رفتن به مطلب

فروش پک 16 گیگابایتی Crucial Ballistix Elite 3466MHz

Trickster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

پک شامل دو ماژول رم 8 گیگابایتی Crucial Ballistix Elite با فرکانس 3466 مگاهرتز میشود. رم ها بسیار با کیفیت و خوش ساخت هستند و با هر دو پلتفرم AMD و اینتل سازگار هستند و نمرات بالایی در بررسی ها گرفته اند. دو نمونه از این بررسی ها رو در سایت های Tech Power Up و Relaxed Tech مشاهده کنید. IC های حافظه این رم ها هم مبتنی بر B-die سامسونگ است که توان اورکلاک بالا و پاسخدهی بهتر به افزایش ولتاژ دارند و از تحمل بیشتری در برابر زمانبندی تنگ تر و دمای بالا برخوردار هستند.

eqvl_crucial_thumb.jpg

قیمت: پایه: 2.800.000 تومان          گام: 25.000 تومان          فوری: 3.200.000 تومان

قیمت موقت تا ساعت 18 فردا: 2.400.000 تومان

نکته: ارسال با پست پیشتاز / هزینه ارسال با خریدار محترم. / تعویض با هیچ چیز دیگری ندارم. / 24 ساعت مهلت تست به خریدار محترم داده می شود.

امر دیگری بود در پیغام خصوصی در خدمت هستم.

TRICKSTER.png.07052d190137af782f24e4a16c33fdd9.png

ویرایش شده توسط Trickster
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

رم ها به دوست عزیزمون جناب منبری فروخته شدند؛ وجه کامل واریز شده و فردا براشون ارسال میشه.

از دوستانی هم که در پیام خصوصی پیشنهاد داده بودند عذرخواهی می کنم، انشالله در فرصت های بعدی در خدمتشون باشم.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Trickster گفته است :

رم ها به دوست عزیزمون جناب منبری فروخته شدند؛ وجه کامل واریز شده و فردا براشون ارسال میشه.

از دوستانی هم که در پیام خصوصی پیشنهاد داده بودند عذرخواهی می کنم، انشالله در فرصت های بعدی در خدمتشون باشم.

از دوست بزرگوارم خریداری شد. ممنون از ایشون

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...