرا؟ پول زوره؟

قبلا با ابطال چندتا تمبر حداکثر 20 تومنی میشد شکایت کرد

ولی امسال دوتا پرونده برام پیش اومده و هرکدوم حدود250 فقط هزینه ثبتش شده

بماند که دو روز حداقل از ساعت6 صبح تا 10 یا بلکه هم بعدتر توی صف بودم تا نوبتم بشه

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، amirarsalan76 گفته است :

بری تک به تک بانک هارو بگردی و شماره حساب هاشون رو در اندازه مبلغی که اظهار کردی مسدود کنی

درود، اگر اشتباه نکنم چند سالی هست که دیگه نیاز به این کار نیست، «کد ثنا» اگر داشته باشن، که الان تمام حقوقی ها و حتی خیلی از حقیقی‌ها دارن، خود دادگاه اشراف مستقیم به شماره حساب ها و اطلاعات بانکی و سجلی و اقتصادی طرف داره، راحت می‌تونه به صورت سیستمی دستور توقیف هرگونه اموال اعم از ملک و خودرو یا شرکت و پول و ... رو بده

لینک به دیدگاه

بی وجدانتر از آواژنگ ندیدم تا به حال.بارها تو تایپیک ها گفته شده آواژنگ مشکل داره.سعی کنید کمتر خرید کنید ازش.سر پاور کولرمستر و واترکولینگ خیلی اذیتم کردند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 ساعت قبل، MohMosGh1973 گفته است :

سلام دوست عزیز

من هم تجربه خودمو در رابطه با گارانتی آواژنگ میگم البته قبلا هم در فروم توضیح داده بودم.

حدودا سال قبل بود که کارت گرافیک رو بابت مشکلی که داشت به دفتر آواژنگ در اهواز تحویل دادم و بعد از بررسی ظاهری و نبود ایراد یک فیش به من دادند که تاریخ دریافت و مشکل گرافیک توش ذکر شده بود.کارت بیش از یک سال از گارانتیش گذشته بود و به من گفتن تست میکنیم و باهاتون تماس میگیریم. دو هفته گذشت و خبری نشد و زنگ زدم دفتر اهواز کسی پاسخگو نبود. بعدش با دفتر مرکزی تهران تماس گرفتم و گفتن اگر خبری شد باهاتون تماس میگیریم و به دفتر اهواز هم اطلاع میدیم.

باز هم دو هفته گذشت و درنهایت تماس گرفتن و گفتن مدل کارت شما موجود نیست و یه مدل پایینتر رو بعلاوه مابه التفاوت بهتون میدیم. من چون میدونستم چندتا از فروشگاه های اینترنتی اون مدل رو موجود دارن زیر بار نرفتم و بهشون هم گفتم فقط مدل کارت خودمو میخوام که گفتن پس باید صبر کنی. اینجا بود که فهمیدم شاید کار به شکایت و این حرفا برسه البته از قبل هم طبق تجربیاتی که قبلا خونده بودم خودم رو آماده این داستانا کرده بودم پیش دستی کردم و یک نامه برای شرکت گیگابایت فرستادم و بهشون اطلاع دادم که نمایندگی شما در ایران به اسم آواژنگ با وجود موجود بودن همون مدل گرافیک از تعویض اون خودداری میکنه.

یک هفته زمان برد تا پیام من توی سایت گیگابایت دیده بشه و بعدش در حالی که اصلا باور نمیکردم باهام تماس گرفتن و گفتن یدونه کارت آکبند به نمایندگی اهواز دادیم برید تحویل بگیرید و هیچ فاکتوری هم ازم نخواستن.

دوست محترم شما هم به هیچ وجه نباید کوتاه بیای. تجربه ای که من داشتم در رابطه با کارای اداری اینه که نباید کوتاه بیای و بزاری حقتو بخورن و شده ببخشید با داد و بیداد یا از راه قانونی نهایتا پیگیری کنید.

موفق باشید

دمت گرم که از حقت کوتاه نیومدی

الان خیلیها عوض تشویق کردن احقاق حق ، طرف مایوس میکنن ولش میکنن کلی دوندگی داره و فلان بهمان

خود من یکسال واسه کارت خرابم دویدم آخر سر به نتیجه رسیدم (5 کیلو هم وزن کم کردم)

حق گرفتینه ایهالناس نه دادنی

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود، اگر اشتباه نکنم چند سالی هست که دیگه نیاز به این کار نیست، «کد ثنا» اگر داشته باشن، که الان تمام حقوقی ها و حتی خیلی از حقیقی‌ها دارن، خود دادگاه اشراف مستقیم به شماره حساب ها و اطلاعات بانکی و سجلی و اقتصادی طرف داره، راحت می‌تونه به صورت سیستمی دستور توقیف هرگونه اموال اعم از ملک و خودرو یا شرکت و پول و ... رو بده

داشتن ثنا که اجباری شده ولی خوده من از یه سایت اینترنتی خرید داشتم که قصد تحویل مبیع رو ندارن وتوی دو ماه اخیر تمام این پروسه رو رفتم

شایدم  توی منطقه ما الکترونیکی نکردنش 

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، Blueman6 گفته است :

اگه فاکتور تهیه می کنید به تاریخ یک ماه قبل باشه و قیمتی بخوره که الان در بازار کارت معادل اون فروش میره

در 21 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

فاکتور به تاریخ یکی دوماه قبل با مهر فروشگاه بگیرید

فاکتورو ارسال کنید بگید یا معادل مبلغ برگردونن یا کارتو تعویض کنن با "مدل مشابه" چون مدل مشابه ندارن مدل پایینتر پیشنهاد میدن که شما میگین پس مدل بالاتر بگید

حرف الکی زدن شما تعزیرات شکایت کنید سه چهار ماه طول میکشه ولی پیگیری میکنن حتما

رفتم فاکتور گرفتم از مغازه و براشون فرستادم 

اولش کلا قبول نکردن گفتن شما فاکتور نداشتی و وقتی اسم تعزیرات اوردم گفتند که این مبلغ مغایرت داره و ما میتونیم مبلغ 7000000به شما بابت گرافیک بدیم.

والا الان گفتند که رسید و شماره شبا و کپی کارت ملی بیارید تا ایمیل بزنیم به رییس شرکت بعد از تایید به حسابتون واریز شه.

الانم میترسم رسیدو ببرم و ازم بگیرن اونوقت دستم به هیچی بند نیست.

با این کاراشون ادم میترسه اعتماد کنه و اونوقت دیگه همه چی بپره

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، omidreza97x گفته است :

اولش کلا قبول نکردن گفتن شما فاکتور نداشتی و وقتی اسم تعزیرات اوردم گفتند که این مبلغ مغایرت داره و ما میتونیم مبلغ 7000000به شما بابت گرافیک بدیم.

والا الان گفتند که رسید و شماره شبا و کپی کارت ملی بیارید تا ایمیل بزنیم به رییس شرکت بعد از تایید به حسابتون واریز شه.

بگو خوب من رفتم مغازه درخواست فاکتور مجدد کردم دیگه 😐

نگران نباشید فاکتور به همین شکل ۱۰۰ باز دیگه هم با همین شماره فاکتور قابلیت صدور مجدد داره و تا مهر فروشگاه پاش باشه معتبره

اصلا زیر بار نرید و بگید یه کارت معادل یا بالاتر بهم بدین نقد به کارم نمیاد

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، omidreza97x گفته است :

آفرین

رسیدو فقط زمانی بدید که میخوان تسویه کنن یا کارت دیگه تحویل بدن.

شما یدونه اسکن بگیر از رسید براشون ایمیل کن. برای روال کاری خودشون به کپی رسید نیاز دارن شاید ولی با اسکن کارشون راه میوفته. اگه نماینده شیراز میخواد که کپی بهش بدید.

مقایسه کنید که کارت براتون بهتره یا پول، اگه کارت قویتر میخواید بگیرید، بهتره کارت بجاش بگیرید.

لینک به دیدگاه

تشریف ببرید اصناف شهرتون شکایت کنید من از همین آوژنگ چند ماهه پیش غرامت لپ تاپ گرفتم اونم به قیمت روز --- کلی هم مسئول صنف ازم تشکر کرد که پیگیری کردم

لینک به دیدگاه

سلام

بنده هم همین مشکل رو با اواژنگ دارم یه مادربرد z270 دادم بهشون الان 3ماه شده دیگه مشکلش هم خیلی ساده بود !! فقط یه اسلات رمش کار نمی کرد !!! اول دبه کردن گفتن خودت خراب کردی(می گفت یکی از پینهای داخل اسلات شکسته شده رم رو کج جازدین!!! اخه اسلات رم رو مگه می شه کج جازد همونطوری صاف به زور جا می ره کج که دیگه هندیه بعد گفتم مهندس اگر تونستی یدونه از پینها رو بشکونی مادربرد مال خودتون !!! اصلا هم نترس رو مادربرد خودم تست کن نتونست جواب بده) دلیل اوردم که نمی شه قبول نکردن اسم تعزیرات و شکایت امد گفتن باز زنگ می زنیم !!! دوباره زنگ زدن فاکتور خرید بیار گفتم ندارم گفتن خب مرجوع می کنیم باز اسم شکایت اوردم گفتن زنگ می زنیم !!! از اون موقع 1ماه گذشته و خبری نیست !!! درکل حدود 3ماهه هیچ کاری نکردن فعلا مسافرتم اما برگردم رفتم تعزیرات شکایت اینا باید چماغ رو سرشون باشه تا کاری بکنن زبون ادمیزاد حالیشون نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...