رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در ۱۴۰۰/۸/۲۲ در ۱۹:۵۱، maxell گفته است:

دوستان مدیر انجمن این رو دیر تایید کردن موند صفحه قبل و بقیه دوستان ندیدن میشه جواب منو بدید ممنون

سلام دوست عزیز. منم در وضعیت مشابه شما هستم و میخوامسیستم بخرم ولی بیشتر تمرکزم روی مادربرد خوب و سی پی یو به صرفه هست. به من گفتن رم های گیگابایت و ای دیتا خوبن ...

CPU : AMD Ryzen 3 PRO 5350G
Mainboard : Asus TUF Gaming B550M - PLUS
RAM : GIGABYTE Aoros RGB 2*8GB 2666MHz DDR4
SSD SATA : ADATA SU650240GB
POWER : Cooler Master G600 Gold 600

البته این سی پی یو جایی نیست فعلا و شاید جایگزین کنم ولی به نظرم شما چون کار سنگین میکنی مادربرد گیمینگ بردارین تا تاب تحمل کارای گرافیکی که گفتینو داشته باشه. رم هم دقیقا درسته. یه رم 3000 بردارین. فک کنم گیگابایت رم 16 تکی داره

باز میتونین بگردین

پاورتون هم عالیه به نظرم. باز نظرات دیگه رو دوستان میدن

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، Iman evo گفته است:

سلام

در حال حاضر Z270E دارم با 7700k

خواستم بدونم اصلا ارتقاش بدم؟ یا نه؟

قطعاتی که مد نظر گرفتم i7 10700 نسخه ساده فاقد k

و برای مادربرد هم بین Z590A prime و و b560e و b560a موندم 

نکته:چیپ صوتی مادربرد برام تو اولویت اول هست   یعنی صرفا در نهایت موردی رو انتخاب میکنم که چیپ صوتی قوی تری داشته باشه    پیشنهادتون چی هست؟

من اگه چیپ صوتی برام مهم بود، مادربردی میگرفتم که از لحاظ تغذیه صدا تعطیل باشه و براش یه کارت صدای خفن یا DAC مشتی میگرفتم. بعلاوه شما خودت داری میری سمت پردازنده ضریب بسته یا همون غیرK پس شما عملا همینجا با خرید مادربرد با فاز بندی خفن (فرضا ASUS ROG هیرو) پولتو دور میریزی. چون مادربرد های رده بالا اول این امکانات رو بالا میبرن بعد چیپ صوتی.

جای شما بودم، یه برد ساده مثل TUF یا PRIME میگرفتم و اون 10 میلیون هزینه اضافی که سیو کردم هزینه تجهیزات آدیوفایل میکردم.

لینک به دیدگاه

سلام

وقت بخیر

قصد خرید یک کامپیوتر مناسب کارای طراحی وب سایت و فتوشاپ و نرم افزار های گرافیکی در حد معمول نه خیلی حرفه ای و کمی هم بازی های متوسط

چه پیشنهادی دارید؟

و اینکه خودم یک سیستمی مد نظرم هست و اگر امکان داره این بررسی کنید و نظرتون بگید

▪️CASE : GREEN ARIA
▪️MAIN : ASUS TUF GAMING A520M PLUS II
▪️CPU : AMD RYZEN 5 4650G
▪️CPU COOLER : AMD WRAITH SPIRE AM4
▪️RAM : KINGMAX ZEUS DRAGON 16GB 3200
▪️GPU : AMS RADEON VEGA 7
▪️SSD : HP EX900 250GB
▪️PSU : GREEN GP400A ECO

ویرایش شده توسط مصطفی افروزی
لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

من اگه چیپ صوتی برام مهم بود، مادربردی میگرفتم که از لحاظ تغذیه صدا تعطیل باشه و براش یه کارت صدای خفن یا DAC مشتی میگرفتم. بعلاوه شما خودت داری میری سمت پردازنده ضریب بسته یا همون غیرK پس شما عملا همینجا با خرید مادربرد با فاز بندی خفن (فرضا ASUS ROG هیرو) پولتو دور میریزی. چون مادربرد های رده بالا اول این امکانات رو بالا میبرن بعد چیپ صوتی.

جای شما بودم، یه برد ساده مثل TUF یا PRIME میگرفتم و اون 10 میلیون هزینه اضافی که سیو کردم هزینه تجهیزات آدیوفایل میکردم.

سلام

ممنونم از پاسخ مفیدتون

والا علت اینکه cpu k برنمیدارم اینکه اورکلاک اینا نمیکنم  همین باندلی که دارم از موقعی که خریدم حتی بیشتر از ۲ بار به بایوس نرفتم اونم برای آپدیت بایوس بود

کاملا متوجه منظورتون هستم ولی نمیخوام مادربردی پایین تر از مادربرد خودم بردارم

نظرتون چی هست دوباره سری k بخرم؟  10700kf 

واتر کولر ۲ فنه ایسوس هم خریداری کردم تا چند روز دیگه به دستم میرسه  

لینک به دیدگاه

در حال حاضر اگر احساس نیاز واقعی نمیکنید زمان مناسبی برای ارتقا نیست. صبر کردن برای ورود نسل جدید بهترین کاره. قدرت نسل جدید میتونه تا اخر نسل جوابگوی کاربران باشه.

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، jj-191 گفته است:

در حال حاضر اگر احساس نیاز واقعی نمیکنید زمان مناسبی برای ارتقا نیست. صبر کردن برای ورود نسل جدید بهترین کاره. قدرت نسل جدید میتونه تا اخر نسل جوابگوی کاربران باشه.

بله میدونم نسل ۱۲ هست ولی تا بیاد جا بیوفته تو بازار و مشکلاتش مطرح بشه و ... خیلی طول میکشه من میخوام فعلا یه نسل ۱۰ ببندم حالا بعد ها وقتی اینتل سوکت عوض کرد تعویض کنم از ته

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Iman evo گفته است:

بله میدونم نسل ۱۲ هست ولی تا بیاد جا بیوفته تو بازار و مشکلاتش مطرح بشه و ... خیلی طول میکشه من میخوام فعلا یه نسل ۱۰ ببندم حالا بعد ها وقتی اینتل سوکت عوض کرد تعویض کنم از ته

سلام

اگر مشکلی برای هزینه نداری که هیچی وگرنه پولت رو حروم مادربرهای گرونقیمت نسل 10 اینتل نکن .

یا همین الان برای نسل 12 اینتل خیز بردار که صد البته احتمالا مشکلاتی مثل عدم بهینگی و قیمت بالای رم DDR5 وجود داره یا یه مادبرد X570 بگیر تا هم الان با یه پردازنده بالا رده مثلا 5900 پرفورمنس خوبی بگیری هم در آینده نزدیک بتونی برای خرید نسل 6000 رایزن که قویترین CPU ها تحت پلتفورم DDR4 رو خواهند داشت اقدام کنی .

اما به نظرم بهترین کار برای شما اینه که فعلا یک کارت صدا بگیرید و صبر کنید تا DDR5 حسابی جا بیفته و قیمت مناسبی پیدا کنه .

اگر هم واقعا قصد دارید باندل و عوض کنید یه مادربرد خوش قیمت با چیپست b450 بگیرید و یه کارت صدای خوب هم بزنید تنگش !

لینک به دیدگاه

با تشکر از نظر همه دوستان

ممنون میشم کارت صوتی خوب تا حدودا ۴   ۵ ملیون بهم معرفی کنید

لینک به دیدگاه

مورد استفاده کارت صوتی چی هست؟ یعنی تولید کننده موسیقی هستید یا صرفا برای کارهای شنیداری مثل آهنگ فیلم و غیره استفاده خواهید کرد؟

لینک به دیدگاه

۶ دقیقه قبل، jj-۱۹۱ گفته است:

مورد استفاده کارت صوتی چی هست؟ یعنی تولید کننده موسیقی هستید یا صرفا برای کارهای شنیداری مثل آهنگ فیلم و غیره استفاده خواهید کرد؟

نه بابا عزیز دل تولید موسیقی کجا بود؟ آهنگ و مخصوصا فیلم اینا زیاد میبینم کیفیت صدا برام مهمه

لینک به دیدگاه

کارت های صوتی کریتیو حرف اول در در دنیای کارت های صوتی کامپیوتری میزنن طوری که شرکت های بزرگ مادربرد مثل گیگابایت از چیپ های این شرکت در مادربردهای سطح بالا و حرفه ای خود استفاده میکنه. بنده به شخصه از تکنولوژی صدای amp-up گیگابایت خیلی خوشم اومد با این تفاسیر سری کارت های بلاستر این شرکت میتونن انتخاب فوق العاده ای باشن.

این کارت صدا:

https://www.lioncomputer.com/product/p3m2p/SOUND-BLASTER-AE7

https://emalls.ir/مشخصات_کارت-صدا-کریتیو-مدل-Sound-Blaster-AE-7~id~4026267

در دسته محبوب ترین های کریتیو با ریتینگ بالای وبسایت آمازون میتوان انتخاب شما باشه

همچنین نیم نگاهی هم به این کارت صوتی داشته باشید:

https://www.lioncomputer.com/product/dmw9m/Sound-Blaster-ZX

این دسته بندی هم برای بررسی ارسال میکنم: 

https://www.lioncomputer.com/category/wdn9e/creative5

کارت صدا رو در گوگل سرچ کنید و نظرات رو بخونید به نتیجه میرسید اگر بازم به نتیجه ای نرسیدید اعلام کنید.

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Iman evo گفته است:

نه بابا عزیز دل تولید موسیقی کجا بود؟ آهنگ و مخصوصا فیلم اینا زیاد میبینم کیفیت صدا برام مهمه

مادربرد سری z تمام نیازهای صوتی شما رو برطرف میکنه هزینه الکی برای کارت صدا نکنید

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، jj-۱۹۱ گفته است:

کارت های صوتی کریتیو حرف اول در در دنیای کارت های صوتی کامپیوتری میزنن طوری که شرکت های بزرگ مادربرد مثل گیگابایت از چیپ های این شرکت در مادربردهای سطح بالا و حرفه ای خود استفاده میکنه. بنده به شخصه از تکنولوژی صدای amp-up گیگابایت خیلی خوشم اومد با این تفاسیر سری کارت های بلاستر این شرکت میتونن انتخاب فوق العاده ای باشن.

این کارت صدا:

https://www.lioncomputer.com/product/p3m2p/SOUND-BLASTER-AE7

https://emalls.ir/مشخصات_کارت-صدا-کریتیو-مدل-Sound-Blaster-AE-7~id~4026267

در دسته محبوب ترین های کریتیو با ریتینگ بالای وبسایت آمازون میتوان انتخاب شما باشه

همچنین نیم نگاهی هم به این کارت صوتی داشته باشید:

https://www.lioncomputer.com/product/dmw9m/Sound-Blaster-ZX

این دسته بندی هم برای بررسی ارسال میکنم: 

https://www.lioncomputer.com/category/wdn9e/creative5

کارت صدا رو در گوگل سرچ کنید و نظرات رو بخونید به نتیجه میرسید اگر بازم به نتیجه ای نرسیدید اعلام کنید.

تعریف کارت صوتی AE7 رو خیلی شنیدم

1 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

مادربرد سری z تمام نیازهای صوتی شما رو برطرف میکنه هزینه الکی برای کارت صدا نکنید

نظرتون درباره Z590A چی هست؟   چیپ اون قوی تر هست یا B560E ؟

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، Iman evo گفته است:

سلام

در حال حاضر Z270E دارم با 7700k

خواستم بدونم اصلا ارتقاش بدم؟ یا نه؟

قطعاتی که مد نظر گرفتم i7 10700 نسخه ساده فاقد k

و برای مادربرد هم بین Z590A prime و و b560e و b560a موندم 

نکته:چیپ صوتی مادربرد برام تو اولویت اول هست   یعنی صرفا در نهایت موردی رو انتخاب میکنم که چیپ صوتی قوی تری داشته باشه    پیشنهادتون چی هست؟

من جای شما باشم،

سراغ B560E می رم که چیپ صوتی خیلی خوبی داره. بعلاوه پردازنده نسل 11، مدلهایی نظیر 11600K یا 11500

از نظر اینکه فرمودین ارتقا بدم، بله ارتقا بدین، ولی نه به نسل 10، به نسل 11 ارتقا بدین چون نسل 10 تکرار مکررات SkyLake هست، اما نسل 11 معماری جدید داره، همچنین پشتیبانی از PCIe Gen.4

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

من جای شما باشم،

سراغ B560E می رم که چیپ صوتی خیلی خوبی داره. بعلاوه پردازنده نسل 11، مدلهایی نظیر 11600K یا 11500

از نظر اینکه فرمودین ارتقا بدم، بله ارتقا بدین، ولی نه به نسل 10، به نسل 11 ارتقا بدین چون نسل 10 تکرار مکررات SkyLake هست، اما نسل 11 معماری جدید داره، همچنین پشتیبانی از PCIe Gen.4

سلام 

واقعا ممنونم از پاسخ مفیدتون

فقط یه سوالی اینجا برام ایجاد میشه   پاور من 580 گرین Eud هست و یدونه خروجی 4+4  داره   ولی b560E یک عدد ۸ پین و یک عدد ۴ پین میخواد   باید پاور رو هم عوض کنم؟

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، Iman evo گفته است:

سلام 

فقط یه سوالی اینجا برام ایجاد میشه   پاور من 580 گرین Eud هست و یدونه خروجی 4+4  داره   ولی b560E یک عدد ۸ پین و یک عدد ۴ پین میخواد   باید پاور رو هم عوض کنم؟

خیر

لینک به دیدگاه

۱۴ دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

خیر

اون ۴ پین خالی بمونه مشکلی برا پردازنده که ایجاد نمیکنه؟ 

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Iman evo گفته است:

خیر

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Iman evo گفته است:

سلام 

بله باید پاور هم عوض کنید تا 2 تا کابل برق داشته باشه. اگر محدودیت بودجه دارید، نگران نباشید، به زودی شرکت گرین پاور های جدید میده به بازار که هم به روز هستند و هم دوستانی که محدودیت بودجه دارند راحت میتونن تهیه کنند.

3 ساعت قبل، Iman evo گفته است:

چرا مشکل ایجاد میکنه باید پاور رو هم مناسب سیستم تهیه بفرمایید.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان بنده قصد خرید یک سیستم حداقلی با قابلیت اجرای برنامه ها و بازی های روز رو دارم و با توجه به بالابودن قیمت ها با کلی گشت و گذار تصمیم گرفتم این سیستم رو جور کنم.

مادربورد: PRIME H310M-K R2.0 (در این مورد مطمئن نیستم اگر گزینه بهتری هست بگین)

پردازنده: Intel Core i3 9100F

گرافیک: Nvidia GeForce GTX 1050 2G (از قبل رو سیستم دارمش)

رم: HyperX Fury 2400MHz CL15 8G x2

اس اس دی: SAMSUNG EVO 870 500G

پاور: cobra power RX-700AC-B 700W (از قبل رو سیستم دارمش)

مانیتور: SAMSUNG LS22R350FH-M 

هر نظری پیشنهادی دارین ممنون میشم درمیون بگزارین.

@ARMIN

ویرایش شده توسط کینگ
لینک به دیدگاه

۵۷ دقیقه قبل، کینگ گفته است:

سلام

اینم شد رم؟؟؟؟

اینو بخر

https://www.lioncomputer.com/product/jpx92/Corsair-VENGEANCE-RGB-PRO-16GB-8GBx2-3200MHz-CL16-Black-Memory

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، کینگ گفته است:

سلام دوستان بنده قصد خرید یک سیستم حداقلی با قابلیت اجرای برنامه ها و بازی های روز رو دارم و با توجه به بالابودن قیمت ها با کلی گشت و گذار تصمیم گرفتم این سیستم رو جور کنم.

مادربورد: PRIME H310M-K R2.0 (در این مورد مطمئن نیستم اگر گزینه بهتری هست بگین)

پردازنده: Intel Core i3 9100F

گرافیک: Nvidia GeForce GTX 1050 2G (از قبل رو سیستم دارمش)

اس اس دی: SAMSUNG EVO 870 500G

پاور: cobra power RX-700AC-B 700W (از قبل رو سیستم دارمش)

مانیتور: SAMSUNG LS22R350FH-M 

هر نظری پیشنهادی دارین ممنون میشم درمیون بگزارین.

@ARMIN

اگر نمیتونی 10100 بگیری با 510، اره سیستم خوبیه. مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Hadi MP گفته است:

درود بر شما؛ گرامی شما کمی بیشتر هزینه کنید؛ 10100F با H510 بردارین. ارزششو داره و پلتفرم بروزتریه. رم Geil 3000Mhz Potenza قیمت مناسب تو بازار هست که انتخاب بهتریه. SSD هم NVME بگیرید چون تفاوت قیمتشون خیلی کمه و منطقی نیست ساتا بگیرید. مانیتور 24 الجی گارانتی مادیران حوالی 5 تومنه، اگر با 60 هرتز مشکلی نداشته باشید انتخاب بهتریه. 

کاش بودجه کلی مشخص میکردین راحتتر میشد پیشنهاد داد. ولی حتماً به 10100F فکر کن.

2 ساعت قبل، kiarash917 گفته است:

دوستانی که رم باس بالا به این بنده خدا پیشنهاد میدید

مادربرد سیپیوش تا 2666 ساپورت میکنه

درکل اگر بودجتون همین حدود میچرخه

همین کانفیگ کاملا مقرون بصرفه و قابل ارضا گیم

ویرایش شده توسط Ho3iN_
لینک به دیدگاه

بین چندتا مدل مختلف شک داشتم ، لطفاً تجربیاتی اگه دارید بگین. هم با خود این پاور ها هم با گارانتی یا مدل های شبیهشون. 

Deepcool DA 700 گارانتی فراسیستم۲سال

COOLER MASTER MWE 750 WHITE گارانتی اواژنگ ۲ سال

COOLER MASTER MWE 650 WHITE گارانتی اواژنگ 

GREEN 550a uk گارانتی گرین

قیمت هاشون تقریبا نزدیک به همدیگه س. می‌خوام باهاش دوتا کارت با مصرف برق کم (rx5500xt) رو ماین کنم. 

لینک به دیدگاه

ممنون از تمامی دوستان بابت پاسخگویی.

6 ساعت قبل، Hadi MP گفته است:

درود بر شما؛ گرامی شما کمی بیشتر هزینه کنید؛ 10100F با H510 بردارین. ارزششو داره و پلتفرم بروزتریه. رم Geil 3000Mhz Potenza قیمت مناسب تو بازار هست که انتخاب بهتریه. SSD هم NVME بگیرید چون تفاوت قیمتشون خیلی کمه و منطقی نیست ساتا بگیرید. مانیتور 24 الجی گارانتی مادیران حوالی 5 تومنه، اگر با 60 هرتز مشکلی نداشته باشید انتخاب بهتریه. 

کاش بودجه کلی مشخص میکردین راحتتر میشد پیشنهاد داد. ولی حتماً به 10100F فکر کن.

بله درست میفرمایید 10100F با H510 به صرفه تر از 9100F با H310 هستش. فقط ۲۰۰-۳۰۰ تومن اختلاف قیمت دارن. با H510 میشه رم بهتری هم خرید.

در مورد SSD هم یکم تحقیق که کردم فهمیدم مدل NVME تو سایت benchmark بهترین SSD حال حاضر تو بازار با توجه به قیمتش هست. (مدل EVO 970) 

6 ساعت قبل، kiarash917 گفته است:

تفاوت قیمتش با اینی که من گفتم ۱.۵میلیونه. ولی خب گفته شما درست مدل های Corsair Vengeance خیلی بهترن. خودم Corsair Vengeance LPX 8×2GB 3200MHz CL16 مدنظرم بود که فهمیدم cpu i3 تا رم 2666 ساپورت میکنه.

4 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

اگر نمیتونی 10100 بگیری با 510، اره سیستم خوبیه. مشکلی نداره.

3 ساعت قبل، Ho3iN_ گفته است:

دوستانی که رم باس بالا به این بنده خدا پیشنهاد میدید

مادربرد سیپیوش تا 2666 ساپورت میکنه

درکل اگر بودجتون همین حدود میچرخه

همین کانفیگ کاملا مقرون بصرفه و قابل ارضا گیم

بودجه حدود ۱۰ تومن برای MBD CPU RAM SSD و قاب کیس در صورت نیاز.

با توجه به نظرات شما دوستان و جستجویی که کردم به نظرم این قطعات با توجه به قیمت برام بهترین میتونه باشه:

MBD: H510M-E

CPU: i3 10100F

RAM: GIGABYTE 8x2GB 2666MHz CL16

SSD: SAMSUNG EVO 970 250GB

قیمت همه اینا میشه چیزی حدود ۹ تومن. درست نمیدونم این قطعات باهم همخونی دارن یا نه. به هر حال سیستم مدنظرم اینه.

اگر گزینه بهتری هست ممنون میشم باهام درمیون بزارین.

ویرایش شده توسط کینگ
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...