رفتن به مطلب

سیاه شدن صفحه بعد از نصب درایور کارت گرافیک

arman1234
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دیروز در حین لود شدن یه بازی یهو صفحه سفید و کامپیوتر فریز شد. بعد از ریستارت هم تا آرم ویندوز میومد و بعد صفحه سیاه می شد ولی safe mode و صفحه بایوس مادربورد رو کامل بالا میورد. درایور کارت گرافیک رو که حذف کردم ویندوز رو بالا اورد. موقع نصب درایور وقتی که رزولوشن تصویر میخاد درست بشه همیشه یه لحظه صفحه سیاه میشد و دوباره میومد ولی این دفعه سیاه شد و دیگه چیزی نیومد. چراغ های موس و کیبورد هم خاموش شدن. وقتی درایورو هم حذف کردم درست شد تا وقتی که دوباره درایور نصب کنم.

کارت گرافیکو که در میارم با گرافیک خود اینتل همه چی خوبه و درایور اینتلو هم نصب کردم و مشکلی نداره.

ویندوز عوض کردم. بایوس مادربوردو آپدیت و دیفالت کردم. با چند ورژن درایور متحان کردم. کابل 6 پین گرافیکو عوض کردم. ولی بازم همون مشکلو داره.

کارت گرافیکم مدل MSI Radeon HD 7850 Power Edition OC هست که 5 سال پیش دست دوم خریدمش و تو این مدت هیچ مشکلی نداشته. دماش هم معمولا از 65 بالاتر نمیرفت.

لینک به دیدگاه

سلام

متاسفانه باید بگم که کارت گرافیک شما خراب شده و فکر نکنم قابل تعمیر باشه، چند سال پیش یه r9 270x داشتم دقیقا همین مشکل براش پیش اومد و تعمیر هم نشد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام  گرافیک شما  مشکل  چیپ  پیدا کرده 

لینک به دیدگاه

یک بار درایور گرافیک نسخه های قدیمی توی سایت سازنده یا اونی که توی دیسک جعبه گرافیک هستش نصب کنید اگر حل نشد سخت افزاری هستش

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، arman1234 گفته است :

با سلام

دیروز در حین لود شدن یه بازی یهو صفحه سفید و کامپیوتر فریز شد. بعد از ریستارت هم تا آرم ویندوز میومد و بعد صفحه سیاه می شد ولی safe mode و صفحه بایوس مادربورد رو کامل بالا میورد. درایور کارت گرافیک رو که حذف کردم ویندوز رو بالا اورد. موقع نصب درایور وقتی که رزولوشن تصویر میخاد درست بشه همیشه یه لحظه صفحه سیاه میشد و دوباره میومد ولی این دفعه سیاه شد و دیگه چیزی نیومد. چراغ های موس و کیبورد هم خاموش شدن. وقتی درایورو هم حذف کردم درست شد تا وقتی که دوباره درایور نصب کنم.

کارت گرافیکو که در میارم با گرافیک خود اینتل همه چی خوبه و درایور اینتلو هم نصب کردم و مشکلی نداره.

ویندوز عوض کردم. بایوس مادربوردو آپدیت و دیفالت کردم. با چند ورژن درایور متحان کردم. کابل 6 پین گرافیکو عوض کردم. ولی بازم همون مشکلو داره.

کارت گرافیکم مدل MSI Radeon HD 7850 Power Edition OC هست که 5 سال پیش دست دوم خریدمش و تو این مدت هیچ مشکلی نداشته. دماش هم معمولا از 65 بالاتر نمیرفت.

سلام

برای نتیجه گیری یکم زوده. ترجیحا روی یک سیستم دیگه تست کنید.

اگر بازم تصویر نداشت، چیپ کارت شما خراب شده و هزینه تعمیرش هم بصرفه نیست اگه قابل تعمیر هم باشه.

لینک به دیدگاه

فعلا سیستم دیگه ای ندارم که گرافیکو روش تست کنم. یعنی همینجوری الکی چیپش مشکل پیدا کرده؟

یه سوال دیگه هم اینه که چرا safe mode رو میاورد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 13 دقیقه قبل، arman1234 گفته است :

فعلا سیستم دیگه ای ندارم که گرافیکو روش تست کنم. یعنی همینجوری الکی چیپش مشکل پیدا کرده؟

یه سوال دیگه هم اینه که چرا safe mode رو میاورد؟

الکی  نیست  قطعه الکترونیکی هست !   اونم  گرافیک و سری  های  قدیم    چیپ  گرافیک بر اثر  عواملی  مثل  مدت طولانی  استفاده   و   داغ  و سرد شدن   باعث  میشه   که  لحیم های زیر  چیپ که  که  خیلی زیاد وظریف هستن  به مرور زمان  دچار  شکنندگی  و به اصطلاح لحیم سردی  بشن و   همین  علت  موجب  میشه که  دیسکانکتی  پیش  بیاد و  تصویر  بصورت  خط  دار   ویا  مثل  مورد شما   که فقط  در سیف مود و یا بدون نصب    درایو  تصویر  بده و  درغیر اینصورت  به صفحه سیاه بره     مشکل شما صد درصد   سخت افزار ی و لحیم سردی  چیپ  هست که  در کارتهای  قدیمی  بخصوص  ای  ام دی  بسیار شایع هست    

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...